Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:50 - 07/10/2013

ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΟΥΜΕ! Τ.Σόρος: Διαγραφή χρέους ή πετρέλαιο & φυσικό αέριο για αποπληρωμή!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο διαβόητος έμπορος των εθνών Τζορτζ Σόρος, ο άνθρωπος που καταστρέφει οικονομίες κρατών, εν μία νυκτί, και παράγει “αερολεφτά” εκ του μηδενός χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει παραγωγή, σε συνέντευξή του στο Der Spiegel, παραδέχεται ότι η Ελλάδα είναι αδύνατον να αποπληρώσει το χρέος της υπό οποιεσδήποτε νυν ή μελλοντικές οικονομικές συνθήκες και προτείνει διαγραφή χρέους ή την αποπληρωμή του με άλλο τρόπο “φωτογραφίζοντας” την έκδοση ομολόγους με εγγύηση τα κοιτάσμτα υδρογονανθράκων της χώρας.

Μάλιστα αναφέρει ότι και η άνοδος της ΧΑ στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα της γερμανικής οικονομικής πολιτικής που έχει οδηγήσει τους Έλληνες πολίτες να αναζητούν ριζοσπαστικές πολιτικές λύσεις. Ας πρόσεχαν!
«Η κατάσταση που έχει προκύψει από την ευρωπαϊκή κρίση δεν είναι ούτε σταθερή ούτε ανεκτή. Η Γερμανία θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες για να μην καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που δεν είναι στα γερμανικά συμφέροντα» αναφέρει ο δισεκατομμυριούχος και καλεί την Ανγκελα Μέρκελ να αλλάξει ριζικά την πολιτική της.

Μέσω του Spiegel ο Σόρος δίνει τις συμβουλές του για γρήγορη ανάκαμψη της Ελλάδας, που κατά τη γνώμη του προϋποθέτει κούρεμα του ελληνικού χρέους.

«Όλοι ξέρουν ότι το χρέος της χώρας δεν μπορεί να αποπληρωθεί. Γνωρίζω από συζητήσεις ότι οι ιδιώτες επενδυτές θα επιστρέψουν στη χώρα εάν υπάρξει κούρεμα του επίσημου τομέα και εφ ‘όσον η Αθήνα πληροί τους όρους της τρόικας. Με αυτό τον τρόπο, η Ελλάδα θα μπορούσε να ανακάμψει γρήγορα. Ο επίσημος τομέας δεν μπορεί σήμερα να διαγράψει τα χρέη αυτά, διότι αυτό θα παραβίαζε μια σειρά από ταμπού, ειδικά για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος που να εγγυώνται την αποπληρωμή των δανείων» και εννοεί φυσικά την έκδοση του ομολόγου με την παροχή ως εγγυήσεων των πωλήσεων από τα οιτάσμτα υδοργονανθράκων που έχουν ανιχνευθεί στην χώρα.

Η επιχείρηση λοιπόν να «αλυσοδεθεί» πλήρως η Ελλάδα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα φτάνει στο αποκορύφωμα της. Αφού μας φόρτωσαν με τεράστια δάνεια, εκτόξευσαν το χρέος της χώρας από 120% του ΑΕΠ στο 190%, ισοπέδωσαν την οικονομία, εξαθλίωσαν του πολίτες και προωθούν μέσω της κυβέρνησης-μαριονέτας το «ξεπούλημα» των δημοσίων επιχειρήσεων και υπηρεσιών φτάνουν τώρα στο δια ταύτα και λένε αφού δεν μπορείτε να πληρώσετε υποθηκεύστε τα ενεργειακά σας κοιτάσματα.

Αυτό σημαίνει η έκδοση 50ετούς ομολόγου. Δεδομένου ότι από το 2023 μπορεί να αρχίσει η άντληση φυσικού αερίου και πετρελαίου, συνεπώς να «τρέξουν» και έσοδα, οι δανειστές σπεύδουν να τα καπαρώσουν για την αποπληρωμή των δανείων που έχουν χορηγήσει στην Ελλάδα.

defencenetr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 10/07/2013 @ 11:45 ΠΜ

    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
    ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

  2. Ανώνυμος 10/07/2013 @ 11:59 ΠΜ

    Ποιοι καλε , οι χρυσαυγιτες ; Ολοι εκτος νομου και μεσα τωρα , να γλυτωσουμε . Ενημερωσε κανενας την ελενη η να επεμβω ;

  3. ΑΕΡΙΤΖΗΣ 10/07/2013 @ 1:23 ΜΜ

    ε καλα το συζηταμε ακομη…
    ας παρουν 1 τρις αεριο και ας μας παρατησουν ησυχους

    τα υπολοιπα τετρακις αερια θα τα παρουμε εμεις

    ακομη το συζηταμε…αρα εχουν αλλους σκοπους οι νταβατζηδες μας
    (δανειστες/πολιτικοι μας/αμερικανογερμανοι/κ.τ.λ)

    βρε δωστους εκει περα (παει στο διαολο) το 1 τρις να ξεχρεωσουμε!!!

  4. Ανώνυμος 10/07/2013 @ 5:02 ΜΜ

    δεν θα προλαβουν να παρουν τιποτα…αφου εβαλαν φορο στα κοτετσια και στα παραθυρα…τωρα ειναι η ωρα του…δεν θα προφτασουν…

  5. Χαρικλακης 10/07/2013 @ 6:00 ΜΜ

    …ποιος σας ειπε κυριοι οτι υπαρχουν αυτοι οι υδρογονανθρακες και σε τετοιες ποσοτητες…η κουλα η Γκαμηλινα.Για να σοβαρευτουμε λιγο και εφ οσον μιλαμε την ιδια γλωσσα ας ριξουμε (ψηφο) ενα "αει σικτηρ"στις εκλογες που ερχονται για να τελειωνουμε με τους προδοτες ανθελληνες δωσιλογους.
    ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ αντε να τελειωνουμε με τους ηλιθιους που παριστανουν τους σωτηρες!

  6. Ανώνυμος 10/07/2013 @ 6:42 ΜΜ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΥΛΟ ΤΙ ΣΚ..ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ jiannhs kozani

  7. Ανώνυμος 10/07/2013 @ 9:28 ΜΜ

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

  8. ΑΕΡΙΤΖΗΣ 10/08/2013 @ 1:39 ΜΜ

    βρε δωστε τους κανα τρις κυβικα αεριο να τελειωνουμε με δαυτους…

    θα μας παρουν τα παντα με τετοιους πολιτικους εγκεφαλους πουχουμε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*