Διαφημίσεις

Η Γερμανία διαθέτει 300 τόνους χρυσού στη Νέα Υόρκη και 374 τόνοι χρυσού στο Παρίσι

Περίπου 120 τόνους χρυσούς μετέφερε από τα θησαυροφυλάκια της Fed της Νέας Υόρκης και του Παρισίου η Γερμανία το 2014, προκαλώντας ισχυρούς τριγμούς στην εμπιστοσύνη των επενδυτών παγκοσμίως.


Όπως ανέφερε σήμερα η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, η Bundesbank, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι μεταβιβάσεις του χρυσού πέρυσι.

Οι μεταβιβάσεις αυτές ενταθούν περαιτέρω μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το 2014, περίπου 120 τόνους χρυσού μεταφέρθηκαν στην Φρανκφούρτη από τα θησαυροφυλάκια του εξωτερικού: 35 τόνοι από το Παρίσι και 85 τόνοι από τη Νέα Υόρκη.

«Η εφαρμογή του νέου σχεδίου αποθήκευσης χρυσού μας προχωρά ομαλά.

Οι πράξεις προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα», δήλωσε ο Carl-Ludwig Thiele, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bundesbank.

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο αποθήκευσης χρυσού, που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2013, η Bundesbank θα αποθηκεύει το ήμισυ των γερμανικών αποθεμάτων χρυσού σε δικό της θησαυροφυλάκιο από το 2020 και μετά.

Αυτό απαιτεί μια σταδιακή μεταφορά προς Φρανκφούρτη των 300 τόνων χρυσού από τη Νέα Υόρκη και των 374 τόνων χρυσού από το Παρίσι.

Δεδομένου ότι οι μεταφορές άρχισαν το 2013, η Τράπεζα έχει μέχρι τώρα μεταφέρει συνολικά 157 τόνους χρυσού.
Αυτό είναι ισοδύναμο με περίπου το 23% της συνολικής ποσότητας που πρόκειται να μεταφερθεί.

Ο παρακάτω πίνακας παρέχει μια επισκόπηση του χρυσού που έχει μεταφερθεί μέχρι σήμερα:

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, τα αποθέματα χρυσού της Bundesbank ήταν αποθηκευμένα στα ακόλουθα σημεία:

bankingnews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Η Γερμανία επαναπατρίζει από Νέα Υόρκη και Παρίσι 140 τόνους χρυσού. Γιατί βιάζεται τόσο;”
  1. Απο ολους αυτους τους τονους χρυσου που εχει η γερμανια ποσοι ειναι δικοι μας…???

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ …. ΜΕ ΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ !!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΡΑΙΧ.. ΟΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ, ,Ε ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;;;; ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek