Διαφημίσεις

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Έλληνες, να κουνήσουμε λίγο το κεφάλι μας να συνέλθουμε. Αυτό που έγινε εχθές, στον κατ’ όνομα πλέον Ναό της Δημοκρατίας, είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί, στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

Παραβιάστηκε με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ το Σύνταγμα και το πολίτευμα της χώρας. Και λέω με τον χειρότερο γιατί παραβιάστηκε από τους υποτιθέμενους φύλακες.
Τέτοια Πολιτειακή εκτροπή, συμβαίνει για πρώτη φορά στον κόσμο σε πολιτισμένο κράτος. Και το ερώτημα είναι, ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ και αυτό;
Ε, αν το ανεχθούμε και αυτό, να ξέρετε πως έχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ σαν κράτος, σαν λαός και σαν έθνος.
Έλληνες Δημοκράτες. Δεχόμαστε επίθεση και είναι η χειρότερη και πιο ύπουλη επίθεση που έχουμε δεχθεί ποτέ εως κράτος. Μας πολεμούν με κουστούμια, με γραβάτες, με χαμόγελα και με νόμους. Ελάτε Έλληνες να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε, πριν μας αρπάξουν εντελώς την Ελλάδα μας.
Το Σύνταγμα και το πολίτευμα της πατρίδας μας, δεν ήταν ποτέ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ, γιατί στηρίζονται όχι σε έναν, αλλά σε τρείς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ.
Την Νομοθετική, (Βουλή των Ελλήνων) την Δικαστική, (ανεξάρτητη δικαιοσύνη) και την Στρατιωτική (Ένοπλες δυνάμεις).
Αυτές οι ανεξάρτητες εξουσίες, διαθέτουν μηχανισμούς αυτοκάθαρσης, αλλά και μηχανισμούς ΕΛΕΓΧΟΥ των άλλων εξουσιών, απέναντι σε φαινόμενα μεγάλης παραβατικότητας των Συνταγματικών εντολών. Και θα έπρεπε να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που ΣΥΝΕΒΕΙ εχθές. Το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παραβατικότητα που έχει συμβεί ποτέ στον κόσμο, από εκλεγμένη ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο, που ένα ψηφισμένο από τον λαό ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, γράφει στ΄@ρχ@δι@ του, τον ΛΑΟ, το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας.
Είναι η πρώτη φορά, που ΑΛΛΟ ψηφίζει ο λαός και ΑΛΛΟ κάνει η Κυβέρνηση Και όχι μόνο άλλο, αλλά ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που ψήφισε ο λαός.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραβατικότητα στο Πολίτευμα.
Έγραψαν στ’ @ρχ@δι@ τους, ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και την ψήφο που έδωσε, πρώτα στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου και στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ πριν μία εβδομάδα στις 5 Ιουλίου.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Δεν λογαριάζουν τίποτα και μας λένε ψυχρά, στυγνά και κυνικά, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ και δεν μας νοιάζει τι ψηφίζεις εσύ.
Έλληνες αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα αντιδράσουμε. Είναι ξεκάθαρο πραξικόπημα κατά του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, και τώρα δεν γίνεται από την Στρατιωτική εξουσία, αλλά από την ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

[sc:stranger]

Ο ερμηνευτικός νόμος 4023 /ΦΕΚ: Α 220 20111024 του άρθρου 44 του Συντάγματος, για την Διεύρυνση της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας με τη διενέργεια δημοψηφίσματος, “ΑΡΘΡΟ 16” παραγραφος 3, αναφέρει: ” Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό (40%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους”.

To “ΟΧΙ” λοιπόν του Δημοψηφίσματος είναι δεσμευτικό για την Κυβέρνηση και αυτή το έγραψε μαζί με τον λαό στ’ @ρχ@δι@ της και είπε “ΝΑΙ” στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
Πρόκειται για άλλο ένα “ΣΟΚ” που δημιουργούν στην Ελληνική Κοινωνία, περιμένοντας πως με το “ΣΟΚ” η Κοινωνία θα “μουδιάσει” και δεν θα μπορεί να αντιδράσει. Είναι γνωστό το δόγμα του “ΣΟΚ” και μας το έχουν φέρει πολλές φορές. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είσαι ξύπνιος ή ονειρεύεσαι.

Αυτό όμως τους ησυχάζει, γιατί με το “ΣΟΚ” που παθαίνει η κοινωνία δεν αντιδρά. Και έτσι περνούν τα μέτρα τους. Τώρα όμως να τους πω μετά λύπης μου, πως δεν τα υπολόγισαν όλα.
Το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ όσο “ΣΟΚ” και να είναι, ούτε καταπίνεται, ούτε ξεχνιέται. Και προσωπικά δεν πρόκειται να αφήσω τους ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, να υποδουλώσουν την χώρα μου, ούτε να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών της Ελλάδος.

Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε αυτόν τον ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ με τα χαμόγελα και τα κουστούμια, να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν την λαϊκή εντολή.
Γιατί εξευτέλισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας και εκλογών. Και έτσι που το πάνε, στις επόμενες Εθνικές εκλογές, δεν θα έχει καμία σημασία τι θα ψηφίσει ο λαός. Αυτοί θα κάνουν όποια κυβέρνηση θέλουν.

Πρέπει αμέσως όλοι οι Έλληνες Δημοκράτες, σε όποιο χώρο και αν βρίσκονται, να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ με τον πιο σκληρό τρόπο, αυτό το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έγινε κατά του Δημοκρατικού μας ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Από τον Μανώλη Γκλέζο και τον Μίκη Θεοδωράκη, μέχρι τον τελευταίο Έλληνα Δημοκράτη. Αυτός ο Κοινοβουλευτικός Φασισμός δεν έχει κόμματα. Είναι η Νέα Τάξη πραγμάτων, και πρέπει όλοι οι Έλληνες Δημοκράτες να την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ.

Και περιμένω και από όλους τους Έλληνες Δημοκράτες, που υπηρετούν την πατρίδα μέσα από τις άλλες εξουσίες, της Δικαιοσύνης και των Ενόπλων Δυνάμεων, να μην κοιμούνται αλλά να είναι σε επαγρύπνηση.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καταπατείται και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ κινδυνεύει και όχι από εξωτερικούς εχθρούς, αλλά από τους ίδιους τους υπηρέτες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μήπως επειδή δεν ορκίστηκαν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, νομίζουν πως μπορούν και να το καταπατούν;
Οι Έλληνες, είπαμε “ΟΧΙ” στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στον ΦΑΣΙΣΜΟ της Βουλής.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.”
  1. Επειδή λέτε δεν σημαίνει ότι έχετε και φωνή . Δεν μετράει η άποψη σας μόνο αυτών που κανουν κουμαντο

  2. φιλε μου,νομιζω,οτι την πατησαν οσοι ψηφισαν οχι ή ναι..το ναι,εννοειται οτι ελεγε ναι στα μετρα,οποτε εννοειται οτι δεν την θελουμε..το οχι,αφορουσε,οχι στην προταση γιουνγκερ…σωστα;αρα ναι,σε τιιιι????σε ποια προταση;;;ΜΗΠΩΣ Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ,ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ,ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ’;;;;ΕΤΣΙ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ.Ο ΜΑΛΑΚΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΑΡΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΕΚΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ,ΚΟΙΤΑΕΙ….ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…

    1. SIGNOMI ALLA @@ POIOI FILAKES VRE AGORI MOU POIOI ??? 1ON EIMASTE EMEIS KIRIOI TOU EAUTOU MAS…. TA KANAME POUTANA OLA KATASTREPSAME 3 GENIES ME OLA AUTA K TORA PAME GIA TIN TETARTI ! TO TI IPARXEI PERA APO EMAS ASTO OTAN DEN THA EXOUME KATOXI…. AUTI TI STIGMI GELANE K OI PANO K OI KATO !!! AMA DEN TOUS KINIGISOUME DE THA VROUME SOTIRIA…..

  3. Λειπαμε που θα σε απογοητευσω αλλα προσωπικά θα μου άρεσε να δώ ΑΥΤΟ το Σύνταγμα [αγγλοσαξονικο] να καταρρεύσει. Βέβαια το πρόβλημα είναι το μετα. Αλλα τι να κανεις ένα όντως δήμο-κρατικο [κρατο μέσο του δήμου-διεραιε και βασιλευε] Σύνταγμα που δίνει το δικαιομα σε έναν μαλακα χωρις να ρωτάει, οχι τον λαο αλλα ούτε κάν τους άλλους 299 ΜΑΛΑΚΕΣ εκει μέσα για το αν θα μας φορτώσει ένα ψεύτικο χρέος η οχι και αν θα ΠΡΕΠΕΙ να είμαι σκλάβος της Γερμανίας κατα συνέπεια της αγαμιτης μερκελ.

    Το Σύνταγμα μάγκας μου είναι η πηγή της σκλαβιάς μας. Όσο το να πέσει το Σύνταγμα αυτο βολεύει την ντπ άλλο τόσο βολεύει και τους ΕΛΛΗΝ. ΑΝΤΙΡΟΠΕΣ δυνάμεις.

    Παίζουν τα σκουπίδια [οβριοι] στο όνομα της ΕΛΛΑΣ και μπερδεύουν τους Έλληνες σε ονόματα που δεν τους ανοίκουν.

    Τελος οι καλές νύχτες.

  4. Αναστασόπουλος Παναγιώτης Αλέξανδρος
    Δηλώνω Έλληνας Πολίτης μακριά από κάθε οδούς κομματισμό και παραθέτω

    Σύνταγμα της Ελλάδας

    ΤΜΗΜΑ Δ’: Ακροτελεύτια διάταξη

    Άρθρο 120
    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
    Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

  5. Λαμπρόπουλε ….. μόλις έκανες ένα οικτρό και ασυγχώρητο λάθος, ένα μεγάλο ατόπημα.

    Ξέχασες ότι ….. το σύνταγμα είναι πάνω από οποιονδήποτε νόμο, και έρχεσαι να μας πείσεις ότι το εκτρωματικό κατασκεύασμα ο 4023/2011 υπαγορεύει και καθορίζει …. νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε αμαθείς και άνοες ή απλά έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου ;

    Για να σου ξηγήσω …. όχι τ’ όνειρο αλλά κάποια βασική διάταξη του συντάγματος που φαίνεται ότι όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί άλλοι αγνοούν ή δεν καταλαβαίνουν ή τέλος πάντων κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

    Άρθρο 1-1
    Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι …. Δημοκρατία

    Αν ξέρεις Ελληνικά ξέρεις τι σημαίνει και Δημοκρατία.
    Επικρατεί η Πλειοψηφική επιλογή που σημαίνει τουλάχιστον το 50% +1 των δικαιουμένων ψήφου.
    Όλες οι επιλογές είναι ισόνομα σεβαστές – όποιες και να είναι αυτές.
    Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή της Αποχής, του Λευκού και του Ακύρου έχουν την ίδια βαρύνουσα αξία.
    Εάν καμμία επιλογή δεν συγκεντρώνει το 50%+1 η διαδικασία επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειαστεί μέχρι να επέλθει η αναγκαία δύναμις.
    Συμπράξεις νοούνται θεμιτές μόνο εάν έχουν αγγελθεί πριν την αναμέτρηση, εκ των υστέρων δεν επιφέρουν αποτέλεσμα.

    Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεις ότι όλες οι κυβερνήσεις τουλάχιστον μετά την μεταπολίτευση ήσαν παράνομες καθώς δεν συγκέντρωναν το 50%+1 των Εγγεγραμμένων ψηφοφόρων (εάν μου διαφεύγει κάποια ζητώ συγγνώμη)

    Δημοκρατία “άλα κάρτ” δεν νοείται.
    Ή είναι Δημοκρατία ή είναι κάτι άλλο.

    Τηρώντας απόλυτα το Σύνταγμα λοιπόν :
    Στις Βουλευτικές εκλογές του Γενάρη
    – ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε μόνο το 22.66% των Εγγεγραμμένων
    – οι ΑΝΕΛ έλαβαν επίσης το 2.96% των Εγγεγραμμένων
    – όπως μπορείτε να δείτε μαζί πιάνουν μόλις το 25.62 %
    και επιπλέον δεν είχαν προαναγγείλει την σύμπραξή των προεκλογικά ώστε να είναι ενήμεροι οι ψηφοφόροι.

    Για πια πλειοψηφία μιλάμε ;
    Απλά κυβερνάει μια μικρή παράνομη μειοψηφία με την συνενοχή όλου του πολιτικού κόσμου και την βλακεία των Ελλήνων βεβαίως βεβαίως.

    Στο προχθεσινό κίβδηλο Δημοψήφισμα
    – το ΟΧΙ που τόσο τσαμπουνάτε και διατυμπανίζετε όλοι σας
    έλαβε μόλις το 36.10% των Εγγεγραμμένων
    Για πια απόφαση του Λαού μιλάτε ;

    Ο Λαός αποφάσισε Απέχοντας με 37.50 % (επιπροσθέτως 3.15 + 0.05 Ακύρων και Λευκών)να πάνε στο διάολο.

    Το Σύνταγμα δεν καταλύθηκε σήμερα !!!
    Στην ουσία ουδέποτε λειτούργησε, απλώς υπήρχε για τα μάτια του κόσμου.

    Και ουδείς από τους εντεταλμένους προάσπισής του (Πρόεδρος Δημοκρατίας – Κοινοβούλιο – Δικαστικοί και Νομικοί κύκλοι – Στρατός και Σώματα Ασφαλείας) δεν μερίμνησε περί τούτου, απλά όλοι το έκαναν τουμπεκί παίρνοντας μέρος στον χώρο της μίζας και της αρπαχτής.

    Ο δε Λαός περί άλλων τυρβάζει
    (κλωτσοσκούφια, αμανέδες, σίριαλ της οκάς, καμμιά τσόντα ή φούντα )
    έ και όπου γίνεται να αρπάξει κάνα κόκκαλο γλείφοντας κάποιο κώλο κλπ. κλπ.

    Το συμπέρασμα είναι απλό και ξεκάθαρο :
    ο λαός αυτός δεν αξίζει τίποτε καλύτερο, και αυτά που παίρνει πολλά του είναι.

    Όσο για εκείνους τους λίγους που δεν υποκύπτουν ούτε συμπράττουν, αλλά με τον τρόπον τους πολεμούν, έχω να πω το εξής :
    Μπροστά στον βόρβορο και την κατρακύλα δεν πρέπει να αισθάνονται υποχρεωμένοι να ακούσουν την πλειοψηφία αλλά καθήκον τους είναι να αναλάβουν ενεργό δράση – εάν δεν το κάνουν …. κακό του κεφαλιού τους, διότι οι δικαιολογίες θα έχουν πλέον εκλείψει ….

    Αυτά ……….

    1. EΣΥ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ” ΚΑΙ ΕΔΩ ΄Η ΤΡΕΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ
      ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

      1. Γιαννάκη
        Θα υποθέσω ότι απλά ….. μόνο έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου και όχι κάτι άλλο.

        Πρώτον ουδέποτε έχω γράψει έστω και λέξη στην “τρικλοποδιά”.

        Δεύτερον αν ψάξεις στο παρελθόν θα δεις ότι είχα εκθειάσει ότι είχες γράψει περί ELF και λοιπών, ακόμη και εδώ στα “κατοχικά”.

        Τρίτον δεν χαρίζομαι σε κανέναν – αρκετές φορές που έχεις γράψει μαλακίες σου τα έχω σούρει, όχι γιατί έχω προσωπικά μαζί με το άτομο “Λαμπρόπουλος” αλλά δεν ανέχομαι τις βλακείες που τυφλώνουν αντί να αφυπνίζουν.

        Τέταρτον θα ήθελα να αναφέρεις όλες τις προπαγάνδες που έχω γράψει για τον εμφύλιο – σε προκαλώ να το κάνεις, να με ξεμπροστιάσεις, για να μάθω και εγώ και όλοι όσοι διαβάζουν κατοχικά, τι “κουμάσι” πόσο “πουλημένος” είμαι.

        Πέμπτον, έλα πάμε να δείξεις σε όλους την ή τις προδοσίες που έχω κάνει, εκτός και θεωρείς προδοσία να μην συντάσσεται κάποιος με τις κατά καιρούς μαλακίες που αραδιάζεις.

        Έκτον για την ταμπακέρα που αναφέρω …. τι έγινε ; γιατί αυτή η μούγγα ; σου έκατσε κάπου ; Ξύδι Γιαννάκη ξύδι !!

        Έβδομον, επειδή δεν σε βλέπω να κάνεις τίποτε από τα παραπάνω, έχω να σου προτείνω, έτσι για να μην συγχύζεσαι ρε αδερφέ όταν σου τρίβουν στην μούρη τα σαθρά που γράφεις, είτε να καθίσεις σπίτι σου είτε να περιορισθείς εκεί που πράγματι έχεις τα φόντα, δεν είναι κακό να μην μπορείς παντού, κακό είναι να μην έχεις αίσθηση μέχρι που μπορείς και σε παίρνει.

        Όγδοον, εάν και εφ’ όσον κάνεις νέα “πατάτα” και σου το τρίψουν στην μούρη, καλύτερα κάνε την πάπια ή αν και εφ’ όσον αποκτήσεις “κότσια” βγες ευθαρσώς και αναγνώρισε το λάθος σου – αυτό σου προσθέτει δεν σου αφαιρεί.

        Τέλος, πραγματικά εύχομαι να συνεχίσεις – αλλά εκεί που μπορείς- χρειάζονται όλοι όσοι έχουν να προσφέρουν.

        Αυτά ……….

  6. Σύμφωνα με τον stranger δεν πειράζει αν χάσουμε αυτή τη μάχη-μνημόνιο-νέα μέτρα. Στο τέλος θα γελάσει η Ελλάδα. Εμείς θα κερδίσουμε τον πόλεμο.

  7. Ειπωθηκε η αληθεια ευθαρσως και απολυτως απο τον 00:20 !!
    Ως ενσταση απογνωσης ομως …λεω..
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!! εννοω αυτη που εχει ο καθενας στην καρδια του και οχι αυτη που ειναι ανυπαρκτη απο την δικη μας απραγεια…ανυπαρξια !!!!!
    γιατι αν δεν βρεξεις κ@λο , ψαρι δεν τρως !!!
    Ας γινει κατανοητο αυτο και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *