Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:58 - 02/08/2015

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

11

[sc:stranger]



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Γιώργος Λέρος 08/02/2015 @ 9:06 ΜΜ

    Εεε αντε στο διαβολο…..?

  2. ΓΙΑΓΚΟΣ 08/02/2015 @ 9:08 ΜΜ

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ…
    ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ…
    Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ…
    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.
    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΧΗ ΞΑΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ 74’….
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

  3. Ιωαννης 08/02/2015 @ 9:19 ΜΜ

    Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ δυστυχως έχει διεισδύσει παντού…

  4. πρακτωρ 08/02/2015 @ 9:50 ΜΜ

    Ολοι εχουν τα σχεδια τους
    και ο Θεος το δικο του

  5. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…. ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΣΟΝ ΕΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ.

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΕΡΠΕΤΑ, ΧΑΖΑΡΟΙ, ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ, ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΕΙΛΟΙ, ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ.

    ΕΣΤ΄ΗΜΑΡ

    ΙΩ

  6. Ανώνυμος 08/02/2015 @ 10:08 ΜΜ

    oli autoi htan apo prin sto diaolo den pigan me tin adia ti dikimas

  7. Διάβολος 08/02/2015 @ 10:52 ΜΜ

    ο Διάβολος έχει πολλά ποδάρια, και όσοι δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του πλανούνται οικτρά.

  8. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 08/02/2015 @ 11:31 ΜΜ

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

  9. Ολοι του συμμαχησαν με τον διαολο αλλα … τελικα ξεχασαν τον λογο.

  10. Πολύ απλά μας λένε ξεκάθαρα για ποιόν δουλεύουν. Έτσι βέβαια και οι ψηφοφόροι τους δεν έχουν καμιά δικαιολογία, ότι δεν ήξεραν.

  11. TSIPROSOURGELO !

  12. Αφου ο Ιησους βαπτιστικε τον πλησιασε ο διαβολος. Ενας απο τους τρεις πειρασμους ηταν να τον προσκηνιση και τοτε θα του χαριζε ολα τα βασιλεια του Κοσμου αυτου.
    Τι δεν καταλαβενετε; Πρεπει ολοι μας να προσεχουμε.

  13. Για να μιλάς για τον Διάβολο, τον θεωρείς υπαρκτο.
    Αρα δέχεσαι και τον Θεό.
    Αυτοί τι δεχονται άραγε….??????

    Εκεί φτάσαμε…αντί να λέμε “θα βοηθήσει ο Θεός”
    λένε “θα πάω με τον διάβολο”
    Καλό ταξίδι !!!!!

  14. Αμε αι στο διαολο και ακομη παραπερα.Σιχτιρ απο δω καθηκια του κερατα μας κανατε την ζωη κολαση.Ο Θεος δεν τα βλεπει αυτα?

  15. δημητριος πολιτης 08/03/2015 @ 9:04 ΠΜ

    με τους ΕΛΛΗΝΕΣ πρεπει να πατε σκυλια λυσσασμενα ! αλλως τε οι τουρκοι στην μικρα ασια , οταν εβλεπαν τους ΕΛΛΗΝΕς φωναζαν σειταν ασκερ , (μου το ελεγε ο παππους μου ,που εφτασε μεχρι το εσχις εχιρ ) αρα …….!!!!!

    • Στο 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων με τον Πλαστήρα, ήταν ο παππούς σου; Αυτό αποκαλούσαν σαϊτάν ασκέρ, διότι το έτρεμαν.

  16. κανένας 08/03/2015 @ 10:53 ΠΜ

    Τουλάχιστο είναι ειλικρινείς,ο λαός όμως πέρα βρέχει,ακόμα να καταλάβει ποιούς ψηφίζει.

  17. ΒΑΣΙΛΗΣ 08/03/2015 @ 12:44 ΜΜ

    Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ ΜΙΑΣ ΕΥΘΕΙΑΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΝΘΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΘΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ, ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

    • “ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ” ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ

      • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 08/03/2015 @ 4:25 ΜΜ

        ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
        ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΩΤΟΣ. ΨΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΛΟΥ.
        ΠΩΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟYPΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ.

      • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 08/03/2015 @ 4:34 ΜΜ

        ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΣΟΦΩΤΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΝ ΠΙΘΗΚΟΣ ΦΑΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΠΑΣΙΝ

        ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΠΑPΑ.

    • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 08/03/2015 @ 4:42 ΜΜ

      ὁ θεὸς ἡμέρη εὐφρόνη, χειμὼν θέρος, πόλεμος εἰρήνη, κόρος λιμός (ταναντία ἅπαντα· οὗτος ὁ νοῦς),  αλλοιοῦται δὲ ὅκωσπερ (πῦρ), ὁπόταν συμμιγῇ θυώμασιν, ὀνομάζεται καθ᾽ ἡδονὴν ἑκάστου.

      Ο θεός είναι μέρα, νύχτα, χειμώνας, καλοκαίρι, πόλεμος, ειρήνη, κορεσμός και πείνα. Αυτός μεταβάλλεται με τον τρόπο της φωτιάς: όποτε αναμιχθεί με θυμιάματα, ονομάζεται ανάλογα με τη μυρωδια του καθενός.

      ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.

  18. Τα 5 πιο αστεία κλισέ στην πολιτική
    http://www.athensvoice.gr/article/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82-web/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/%CF%84%CE%B1-5-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

    Επειδή είναι όλοι τους ζωντανά….. δεν έχουν συναίσθηση του τι λένε. Απλά χρησιμοποιούν φράσεις εντυπωσιασμού. Απαγγέλουν αυτά που τους πλασάρουν ως μοδάτα και πιασάρικα.
    Το μαχαίρι στο κόκκαλο….
    Έγιναν λάθη και παραλείψεις…..
    Θα βάλουμε φρένο στην σπατάλη του δημοσίου……
    θα λογοδοτήσουν……..

    Πώς να μιλάτε σαν πολιτικός – εύχρηστος πίνακας (παλιό αλλά καλό)
    http://xesemesa.blogspot.gr/2009/09/blog-post_16.html

    Οι μισές δουλειές, οι μισές κουβέντες, οι μισές αμαρτίες, οι μισές καλοσύνες έφεραν τον κόσμο στα σημερινά χάλια. Φτάσε, μωρέ άνθρωπε, ως την άκρα, βάρα και μη φοβάσαι! Πιο πολύ σιχαίνεται ο Θεός το μισοδιάολο παρά τον αρχιδιάολο!
    Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957
    («Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά»)

  19. σεκερης 08/03/2015 @ 3:11 ΜΜ

    παρλαπιπες Δημοσιογράφοι στο χαζοκούτι ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και εκπρόσωποι της αριστεράς και της δεξιάς : “Είναι γνωστό και το έχουν παραδεχτεί και οι πολιτικοί ότι αυτά που λένε προεκλογικά δεν τα κάνουν μετεκλογικά. Αυτά που υπόσχονται προεκλογικά είναι άλλα από αυτά που εφαρμόζουν μετεκλογικά”
    και
    “Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού ενίσχυσε τον Τσίπρα και τώρα γιατί φωνάζετε που εφαρμόζει τόσο σκληρό Μνημόνιο;;;” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είδες Έλληνα το ΟΧΙ σου που το ΄χανε γραμμένο;

    ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ….. ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΘΕΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ.

    Ο ελληνικός λαός προδομένος από τους πολιτικούς, από τους αποστάτες Ιεράρχες, από τον στρατό, από όλους όσους πριν λίγο καιρό φώναζαν το ΝΑΙ στην Ευρώπη, λαός βουτηγμένος στο ψεύδος, στην κόλαση, στην τυραννία, στην λήθη… Και πού η ελπίδα; Πρόβατο επί σφαγή, δούλος. Και δεν είναι μόνο το πολιτικό ΤΥΡΑΚΙ που σου κάνουν την πλύση εγκεφάλου Έλληνα. Είναι η αισχρή παιδεία, το τσιπάρισμα, το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, το ξεπούλημα κερδοφόρων ή μη αεροδρομίων, το ξεπούλημα παραλιών, νήσων, βραχονησίδων και 1000 άλλα. Φέρνουν μετανάστες διώχνοντας ή/και υποδουλώνοντας τους Έλληνες…..

    Μέγιστοι προδότες οι Ιεράρχες αποτελειώνουν ως λύκοι ό,τι απέμεινε όρθιο, οδηγώντας τον λαό στην αιώνια κόλασή του. Φορείς της πανθρησκείας, φορείς της αδικίας, της ομοφυλοφιλίας, της δουλοπρέπειας, έτη φωτός μακρυά από την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη του Θεού, που υπάρχει αλλά αυτοί δεν την θέλουν. Δεν θέλουν να αναστηθεί ο ελληνικός λαός. Δεν θέλουν να ζει ο Έλληνας χαρούμενος και ελεύθερος.

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ:

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/08/blog-post_69.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*