Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:46 - 03/10/2013

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτές τις μέρες ζήσαμε το αποκορύφωμα του αίσχους της ελληνικής δημοσιογραφίας σε όλες του τις διαστάσεις που πραγματικά αποτελούν μαύρη κηλίδα στον χώρο.

Διαστρεβλώθηκε και καταστρατηγήθηκε με τον πιο ασυνείδητο τρόπο το θεμελιώδες αξίωμα της δημοσιογραφίας, που είναι πρωτίστως η αμερόληπτη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Αντί αυτού, είχαμε το παραλήρημα μιας μαύρης απροκάλυπτα προκατειλημμένης δημογραφίας βλέποντας τους μεγάλο-«δημοσιογράφους» να μετατρέπονται σε ανακριτές, εισαγγελείς και δικαστές,καταδικάζοντας στην κυριολεξία όσους αντιτίθενται στην μνημονιακη προδοσία. Έφτασε μάλιστα ο περιώνυμος πανκριτής «δημοσιογράφος» του μεγάλου καναλιού, να χαρακτηρίσει σαν αλητεία όλους τους ποινικολόγους και συνταγματολόγους που είχαν επικρίνει έντονα από την αρχή αυτή την φαρσοκωμωδία της Χρυσής Αυγής. Άλλος περιώνυμος «δημοσιογράφος» που έχει και μια μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι και… μόνο για τις πολιτικές τους ιδέες έπρεπε να κλειστούν στην φυλακή. Τύφλα να έχουν όλοι οι Χίτλερ, Στάλιν, κλπ.

Αλλά το πιο θλιβερό σε όλη αυτή την αισχρή περίοδο της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι ότι αντί να καταφέρουν όλοι αυτοί οι επώνυμοι βιαστές της ενημέρωσης να εξουδετερώσουν το χαρακτηριζόμενο φασιστικό μόρφωμα, το ανεβίβασαν στην κορυφή της επικοινωνιακής του πορείας και τώρα να κινδυνεύουν να… το κάνουν και πρώτο κόμμα. Η απροκάλυπτη στάση τους συνδυάστηκε και με την ασυγχώρητη βλακεία των διαφόρων κυβερνητικών παραγόντων που έσπευσαν να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή με μαύρους χαρακτηρισμούς για να την βρουν τώρα να ηρωοποιείτε και να την καταστήσουν πραγματικά επικίνδυνη, ακόμα και για να τους κατατροπώσει στις προσέχεις εκλογές.

Όλοι αυτοί οι περιώνυμοι «δημοσιογράφοι» που πιστεύουν ότι στην ουσία κυβερνούν την χώρα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν μεγάλη τηλεθέαση με οποιοδήποτε μέσο σύμφωνα με την αρχή, «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και ας βουλιάξει όλη η χώρα, ο κόσμος όλος ας εξοντωθεί και οι νέοι ας καταδικαστούν στην ανεργία και στον αφανισμό. Εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο τον ανθρώπινο πόνο για να τον κάνουν τηλεοπτικό κερδοσκοπικό θέαμα. Είναι αδίστακτοι σε όλες τους τις επιλογές που τις διακρίνει μόνο ο προσωπικός τους ωφελιμισμός. Τα μεγάλα τους κανάλια της αποβλάκωσης και της ηλιθιοποίησης, είναι οι μεγάλοι καταστροφείς της χώρας καθώς έθρεψαν όλα αυτά τα χρόνια ένα βρώμικο και προδοτικό πολιτικό κατεστημένο που απομύζησε τον ελληνικό λαό. Είναι αυτοί που ανέδειξαν τον πατριωτισμό σε φασισμό, την κάθε αναφορά σε πατριωτικά ιδεώδη και στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων σε φασιστικές απόψεις, την υπεράσπιση των κατοίκων αυτής της χώρας που έχουν δεχτεί μα ανεξέλεγκτη επίθεση από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες φανατικούς μουσουλμάνους, σε ρατσισμό και την καλπάζουσα εγκληματικότητα τους σε προκατάληψη. Τα βραδινά τους δελτία ειδήσεων, έχουν καταντήσει δελτία πολιτικής, οικονομικής και ψυχολογικής εξόντωσης των Ελλήνων. Η «δημοσιογραφία» τους είναι ο συστηματικός αποπροσανατολισμός των τηλεθεατών τους για να παραβλέψουν και να προσπεράσουν το μέγεθος της εθνικής τους προδοσίας. Παράλληλα η τουρκολαγνικές τους τηλεοπτικές επιλογές, έχουν σκόπιμα προωθήσει ένα τεχνητό κλίμα εξοικείωσης με τους σφαγείς του ελληνισμού και ένα κλίμα αδράνειας και σταδιακής αποδοχής της τουρκικής επιβολής κατά όλων των εθνικών μας δικαίων.

Άραγε ποιοι είναι οι εχθροί της δημοκρατίας ; ποια είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση ; αυτό το φασιστικό μόρφωμα που με τις ηλιθιότητες τους το έχουν ηρωοποιήσει σε επικίνδυνο βαθμό, ή όλοι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» και οι πολιτικοί που μας οδήγησαν προσχεδιασμένα και αδίστακτα σε μια ανεπανάληπτη εθνική καταστροφή ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 6:50 ΠΜ

    Θα ρθει και κεινων η ωρα τους…. Γιατι ειναι νομος, που ισχυει για ΟΛΟ το κοσμο αρα και γι αυτους : ολα ΕΔΩ πληρωνονται..

  2. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:18 ΠΜ

    Ρε παιδια αυτοι ολοι δεν ειναι δημοσιογραφοι δεν γραφουν κατι, απλα μιλανε απλοι παπαρολογοι ειναι οτι τους λενε τα αφεντικα αυτα λενε,σου λεει λεγε λεγε ολο και καποιος μαλακας θα μας πιστεψει.

  3. Η έπαρσή τους δεν περιγράφεται, μιας και κάποιος δημοσιοβλάβος, ναι ναι ορθά τον αποκαλώ έτσι, ανέφερε την λέξη έπαρση για τους συληφθέντες της λεγόμενης ακροδεξιάς! Οι μόνοι που χαρακτηρίζονται από έπαρση και αλαζονεία είναι ακριβώς οι ίδιοι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί κυβερνώντες, θα τους αποκαλούσα και υποκριτές, αλλά δεν πειράζει γιατί ο λαός άρχισε δειλά δειλά να ξυπνάει και θα τον βρούν σύσωμο μπροστά τους!

  4. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:34 ΠΜ

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΛΙ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ Η ΟΛΓΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.

  5. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:56 ΠΜ

    Πρώτη φορά διαβάζω ένα τέτοιο κείμενο.εύγε και πάλι εύγε.αλλά δεν φτάνει ένας κούκος να φέρει την άνοιξη.πρέπει κ εμείς να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και ζωής!

  6. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 8:32 ΠΜ

    ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ'' ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ jiannhs kozani

  7. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:01 ΠΜ

    Aπό τα καλύτερα κείμενα που έχω διαβάσει.! Εύγε.. Κάποιος επιτέλους πρέπει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Βέβαια, από την άλλη πλευρά
    το ..μεgάλο βοθροκάναλο έρχεται πρώτο σε θεαματικότητα στις ειδήσεις και όχι μόνον. Τι κάνει ο πλεμπάγιας; Τους δίνει και εύσημα παρακολουθώντας τους. Ας ελπίσουμε να ξυπνήσει επιτέλους η ελληνική αξιοπρέπεια και περηφάνεια…

  8. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:20 ΠΜ

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Το κακό που έκαναν και που συνεχίζουν να κάνουν οι εντεταλμένοι της ενημέρωσης=δημοσιογράφοι είναι σε όλους γνωστό πλέον.Το πρόβλημα είναι ότι οι πιό αδυσώπητοι εκβιαστές,μετά τους πολιτικούς(και τους 300) μπαίνουν σε κάθε σπίτι όλες τις ώρες.
    Παλιά λέγαμε ότι υπάρχουν 3 είδη επάνω στον πλανήτη μας: 1.Οι άνθρωποι 2.Τα ζώα 3.Και οι δικηγόροι…
    Τώρα ξέρουμε πλέον ότι τα είδη είναι 5 σε 3 κατηγορίες :
    1.Οι άνθρωποι 2.Τα ζώα ( πολιτικοί,δημοσιογράφοι,δικηγόροι) 3.Η προς εξαφάνιση πανίδα (τα ζωάκια δηλαδή).

    Χρυσή Αυγή δεν είμαι (δεν θα μπορούσα άλλωστε να πιστεύω σε μία παράταξη η οποία κατέστρεψε συθέμελα την πατρίδα μου.Τον ναζισμό).
    Δυστυχώς όμως αυτά τα ζώα(δημοσιογράφοι και πολιτικοί,που μαζί τα φάγανε τελικά και συνεχίζουν)κατάφεραν το αδιανόητο : να υπάρχουν στην Ελλάδα 1εκτομμύριο ψηφοφόροι αυτής της παράταξης !

  9. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 2:40 ΜΜ

    Ρε παιδια μην ((σαλταρετε)) ολοι αυτοι οι τυποι δεν ειναι δημοσιογραφοι, αμορφωτοι ανθρωποι, απλως εχουνε αναιδεια, θρασος, ειναι αδιστακτοι, και εχουνε και πολλυ μεγαλοι γλωσσα, αυτην την γλωσσα την χρησιμοποιουν κατα περιπτωση! ποτε να γλυφουνε τα ((αφεντικα)) τα ενχωρια αλλα και της αλλοδαπης, και σχεδον παντα, να την βουτανε στο δηλητηριο και να δηλητηριαζουν τον κοσμο. Οταν και εφοσον! και εαν! αποκατασταθει η δημοκρατια και η δικαιοσυνη σε αυτον εδω τον τοπο, θα τους μαζεψουμε ολους μα ολους!! στο συνταγμα και πολλυ απλα θα τους κοψουμε αυτην την μεγαλη δηλητηριασμενη γλωσσα τους Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

  10. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:30 ΜΜ

    καριολη πρετεντερη λακεδες του μπομπολα

  11. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 8:53 ΠΜ

    Πεστα Νίκο μου να αγιάσει η πέννα

  12. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ.
    ΣΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ.

  13. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 8:20 ΠΜ

    Προς αρθρογράφο:
    Εσύ καλά τα λες και έτσι είναι αλλά:
    1) στην Ελλάδα -για όποιον έχει στοιχειώδη αντίληψη και διατηρεί ακόμα την ικανότητα να σκέφτεται- ΠΑΝΤΑ η Δημοσιογραφία ήταν ΝΤΡΟΠΗ. Ένα επάγγελμα σκέτη ΝΤΡΟΠΗ να το λες πως το κάνεις.
    Στη θέση σου δε θα υπέγραφα με αυτήν την ιδιότητα, θα προτιμούσα να το θάψω για πάντα από ΝΤΡΟΠΗ (και φόβο).

    2) Σαν να αργήσατε κομματάκι να διαφοροποιήστε και τώρα είναι μάλλον αργά…….(μαζί με τα ξερά πάνε για κάψιμο και τα χλωρά)

  14. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 8:21 ΠΜ

    5 Οκτωβρίου 2013 – 11:05 μ.μ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ!

  15. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 8:24 ΠΜ

    Ο δε άλλος, ο κωλογλύφτης της οικογένειας Παπανδρέου και στηλοβάτης του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ κράτους Χαρδαβέλλας βρίζει και όλους όσους τους ψήφισαν ή σκέφτηκαν να τους ψηφίσουν ή πέρασε από το μυαλό τους η πιθανότητα να τους ψηφίσουν ή τους σχολίασαν σε ίντερνετ!!!!!
    Ούτε λίγο ούτε πολύ ΑΠΑΙΤΕΙ (μαζί με αρκετούς σχολιαστές του από κάτω) να πάνε φυλακή και αυτοί ή τουλάχιστον να συμμαζευτούν και να αρχίσουν να φοβούνται!!!! (Δημοκρατικότατη απαίτηση αυτή)

  16. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 8:40 ΠΜ

    Για να θυμηθούμε λίγο όσα γνωρίζουμε από δω και από κει για μερικούς από δαύτους. Γιατί δυστυχώς για αυτούς είναι πολύ μικρότεροι και λιγότεροι από όσο νομίζουν, ΔΕΝ είναι στο απυρόβλητο της κοινωνίας και έχει έρθει η ώρα να μάθουμε και τα δικά τους άπλυτα που κυκλοφορούν σε όλα τα σαλόνια!!!

    1. Η Τρέμη δεν είναι αυτή που ως κακάσχημη νεαρή δημοσιογράφος είχε πηδηχτεί με όλο το πολιτικό σύστημα για να βγάζει ειδήσεις και το ξέρανε και οι πέτρες μέσα στις εφημερίδες; Αυτή που παθολογικά ζήλευε τη Στάη και βρισκόταν σε μόνιμο ανταγωνισμό μαζί της; Αυτή που τα είχε για χρόνια και ζαμάνια με το παιδοβούβαλο τον Πάγκαλο από τον οποίο φήμες μέσα από το ΠΑΣΟΚ λένε ότι έχει και παιδί;
    Αυτή δεν είναι που έχει πάρει τώρα έναν άντρα 20 χρόνια μικρότερο που την έχει σαπίσει στο ξύλο; (γιατί είναι και βίαιος ο παιδαράς)

    2. Ο Πρεντετέρης δεν είναι αυτός που μέχρι και οι Πακιστανοί ξέρουν που ψωνίζεται για να βρει κτηνοβάτες; (προτιμά Κολωνάκι κυρίως) Αυτός δεν είναι που τα είχε με το Χατζηνικολάου και που όταν η Κατρίτση τους έπιασε καβάλα σπίτι της βούϊξε το κανάλι από τις φωνές της και το κράξιμο που του έκανε; (ανοιχτές πόρτες και ακούγανε ΟΛΟΙ). Επίσης, αυτός δεν είναι που έβριζε στα γήπεδα σα λιμενεργάτης; (τι μου φταίνε και οι φουκαράδες οι λιμενεργάτες;)

    3. Ο Ευαγγελάτος δεν είναι αυτός (ο κρυφός αλλά πλούσιος εραστής που κάνει δώρα όπως δηλώνει κατά καιρούς με πονηρά χαμόγελα η πόρνη) που τα έχει με τη Μπεζαντάκου (γιατί του αρέσουν τα "ξινά" και τα πρόστυχα) και το ξέρει όχι η Αθήνα, η Ελλάδα όλη μέχρι και οι ομογενείς και η Τατιάνα τον κυνηγάει και κόβει φλέβες; (και για αυτήν, όλα εδώ πληρώνονται όμως…..). Δεν είναι ο γνωστότατος σε όλους δημοσιογράφος που αναλαμβάνει με την ανάλογη αμοιβή να στήνει προπαγάνδες για να "ξεπλένει" θέματα και ονόματα;

    4. Η Στάη δεν είναι η αριστοκρατική κυρία (από πλούσια οικογένεια της Λευκάδας) που είχε μόνο πλούσιους πολιτικούς και επιχειρηματίες εραστές και που ήταν κολλητή με τη Μιμή και τη Κανέλλη (την επαναστάτρια ντε, αυτήν εννοώ) και γλεντούσανε μέσα στη Βίλα ή θυμάμαι λάθος; Η Στάη δεν έκανε διακοπές με το Λιάνη, τη Μιμή και τα γκομενάκια τους όταν είχαν βάλει τους γέρους για "ύπνο";

    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ BBC Ή CNN????

    ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ. Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΩΡΙΟ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ.

  17. Ανώνυμος 10/11/2013 @ 4:54 ΜΜ

    ΣΑΠΡΤΑΚΟΣ
    Προσυπογράφω φίλτατε 10/10/2013 11:40πμ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*