Διαφημίσεις

Ο Έλληνας υπουργός Βαρουφάκης και η σύζυγός του χαμογελούν κατά τη διάρκεια του εορτασμού της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την γερμανικη εφημερίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten
”ο Βαρουφάκης είναι το άτομο που αποφασίζει με ένα βίαιο τροπο την εξέλιξη του ευρώ, και κατάφερε να ρίξει το ΔΝΤ και την ΕΕ στα γόνατά τους”.

Το παιχνίδι που παίζεται είναι για τα μάτια των λαών της ΕΕ…η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από το ευρώ…οι Βρυξέλλες δεν θα επιτρέψουν ποτέ στην Ελλάδα να φύγει από την ευρωζώνη επειδή δεν συμφέρει κανέναν τους. Ο Ομπαμίας δεν θα μας αφήσει να βγούμε μέσα από την σφαίρα επιρροής της Αμερικής. Πίσω από το παρασκήνιο φαίνεται να εργάζονται επάνω σε ένα «συμβιβασμό, μια συμφωνία», με τον οποίο η Ελλάδα θα καταφέρει ενα κούρεμα του χρέους με 43%.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει στην συνέχεια το εξής: “Και βέβαια ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα; Η Γερμανια και η Ευρώπη θα πληρώνουν τα χρέη της Ελλάδας, και ο Βαρουφακης θα είναι η αιτία.

Στην τελευταία Κορυφή των G7 στην Elmau συμφωνήθηκε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη, λόγω της στρατηγικής σημασίας για το ΝΑΤΟ και την ευρωζώνη.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Γερμανούς πηγαίνουμε για κούρεμα του χρέους με ένα 43%.

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Η πληροφορία θέλει τον Βαρουφάκη να γονατίζει τους σωτήρες μας. Κούρεμα χρέους με 43%”
  1. ακομα και ετσι να ειναι που δεν ειναι,θα ειμαστε ωφελημενοι απο ολη αυτη τη τραγικη φαρσοκομωδια.θα τους χηροκροτησουμε που τα καθηκια τα δικα μας μαζι με τα δικα τους ακροτηριασαν εναν λαο.αυτος που ειναι οτι και αν ειναι. αυτοι που εστειλαν τοσους ανθρωπους στον αλλο κοσμο.αυτους που διαλυσαν τα παντα. οχι,οχι.οχι.μηπως εχουν φαει λιγα η δεν τα χουν παρει διπλα και τριδιπλα!!!!!!!! στο διαολο να πανε ολοι τους.στο διαολο και ακομα παραπερα!!!!!!!! κρεμαλα θελουν σε δημοσια θεα. να γεμισει το συνταγμα σχοινια απο ακρη σα ακρη. αυτο ειναι το ρεζουμε απο ολα αυτα που μας εχουν φερει οι (σωτηρες) μας.

    1. Το πληκτρολόγιο σου δεν έχει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή είσαι απλά άλλος ένας βλάκας όπως τόσοι και τόσοι που γράφουν γκρεκλίστικα;
      Stranger στη θέση σου δε θα επέτρεπα γκρεκλίστικα σχόλια παρά μόνο αν το δικαιολογούσαν πως δεν έχουν Ελληνικό πληκτρολόγιο.
      Χίλιες φορές ανορθόγραφα παρά γκρίκλις.
      Διαβάστε σχόλιο πανηλίθιου σε site ταινιών επειδή κάποιος είναι ανορθόγραφος:
      Γράφει το παλικάρι στα Ελληνικά:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΣΤΑ ΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΒΩΗΘΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΝΙΑ.ΜΑΛΩΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΛΟ ΤΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΣΕΛΗΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΗ.
      Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ με τα γκρίκλις απαντά:thanasi simfono….ala grafeis pou grafeis me ellinika grammata ..ligo thn orthografia prosexe 😀 .
      Ε,μετά από αυτό τα είδα όλα στη ζωή μου,ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος

      1. president PUTIN Δεν επιτρεπεται εν ετη 2015 να μην ξερεις ορθογραφια ! ! ! Πρεπει να εισαι το ιδιο ηλιθιος με αυτον που γραφει γκρικλις !!!!!

  2. εθνικό νόμισμα παιδιά και αφήστε τις ιστορίες με τον δρακουμέλ..http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_13.html διάβασα χθες πως η Ισλανδία έχει πάρει τα πάνω τις για τα καλά από τότε που έγραψε τους δανει-ληστές στα παπάρια της…δώστε την πληροφορία για να διώξουμε τον φόβο πρώτα από μέσα μας και μετά αυτούς τους δολοφόνους που μας έχουν καταστρέψει

  3. σιγα μη μας αφησουν να φυγουμε. και αιχμάλωτοι εσαει στο ευρω και χειροκρότημα οι προδοτες εθνοπατέρες….

  4. οι μόγγολοι θα μάθουν για την συμφωνία λίγες μέρες πριν
    και δε θ αφήσουν την ευκαιρία
    θα επιτεθούν

  5. 3+1 μείνανε για τις 18 Ιούνη επέτειος των 200 χρόνων από την μάχη Βατερλό !!
    Καθώς επίσης και το πέρασμα της Τράπεζας της Αγγλίας
    εκείνη την μέρα της μάχης, στα χέρια του Ρότσιλντ !!
    18 Ιούνη ο Τσίπρας θα είναι στην Αγ.Πετρούπολη, καλεσμένος των BRICS
    Ο Βαρουφάκης θα συμμετέχει στο Eurogroup και θα κάνει τσατάλια τα νεύρα των Ευρωπαίων
    και η Μέρκελ συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Γερμανικού κοινοβουλίου με θέμα την Ελλάδα.
    Συμφωνία-μνημόνιο γιοκ και 30 Ιουνίου στάση πληρωμών σε ΔΝΤ
    Μετά ήρθαν οι Μέλισσες…..χαχαχα σε Αμερική Ευρώπη Ασία
    Καλώς ήλθατε στο καινούργιο πολιπολικό Πλανήτη ΓΗ

  6. αν πάρουμε πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικά δάνεια τελείωσε δε χρωστάμε τίποτα και να γίνει σεισάχθεια για τα δάνεια που έχει ο καθένας στης τράπεζες άλλωστε τα πήρανε τα λεφτά τους με ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών που έγινε αλλά ποιος να τα κάνει αυτά όλοι στον ίδιο λάκκο με τα σκατά είναι αφού όλοι κόβουνε βόλτες στης μασονικές μπιλντεμπεργκ ότι πούνε τα μασονικά αδερφάτα τα τους χαίρονται όσοι τους ψηφίσανε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek