Διαφημίσεις

Η τεράστια αγκαλιά που έχουν ανοίξει οι κάτοικοι της Λέσβουμ για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που έρχονται από τα Τουρκικά παράλια άρχισε να μετατρέπεται σε οργή και αγανάκτηση.

Κι αυτό, γιατί πολλοί από αυτούς δεν σέβονται τη φιλοξενία των πολιτών της Λέσβου και προβαίνουν σε πράξεις, που δημιουργούν έντονη ανησυχία στην κοινωνία του νησιού μας.

Έχουν καταγραφεί έστω και ανεπίσημα – εκτός των πρόσφατων επεισοδίων – μικροκλοπές, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμοί και φθορές σε κινητές και ακίνητες περιουσίες.

1

Και φυσικά δεν μιλάμε για τις κλοπές, όπου οι δύστυχοι αυτοί άνθρωποι μπαίνουν σε ιδιόκτητους χώρους, είτε για να βρουν λίγο νερό να ξεγελάσουν τη δίψα τους, ή για να «κλέψουν» κάποια φρούτα και λαχανικά, για να γεμίσουν τα νηστικά τους στομάχια…

Τους καταλαβαίνουμε όλοι μας και δεν μας ενοχλεί αυτό…

Όμως το να καταστρέφεις εικονοστάσια, εξωκλήσια, ή να βρωμίζεις με διάφορους τρόπους δημόσιους χώρους, στερώντας από αυτούς που απλόχερα σε βοηθούν, τα αυτονόητα δικαιώματά τους, αυτό φέρνει την οργή και την αγανάκτηση των συνανθρώπων τους.

Μπορεί να είναι λίγοι ή πολλοί αυτοί που έχουν αυτές τις τάσεις, όμως η ευθύνη καταμερίζεται σε όλους.

Στη διαδρομή από το Μανταμάδο προς τη Μυτιλήνη, δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.

Και δεν θέλουμε με τίποτα να εκλάβουμε τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει, ως θρησκευτικές διαφορές…

Αλλοίμονο σε όλους μας, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο…

vandalismoi

Στην περιοχή της Επάνω Σκάλας – μία προσφυγική γειτονιά – οι κάτοικοί της μας καταγγέλουν, ότι ο ελάχιστος χώρος που τους έχει απομείνει για τα καλοκαιρινά τους μπάνια, λόγω της ύπαρξης εκεί κοντά του εργοστασίου της ΔΕΗ, έχει μετατραπεί σε μία απίστευτη χωματερή, αφού εκεί έκαναν και κάνουν τις …διακοπές τους οι μετανάστες, αφήνοντας πίσω τα «σημάδια» τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

lesvosnews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Η αγκαλιά των Λέσβιων για τους μετανάστες μετατρέπεται σε οργή και αγανάκτηση (ΒΙΝΤΕΟ)”
  1. Τι λες ρε μπάρμπα;Δε θέλεις με τίποτα να εκλάβεις τις καταστροφές ως θρησκευτικές διαφορές;Δηλαδή πάνω στο tsakir kefi εκεί που χόρευαν οι ισλαμοχιμπατζήδες καρσιλαμά και τανγκό ισοπέδωσαν κατά λάθος τα εκκλησάκια από λάθος χορευτικές κινήσεις;Τα θέλει ο λοκώς σου μου φαίνεται

  2. Αυτά να τα βλέπουν οι Μυτιληνιοί, που ψηφίζουν ΚΚΕ σε ποσοστό 35%. Να θυμηθούν ότι η τοπική ΚΝΕ πήγε να υποδεχθεί τους λαθρομετανάστες πριν μερικά χρόνια, με πανώ που έγραφαν “αδέρφια μας”.
    Να τα λουστούν τώρα τα “αδέρφια” τους.

  3. re mastora μπηκα στο σαιτ σου, κ βλεπω πρωτη μουρη,τον αρ.λογαριασμο σου της τραπεζας,
    για να σε βοηθησει ο κοσμος,..
    τι στον που@@@, ολοκληρος αστροστολος,με υπερπροηγμενη τεχνολογια απο πισω σου,
    ολακερος εκπροσωπος εσυ , αστροστρατηγος κ δεν συμμαζευεται κ δεν μπορουν οι δικοι σου,τα αφεντικα του συμπαντος,
    να σε βοηθησουν με μερικα χελιαρικα ευρω? ή εστω ρε παιδι μου με χρυσο,
    εδω μιλαμε για υπερπροηγμενες τεχνολογιες, που τα γατακια οι αντιπαλοι δεν κλανουν μια,αλλα παρολο αυτα δεν μπορουν να κοψουν κανα ευρω η να σου στειλουν ρε παιδι μου λιγο χρυσο,να την παλεψεις κ να μην βγαινεις στην ζητα…

    …καταραμενη κριση…ακομα κ οι ανδρομεδιοι την πατησανε με το psi e??

  4. Ε βεβαια.. μεχρι τωρα που βανδαλιζαν μονο την Αθηνα δεν ειχατε κανενα προβλημα μαζι τους. Τωρα που μπηκαν στα σπιτια σας το ξανα σκεφτηκατε; Εχει ο καιρος γυρισματα και που ειστε ακομη…

  5. Οι επτα πληγες του ΦΑΡΑΩ δεν ηταν τοσο επικινδυνες οσο οι λαθρο για την ΕΛΛΑΔΑ .Και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

  6. ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ :ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek