Διαφημίσεις

Γράφει: Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik
Οι τράπεζες κατάσχουν από το πρώτο ευρώ ότι κατάθεση υπάρχει….
Όταν ένας πολίτης έχει δυο και πλέων λογαριασμούς σε τράπεζες…

εφόσον έχει οφειλές προς την εφορία, δάνεια, κλήσεις τροχαίας, οφειλές προς δήμους… τότε η τράπεζα χωρίς το όριο τον 1.000 ευρώ κατάσχει από το πρώτο ευρώ κάθε ποσό!

Σε ερώτηση μου στον υφυπουργό ανάπτυξης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ, σε περίπτωση που κάποιος δικός μου άνθρωπος καταθέσει στον λογαριασμό μου 20 ευρώ γιατί εγώ πεινάω και δεν έχω να φάω, αν η τράπεζα θα μου πάρει αυτά τα χρήματα αν έχω οφειλές προς την εφορία ή άλλο δημόσιο τομέα ή ακόμα και σε δάνεια…. Απέφυγε να μου απαντήσει κατεβάζοντας το κεφάλι του!

Ε ναι είναι αλήθεια λοιπόν….
Αν στην ΚΥΠΡΟ έπαιρναν κάποια χρήματα πάνω από 100.000 ευρώ… τώρα αν αυτό που κάνουν στην Ελλάδα δεν είναι κλεψιά.. τι να πω;
Τώρα για να μπορεί κάποιος να επιβιώσει… για να του στείλει κάποιος χρήματα, μπορεί να το κάνει μέσω του ταχυδρομείου!!!!

Από εδώ και πέρα μη βάζετε χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς! Να έχετε μόνο ένα τραπεζικό λογαριασμό που θα είναι μόνο για τη μισθοδοσία σας.
Όσο για την κάρτα που πριν την ονόμαζαν «κάρτα του πολίτη» και τώρα την εμφανίζουν σαν «κάρτα αποδείξεων»… είναι μόνο και μόνο για να ακυρώσουν το ρευστό από την αγορά και να στείλουν στον τάφο κάθε πολίτη που δεν έχει δυνατότητα να έχει παροχές από εργασία – δουλεία ώστε να είμαστε πια σωστά ρομπότ με ολοκληρωτικό έλεγχο.

Όσο για το ζήτημα των χαμένων παιδιών και το εμπόριο βρεφών.. αφού τώρα πια κάθε βρέφος που γεννιέται έχει άμεσα το ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥ σε λίγο για την – και καλά – προστασία του θα ζητούν στην αρχή το τσιπάρισμα και πιο μετά την υποχρεωτική στάμπα με τσιπ στα παιδιά μας!

Με λίγα λογία ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ & Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ τον πολίτη αφού κατάσχουν τα χρήματα του! Πώς μπορούμε να επιβιώσουμε;”
  1. Το πρόβλημα δεν είναι οι κατασχέσεις αλλά αν ο νόμος εφαρμόζεται σε όλους το ίδιο.
    Οι μεγαλοκαταθέτες έχουν τις ίδιες κυρώσεις όταν χρωστάνε;
    Πληροφοριακά…
    Όσοι δεν έχουν να φάνε μπορούν να επισκεφτούν το υπουργείο οικονομικών και να ζητήσουν να εγγραφούν στα μητρώα ως άποροι για να παίρνουν μηνιαίο βοήθημα από τα ταμεία του κράτους.
    Το ίδιο μπορούν να κάνουν και με τις γνωστές συντάξεις αναπηρίας.
    Οι συντάξεις αυτές δεν δίνονται μόνο σε ανάπηρους αλλά και σε ανθρώπους που δεν έχουν τα "προς το ζην".
    Το ίδιο κάνει και η Πρόνεια.
    Στην πράξη αν κάποιος κινηθεί σωστά και πράγματι δεν έχει, μπορεί να συγκεντρώσει ένα εισόδημα ισάξιο, αν όχι περισσότερο, του βασικού μισθού.
    Ακόμα μπορεί να επιδοτηθεί μέσω του ΟΑΕΔ ή του ΕΣΠΑ για να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση.
    Ψάξτε το.
    Προσωπικά είμαι αντίθετος στη λογική να χαρακτηριστεί κάποιος ως άπορος.
    Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον και τι θέση θα δωθεί σε αυτούς τους ανθρώπους.
    Και μην ξεχνάς…
    Ο Έλληνας δεν σκύβει το κεφάλι.
    Ούτε μυξοκλαίει.
    Σηκώνει ανάστημα και βρίσκει τρόπο να είναι ο νικητής.

  2. Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!

    ΤΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

    ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ… ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!

    ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ;

    ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ!!!… ΚΑΙ ΟΤΑΝ….

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!…

  3. Μη καταθέτετε χρήματα στις τράπεζες και τότε θα δούμε πώς θα επιβιώσουν! Πάρτε από τις τράπεζες τα χρήματά σας. ΔΕΝ είναι ασφαλή εκεί! Αργά ή γρήγορα θα σας τα πάρουν!!!

    Μην ψηφίσετε όταν έρθει αυτή η στιγμή κόμματα που έχουν κυβερνήσει ή έχουν στηρίξει μνημόνια!!!!

    Απλά είναι τα πράγματα!!!!!

  4. ψηφίσαμε κλέφτες …. θα μας κλέψουν ….. τώρα κάψτε τα Βουλγαρόξυλά σας και βουλώστε το …. ή πάρτε τα κ@λόξυλα και ματώστε τους … αυτή η βία που υπερασπίζεται τη Δημοκρατία …..ειναι Συνταγματικά ΝΟΜΙΜΗ.

  5. 12.15
    ++++++++++++
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ!!!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *