Διαφημίσεις

Τιμές lidl στην Ιταλία , και στην ελλαδα. Δουλεύουν τον έλληνα κανονικά !!!

lidl

Αποροφησανε το ΦΠΑ!!! Lidl εγγύηση !!!

οπαληος οφουρνος
Γιαννιτσά ·

[sc:stranger]

πηγή:press-gr.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ συνεχίζεται!Τιμές Lidl στην Ιταλία και στην Ελλάδα. Πώς μας δουλεύουν…”
    1. Αν αυτά είναι Ελληνικά εγώ είμαι αστροναύτης…. Αν ψάξεις να βρεις φωτό για αυτά τα προϊόντα θα δεις ότι άλλα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, άλλα στην Ολλανδία, άλλα στη Γερμανία και άλλα και εγώ δεν ξέρω που… Η Ελληνική κουζίνα πουλάει και το εκμεταλλεύονται.

  1. Εγραψα σε αλλη αναρτηση για την καθε λησταρχικη εταιρεια τυπου ΛΙΝΤΛ…!!!!!

    ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ….. ΦΤΩΧΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΩΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ …ΠΑΕΙ ΑΤΟΦΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ….!!! ενω εσυ εχεις κανει οοολη την δουλεια..απο την παραγωγη μεχρι την καταναλωση !!!!!!!!!!

  2. δε φταινε αυτοι στις τιμες που εχουν βαλει…
    για την τιμολογηση των προιοντων τους εκαναν ερευνα αγορας και αφου βρηκαν τη μιση ποσοτητα απο το προιον της φωτο στα 6,.. ευρω στην Ελλάδα, το εβαλαν τοσο και ειναι και το φτηνοτερο της ελληνικης αγορας…
    ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ

    1. Οι διαφημίσεις είναι της google και είναι αυτόματες, ανάλογα με τις σελίδες που βλέπει ο κάτοχος. Άρα σκέψου… Μήπως είσαι καθημερινός πελάτης τους και ψάχνεις μανιωδώς τις προσφορές μέσω ιντερνετ;

  3. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Και στην ατμόσφαιρα των ,μαζικών μέσων εξημέρωσης, οι διαφημίσεις της εν λόγω εταιρίας, υπερδιπλασιάστηκαν. Μάλλον ένιωσαν λίγο στριμόκωλα, αφού δε δέχονται κάρτες και μάλλον οι πωλήσεις τους έπεσαν στα τάρταρα, πρά<γμα που δεν είχαν συνηθίσει, αφού σαν ξύπνιοι που είμαστε, στηρίζαμε την εν λόγω εταιρία, με μια άνευ προηγουμένου… αφοσίωση. . Κάνουν κάποιες προσφορές που ανεβάζουν την καχυποψία μου στο κόκκινο…εε παγωτίνια για παράδειγμα, μια ντουζίνα σε απίστευτα χαμηλή τιμή, που αναρωτιέται κανείς, από τι διάολο είναι φτιαγμένα… από γάλα ΣΙΓΟΥΡΑ όχι. Γενικά οι Γερμανοί, οι "κολλημένοι" στην ποιότητα, στέλνουν όση σαβούρα έχουν (που δε θα την έδιναν ούτε στα σκυλιά τους) στα καταστήματά τους εν Ελλάδι. Διότι πολύ απλά είδαν πόσο εύκολα μασάμε και τρέεεεεεχουμε μη χάσουμε. Κάθε φορά που περνάω έξω από τέτοιο σουπερμαρκετ και βλέπω το χώρο του πάρκινγκ τους, τίγκα στο αμάξι, βγάζω φλύκταινες. Δηλαδή ΠΟΣΟ ηλίθιοι είμαστε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek