Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:20 - 30/10/2010

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: Η παρέλαση των υποψηφίων και το χειροκρότημα του λαού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτό που βιώνουμε στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει προηγούμενο. Διανύουμε μια προεκλογική περίοδο, για χάρη του Καλλικράτη, σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτε στην οικονομικοκοινωνική ζωή του τόπου.
Η παρέλαση των υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειαρχών, Αντιπεριφερειαρχών, Συμβούλων, και ότι φανταστεί κανείς, δεν διαφέρει καθόλου από τις προηγούμενες προεκλογικές
περιόδους.Αν και  ο λαός προδόθηκε κατά καιρούς από τους άρχοντες που εξέλεξε με δημοκρατικές διαδικασίες, δεν μπορεί να ξεπεράσει, ούτε και τώρα, το σύνδρομο του δούναι-λαβείν, δεν μπορεί να απελευθερωθεί από τη γάγγραινα των πολιτικών κομμάτων.
Οι Έλληνες ως πολίτες μιας καταχρεωμένης χώρας, πληρώνουν το τίμημα της…
κακοδιαχείρισης του τόπου, έχουν απωλέσει κεκτημένα με ιστορική σημασία, έχουν στερηθεί σημαντικά ποσά από τους μισθούς και τις συντάξεις και εντούτοις εξακολουθούν να βρίσκονται πίσω από το άρμα που δεσμεύει, υπόσχεται και παραπλανά.
Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η Ελλάδα είναι προϊόν της ..κομματικής ασυδοσίας που δυστυχώς επιβιώνει κι αυτό είναι ορατό στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε. Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες πολιτικές και πρακτικές κυριαρχούν ξανά στον πολιτικό στίβο και αναβιώνουν ήθη και έθιμα που οδήγησαν την χώρα στο τέλμα. Οι υποψήφιοι κι αυτής της εκλογικής αναμέτρησης υπόσχονται ότι θα αγωνιστούν για την τοπική αυτοδιοίκηση, ότι θα υπερασπιστούν τα δίκαια των πολιτών που το προηγούμενο χρονικό διάστημα καταπατήθηκαν βάναυσα.
Η πολιτική κατάσταση είναι πλέον παγιωμένη και δύσκολα θα ανατραπεί το βεβαρημένο θεατρικό σκηνικό που μας έχει γελοιοποιήσει διεθνώς. Για μια ακόμη φορά θα ψηφίσουμε πρόσωπα και σχήματα που πριν από λίγο καιρό αφορίζαμε. Για μια ακόμη φορά «παμπάλαιες» προσωπικότητες που κούρασαν και δεν εκφράζουν τίποτε το νέο, τίποτε το διαφορετικό, ποζάρουν καμαρωτοί μπροστά στο φακό της επικαιρότητας και δυστυχώς οι χειραψίες και τα χειροκροτήματα συνεχίζονται. Ακόμη και οι νέοι, οι πρωτάρηδες υποψήφιοι είναι χρωματισμένοι με τη λερωμένη μπογιά του αμαρτωλού παρελθόντος και δύσκολα μπορούν να πείσουν για τις προθέσεις τους.
Μας δόθηκε ένα σκληρό μάθημα τον τελευταίο χρόνο, αλλά παραμείναμε αδιάβαστοι. Αλυσοδεμένοι στα κομματικά κλουβιά, κλειδωμένοι στα συμφέροντα και στα βολέματα, δεν έχουμε συνετιστεί ακόμη και δεν μας απομένει πλέον καμιά ελπίδα να απεμπλακούμε από το «σύστημα» παραμένοντας δέσμιοι των απίθανων υπερασπιστών των ονείρων μας.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν συνεχίσουμε να υποθάλπουμε και να καλλιεργούμε μόνοι μας το αρρωστημένο παρελθόν που προκαλεί μόνο εμετό και αηδία.

anemo-milos

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*