16:39 - 06/07/2015

Η Νέα Ιερουσαλήμ “χάνει” ξαφνικά τον γιο της!

Διαφημίσεις

642x999_7848606

Η Νέα Ιερουσαλήμ “χάνει” ξαφνικά τον γιο της!

Ο Γιάνης με ένα Ν το θεώρησε καθήκον του να αφήσει τον Αλέξη να τα βρει μόνος του με τους τοκογλύφους! Ο Γιάνης δήλωσε ότι αναγκάζεται να φύγει διότι οι εταίροι μας ενοχλήθηκαν τόσο καιρο από την παρουσία του στα πανάκριβα γραφεία των Βρυξελλών και η απουσία του θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με τους τοκογλύφους. Ο κ. Βαρουφακης δηλαδή παραιτήθηκε από το αξίωμα του μόνο για πατριωτικούς λόγους και για να βοηθήσει τον Ελληνικό λαό μετά το δημοψήφισμα του ΟΧΙ!

Ο πρώην υπουργός οικονομικών κ. Βαρουφακης, μετά τον “ηρωισμό” που μας έδειξε εναντίον των βρικολάκων από τις Βρυξέλλες αποφάσισε να εγκαταλείψει το πλοίο. Αυτή εδώ η συγκυρία πραγματικά μου θυμίζει τον Ιταλό καπετάνιο που έριξε το κρουαζιερόπλοιο στους υφάλους αλλά την κοπάνησε σαν πρώτος. μετα έψαχνε να βρει δικαιολογίες γιατί το έκανε…το αποτέλεσμα ήταν ότι οι πολλοί επιβάτες βρήκαν ένα τραγικό θάνατο…

Στην πρώτη πιο δύσκολη στιγμή της πορείας του ελληνικού κράτους ο “καπετάνιος” των οικονομικών, μας παρατάει την στιγμή που το πλοίο πάει να βυθιστεί. Ο καπετάνιος πάει να σωθεί, αλλά τι συμβαίνει με το πλοίο που βρήκε σε ξέρα;;;
Εγκαταλείπει το σκάφος δηλώνοντας ότι το κάνει για την πατρίδα του…Συγνώμη κ. Βαρουφακη αλλά ίσως ο πατριωτισμός σας μπορεί να αποδειχθεί στην μεγαλύτερη ξεπουλα του ελληνισμού την στιγμή που το πλοίο  βυθίζεται.
Κύριε Βαρουφακη έχετε μιλήσει για την δημιουργία της Νέας Ιερουσαλήμ στο κοινό του εξωτερικού… και είπατε τότε ότι η Νέα Ιερουσαλήμ δεν μπορεί να υποβληθεί στους λαούς, γιατί ίσως πιστεύατε ότι οι λαοί θα αναγκαστούν να το ζητήσουν από μόνοι τους;;;;;
Για απαντήστε μας ποιων τα συμφέροντα προστατεύεται κ. Βαρουφακη και μέχρι στιγμής ποια είναι η ζημιά του πλοίου;;;;
Τα βιβλία της ιστορίας γραμμένα από εμάς και όχι από τα υπουργεία παιδείας θα γράψουν και για εσάς! Ο καπετάνιος  εγκατάλειψε  το πλοίο και το πλήρωμα του… για λόγους που σίγουρα δεν συμπίπτουν με την έννοια του πατριωτισμού….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ανωνυμος 07/06/2015 @ 4:57 ΜΜ

    ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ …..ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ= ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ =ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ

    !!!!!!!!!!

  2. Ανθούλα 07/06/2015 @ 5:02 ΜΜ

    Μας τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια.

  3. ‘Καθηγητής οικονομικών, έγραφα σκοτεινά ακαδημαϊκά κείμενα για χρόνια, , μέχρι που με έσπρωξαν να μπω στη δημόσια σκηνή από μια μάταιη διαχείριση μιας αναπόφευκτης κρίσης», γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης. ΤΟΥΪΤΑΡΕΙ Ο Κος ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ “……από μια μάταιη διαχείριση μιας αναπόφευκτης κρίσης”…..

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ… ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ

    ΙΩ

  4. Ανθούλα 07/06/2015 @ 5:10 ΜΜ

    Λυπάμαι πολύ. Η αποχώρησή του ήταν ένα χαστούκι στον Έλληνα που ψήφισε ΟΧΙ. Μηδένισε ότι έκανε μέχρι τώρα στην πολιτική. Κρίμα γιατί με τον Αλέξη ήταν ένα υπέροχο δίδυμο. Κρίμα γιατί η δικαιολογία της αποχώρησής του είναι δυστυχώς αδικαιολόγητη. Κρίμα γιατί δεν σκέφτηκε ότι και ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κρίμα γιατί δεν κατάλαβε πόσο σημαντικός ήταν για την Ελλάδα. Κρίμα γιατί το ψέμα δεν έχει διάρκεια. Η αλήθεια της παραίτησης κάποια στιγμή θα φανερωθεί. Και τότε….

  5. Ανθούλα 07/06/2015 @ 5:22 ΜΜ

    “από μια μάταιη διαχείριση μιας αναπόφευκτης κρίσης”

    Πόσους αγώνες, μάχες, πολέμους έχουμε κάνει εμείς οι Έλληνες όπου όλοι και όλα ήταν εναντίων μας. Αν σκεφτόταν έτσι ο Λεωνίδας επειδή ήταν 300 τώρα δεν θα υπήρχαμε. Κρίμα γιατί ο κ. Βαρουφάκης αντί να γίνει ένας νέος Λεωνίδας έγινε ο νέος Εφιάλτης της Ελλάδας.

  6. δημητριος πολιτης 07/06/2015 @ 5:40 ΜΜ

    για νενεκο μου καλα μπανια , και ναπροσεχεις τα σκυλοψαρα!!! εμεις θα τρβηξουμε κουπι και καπου θα μας βγαλει , εσυ αμε και χορεψε πεντοζαλι!!!

  7. Εμπάθεια και ζήλια. Τι άλλο να υποθέσω?

  8. Ο βαρουφακης ηταν μεχρι σημερα ο καλυτερος υπουργος οικωνομικων οχι γιατι εκανε καποια καλη συμφωνια αλλα γιατι διαβαζε τα κειμενα τα μνημονια συμφωνιες που προσφεραν κι αυτος αναλυε τα λαθη αυτο δεν αρεσε και οι συμφωνιες δε γινοταν ποτε.

    Φυσικα και δε τον υπερασπιζομαι αλλα δε τον καιω κι ολας εκανε αυτο που πρεπε να κανει κι ας “αποτυχε” το αποτυχε σε εισαγωγικα γιατι το μελλον μπορει να μας τον παρουσιασει καπου σε διαφορετικο ποστο..

    Ο Βαρουφακης οσο κι αν αυτο φενεται παραξενο καταφερε και κερδισε το σεβασμο της ευρωπης αν ηταν δεν ηταν στημενο να γινει ετσι θ αφησουμε το χρονο να μας δειξει..

  9. Ανώνυμος 07/06/2015 @ 7:26 ΜΜ

    mallon eide posoi poyloimenoi einai oloi oi politikoi mas mazi k o tspras kai tous eftise k efige..

  10. Ο Βαρουφάκης ξέρει τι κάνει, είναι γάτα να το πω έτσι λαϊκά και δεν είναι κορόιδο, ποτέ δεν θα ήθελε να βγει έξω για φαγητό με την σύζυγο του και αντί για φαγητό σε ρεστοράν να φάει γιαούρτια στην μούρη και μπροστά στην γυναίκα του μάλιστα, ποτέ δεν θα ήθελε η υστεροφημία του να γραφτεί με τα μελανότερα χρώματα στο βιβλίο της ιστορίας, ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε την κατάλληλη στιγμή μετά το μεγάλο ποσοστό του 61% στο ΟΧΙ του Ελληνικού λάου, όμως συγχρόνως βλέπει τα σχοινιά και τις λαιμητόμους που ετοιμάζουν ο Τσίπρας και οι εταίροι για τον Ελληνικό λαό και γι αυτό δεν θα ήθελε ποτέ να συμβούν αυτά στην οικογένεια του κάτι που δεν πράττουν οι υπόλοιποι και δυστυχώς θα έχουν την κατάληξη Πάγκαλου και Άδωνη, όμως μαύρες μέρες περιμένει και τους δύστυχους έλληνες που με το ΟΧΙ έδωσαν στον Τσιπρα το οκ. για να φέρει τα καλοσαπουνισμένα σχοινιά για τις αυτοκτονίες που θα ακολουθήσουν τους Έλληνες, μακάβριο αλλά αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.

  11. Ελένη Καβα-Καυγακου 07/06/2015 @ 9:35 ΜΜ

    Έλεος βρε παιδιά ! ! !
    Δεν παραιτήθηκε, ΤΟΝ παραίτησαν……
    Εγώ τον ψήφισα και τον θεωρώ ειλικρινή, αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ την ατέρμονη λογοδιάρροια και τον ναρκισσισμό του!!
    Ουδείς άψογος ……

    • Ανώνυμος 07/07/2015 @ 12:44 ΜΜ

      Ετσι…Τι παραιτηθηκε? Μπορουσε να κανει κι αλλιως , αφου του ειπε ο Αλεξης να φυγει?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*