Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:25 - 23/06/2011

Η πανανθρώπινη υποσυνείδητη γνώση της αληθινής ευτυχίας θα σταματήσει τη νέα τάξη !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δείτε για παράδειγμα το facebook το youtube τα torrents και όλες τις εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας, κοινωνικής δικτύωσης, ανταλλαγής αρχείων κλπ.
Εκατομμύρια άνθρωποι ανεβάζουν τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες, σχόλια και άλλα με μοναδικό σκοπό να μοιραστούν με άλλους κάτι που πιστεύουν ότι θα τους αρέσει.
Αυτό βέβαια δεν το κάνουν για χρήματα. Το κάνουν για κάτι πολύ μεγαλύτερο που είναι μέσα στη φύση των ανθρώπων.
Κάτι που….

υπήρχε και θα υπάρχει πάντα.


Την υποσυνείδητη γνώση του ανθρώπινου γένους ότι η μοναδική αληθινή ευτυχία που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του, είναι να μπορεί να κάνει τους άλλους γύρω του ευτυχισμένους.


Τίποτα δεν έχει καμία απολύτως αξία αν δεν μπορείς να το μοιραστείς και τα πάντα αποκτούν νόημα μόνο από την χαρά και την ευτυχία που μπορούν να προσφέρουν. Τι να την κάνεις την πισίνα με τα δολάρια του Σκρουτζ Μακ Ντακ αν είναι να κολυμπάς μόνος σου μέσα.


Την υποσυνείδητη αυτή γνώση της αληθινής ευτυχίας μπορούμε να την συναντήσουμε και σε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν.


Θυμηθείτε τους παππούδες σας που μόλις έβγαινε η σοδειά ή το κρασί έτρεχαν σ όλους τους γείτονες μ ένα μπουκάλι κι ένα καλάθι στο χέρι να μοιραστούν τα πρώτα πλούτη τους της χρονιάς. Αυτά ήταν τα πλούτη τους τότε.


Οι μορφές του πλούτου αλλάζουν με τις εποχές . Η μορφή της ευτυχίας όχι.


Προσπαθήστε να κατανοήσετε την τάση των ανθρώπων να είναι ευχάριστοι, να λένε ανέκδοτα να αποζητούν την αγάπη και την αναγνώριση από τους γύρω τους.


Προσπαθήστε να δώσετε διαφορετική εξήγηση στην τάση που έχουν οι άνθρωποι να γιορτάζουν όλοι μαζί τα ευχάριστα γεγονότα. Για κάθε μεγάλο ευχάριστο γεγονός γίνεται μια γιορτή με μόνο σκοπό να μοιραστούν περισσότεροι τη χαρά. Γιατί η χαρά και η ευτυχία αυξάνουν όταν τις μοιράζεσαι σε αντίθεση με τα υλικά αγαθά.


Οι άνθρωποι κάνουν φίλους και παρέες για να μοιράζονται την ευτυχία. Παίρνουν και δίνουν ευτυχία.


Προσπαθήστε να εξηγήσετε τον εθελοντισμό ή την φιλανθρωπία πέρα από την επιδίωξη της κοινωνικής καταξίωσης.


Προσπαθήστε να θυμηθείτε τις δικές σας ευτυχισμένες στιγμές και θα δείτε ότι σε καμία δεν ήσασταν μόνοι…


Οι άνθρωποι θέλουν να ζουν ευτυχισμένα. Κανείς δεν θέλει να βλέπει γύρω του φτώχια, κακομοιριά, πείνα, θανάτους και δυστυχία.


Όλοι μας έχουμε σχηματίσει μια νοητή εικόνα του παραδείσου σαν μια ιδανική κοινωνία στο μυαλό μας. Όλοι μας ανεξαρτήτου φυλής θρησκείας και εποχής.


Σκεφτείτε τη δική σας εικόνα και μη σας φανεί παράξενο ότι ήταν και είναι ολόιδια με όλων των ανθρώπων…


Είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος θα άρχιζε και συνειδητά να αποζητά την αληθινή ευτυχία γι αυτόν μέσα από την ευτυχία των γύρω του.


Αυτό υπήρχε και θα υπάρχει πάντα και στο τέλος θα επικρατήσει γιατί είναι ο μόνος δρόμος.


Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι λάτρεις του χρήματος, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσει η ανθρωπότητα στην τελική μορφή της κοινωνίας, που δεν μπορεί να είναι άλλη από μια κοινωνία, που ο μοναδικός και αληθινός της πλούτος θα είναι, να έχει πάνω απ όλα την ευτυχία, την αγάπη και την ισότητα για όλους τους ανθρώπους, εξαλείφοντας κέρδος, βία, πολέμους, ανισότητα, φτώχεια και εγκληματικότητα.


Γιατί μια κοινωνία που έχει σα θεό της το κέρδος είναι ένα οικοδόμημα στηριγμένο σε σάπιες βάσεις. Όταν υπάρχει κερδισμένος υπάρχει και χαμένος. Οι κοινωνικές εκρήξεις των χαμένων και των αδικημένων θα την ρίχνουν πάντα.


Απ όσες μορφές κοινωνίας και να περάσουμε είναι σίγουρο ότι εκεί θα καταλήξουμε.


Όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο καλύτερα


Αν μάλιστα γινόταν και ειρηνικά μέσα από τα Like θα ήταν διπλή νίκη που θα χρησιμοποιηθεί το όπλο της νέας τάξης εναντίων της. Δυστυχώς όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και αίμα μέχρι την αφύπνιση.


Πολλοί βέβαια θα πουν ότι όλα αυτά είναι ουτοπικά και μέσα στη φαντασία κάποιου ρομαντικού ή βαθειά θρησκευόμενου ονειροπόλου.


Εγώ πιστεύω ότι είμαι κάποιος που μπορεί να δει από μακριά το κουφάρι του καπιταλισμού που σέρνεται σπαρταρώντας στις τελευταίες προσπάθειές του να κρατηθεί στη ζωή. Το μπαμ που θα γίνει με την πτώση του θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ αυτό του κομουνισμού.

http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/06/blog-post_5500.htmlΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*