Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:25 - 03/10/2010

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Έχουμε ήδη αναφερθεί πολλές φορές στα κείμενά μας για την ανεργία. Θεωρούμε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες μαζί με την ακρίβεια και τη διαφθορά.

Ποιες είναι οι λύσεις που προτείνουμε.

1) Άμεση στροφή της καταναλωτικής μας δύναμης στα ελληνικά προϊόντα. Γιατί; Μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως δυνάμεις είναι η καταναλωτική δύναμη μεγαλύτερη από οποιοδήποτε στρατό από οποιαδήποτε κυβέρνηση. Όσοι λαοί λειτουργούν σε αυτή την περίπτωση συνειδητοποιημένα έχουν άμεσα αποτελέσματα είτε σε επίπεδο κρατών είτε σε επίπεδο περιφέρειας. …….

Το 2009 είχαμε 15δις ? εξαγόμενα προϊόντα και 45 ? εισαγόμενα. Η χώρα μας σταματάει πλέον να παράγει με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο. Εάν καταφέρουμε να στρέψουμε την καταναλωτική μας δύναμη στα ελληνικά προϊόντα μπορούμε άμεσα να προσθέσουμε στον κύκλο της ελληνικής παραγωγής πάνω από 25δις ?.
 Πως μπορούμε να στρέψουμε την καταναλωτική μας δύναμη όμως όταν τα ελληνικά νοικοκυριά παλεύουν για καθημερινή επιβίωση;
Όταν διαρκώς μειώνεται το οικογενειακό εισόδημα είτε λόγω της ακρίβειας είτε λόγω της ανεργίας τότε η κάθε οικογένεια ψάχνει τρόπο επιβίωσης σε αυτή την περίπτωση κανείς δε κοιτά προέλευση προϊόντων αλλά μόνο τις τιμές. Λόγω τ’ ότι η χώρα μας συνορεύει με βαλκανικές χώρες με πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής αλλά και μια πύλη εισόδου εμπορευμάτων από Κίνα για Ευρώπη πολλά εκ των οποίων θα μείνουν και στη χώρα μας. Έχουμε πληθώρα εμπορευμάτων β’, γ’ ποιότητας τα οποία αναγκαστικά πλέον επιλέγει το κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Λύση ανάγκης για την επιβίωση; Ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της λύσης. Αύξηση της ανεργίας λόγω του ότι όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν ή μεταναστεύουν.
Για να μειώσουμε πραγματικά την ανεργία θα πρέπει κάθε οικογένεια να επιλέγει ελληνικά προϊόντα όταν αυτά έχουν ίση περίπου αξία με εισαγόμενα για αυτούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ενώ όσοι μπορούν, να επιλέγουν και πέρα από οικονομικά κριτήρια. Όσο πιο ευσυνείδητα λειτουργήσει η κοινωνία τόσο περισσότερο θα μειώνεται η ανεργία αναίμακτα χωρίς θυσίες, με απλό τρόπο κάνουμε ένα σημαντικό βήμα.
Ο ρόλος της Ένωσης Ελλήνων Πολιτών σε αυτή τη διαδικασία είναι ο εξής: Ενεργοποιώντας τους πολίτες με ενημερωτικό πρόγραμμα που θα αφορά τα οφέλη από την στήριξη της ελληνικής παραγωγής . Η ενημέρωση θα γίνεται με καταχωρίσεις στον τοπικό τύπο καθώς και με έντυπα που θα διανέμονται σε όλο τον νομό από τα μέλη του συλλόγου. Με την έκδοση δεκαπενθημέρου τακτικού εντύπου που θα διανέμεται δωρεάν έτσι ώστε να δημιουργηθεί συνειδητοποιημένη πλέον καταναλωτική δράση. Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην δράση των μελών έτσι ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Να δούμε όμως και το ζήτημα που έχει να κάνει γενικά με τα δημόσια έργα .Γίνετε π.χ μια ανακαίνιση μιας πλατείας η ενός δημοσίου κτιρίου ,δεν θα πρέπει ως πολίτες να απαιτούμε τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι ελληνικής παραγωγής ;
Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε τα χρήματα που δαπανώνται από την φορολογία όλων μας να είναι και προς αυτήν την κατεύθυνση;
Και ως αναφορά την ανάπτυξη τεχνολογίας στην χώρα μας, δεν θα πρέπει επιτέλους να συνεργαστεί η ελληνική παραγωγή γενικότερα με τα πανεπιστήμια και της τεχνικές σχολές για νέα προϊόντα και νέους τρόπους παραγωγής; Ως πότε θα γίνονται έρευνες μόνο για να μπουν σε κάποιο συρτάρι; Φανταστείτε πόσο πιο εύκολα οι νέοι επιστήμονες θα βρίσκουν εργασία στην βιομηχανία και την παραγωγή γενικότερα όταν ήδη θα έχουν συνεργαστεί και ήδη θα γνωρίζουν της πραγματικές ανάγκες στην χώρα μας.

2) Περαιτέρω μείωση της ανεργίας.
Αυτού του είδους η πρόταση θα πρέπει να έχει ευρύτατη στήριξη από τους Έλληνες πολίτες καθώς και συλλόγους ή καταναλωτικές οργανώσεις.
Στη χώρα μας λόγω της απίστευτης διαφθοράς αλλά και αδιαφορίας χάνονται εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας που εύκολα και άμεσα μπορούν να ξαναεπιστρέψουν στη χώρα μας και οι οποίες μάλιστα είναι αναυθαίρετο δικαίωμα του ελληνικού λαού. Μιλάμε φυσικά για τις περίφημες ΔΕΚΟ οι οποίες έχουν μάθει να πουλούν τα προϊόντα τους στους Έλληνες αλλά να συνεργάζονται για την παραγωγή αυτών των προϊόντων με ξένες χώρες δίνοντας εκεί δουλειά Μιλάμε για το νερό, το ρεύμα, το τηλέφωνο, τις επικοινωνίες και πολλά αλλά. Δίνουμε ένα απλό παράδειγμα. ΔΕΗ
Τεράστιες μονάδες παραγωγής, πολύ μεγάλα εργοστάσια τα οποία αγοράζουν αναλώσιμα υλικά από ξένες εταιρίες και όχι από ελληνικές οι οποίες μπορούν φυσικά να τα παράγουν. Θέλουμε σαν Ένωση Πολιτών να συντονίσουμε όλες τις καταναλωτικές οργανώσεις και να απαιτήσουμε ως καταναλωτές από τις ΔΕΚΟ οτιδήποτε μπορεί να παραχθεί στην Ελλάδα, από τα αναλώσιμα των ΔΕΚΟ, ως αντισταθμιστικά οφέλη προς τους Έλληνες καταναλωτές και με υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των ΔΕΚΟ και καταναλωτικών οργανώσεων με συγκεκριμένους όρους να παράγεται στη χώρα μας. Όσα λοιπόν διαβάσατε από προτάσεις και όσες προτάσεις μπορείτε να καταθέσετε όλοι, μπορούν να μειώσουν την ανεργία στη χώρα μας σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Φτάνει να έχουμε την υποστήριξή σας και τη συμπαράσταση σας.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Χτίζουμε όλοι μαζί ξανά τη χώρα μας με τις δικές μας δυνάμεις. Βάζουμε την χώρα μας σε πραγματική ανάπτυξη ,είναι το σήμερα μια ευκαιρία για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο, μην περιμένουμε σωτήρες πρέπει να σωθούμε μόνοι μας. Παράλληλα θέλουμε να επισκεφθούμε τον κάθε νομό, να συναντηθούμε με όσους το επιθυμούν ώστε να στελεχωθούν από εσάς τα γραφεία της Ένωσης σε κάθε νομό. Κάθε πρόταση από εσάς θέλουμε να τη συζητήσουμε.

Καλή δύναμη σε όλους.

enosi_ellinon_politon@yahoo.gr

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*