Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:15 - 19/07/2015

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.!!!!!
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.
Μετά από το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στη χώρα επιβλήθηκε με το έτσι θέλω, ένα νέο και πρωτόγνωρο καθεστώς διακυβέρνησης.
Στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, επιβλήθηκε ξαφνικά και εντελώς φασιστικά, ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, με συνέπεια αυτήν την στιγμή να βρισκόμαστε υπό καθεστώς κοινοβουλευτικής ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.

Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε το εξής σοβαρότατο.
Μετά από ένα πραξικόπημα, η κυβέρνηση δεν έχει καμία Συνταγματική ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Η κυβέρνηση λοιπόν αυτή, δεν έχει χάσει μόνο την “Δεδηλωμένη”, αλλά και την νομιμότητα της.
Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Και όταν δεν υπάρχει νόμιμη Κυβέρνηση,
είναι σαν να μην υπάρχει Κυβέρνηση.
Αυτό μήπως μας λέει κάτι;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τώρα επιβεβαιώθηκε ο προφητικός λόγος του αγίου Παϊσίου: “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”.
Προσέξτε για αυτό είναι εξαιρετικά περίπλοκο για να συμβεί και δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα. Συμβαίνει όμως τώρα με την σημερινή “Κυβέρνηση”. Διότι αυτή η “κυβέρνηση”, ενώ φαίνεται να υπάρχει ως “εικόνα” και έκανε και “ανασχηματισμό” ανακατεύοντας “σώβρακα και κιλότες”, μετά από το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που έκανε, έχασε την Συνταγματική της νομιμότητα, με αποτέλεσμα , νομικά κατά το Σύνταγμα, να μην υπάρχει .

Σαν εικόνα λοιπόν, φαίνεται πως έχουμε Κυβέρνηση, αλλά κατά το Συνταγματικό Δίκαιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος, είναι σαν να μην υπάρχει αυτή την στιγμή Κυβέρνηση.
Και δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι οι καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου, εκτός φυσικά από δύο τρεις δικούς τους, που τους βάζουν να μιλάνε στα κανάλια και μόνο αυτούς προβάλλουν και αυτοί το αφήνουν στην ….. ερμηνεία που θέλει να δώσει ο καθένας, λες και το Σύνταγμα της χώρας, ερμηνεύεται όπως θέλει και νομίζει ο καθένας. Έφτασαν οι γελοίοι σε σημείο να λένε, πως τώρα δεν χρειάζεται η κυβέρνηση 151 ψήφους, για να έχει την “Δεδηλωμένη”, αλλά ……..120.!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

[sc:stranger]

Αλλά έχουν και την εξήγησή τους, σε έναν άλλο προφητικό λόγο του αγίου Παϊσίου, που είπε: “θα φέρουν την παγκόσμια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ” και δεν μπορούσαν το 1983 να καταλάβουν οι άνθρωποι, τι εννοούσε με τον όρο παγκόσμια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ.
Και αυτό, γιατί την Δικτακτορία την είχε συνδέσει ο κόσμος με τον στρατό και το Στρατιωτικό Πραξικόπημα. Πως θα μπορούσε λοιπόν να γίνει ένα παγκόσμιο στρατιωτικό πραξικόπημα;
ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως, γιατί αυτό που βλέπουμε μπροστά μας, να παίρνει σάρκα και οστά, είναι μία καινούργια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ πρωτόγνωρη για τον κόσμο και έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Τι έγινε δηλαδή στην Ελλάδα;;
Με απλά λόγια έγινε το πρώτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Η λέξη πραξικόπημα, σημαίνει, την χωρίς νομιμοποίηση ενέργεια, είτε πολιτικών είτε στρατιωτικών, που με την ενέργεια αυτή, αλλάζει το “στάτους κβο” της εξουσίας.
Αυτό έκαναν στην Βουλή των Ελλήνων οι ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΕΝΟΙ. Χωρίς να νομιμοποιούνται από τίποτα, άλλαξαν με το έτσι θέλω και σε μία στιγμή, το “στάτους κβο” της εξουσίας, που πηγάζει από την λαϊκή κυριαρχία.
Τι είπε δηλαδή ο κυρίαρχος λαός;; “ΟΧΙ” είπε, στην επώδυνη συμφωνία.!!!
Τί έκαναν αυτοί;; “ΝΑΙ” είπαν στην επώδυνη συμφωνία.!!!!!!
Τί σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ της λαϊκής κυριαρχίας. Σημαίνει αλλαγή του “στάτους κβο” της εξουσίας, όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Σημαίνει πως δεν λογαριάζουν πλέον τι ψηφίζει ο λαός, γιατί αυτοί θα κάνουν ότι θέλουν και ότι λένε τα αφεντικά τους.
Σημαίνει επίσης πως δημιούργησαν ΞΑΦΝΙΚΑ ένα δικό τους Σύνταγμα, και ένα δικό τους ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, το οποίο τους επιτρέπει να μην δεσμεύονται από την λαϊκή εντολή!!!!!!!
Έτσι, το “ΟΧΙ” του λαού, το έκαναν αυτοί “ΝΑΙ”.
Πρόκειται λοιπόν για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ και είναι η μορφή της παγκόσμια Δικτακτορίας που θα επιβληθεί στον κόσμο, όπως είπε ο άγιος Παΐσιος. Και οι Εβραιοσιωνιστές, έβαλαν τους “AΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” να την κάνουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά.
Η πρώτη “αριστερή” ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ στον κόσμο, κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας και αν την καταπιούν οι Έλληνες, τότε θα περάσει εύκολα και στον υπόλοιπο κόσμο.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Γιατί είναι άλλο να μας κοροϊδεύουν προεκλογικά και να παίρνουν την ψήφο μας και άλλο να κάνουν τα αντίθετα από αυτά που ψηφίζουμε. Στήν πρώτη περίπτωση είναι ΑΠΑΤΗ. Αλλά αν κάνουν τα αντίθετα από αυτά που ψηφίζουμε, αυτό είναι πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Και το πραξικόπημα κατά της χώρας είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και η ποινή είναι ΙΣΟΒΙΑ. Σαν τους προηγούμενους της επταετίας.
Αλλά είδατε, πως έγινε πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα, και το έκαναν όλοι γαργάρα, γιατί ήταν όλοι στο κόλπο. Και τα ΜΜΕ (φυσικά) και οι άλλες θεσμικές εξουσίες, όπως και ο στρατός. Κανείς δεν όρθωσε ανάστημα να πει: ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ;;;; ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;;;;;;;

Και ο λαός, παρά την αντίθεσή του, κάθεται και παρακολουθεί τους προδότες, που καταργούν με το έτσι θέλω την Δημοκρατία, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι και να προσπαθεί να καταλάβει τί έγινε, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ.
Ελληνίδες και Έλληνες.
Αυτό είναι το ΔΟΓΜΑ του “ΣΟΚ”, γιατί δημιουργεί μία τέτοια συναισθηματική κατάσταση, που δεν ξέρει ο λαός πως να αντιδράσει.
Από την μία, να καταλαβαίνεις πως έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και πάτησαν την ψήφο σου και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και από την άλλη, τα πάντα γύρω σου, να στα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο, σαν να μην έγινε τίποτα.

Για σκεφτείτε τι θα γινόταν το 1974, αν το “ΟΧΙ” που ψήφισε τότε ο λαός, επειδή δεν θα τους άρεσε, να το έκαναν “ΝΑΙ” και να κράταγαν τον Βασιλιά.!!!!!
Ακόμα στην φυλακή θα ήταν.!!!!!!!!!
Και όμως. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΩΡΑ.!!! Και τα πάντα γύρω ήσυχα σαν να μην έγινε τίποτα.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Να φωνάξετε και να διαδώσετε σε όλους τους Έλληνες, πως στην πατρίδα μας έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά της Δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση αυτή πλέον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Και όχι μόνο δεν είναι νόμιμη, αλλά τους βαρύνουν πλέον οι ίδιες κατηγορίες της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, με τις οποίες συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν οι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ της επταετίας.
Το πραξικόπημα μπορεί να είναι ή στρατιωτικό ή πολιτικό. Αυτοί διέπραξαν πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Στην χώρα έχουμε μία πραξικοπηματική και παράνομη κυβέρνηση. Κατά το Σύνταγμα δεν έχουν καμία νομιμότητα και είναι σαν να μην υπάρχει.
Να είμαστε σε εγρήγορση γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι για την χώρα. Έχουν πέσει από πάνω τους όλες οι μάσκες και έχει φανεί ο Εβραιοσιωνισμός που τους κατευθύνει. Είναι οι χειρότεροι όλων και οι πιο αδίστακτοι. Έκαναν και πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ μέσα στην Βουλή, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είναι αισχροί προδότες, που έπρεπε να έχουν συλληφθεί.

Παίζουν την Ελλάδα σε διπλό ταμπλό καταστροφής και αυτό που θα πω τώρα προσέξτε το. Στο ένα σχέδιο καταστροφής, προσπαθούν να πετύχουν την πλήρη και άνευ όρων παράδοση των Ελλήνων, στις ορέξεις των διεθνών αρπακτικών.
Δηλαδή άνευ όρων ξεπούλημα της Ελλάδος, άνευ όρων φτωχοποίηση των Ελλήνων, άνευ όρων καταπάτηση του πολιτεύματος και της Δημοκρατίας, χωρίς να υπολογίζουν ούτε ψήφο ούτε τίποτα και ο Ελληνικός λαός, θα πρέπει όλα αυτά να τα δεχθεί χωρίς αντίρρηση και να βάλει το κεφάλι κάτω.
Για να μπορεί να συνεχίσει να παίρνει 60 ευρώ την ημέρα ή 180 ευρώ ανά τρείς μέρες αν ανοίξουν οι τράπεζες.

Διαφορετικά, αν αντιδράσει ο λαός και δεν τα δεχτεί, θα εξαπολύσουν τις ασύμμετρες απειλές, και θα μας επιτεθούν με όλα τα μέσα που έχουν ετοιμάσει. Έχουν σκοπό να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, αλλά τους μεγάλους και ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ των Ελλήνων. Θέλουν την πλήρη υποταγή μας. Μήπως το καταλαβαίνουμε τώρα που μας πάτησαν και το Πολίτευμα και την Δημοκρατία;

Δεν ακούτε τίποτα τόσο καιρό που φωνάζω και λέω, πως τα πάντα γύρω μας δουλεύουν για να μας κοιμίζουν και έρχονται για να πάρουν την Ελλάδα; Σας έχω πει πως ρίχνουν και εισπνεόμενες ουσίες καταστολής και αμνησίας για να ξεχνάμε γρήγορα. Αν δεν αντιδράσουμε και σκύψουμε το κεφάλι και στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ , να ξέρετε πως η Δημοκρατία τελείωσε στην Ελλάδα. Ότι και να ψηφίζουμε από δω και πέρα, δεν θα μετράει σε τίποτα και δεν θα το λογαριάζει κανένας.
ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.!!!!!!!

Η φωνή μας υπάρχει μόνο στο διαδίκτυο και μόνο από κάποια blog. Διαδώστε τη στους Έλληνες και όλοι οι Δημοκράτες να ξεσηκωθούν κατά των προδοτών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Οι Έλληνες Ψηφίσαμε “ΟΧΙ” στην υποδούλωση και οι Εβραίοι μας το έκαναν “ΝΑΙ” στην υποδούλωση.
Εγώ το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα μου, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ. Δεν είμαι ούτε “γιουσουφάκι” ούτε ραγιάς. Τώρα όσοι είσαστε Έλληνες πατριώτες και Δημοκράτες, αντισταθείτε ο καθένας με τον τρόπο και τα μέσα που έχει.

Γιατί αν καταπιούμε και το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ , και υποταχθούμε σαν τους ζητιάνους στις τράπεζες τους και στην ΝΕΑ τους ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ , τότε τελειώσαμε σαν κράτος.
Και μην αφήνετε τα ΜΜΕ και τα τρολλάκια να σας κοιμίζουν άλλο.
Περάστε στην αντεπίθεση. Μας έκλεψαν και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. ανωνυμος 07/19/2015 @ 6:28 ΜΜ

    Kai οι προηγουμενοι οτι ηθελαν εκαναν..και θελουν παλι να τρουποσουν..να συνεχισουν ολοι μαζι..

  2. Κων/νος Χατζηκώστας 07/19/2015 @ 7:24 ΜΜ

    ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!

  3. σεκερης 07/19/2015 @ 7:25 ΜΜ

    πεστα χρυσοστομε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. μπράβο ιωάννη λαμπρόπουλε είσαι αξιόπιστος και τα λες όλα esfstoxa !!πρέπει όλοι να σε ακούσουμε γιατί μιλάς με ειλικρίνεια !!προσωπικά εγώ ότι βρίσκω από σένα κείμενα τα προωθώ όπου μπορώ να ξυπνήσουν οι έλληνες επιτέλους !!!

  5. Εννοείτε ότι δεν έγιναν με νομιμότητα κ είναι αντισυνταγματικά, όλα είναι εμπορικά στημένα. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα βγει στους δρόμους αλλά κάνουμε κάτι που τους πονάει αυτή την στιγμή περισσότερο, τους ξεβρακώνουμε, όλο το σύστημα όσο καλοί κ άγιοι μας το παίζουν. Κ οποίος καταλαβαίνει πέρα απ’ της συνήθειες που του μάθανε, τόσο πιο γρήγορα καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αν βγαίναμε τώρα στους δρόμους δεν θα ξέραμε όλοι ποιος είναι ο εχθρός μας, κ καταλαβαίνετε ότι θα ήταν επικίνδυνο για εμφύλιο. Προσέξτε που τι πως κ ποιους πιστεύετε, στο εμπόριο υπάρχουν εχθροί αλλά υπάρχουν κ εκείνοι που παριστάνουν τους φίλους κ μας έχουν κάνει την μεγαλύτερη ζημιά γιατί η περισσότεροι πιστεύουν όσους τους παρουσιάζονται καλοί…

  6. Ιωαννης 07/19/2015 @ 10:10 ΜΜ

    Είμαστε σε ενα πολυ ΚΡΙΣΙΜΟ και ΚΟΜΒΙΚΟ χρονικο σημείο….Υπάρχει πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑΣ – Γερμανίας και είμαστε στην μέση….Ας προσευχηθούμε με ΠΙΣΤΗ ωστε ο ΘΕΟΣ να μας βοηθήσει και να φωτίσει και την εξουσία μας….Εχουμε μπει σε τελική ευθεία ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ αποσταθεροποίησης που έχουν ως στόχο το γκρέμισμα ΗΠΑ – ΕΕ και την άνοδο των BRICS στο προσκήνιο….

    • «ο ΘΕΟΣ να μας βοηθήσει και να φωτίσει και την εξουσία μας»
      Έχεις καταλάβει ότι εκτελούν διαταγές?

      «έχουν ως στόχο το γκρέμισμα ΗΠΑ – ΕΕ»
      Έχεις καταλάβει ότι εκείνοι πάνε να μας τελειώσουν την Ελλάδα?

      Με την εκκλησία έχουν άριστες σχέσεις κατά βάθος οι δυτικοί…με τους Έλληνες δεν ήταν, δεν είναι, κ δεν θα είναι φίλοι μας όσο κ να το παριστάνουν…

      • Ιωαννης 07/20/2015 @ 8:41 ΠΜ

        o ΘΕΟΣ παραχωρεί να συμβαίνουν ολα αγαπητέ μου για τους δικους του λόγους.Εμείς σε ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ θα πρέπει να στρεφόμαστε στον Δημιουργό μας και να ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ.Γιαυτό παραχωρεί ο ΘΕΟΣ τις δυσκολίες για το δικο μας καλό και την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ μας ΑΝΟΔΟ. Το σχέδιο τους προχωράει, μετα το γκρέμισμα ΗΠΑ – ΕΕ θα ανεβάσουν τους BRICS και θα πάνε σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μαζι με επιβολή της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….Εκεί θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα….η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και τάσεων (ΔΕΞΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ) αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί ωστε να μας πουν στη συνέχεια “Είδατε, δεν υπάρχει λύση με την Δημοκρατία και τους ΑΙΡΕΤΟΥΣ ηγέτες σας, έχουμε την λύση στο πρόβλημα σας, την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με δικο μας ανθρωπο που θα έχει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ αλλα και τις ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα σας”……ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ….

        • Ιωάννη αν τα σχεδιάζουν έτσι όπως λες, δεν βρισκω τον λόγο να τα αφήσουμε να συμβούν επειδή θεωρό ότι κ η εκκλησία είναι στο κόλπο για να ήρεμη με ύποπτο τρόπο τον κόσμο κ δεν θέλει να μας αφήσει να αλλάξουμε τίποτα.
          Το άλλο είναι ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την δύση κ ας παριστάνουν τους φίλους, μας έφεραν σε αυτό το σημείο θελημένα κ όλα δείχνουν ότι μετά από πολλά χρόνια κρυφής σκλαβιάς, θέλουν να μας τελειώσουν.
          Δεν ξέρω ποιον οπ όλους λέει η εκκλησία αντίχριστο τώρα, έχουν βγάλει πόλους ανά καιρό για τα συμφέροντα της, τόσα χρόνια ακούμε το ίδιο παραμύθι.
          Όσο για τους BRICS, με εξαίρεση την Ρωσία που «δεν είμαι ακόμα σίγουρος» που το πάει, το σίγουρο είναι ότι τα υπόλοιπα μέλη (κ ιδικά η κίνα) δεν είναι ιστορικά με τους Έλληνες αντιθέτως είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο του Γιαχβέ (παντοτινός εχθρός των Ελλήνων, επειδή πάντα ζήλευε την πραγματική μας ιστορία, την οποία κανένας στο εμπόριο δεν μας αποκαλύπτει)…
          Για την Εκκλησία πιστεύω ότι είναι στο εμπορικό κόλπο κ στρώνει τον δρόμο στους αντίπαλους κ δεν κάνει καλό στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω πόσο σκληρό ακούγετε, κ εμένα με μεγάλωσαν όπως όλους μας, αλλά έβλεπα ψεύτικα πράγματα κ ερεύνησα την αλήθεια…
          Θέλω να ελευθερωθούμε, κ σε εκείνους που πιστεύω κ προερχόμαστε, αυτό θέλουν…

        • σεκερης 07/20/2015 @ 1:41 ΜΜ

          ιωαννη μην σταματας να τα λες, χωνετα γερα στους νεοταξητες. εισαι στρατιοτης του χριστου μπραβο σου !!!!!!!!!!!!!!!καλο ειναι να σε ακουν κι αλοι γιατι δε παει αλο ,αυτη η κατασταση .αυτη η ζαβλακωμαρα, πουχει παθει ο κοσμος δε παλευετε λεμε.

        • σεκερης δεν πιστεύω στο εμπόριο για να είμαι νεοταξητης, για δες καλύτερα ποιοι βρίσκονται στο εμπόριο…

        • Ιωαννης 07/20/2015 @ 9:53 ΜΜ

          αγαπητε μου indigo13,
          η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ πάντα ενημερώνει τον κόσμο για τον πόλεμο που υπάρχει, σου δίνει τα ΟΠΛΑ , σου δίνει τα ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ και σε αφήνει να τα χρησιμοποιήσεις…η σημερινή Εκκλησία των Δεσποτάδων δυστυχώς έχει ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ είναι ΑΙΡΕΤΙΚΗ και αφήνει τον κόσμο ανενημέρωτο…
          Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που κάνουμε τόσο για τα αναμενόμενα γεγονότα αλλα και για την ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ – SNOWDEN βοηθάει στο να υπάρχει η ΓΝΩΣΗ του που βρισκόμαστε ωστε να ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ και πάρουμε chip επάνω μας ή προσκυνήσουμε τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…Ασχημο θα ηταν να γνωρίζαμε και να μην ενημερώναμε…

          ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Εχε τα στο νου σου ολα αυτά ωστε ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ να γνωρίζεις τον ΡΟΛΟ του κάθε προσώπου!!!

          Ιωαννης

  7. Dr. Van Helsing 07/19/2015 @ 10:20 ΜΜ

    Αυτό που συνέβει με την Αντιστροφή αυτή είναι Άνω Ποταμών. Και με τεράστια επιείκια στην έκφραση. Τι έγινε? Πώς παίζουν έτσι με μυαλά καρδιές ψυχές ζωές τόσων Ανθρώπων? Ελλήνων και μη. Όταν με τέτοιους απροκάλυπτους πιά τρόπους έρχεται σκοτάδι και απελπισία και απογοήτευση, ακόμα ακόμα και αδιαφορία και εγκατάλειψη και τρέλλα και θλίψη στον ανθρώπινο ψυχισμό, τότε τι κάνουμε? Άγνωστα Αδέλφια και Αδελφές μου μας σκοτώνουν, ύπουλα μεθοδικά
    ανελέητα, όχι με βόμβες αλλά με την μαύρη απελπισία. ΕΊΝΑΙ ΑΙΣΧΡΌ. ΑΙΣΧΡΌ ΨΥΧΡΌ ΚΤΗΝΏΔΕΣ. Υπάρχει μίσος τελικά!!! Ελπίζω να υπάρχει κόλαση, Θεία Δίκη, Νέμεσις γιατί αυτά τα πράγματα, δέν ξεπλένονται αλλοιώς. Τι κάναν οι άνθρωποι αυτοί? Αυτή είναι μια συνειδητή και σκόπιμη ΤΕΡΑΤΏΔΗΣ πράξη. Αυτό θέλει ΑΙΜΑ. Αυτό είναι η δημοκρατική δικτακτορία όλων αυτών, εγχώριων και μη ΤΕΡΆΤΩΝ? Κι εμείς καθόμαστε?!? Ψάχνωντας κεφαλή για να ηγηθεί θα την πατάμε πάντα. Ας γίνουμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΉ. Αυτό που έγινε με το δημοψήφισμα, είναι βαθύ αισχρό σκοτεινό,
    καθόλου μα καθόλου απλό, και τόσο ελεεινό και συνειδητό-σκόπιμο που εκπλήσει. Εδώ θέλει έξυπνη ΟΡΓΗ και κανένα έλεος απο εμάς. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΥΒΡΙΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ._

  8. Ελευθέριος Ποπολάρος 07/20/2015 @ 1:13 ΠΜ

    Είναι πολιτειακή ανωμαλία. Δημοψήφισμα πριν δεν υπήρχε, άρα τυπικά(και μόνον) δεν μπορούσαμε να το πούμε. Τώρα όμως μπορούμε να το πούμε και αυτό.

  9. να θυμαστε την επομενη φορα οτι δεν εμεινε πλεον τιποτα να ψηφισετε. αποχη. να πανε να πνιγουν.

  10. σεκερης 07/20/2015 @ 1:39 ΜΜ

    Indigo13

    ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ, ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ, ΠΑΠΑΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ.
    Από το βιβλίο Η ΑΙΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, Α. Δ. ΔΕΛΗΜΠΑΣΗ, ΑΘΗΝΑΙ 1972, διαβάζουμε τα εξής:
    (…) Αι «εκκλησίαι», κατά το ΠΣΕ, είναι ηνωμέναι, διότι έχουν την ενότητα ως «δώρον Θεού». Όπως, κατά την αγγλικανικήν θεωρίαν των κλάδων, αι «εκκλησίαι» έργον έχουν να εκδηλώσουν την ουσιαστικήν ενότητά των, δια της κατορθώσεως ενότητος και εις τα επουσιώδη, ούτω και κατά το ΠΣΕ. Και κατ’ αυτό, αι «εκκλησίαι» οφείλουν να εκδηλώσουν την ενότητά των «εν τω έργω και εν τη ζωή» ! Το (προτεσταντικόν τούτο συμβούλιον) Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών ενδιαφέρεται όχι δια την αληθινήν χριστιανικήν ενότητα, «την ενότητα της πίστεως», αλλά δια την εξωτερικήν διοικητικήν ενότητα, δια τας σχέσεις κοσμικής συνεργασίας και δια τας συνελεύσεις προς συζητήσεις και κοινάς αποφάσεις, ασχέτως της ορθοδόξου πίστεως. Σκοπός αυτού δεν είναι η μετάνοια και επιστροφή των αιρετικών εις την υπάρχουσαν Ορθόδοξον Εκκλησίαν του Κυρίου, αλλά η υπαγωγή τούτων εις την οικουμενιστικήν «εκκλησίαν». Επί πλέον, σκοπός του ΠΣΕ είναι κατά βάσιν η διάλυσις της Ορθοδόξου Εκκλησίας και, αντ’ Αυτής, η σύστασις της παναιρετικής οικουμενιστικής κοινωνίας.
    (…) «Αι Εκκλησίαι – μέλη του ΠΣΕ – αναγνωρίζουν εν άλλαις Εκκλησίαις στοιχεία της αληθούς Εκκλησίας» ! Αι «εκκλησίαι» αύται καλούνται «ν’ άρξωνται σοβαράς συνδιαλέξεως μετ’ αλλήλων, εν τη ελπίδι, ότι τα στοιχεία ταύτα της αληθείας θα οδηγήσουν εις την αναγνώρισιν της όλης αληθείας και εις την ενότητα βασιζομένην επί της όλης αληθείας». Κατά την εν λόγω κακόδοξον δήλωσιν, ουδεμία εκκλησία είναι Εκκλησία «εν τη πλήρει και αληθεί έννοια της λέξεως». (…) Κατά το ΠΣΕ, ουδεμία εκκλησία είναι πλήρης και αληθής, πάσαι δε αι υπάρχουσαι εκκλησίαι υπολείπονται της αληθινής Εκκλησίας. Συνεπώς, η Ορθόδοξος Εκκλησία δεν είναι η αληθής Εκκλησία !!

    https://www.youtube.com/watch?v=BixWq1mlCj8
    https://www.youtube.com/watch?v=ZVK54rxX7K4

    • Το έχω καταλάβει το τι πάνε να κάνουν κ υπάρχουν κ άλλα που δεν μας λένε κ μας παραπληροφορούνε. Δεν πιστεύω ότι το εμπόριο θέλει το καλό τον Ελλήνων, κ υποψιάζομαι μέσα στα κόλπα αυτά βρίσκετε κ η εκκλησιά επειδή κ εκείνη είναι στο εμπόριο κ ψάχνοντας κατάλαβα ότι η εκκλησιά έχει ανακατέψει την αλήθεια με ψέματα. Νοιάζομαι για την Ελλάδα, για τους Έλληνες, δεν νοιάζομαι για την εκκλησιά εφόσον δεν μας κάνει καλό. Πιο πανω κάπου με είπες νεοταξητη, μα δεν πιστεύω το εμπόριο τους για να είμαι, κ αυτά που γράφω δεν τα γράφω για να την μπαίνω, τα γραφώ για να ερευνήσετε κ εσείς κάτι άλλο πέρα από αυτά που μας είπαν σε όλους από παιδιά, Πίστευε η μη, Ερεύνα… Κ για να ξέρεις στους Ελλάνιους πιστεύω.

  11. σεκερης 07/20/2015 @ 4:02 ΜΜ

    Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τις τράπεζες και δεν εμπιστεύομαι πια καθόλου την κυβέρνηση και την παρέα της.
    Κυβέρνηση που αδιαφόρησε εντελώς για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το οποίο ζήτησε η ίδια, είναι εντελώς αναξιόπιστη κυβέρνηση.
    Louka Katseli
    Κανένας αξιοπρεπής πολίτης δεν πρέπει να εμπιστεύεται τις τράπεζες και την κυβέρνηση.

    Η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, έκανε έκκληση στους πολίτες να επιστρέψουν τα χρήματα που απέσυραν ή κρατούν στο σπίτι τους στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
    Η κυρία Κατσέλη -που ήταν υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και από το 2012 στηρίζει ανιδιοτελώς τον ΣΥΡΙΖΑ- δήλωσε πως δεν θα χρειαστεί κανένα κούρεμα καταθέσεων αν..
    όλοι ενεργήσουμε υπεύθυνα.
    «Υπεύθυνα», για την κυρία Κατσέλη- σημαίνει να εμπιστεύεσαι τις τράπεζες.
    Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τις τράπεζες και δεν εμπιστεύομαι πια καθόλου την κυβέρνηση και την παρέα της.
    Κυβέρνηση που αδιαφόρησε εντελώς για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το οποίο ζήτησε η ίδια, είναι εντελώς αναξιόπιστη κυβέρνηση.
    Όλοι αυτοί οι πασόκοι που βρήκαν φωλίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ -και θεωρούν πως δεν έχουν κανένα παρελθόν- είναι επικίνδυνοι για τη χώρα και για τους πολίτες.
    Κανένας αξιοπρεπής πολίτης δεν πρέπει να εμπιστεύεται τις τράπεζες και την κυβέρνηση.

    κανενας τιποτα μην παει στις τραπεζες αυτονων θα το φανε κι αυτο τελος !!!

    • Κ εγώ το ίδιο βλέπω, συμφωνώ σε όλα…
      Ψηφήσαμε όχι κ είχαν το θράσος να το κάνουν ναι. Αν ψηφίζαμε ναι, τους έχω ικανούς να λέγανε ότι οι Έλληνες ψήφησαν μονοί τους την καταδίκη τους…

  12. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/20/2015 @ 9:34 ΜΜ

    Σταθερά αχτύπητος ο Λαμπρόπουλος……. Εύγε μάγκα μου !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*