Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

02:00 - 14/08/2015

Θα μπορούσαν να πουν ΟΧΙ!!! Αλλά δεν το κάνουν…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

greece2
Θα μπορούσαν να πουν ΟΧΙ!!! Αλλά δεν το κάνουν…

Θα μπορούσαν να πουν ΟΧΙ στην αφαίμαξη του ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!! Αλλά δεν θα το κάνουν… Θα μπορούσαν να εκτυπώσουν δραχμές και να μην πληρώσουμε δεκάρα στους δανειστές μας τοκογλύφους!!! Αλλα δεν θα το κάνουν…Θα μπορούσαν να εθνικοποιήσουν τις τράπεζες όπως έκανε η Ισλανδία…αλλα δεν θα το κάνουν!!! Θα μπορούσαν να κλείσουν τους τραπεζίτες και πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για την μεγάλη ληστεία στην πατρίδα μας στην φυλακή…αλλα δεν θα το κάνουν! θα μας έβγαζαν από το μνημόνιο είπαν πριν βγάλουν κυβέρνηση…αλλα δεν θα το κάνουν…υπογράφουν ένα τρίτο μνημόνιο που θα σημάνει την αρχη των γεγονότων….θα μπορούσαν να φορολογήσουν τους πλούσιους που έχουν ληστέψει την χωρα τόσες δεκαετίες…αλλα δεν θα το κανουν!!! Θα μπορούσαν να κλείσουν τους καναλάρχες στην φυλάκή γιατι δεν πληρώνουν τα εκατομμύρια που χρωστάνε..αλλα δεν θα το κάνουν!!! Το χρέος θα φτάσει το 200% του ΑΕΠ το 2018 και αυτοί μιλάνε για ανάπτυξη ώστε να μην θιγούν τα συμφέροντα των λίγων οικογενειών με τα μεγάλα συμφέροντα…
Θα ξεχρεώσουν λενε χωρίς οικονομική ανάπτυξη και με μια ανεργία των 40%++++…ο καρνέισον είναι;;;
Πούλησαν τα χρυσορυχεία στην Χαλκιδική σε Καναδούς και τον Ροτσιλντ αλλά το κράτος δεν εισπράττει δεκάρα… αλλά θα μπορούσαν να τους φορολογήσουν και να έβγαζαν κέρδη…αλλα δεν θα το κάνουν!!! Δεν εμποδίζουν τους πρόσφυγες και έρχονται με τις χιλιάδες μες στα σπίτια μας…αλλα κάνουν την κότα και τους περνάνε μες την πατριδα μας…
Θα σε εξαναγκάσουν με την βία και την πείνα να βγεις στους δρόμους και να διαλύσεις την στημένη παγκόσμια απάτη… γιατί μόνο οι Έλληνες είναι ικανοί να αλλάξουν το μοτίβο του θανάτου.…
Σε προκαλούν να δώσεις και πάλι το φως στο σκοτάδι… να διαλύσεις το στημένο σκλαβοπάζαρo και ΕΣΥ θα τους συντρίψεις!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Ανώνυμος 08/14/2015 @ 2:59 ΠΜ

    Ο ΓΙΑΝΗς Ο ΜΟΥΓΚΟς

  2. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !

    • Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

  3. δημητριος πολιτης 08/14/2015 @ 8:09 ΠΜ

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ 100% ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΠΟΝ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΙΓΑΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????????

    • ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ…ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ

      • ΚΟΡΑΞ…
        .εγω συμφωνω με αυτα που γραφεις ως απαντηση – συμβουλη στον Δημ. Πολιτ.

        ΑΛΛΑ νομιζω ειχες παρει θεση παλαιοτερα σε σχολιο μου..οταν ελεγα…
        ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!!…και δεν ησουν συμφωνος !!!!
        Ανν…κανω λαθος …ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!! αν οχι …εξηγησε μου !!!!!!!!

  4. Πιστευω οτι εχουν βραχυκυκλωσει…τρωνε την ουρα τους και πρεπει να αλλαξςι η ατζεντα αμεσα…θερμο επεισοδιο,τρομοκρατικο χτυπημα…??τι λεει το πεδίο…

    • andreas το πεδίο μάλλον λέει……
      02 2014
      17:21
      Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν μπορώ τη διγλωσσία και την υποκρισία»

      Την πραγματικότητα την έχω ανάγκη ακόμα και στην καθημερινότητά μου. Δεν μου αρέσει να μου παρουσιάζουν τα πράγματα αλλοιωμένα, ωραιοποιημένα. Όσο πιο ρεαλιστικά μου τα λένε τόσο πιο καλά αισθάνομαι γιατί ξέρω τι θα κάνω. Δεν μπορώ τα κρυφά και τα υπόγεια. Δεν μπορώ τη διγλωσσία και την υποκρισία. Δεν μπορώ να μου παίζεις τον φίλο και να είσαι εχθρός. Ως εχθρό ξέρω να σε αντιμετωπίσω. Όπως και ως φίλο. Αλλά όχι να με μπερδεύεις. Το γενικεύω τώρα αλλά αυτό που ζούμε σήμερα είναι η απουσία της αλήθειας, της πραγματικότητας. Για να είμαστε μπερδεμένοι. Γιατί θέλουν να είμαστε μπερδεμένοι. Κι όχι μόνο δεν λένε την αλήθεια οι επαγγελματίες της πολιτικής και τα ΜΜΕ, αλλά διαλύουν και φιμώνουν κι όποιον προσπαθήσει να την πει. Θα έπρεπε να είχε συμβεί το τελείως αντίθετο. Οι πολιτικοί θα έπρεπε να διοικούν με πνευματικότητα δίνοντας τη δυνατότητα στον λαό να έχει όραμα και τα Μέσα Ενημέρωσης να ‘ναι ο παράδεισος της πληροφορίας και της πραγματικής είδησης. Σε αυτό το χάος που έχουν δημιουργήσει, μόνοι μας πρέπει να ανακαλύψουμε την αλήθεια μας. Και τότε θα καταλάβουμε τον ρόλο που ‘παιξαν οι επαγγελματίες της πολιτικής και οι επαγγελματίες της πληροφόρησης. Είναι πολύ σοβαρή η πλεκτάνη που μας έχουν στήσει. Άμα σου πουν την αλήθεια, θα βάλεις τα δυνατά σου, δεν υπάρχει περίπτωση. Θα ξεκινήσεις από το μηδέν, ξανά. Άμα βγει κάποιος και πει “συμβαίνει αυτό κι αυτό θα τη βρούμε την άκρη”, θα πορευτούμε ανάλογα»,

      δήλωσε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

  5. Κορακα πηγαινε να δεις πως σχηματιστηκε το χρεος και ξαναελα να τα πουμε , γιατι σε πιανω αδιαβαστο.
    ΟΛΟ οι γερμανοι φταινε εμεις ΠΟΤΕ.
    Τα ριχνουμε ολα στους αλλους , τους εαυτους μας να δουμε ποτε.

    • Mike, συμφωνο! δεν φταινε οι αλλοι αλλά εμεις…πρωτα φταίμε εμεις και μετα ολοι οι άλλοι….
      αυτό που ηθελα να περασω σαν μηνυμα είναι ότι η προδοσία είναι πολύ μεγάλη και ότι θα μας ξεκληρίσουν ολοκληρωτικά εάν δεν απέχουμε ολοι από αυτό το μουρδελο που το ονομάζουν πολιτισμο!!!
      Φτωχοι και ταπεινοι…χωρις αιφον…χωρις μερσεντές!!! Να κατασκευάσουμε τα δικα μας αυτοκίνητα, τα δικα μας μηχανάκια, τα δικα μας τηλεφωνα κτλ κτλ ..
      Μεσα σε 2 βδομάδες τους εχουμε κατεβασει και αρχιζουμε ολοι μαζι την δουλεια….βεβαια οι προδοτες πρεπει να τιμωρηθουν με κατασχεση περιουσιας και φυλακη!!!

      • Αρα παμε αποχή γιατι το συστημα θελει χρυσή αυγή…

      • Αν το πας συνομοσιολογικα(κατι τετοιο το εχω πει πολλακις στον στρειτζερ και με εβριζε δν ξερω γτ) τοτε φταιει η ευρωπη ,τα σκεφτηκε πολλα χρονια για να μας βαλει προδοτες πολιτικους και μετα μνημονια λογω χρεος κοκ.Αν το πας λογικα φταιμε εμεις δλδ οι πολιτικοι μας και οι πολιτες.
        Αλλα τωρα που το σκεφτομαι οι πολιτες ηταν αμορφωτοι και δεν ειχαν μυαλο για σκεψη….αρα τι βγαινει…..ειμαι πολυ μπερδεμενος για να απαντησω γιατι ανακατευεται και ο θεος.

        • ολοι είναι μεσα στο κολπο αλλα θα μπορούσαμε να κανουμε περισσοτερο αμυνα όπως κανουν και άλλες χωρες…ειμαστε ολοι μας υπεύθυνοι για την καταντια μας και είναι απαραδεκτο γιατι την παγκοσμια ιστορια την εχουμε γραψει εμεις και όχι οι αλλοι λαοι!
          Θα επρεπε να γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοι μας είναι απατεωνες αλλα εμεις τους ψηφίζαμε. Η ΧΑ δεν εχει κανει μεσα λαα μην ξεχναςοτι ο Παπαδόπουλος ηταν παιδι της ΣΙΑ…ο ΧΑ-της είναι μασωνος και αρα ανθέλληνας

    • δημητριος πολιτης 08/14/2015 @ 1:34 ΜΜ

      να σου θυμησω οτι χωρις τσατσα δεν θα υπηρχαν μπουρδελα ,πουτανεσ ναι αλλα οχι οργανωμενες!!!

  6. Ελλην, Μην ξεχνας αυτοι που μαζευουν τις ψυχες θέλουν συναισθηματικα μπερδεμένους αγριεμένους και φοβισμένους… για την ευκολη χειραγωγηση τους…

    Την εποχη του Κολοκοτρώνη έπρεπε ισως να τους βρισει γιατι ηταν ραγιαδες για τοσους αιωνες….αργοτερα όμως η διπλωματια θα τον οδηγουσε ισως σε υψηλότερη θέση παρα στην φυλακη. Θα μπορουσε ισως να ξεγελασει τους προδοτες και να συνεργαστεί με αλλους ελληνες…βεβαια όλα αυτά που λεμε είναι θεωρια.
    Πιστευω ότι εχουμε ένα πολύ δυσκολο δρομο μπροστα μας και θα μπορέσουμε να τον βαδισουμε μονο αν ειμαστε ενωμενοι..μονο αν καταλαβαινει ο ενας τον άλλο…Οι προδοτες και οι πονηρίες τους δεν θα σταματησουν…ο εχθρός μας πολεμάει με πολλα οπλα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*