Διαφημίσεις

Θέλουν να ανακατέψουν την τράπουλα των συνόρων στα Δ. Βαλκάνια.Στην επικαιρότητα επανέρχονται τα σχέδια για τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», καθώς  «γεωπολιτικά  συμφέροντα» επιδιώκουν  το ανακάτεμα της τράπουλας των συνόρων στα δυτικά Βαλκάνια.
Έτσι λοιπόν «παρουσίασαν» πριν λίγες ημέρες ( 30 Οκτώβρη), σε εκδήλωση Αλβανών αυτονομιστών στα Τίρανα, την ίδρυση της …«Λίστας Φυσικής Αλβανίας» (List of natural Albania).
Ιδρυτής της  είναι ο Κότσο Ντανάι, σύμβουλος τριών Αλβανών πρώην πρωθυπουργών και διευθυντής του «Ιδρύματος Περιφερειακών Προγνώσεων». Στόχος η συνένωση με την Αλβανία όλων των αλβανοκατοικούμενων εδαφών σε Σερβία, Κοσσυφοπέδιο, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ και… Ελλάδα.
Ο Κότσο Ντανάι, στην ομιλία του, ζήτησε την αναθεώρηση των συμφωνιών του «Κογκρέσου του Βερολίνου» (1878) και της «Συνδιάσκεψης του Λονδίνου» (1913)  η οποίες, όπως είπε, «διέσπειραν τον αλβανικό λαό σε πέντε κράτη». Ανακοίνωσε, μάλιστα, την επικείμενη κατάθεση αιτήματος στο Διεθνές Δικαστήριο Διαιτησίας της Χάγης.
Υποστήριξε πως ο στόχος για την πραγμάτωση της συνένωσης όλων των αλβανοκρατούμενων περιοχών στα Βαλκάνια θα αρχίσει να γίνεται ως το 2013 «ειρηνικά, με τη συναίνεση των γειτόνων» και πιθανώς με τη διεξαγωγή σχετικού δημοψηφίσματος στις ενδιαφερόμενες περιοχές.
Ισχυρίστηκε δε πως η προσπάθειά του ….. «έχει διεθνή υποστήριξη», επικαλούμενος την παρουσία «εκπροσώπων» από ΗΠΑ, Γερμανία, Βέλγιο και Δανία.
Η είδηση της συνάντησης των Αλβανών αυτονομιστών αναδείχθηκε από δημοσιεύματα κυρίως του σερβικού Τύπου και την απόφαση της γενικής εισαγγελίας στη Σερβία να διενεργήσει έρευνα για τη συμμετοχή Aλβανών (πολιτικών και πολιτών) από τη νότια Σερβία στην παρουσίαση της «Λίστας», ώστε να διαπιστωθεί «εάν διέπραξαν ποινικό αδίκημα».
«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποσκάπτει την εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας. Η Εισαγγελία δεν θα υποχωρήσει μπροστά σε οποιαδήποτε απειλή, θα επιμείνει στη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης ειδικά αν διαπιστωθεί ότι υπονομεύεται η ασφάλειας της χώρας», επισήμανε ο Γενικός Εισαγγελέας της Σερβίας.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές της «Λίστας»,  στην εκδήλωση παρέστησαν και εκπρόσωποι Αλβανών της διασποράς από την   ΠΓΔΜ, το Μαυροβούνιο, το Κοσσυφοπέδιο και την….. Ελλάδα.
Ο εισαγγελέας της Σερβίας έκανε το χρέος του. Στην Ελλάδα υπάρχει κανένας Εισαγγελέας ( με «Ε» κεφαλαίο) που θα θελήσει να κάνει το αυτονόητο ;  Δηλαδή …τo χρέος του !

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *