Διαφημίσεις

“Ισλαμοφοβία στην Ελλάδα”…Βάζουμε στοίχημα ότι ο αγαπητικός του Ισλάμ είναι αριστερός κατσαπλιάς; 

Αυτός εδώ ο κύριος Αλέξανδρος Σακελλαρίου είναι συγγραφέας, φιλό-ισλαμιστής, φιλότουρκος και θεωρεί ότι οι έλληνες είναι αντι-ισλαμιστές γιατί θεωρούν το ισλάμ μια απειλή για την χώρα.

Αν ισχύει και ο κύριος είναι υπαρκτό πρόσωπο,  ανεφέρετε στην ισλαμοφοβία των ελλήνων, την μεγάλη απειλή του έθνους μας και θα ήθελα να δηλώσω ότι ευτυχώς και οι δυο, συμφωνούμε σε αυτό!

Τι το άσχημο βρίσκει στην ισλαμοφοβία των ελλήνων; Μήπως οι πολεμιστές του 1821 που έσφαξαν όλα τα μογγολικά όρκ τον ενοχλούν; Μήπως ο κύριος είναι αριστερός κατσαπλιάς όπως αυτοί που πούλησαν την Μακεδονία γιατί μισούν την χώρα που τους έθρεψε; Προδότες, σε τελική ανάλυση ήταν ανέκαθεν οι αριστεροί και στις ημέρες μας, για να τα λέμε όλα, και οι δεξιοί Νεοτρομοκράτες που διαλύουν την χώρα μας συστηματικά για να μας αφανήσουν σύμφωνα με τα σχέδια της σιώνας. Το ισλάμ ήταν πάντα ο εχθρός παλιο τενεκέ με το όνομα “Αλέξανδρος”. 

Αν το γιουσουφάκι μας θεωρεί αντι-ισλαμιστές ας πάρει την αφεντιά του και όλους τους ισλαμιστές να πάνε στην διπλανή μογγολία. Να καθαρίσει λίγο και ο τόπος…!

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “"Ισλαμοφοβία στην Ελλάδα"…Βάζουμε στοίχημα ότι ο αγαπητικός του Ισλάμ είναι αριστερός κατσαπλιάς;”
  1. …συμφωνω κοραξ με αυτα που γραφεις ..ομως θελω να προσθεσω οτι δεν πρεπει να λαμβανεται μονο υπ οψιν η τουρκοκρατια στη χωρα μας και οι πολεμιστες μας που την πολεμουσαν για να δικαιολογησουμε τον αντιισλαμικο μας αισθημα…ειμαστε αντιισλαμιστες νομοτελειακα απλα γιατι η θρεισκεια που λεγεται ισλαμ ειναι ενα κοσμικο δικαικο συστημα και δεν μπορει να ταυτιστει ουτε να αφομειωθουν οι πιστοι του απο τους πιστους του χριστιανισμου ο οποιος χριστιανισμος ειναι μια πνευματικη θρησκεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *