Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:23 - 30/07/2015

Η μάχη που δεν άρχισες ποτέ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

image

Σαφί αναζητούμε το γιατί, την αφορμή, τους λόγους με σκοπό να βρούμε τι την αλήθεια. Ενώ στην αναζήτηση μας ξεχνάμε  να ζούμε και να δημιουργούμε της ΛΥΣΕΙΣ.

Αφού όλοι μας ως παρατηρητές εσθανόμαστε το κακό που έρχεται, στην οικονομία στην κοινωνία στην ζωή μας.  Οταν για παράδειγμα είσαι άνθρωπος που κινείσαι μεσα στην αγορά εχει σημασία να βρεις τον λόγο που έχεις μείωση, την μεγαλύτερη αξία έχει όμως τι θα κάνεις να προλάβεις μια εξέληξη που οπως σήμερα ζούμε.

Όταν π.χ στο τέλος του προηγούμενου έτους συλλέξεις τα δεδομένα θα αρχίσεις την στοχοθέτηση για το νέο έτος. Ας ειποθέσουμε ότι είσαι υπεύθυνος πωλήσεων σε βιομηχανία πλαστικών, με απόλυτη γνώση των δεδομένων της αγοράς. Εχει για σένα μεγαλη αξία το Προϊόν η τιμή του και οι κινήσεις του ανταγωνισμού, στην προκειμένη περίπτωση ο στόχος ειναι ανέφικτος αφού εσύ είσαι ο Λεωνίδας με τους τριακόσιους ενώ ο ανταγωνηστης σου οι Πέρσες ( Ελλάδα / Δανοιστές).

Στην ολομέτωπη επίθεση είναι σίγουρη η θυσία σου στην μάχη, σου προτείνω λοιπών να ορίσεις το σημείο που θεωρείς οτι δέχεσαι επίθεση το τέλος της μάχης και γιατι ? αφού θα έχεις προπορευτείς χρονικά όταν σε χτυπάνε εσύ ως στρατηγός θα ορίζεις την εξέληξη γιατί αφού θα χεις εσύ φέρεις τον εχθρό σου να επιτίθεται σε στιγμές που θεωρεί εσένα κουφάρι ενώ εσύ είσαι ο Λέοντας που τον εχει κατασπαράξει.

Ας νομίζει ότι εσύ είσαι ενύσχιρος ας πιστεύει στην υπεροχή του πριν να πάρει την πόλη στέκεσαι στο βάθρο του πίνακα ελέγχου και καταλαβένει ότι η μάχη άρχισε όταν ίδη εσυ την είχες λήξη. Εκείνος  μαζεύει χαρτιά χρωματιστά ενώ εσύ χρυσό εκείνος χρεόγραφα αλλα εσύ το μέλλον του.

Η λύση είναι το κλειδί και να έχεις ορίσει τον χρόνο και τον τόπο, σαν απλώσει τους εφιάλτες και τους ιουδαίους τότε εσύ θα στρέφεις τα άρματα  σου για αγρανάπαυση. Η δυναμη μας είναι η προνόηση και να αλλάξουμε την εξέληξη αφου θα έχουμε στο μέτωπο ναρκοθετήσει τα τυφλά σημεία του εχθρού.

Η νίκη σου είναι η συνέχεια σου και η ύπαρξη σου στο κόσμο που έχεις χτίσει εσύ. Πίστεψε στους συνανθρώπους σου να ηγιθεις ενώ είσαι στρατιώτης άφησε τους στρατηγούς να δείχνουν το δρόμο που εσύ έχεις χαράξει.

 Αλήθεια τελικά είναι όσα πίστεψες ότι κατάφερες και ψέμμα όσα έχασες, ευθύνη έχεις για όλα και μάθε να την αναγνωρίζεις για να μπορείς να ορίζεις. Δίκαιος και αξιοπρεπείς με τους συνανθρώπους σου, για να αναγνωρίσεις την ήτα από την μάχη που δεν έκανες ποτέ γιατί αυτήν μόνο θα χάσεις.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 07/31/2015 @ 10:07 ΠΜ

    Ήθελα να το διαβάσω, αλλά με το που έφτασα στο ‘εσθανομαστε’ το παράτησα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*