Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:39 - 21/05/2020

Κασιδιάρης: Διάγγελμα ίδρυσης νέου κόμματος Ελλήνων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κασιδιάρης: Διάγγελμα ίδρυσης νέου κόμματος Ελλήνων

EΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ τη νέα ιστοσελίδα μας ELLHNES.net

https://www.youtube.com/watch?v=mdrIxveIb8Q&feature=emb_title

Δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού. Την κίνησή μας πλαισιώνουν Ελληνίδες και Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση. Μία ισχυρή και σοβαρή φωνή ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος

Με επιφανή και σοβαρά πρόσωπα. Με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και θα αναδείξουν τον πατριωτικό, πολιτικό λόγο ως το αντίπαλο δέος ενάντια στην κοινή αντεθνική γραμμή του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας. Με την ελληνική νεολαία πρωτοπόρο. Στην πρώτη γραμμή ενός πολιτικού αγώνα μαχητικού, που θα εκμεταλλευθεί όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας για την διάδοση των Ιδεών μας.

Με συνεχή και ενεργή παρουσία σε όλα τα μήκη και πλάτη της ΕλλάδοςΜε ολοκληρωμένη πρόταση εξουσίας. Δημιουργούμε ένα κόμμα που διαθέτει πρωτίστως, ένα πληρέστατο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα – με επιστημονική τεκμηρίωση – και με αντικειμενικό σκοπό να γίνει ξανά η Ελλάδα μεγάλη και ισχυρήΟ Ηλίας Κασιδιάρης (https://twitter.com/IliasKasidiaris) δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή. Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνίαΣτον Αγώνα μας έχει θέση κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα που αγωνιά για το μέλλον της Πατρίδας μας. Χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Όλοι ενωμένοι. Με μία αδιαπραγμάτευτη πολιτική θέση. Με μία σταθερή ιδεολογική βάση: την σωτηρία της Πατρίδας! Όσοι αποδέχεστε αυτή την μεγάλη Ιδέα συνταχθείτε ΤΩΡΑ στην πρώτη γραμμή του Κινήματός μαςΗ αρχή έγινε! Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου. Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ την ιστοσελίδα ELLHNES.net. Να οργανωθούμε δυναμικά χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι σε όλη την Ελλάδα. Να δημιουργήσουμε ένα πανελλήνιο κίνημα ενάντια στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας. Είναι μονόδρομος και άμεση ανάγκη η φωνή μας να ακουστεί δυνατά στη βουλή. Να ενισχυθεί και να διεκδικήσει μία νέα εθνική πολιτική για όλα τα μείζονα ζητήματα της Πατρίδας μας.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. ΛεωνίδαςΤζ 05/21/2020 @ 5:50 ΜΜ

    αυτος καλα τα λεει φαινεται ενδιαφερον
    αλλα το site τους δεν ανοιγει

  2. Ωπα! Ευχαριστώ Κόρακα, από σένα το μαθαίνω.

  3. Δεν είναι λύση να φύγεις από ένα μασόνο και να πας σε κάποιον άλλο..Αφύπνιση παιδιά..ΟΧΙ στα ίδια λάθη.Ο κ.Κασιδιάρης, με το γνωστό σημαιάκι από πίσω και την εικόνα της γλυκιάς μας Παναγίας.Αλλος ένας που παριστάνει την φωνή του λαού..Θέλει κάθαρο μυαλό από δω και πέρα..ΟΧΙ στην ΜΑΣΟΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  4. μπατσος συνταξιουχος παντα μπατσος.τι νομιζες κασιδιαρη οτι θα αρπαζες τα φραγκα και θα αραζες; παμε για το επομενο μαντρι

  5. Απόλλων Έρως 05/21/2020 @ 7:27 ΜΜ

    Μαζευτειτε ολοι μαζι οι νεοναζι και παρτε φορα.

    • Paterakis Iosif 05/21/2020 @ 9:36 ΜΜ

      Φιλε μου σε τι απο ολα αυτα οπου ειπε στο βιντεο διαφωνεις??υπαρχει καπου υπερβολη ηη που να δειχνει ναζιστικη συμπεριφορα στα λεγομενα του ,ηηη αντιθετος σε εχουν πεισει αυτοι οπου πραγματικα φεροντε φασιστικα τοσα χρονια οτι ειναι δημοκρατες και κατι τετοια λογια ειναι φασιστικα??χωρις να ανηκω σε κανενα κομμα ειμαι 24 χρονων αλλα ολα αυτα τα οποια λεει ειναι απολυτος λογικα..και κανενα κομμα οπου υπαρχει δεν στα δειχνει κ ακολουθει φανερα μια ατζεντα εξωτερικων συνφερωντων…δεν σ λεω οτι κ εδω δεν παιζει τριπλα του συστηματος(ποτε δεν ξερεις) ..αλλα ειληκρινα το ναζι σε αυτα που λεει δεν ειναι λογικο σε ολα αυτα που λεει περι το καλο της πατριδας μας..

      • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/21/2020 @ 10:07 ΜΜ

        Ο απολλων έρως ειναι κλασικό παράδειγμα ισλαμοποϊστολαγνου ποδιτσιζοντα νεοταξιτη και φυσικά βγάζει φλύκταινες με τον Ελληνικό εθνικισμό, θελει μονο κουλη που πατασσει τον νατιβισμο και προσκυνάει την γερμανοεβραϊκη ηγεμονία δωστου σιων,μονο σιων και παρε του την ψυχή

    • Ελα οταν θα γινει η εκδηλωση να σε κερασουμε “Περγαμοντο” νεοταξικη χολερα.
      Νομιζεις οτι δεν εχουμε καταλαβει τι ρολο βαρας εδω μεσα μισοχεσιά του Μ Αλεξανδρου?
      Ποιος οικομενικος Ελληνιμος και παπαριες μας τσαμπουνας ρε μυγοχεσμα που σε λιγο θα φορεσεις μπουρκα και θα χορευεις στα γονατα των τζιχαντιστων ρε μαστουρομενο ορνιο…

      • Κοίτα, πιστεύω ότι τον παρεξηγείτε, εκτός κι αν κάνω εγώ λάθος:

        1. Οικουμενισμός, δεν θα πει, παγκοσμιοποίηση. Αναφέρεται επί της ουσίας ”στον Ελληνισμό” ως κάτι που αποτελεί κληρονομιά δικιά μας αλλά και κληρονομιά του πλανήτη βλ. επιστήμες, βλ. φιλοσοφία κπα. Με την έννοια ότι ”Οι Έλληνες” θέλουμε να μαστε καλά με όλους αρκεί να μη μας πηδάνε και να του δίξουμε και τον δρόμο, όπως κάναμε κάποτε. Αφού βρούμε πρώτα εμείς τον δρόμο.

        2. Επειδή χρησιμοποιεί εκφράσεις, που αναφέρουν τον εθνικισμό, στον οποίον επιτήθεται, φαίνεται σαν να είναι κατά των εθνικιστών. Λέει κιώλας ότι είναι. Κι εδώ γίνεται το λάθος:

        Στην πραγματικότητα, ενώ σέβεται και θέλει τον Ελληνικό πολιτισμό, επιτήθεται, σε ότι τον εγκλωβίζει στην Ελλάδα, εγκλωβίζει την διάδοση, εγκλωβίζει την δυνατότητα ν’ ανοιχτούμε προς τα έξω, όχι ν’ αντικαταστήσουμε τον πολιτισμό μας με ξένο αλλά να τον μοιραστούμε, με όσους γίνεται και με όσους είναι λογικό. Π.χ. Ιταλοί της Magna Grecia. Ένα καλό παράδειγμα.

        3. Επιτήθεται επίσης, σαν να μας λέει, ότι εγκλωβιζόμαστε π.χ. στην Ορθοδοξία όπως την ξέρουμε, η στην αρχαία Θρησκεία όπως την ξέρουμε και οι δυο πλευρές σκοτώνονται μεταξύ τους, ενώ στην πραγματικότητα, η ίδια καυκάσια φυλή, που δημιούργησε τον πολιτισμό της Μεσσοποταμίας, είναι που δημιούργησε τον Λυδικό, τον Μινωικό κλπ κλπ. Οπότε το ίδιο ισχύει και για την θεολογία, άσχετα αν την Μεσσοποτάμια, την πήραν οι Εβραίοι και την μετατρέψαν στην δαιμονολατρεία της δικιάς τους θεολογίας, με βάση αυτά δημιούργησαν τον Χριστιανισμό, μετά τον πήραμε εμείς και τον φέραμε ποιο κοντά στα δικά μας πρότυπα αλλά πάλι υπάρχουν πολλές Εβραικές ακόμα επιρροές.
        Γι αυτό και για να εξηγήσει κάτι, αναφέρετε ίσως σε Εβραικά ονόματα της Χ θεότητας ας πούμε, για να περιγράψει π.χ. ότι αυτό που εμείς γνωρίζουμε με το Χ Εβραικό όνομα, δεν είναι καταβάθος αυτό αλλά κάτι άλλο, που το χουμε και στην αρχαία μας Θρησκεία και μετά αντιγράφηκε και στην Ορθοδοξία κλπ. κλπ.

        Ίσως, αν δεν χρησιμοποιούσε την ίδια διατύπωση αλλά μια που θα εξηγεί, χωρίς να μπερδεύεται ο αναγνώστης, να γινόταν κατανοητό αυτό και να μην δημιουργούνταν λάθος εντυπώσεις.

        Αυτό πιστεύω εγώ πως ισχύει… Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

        • Πατροκλος 05/22/2020 @ 10:20 ΠΜ

          Ασιατοκαυκασιε διαβασε λιγο Ξενοφωντα…τι σημαινει καυκασιος την εποχη του Μινωικου πολιτισμου των Ελληνων , βαρβαροτητα σκετη….Οι φοινικες Μινωιτες και οι τοτε Θεσσαλοι του Ιασονα ”’φοινικιζαν [κοκκινιζαν] τα υφασματα των με το……της θαλασσας…..ΕΛΛΑΣ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

          • Έχω διαβάσει αρκετές διατυπώσεις/ στοιχεία, που προέρχονται από τον τομέα της φιλολογίας.

            Αλλά: Η φιλολογία, όσες φορές προσπάθησε να δώσει απαντήσεις, δίχως την διαμεσολάβηση της γενετικής επιστήμης, δυστυχώς μπερδεύτηκαν τα πράγματα.

            Η γενετική επιστήμη μας αποδεικνύει τα στοιχεία του πυρηνικού dna μας και αποδεικνύει, ότι:

            α) Οι Μινωίτες, Ανατολίτες Έλληνες, Φοίνικες, Πέρσες, έχουν ίδια καταγωγή και η πορεία τους ξεκινάει από την Μεσσοποταμία και πολύ νωρίτερα, από τον Καύκασο.

            β) Οι Μυκηναίοι, Ιλλύριοι, Θράκες, Σκύθες (όχι σαυρομάτες αυτοί ήταν μόγγολοι) έχουν επίσης την ίδια καταγωγή απλά είναι το ”ύστερο κύμα” ήρθε αργότερα, πάλι από τον Καύκασο.

            γ) Οι Ιταλοί, κατά πλειοψηφία μοιράζονταν την ίδια καταγωγή με μας εκτός από Λομβαρδία και Gallia Cisalpina.

            δ) Οι Πελασγοί, ήταν αυτόχθονες, τροφοσυλέκτες και γεωργοί (αν και όχι τόσο αναπτυγμένοι στην γεωργία) και δεν μιλούσαν Ελληνικά, ήταν Βάρβαροι, ποιο αρχαία, όχι τόσο αναπτυγμένη ανθρώπινη φυλή. ”Αυτή την φυλή, ”την αφοιμοιώσαμε οι Μυκηναίοι”

            ε) Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και Μεσογειακοί, πλην του Καυκάσιου ”Εμάς” ήταν όχι τόσο αναπτυγμένες ανθρώπινες φυλές, με τετραγωνισμένα χαρακτηριστικά προσώπου, με σιαγόνα που ερχόταν ποιο μπροστά, κοντύτεροι και χαμηλότερη ανάπτυξη της αντίληψης.
            Σίγουρα ήταν ανώτεροι από τον Νεάτερνταλ και τον Αυστραλοπίθηκο αλλά όχι από ”Εμάς”

            Τώρα αν θέλετε να πείτε ότι κατάγεστε από Homo Erectus και άλλους πιθηκοειδής και ότι μοιράζεστε την ίδια Μεσογειακή καταγωγή με τους Σημίτες…
            …εσείς ξέρετε…

  6. Τα τρολάκια του συστήματος έπιασαν “δουλειά”. Θα φάνε καλά απο εδω και πέρα !!!

  7. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/21/2020 @ 10:04 ΜΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ!

  8. Αν ο Κασιδιαρης δημιουργεί νέο κόμμα με όλους τους ευκαιριακους, παρασιτικους της κοινωνίας κλπ, τότε τον βλέπω πολύ χλωμό εκτός και αν η οικογένεια Μητσοτάκη έχει βρει πρόθυμος σαν τον Μιχαλολιακο (με μερικά ψιλά)… Όλα γίνονται, μπας και λαδοσει το έντερο.
    Ξέρω ότι θα μου ρίξουν τα μπινελίκια όλα δεν πειράζει, ξέρω τι λέω και δεν έχω παρωπίδες και καλέσουν για το καθήκον, θα το πράξω ως Έλληνας Πατριώτης…

  9. Θα πω κάτι κι όποιος θέλει, μ’ εμπιστεύεται:

    1. Υπήρχε λόγος που ο Ηλίας το σκέφτηκε πολύ καλά, πότε θα κάνει το αυτονόητο.
    2. Δεν θα πω δημόσια τον λόγο. Απλά αναρωτηθείτε, τι μπορεί να συμβεί, αν θεωρηθείς ”πραγματική απειλή” ανατροπής για το σύστημα.
    3. Η ΕΠΕΝ, ήταν να δωθεί στον Πλεύρη, αντί του Μιχαλολιάκου. Τελικά δώθηκε σ’ αυτόν. Εκμεταλλεύτηκε, την τάση των Skinheads και Εθνικοσοσιαλιστών και ίδρυσε την Χ.Α. με εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία, για την Ελλάδα. Ο Μιχαλολιάκος, ας πούμε ότι ταίριαζε ιδεολογικά με τον Μεταξά. Το ίδιο πράγμα είναι. Σαφέστατα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος ήταν τέλοιοι.

    Τέλοσπάντων, εμείς τι θέλουμε; Να σπάσει στην Ελλάδα, ο κύκλος που την ελέγχει, μετά την δολοφονία του Καποδίστρια. Να εξελιχθεί και να γίνει αυτόνομη και ισχυρή δύναμη, με καλές εμπορικές συμφωνίες, με ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑ και γινόμενη παράγοντας, γεωπολιτικής ισχύος στην Α.Μεσόγειο και να εξασφαλιστεί ένα περιβάλλον, στο οποίο θα προωθείται, η καινοτομία, η εξέλιξη κπα. που θα φέρουν τον Έλληνα σε ένα υψηλό επίπεδο, επιστημονικά, φιλοσοφικά κλπ. κλπ.

    Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε α) ανατροπή του κατεστημένου β) να είμαστε έτοιμοι για βαλκανικό πόλεμο δυστυχώς γ) αποφασιστικότητα εφαρμογής των προαναφερόμενων, στόχων και σας διαβεβαιώ, ότι ο Ηλίας δεν δίνει και ούτε πρόκειται να δώσει αναφορά, σε κανέναν! Καμία μυστική λέσχη, καμία ξένη δύναμη, κανέναν μεγαλοεφοπλιστή.

    Και γι αυτό θα γινόταν στόχος. Αποφάσισε, ότι προφανώς δεν τον απασχολεί αυτό, όπως πολλούς από μας, δεν θα μας απασχολούσε αν είμασταν στην θέση του. Απλά, δεν είμαστε, είναι αυτός κι έχει και μια εμπειρία, οπότε μπορεί να μας αντιπροσωπεύσει. Είναι ο κατάλληλος, από ανάμεσά μας.

    Πάνω απ όλα, είναι εκπρόσωπός μας. Όπως στην αρχαία Αθήνα επιλέγαν κάποιον, που μπορούσαν να του παρουσιάσουν, οποιοδήποτε πρόγραμμα, για να το εφαρμόσει και να τον ανακαλέσουν άμα χρειαστεί, η τον εκλέγανε, για ν’ αντιπροσωπεύσει, το Χ πρόγραμμα. Στην αρχαία Αθήνα, θα μπορούσες κι εσύ να παρουσιάσεις ένα Χ-Ψ πρόγραμμα και να εκλεγείς, η να συμφωνήσετε σε ένα και να επιλέξετε αντιπρόσωπο. Ε, αυτό είναι ο Ηλίας.

    Θέλετε να μιλήσετε μαζί του; Έχετε κάτι να παρουσιάσετε; Επικοινωνήστε. Στείλτε μήνυμα. Υπ όψιν, ότι είμαστε στην αρχή και δεν έχει κάνει καν κομματικά γραφεία παντού. Αλλά τελικά το διαδίκτυο θα φανεί πολύ χρήσιμο.

  10. Εδω και χρονια περιμενα απο τον Ηλια να κανει αυτο το βημα .ΧΑΡΗΚΑ…

  11. ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ 05/22/2020 @ 7:49 ΠΜ

    ελεγα και εγω γιατι τα βαζει με το Βελοπουλο το κορακι κρα κρα κρα

  12. Ανωνυμος 05/22/2020 @ 9:59 ΠΜ

    Αυτό μας έλειπε τώρα , ένας σχιζοφρενής ανώμαλος τοξικομανής , ο απολλων έρως my ass , βρίσκει φασιστικό τον λόγο και τις πράξεις του Ηλία Κασιδιάρη… ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ!

  13. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 05/22/2020 @ 12:57 ΜΜ

    Ανθρωπος που χαιρεταει ναζιστικα δεν πρεπει να εχει θεση στην πολιτικη σκηνη της Ελλαδας.psychaos (Απολλων Ερως) ειναι το μοναδικο σημειο στο οποιο συμφωνουμε https://www.youtube.com/watch?v=vlMhDfHsfDI

  14. Ανωνυμος 05/22/2020 @ 4:52 ΜΜ

    Το αν χαιρετάει “ναζιστικα” κάποιος μας πειράζει , ενώ αν όλα τα μέλη του ΚΥνοβουλιου φοράνε το κιπα’ , ανάβουν την επταφωτο λυχνία , και συμμετέχουν στους εορτασμούς της νίκης των Εβραίων επι του Ελληνισμου δεν μας πειράζει;;;;;;;;; Μάλλον όχι , γιατί τους βάζετε και τους ξαναβάζετε στην Βουλή εδώ και δεκαετίες…. αλλά είπαμε… οι μαλακοραγιαδες επιβραβεύουν μόνον τους επιβήτορες τους. Δικαιολογημένα …. έχουν τον χαμηλότερο μέσο όρο δείκτη νοημοσυνης της Ευρώπης…7 ολόκληρες μονάδες κάτω από τον μέσο όρο των υπολοίπων ευρωπαίων , και μόλις μια μονάδα πάνω από το Τζιμπουτί της Αφρικής….

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/23/2020 @ 5:10 ΜΜ

      Έτσι, είναι τόσο ζώα που θα ξαναψηφισουν τους γ@μιαδες των και της Ελλαδας..

  15. Ο εφιάλτης της ΝουΔούλας και του βρώμικου “Δημοκρατικού” τόξου μόλις άρχισε.
    Ηλία σε στηρίζουμε.
    Ο θεός μαζί σου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*