Διαφημίσεις

Ο τίτλος ξεκαθαρίζει και το κοινό που απευθύνεται…..

Τέσσερα γεγονότα που χτυπούν κόκκινο…… :

Ο Ερντογαν έχασε την εξουσία……..

Ο Ιρανοί σημειώνουν νίκες στη Συρία κατά των ισλαμοφασιστών …..

Το ΔΝΤ , δηλαδή η Αμερική , μπορεί να αποχωρίσει από τη χρηματοδότηση – συμφωνία με την Ελλάδα……

Συμφωνία , ουσιαστικά νέο μνημόνιο , της τρόικας , δηλαδή των Γερμανών , με την ελληνόφωνη κυβέρνηση…..

Έχουμε λοιπόν τέσσερα πολύ σημαντικά σημάδια που μπορεί , ξαναλέω μπορεί , να συνδυαστούν με τις προφητείες των Γερόντων μας , και ίσως , ξαναλέω ίσως , μας δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα……

Ας το δούμε λίγο συνδυαστικά για να γίνει κατανοητό.

Ο Ερντογάν σίγουρα αν έχει την Αμερικανική βοήθεια και αρωγή θα μπορούσε να κάνει ένα πραξικόπημα….. τον βολεύει……

Και γιατί να το θέλουν τώρα οι Αμερικανοί? Αν υποθέσουμε ότι όντως το ΔΝΤ βγαίνει από την Ελληνική χρηματοδότηση (‘’κάνει πίσω το κεφάλαιο’’ ) αυτό σημαίνει ότι οι Γερμανοί με τους Αμερικανούς τα χάλασαν στη μοιρασιά…… όποτε μπορεί να χρησιμοποιήσουν τον Ερντογάν να δημιουργήσει μια δικτατορία στη Τουρκία και να επιτεθεί στην Ελλάδα με λεία τη μοιρασιά του ορυκτού πλούτου των ελλήνων μεταξύ Τουρκίας και Αμερικής παίρνοντας έτσι και το μερίδιο που θα διεκδικούσε η Γερμανία…. Επιπλέον θα καταστήσει την Ανατολική Μεσόγειο Τουρκική – Νατοϊκή λίμνη….. άρα ‘’το ξανθό γένος θα επιτεθεί στους Τούρκους όχι για να μας βοηθήσει αλλά επειδή έτσι θα τους συμφέρει’’……

Το Ιράν μπαίνοντας δυναμικά στον πόλεμο της Συρίας στο πλευρό του Άσαντ θέτει σε κίνδυνο τα σχέδια τις Τουρκίας , Αμερικής, Ισραήλ , Βρετανίας, Κατάρ και Σαουδικής Αραβίας για την ανατροπή του Άσαντ….. επομένως ίσως να επίκειται άμεσο χτύπημα στο Ιράν …. Οπότε ίσως ο πολεμος ‘’να πιάσει από κάτω’’….. και μαλιστα όταν ‘’το άλογο είναι στ’ αλώνι’’ (Ιούλιος)…..

Σε όλα τα παραπάνω θα προσθέσω και το πολύ σημαντικό , κατά τη γνώμη μου , άρθρο του Stranger ‘’Ο εχθρός έρχεται από τα δυτικά’’ όπου προσθέτει ένα ακόμη πιο επικείμενο κίνδυνο που εξελίσσεται την ίδια χρονική στιγμη……

Μερικές σκέψεις κάνω……

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Μερικές σκέψεις .. για υποψιασμένους ορθόδοξους Έλληνες……”
  1. Όταν οι έλληνες ανώτατοι δικαστικοί αποφαίνονται ότι οι έλληνες πολίτες πρέπει να δικάζονται από τον μουφτή σύμφωνα με τον νόμο της σάριας
    From HEIL GAP (or mind the GAP)
    Χμ, καμαρώσαμε προχθές τον πρώην ανώτατο δικαστικό και πρώην πρωθυπουργό κύριο Πικραμένο να παίρνει μέρος στην συνάντηση της μυστικής αδελφότητας ¨Bilderberg¨ … χθες την κυρία Τασία να μοιράζει σαν καραμέλες τις ελληνικές ιθαγένειες σε Κογκολέζους … ε! να που σήμερα ήρθε η σειρά και για κάποιους άλλους αστοιχείωτους δημόσιους λειτουργούς οι οποιοι θεωρούν – αλλά κυρίως αποφασίζουν – πως η Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 1981, θα πρέπει να εξακολουθεί να ενθαρρύνει τον νόμο της σαρία στο έδαφός της.
    Στην Ελλάδα, η 65-χρονη μουσουλμάνα χήρα κυρία Chatitze Molla Sali από την βορειοανατολική επαρχία της Θράκης έχει αποταθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ……
    heilgap.blogspot.com/2015/06/blog-post_11.html

  2. Μερικές σκέψεις .. για υποψιασμένους ορθόδοξους Έλληνες……
    Ο τίτλος ξεκαθαρίζει και το κοινό που απευθύνεται….
    Χαχαχαχαχα, που σε παιδι, ιουδαιος εισαι, οχι ελληνας, ορθοδοξοι ιουδαιοι, μην ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια
    αλλος ενας προφυτερολ, οι σιβυλλες δεν ηταν τουν βελζεβουλ, εσυ πως εισαι τζουις κράιστ
    Θωμας

  3. Exete dikio paidia etsi einai, konta ston Xristo mas kai oti Epitepsi as gini, kai esy teleytee adelfe prosexe ti les, min ginis kai Theomaxos! o Xristos einai o Theos mas, auti einai i alithia, i aresi i den aresi, Doksa to pantodinamo onoma Tou. xeretismata apo Germania, naste panta kala adelfia. to katoxika einai to proto site pou diabazo kathe mera. katharo kai enimerotiko, naste eylogimenoi, maria.

  4. Ας τα αφήσουμε όλα στα χέρια του Θεού.

    Ο χρόνος που κυλά μας βοηθα να προσεγγίζουμε την Θεία Χάρη.

    Κοιτόντας μια πληροφορία έμεινα αναυδος με το πόσο αργούμε να δούμε.
    (Πόσο αργούμε να αξιολογήσουμε πράγματα)

    Το2010 οι Ιησουήτες έφτιαξαν στο όρος Γκραχαμ στην Καλιφόρνια για λογαριασμό του Βατικανό το διαστημικό τηλεσκόπιο Λούσιφερ.
    Ας δουμε τώρα και τις δηλώσεις του εκπροσώπου τους… που δεν θα αργήσουν να έρθουν.

    Αφου είχαν πίασει δουλειά απο το 10 ηταν αναμενώμενο να βγάλουν τον Φραγκίσκο σαν Πάπα.

    Βέβαια την δουλειά την είχαν πιασει πολλά χρόνια πριν,

    ΚΑι το ερώτημα που μου ηρθε στο μυαλό είναι μήπως επιθυμούν την Ιερουσαλημ σαν παγκόσμια κυβερνηση αλλα κάτω απο δικό τους πρίσμα?
    Μήπως επιθυμουν τον Ναο του Σολομώντα για να διορίσουν εκει τον αρχηγό τους ??

    Κιπα ο ένας κιπα και ο άλλος …
    Αλλο χρώμα ο ένας αλλο χρώμα ο άλλος…
    Ειναι μαζ’ι η χώρια ??

    Και ο Ναος του σολομωντα στην Βραζιλία μήπως πηγαζει απο μια τέτοια φιλοδοξία ??
    Αυτα και πολλά αλλα στοιχεία που μπορει κανένας να βρεί σε συνδιασμο ονομάτων και δράσεων αποκτούν ιδιαιτερο ενδιαφέρον.

    Ολοι λοιπόν κινούν παγκόσμια νήματα για τα σχέδια τους.

    Όντως και εγω θα συμφωνήσω οτι και έτσι να μην είναι … ομοιάζουν όλα και παίρνουν τον δρόμο τους. Εχω πει και παλιότερα οτι οι μόνοι χρονοταξιδευτές είναι οσοι είχαν την Θεία Χάρη.

    Προσευχη αδέλφια..
    Πράκτωρ…

    1. Νασαι καλα ..πρακτωρ !!!!! ΕΤΣΙ…, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!

      Αλλωστε αυτα που γραφεις….ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ οι…..χαχαχανουλιδες.,!!!! Εχουν δουλεια….κυνηγουν τις μυγες που μπαινουν στο στομα τους απο τα πολλα χαχανητα !!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *