Διαφημίσεις

Ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση για το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις επιρρίπτει ο πρόεδρος του Eurogroup.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ γνωστοποίησε ότι απορρίφθηκε το αίτημα για παράταση του προγράμματος και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να διασφαλιστεί η σταθερότητα του ευρώ.

«Εξεπλάγην αρνητικά από το δημοψήφισμα. Οι συνομιλίες ήταν σε εξέλιξη χθες το βράδυ», είπε ο Ντάισελμπλουμ αφήνοντας αιχμές κατά της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Όπως είπε «το τρέχον πρόγραμμα θα λήξει το βράδυ της Τρίτης. Η ελληνική κυβέρνηση θέτει άδικα την πρόταση των Θεσμών στην κρίση του ελληνικού λαού».

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Ντάισελμπλουμ: Το ελληνικό πρόγραμμα θα εκπνεύσει την Τρίτη το βράδυ”
  1. εχει δικαιο ο αγροτοοικονομολογος αλλα δεν καταλαβαι και ανυσηχει γιατι το τυφλοσουρτι που τουδωσαν ειχε ικαποια σχεδια τωρα αυτο δεν το εχει???
    μαθε παλουκαρι οτι αυτο εγινε επειδη ηξεραν,,,,οι ανωθεν προστατες,, οτι ο τσιπρας απο την ψήφιση της ιθαγεννειας ειχε αλλαξει και ειχε ερθει κοντα σας,,,,οτι θα τον παρασυρατε μεχρι της 30 σε διαπραγματευσεις,,και θα την φερνατε μαζι ξαφνικα στο κεφαλι του ελληνα,,,,,γιαυτο πηρε τα γκεμια η ατη και ειπε ο δικο σας πλεον παμε για δημοψηφισμα,,ετσι να νομιμοποιησει ολα τα παλια με ΝΑΙ πολυ ΟΧΙ λιγοι σκλαβια,,,
    δεν μετρησατε ενα πραγμα,, οτι ετσι διδεται η δυνατοτητα να μετρηθουν ποιοι ειναι οι πραγματικοι ελληνες
    το αλλο ειναι οτι ξεχασατε οτι τα δυναστευτικα καθεστωτα πεφτουν αν παρει ο λαος τα οπλα στα χερια του και εσεις του δψσατε το μεγιστο οπλο που ειναι ο δημος και ψηφο,,,,,,οι εκτος λογιε =εκλογες τις εχεται καπελοσει αλλα το ΔΗΜΟ ΨΗΦΙΣΜΑ εκει δοσατε το οπλο στο ΔΗΜΟ οποτε θα υπαρξει και η αναλογη τυμωρια του δημου,,εξωσρακισμος θανατοι κλπ
    εμεις πρεπει να μην θεωρησουμε το δημοψηφισμα σαν λιγο πολυ σκλαβια αλλα καταμετρηση ελληνων…….πρεπει επισης να μην νιώθουμε προβατα σε μαντρι οπως μας βλεπουν αλλα ελληνες με ψυχη -ψηφο-και δεν τους χαριζουμε την ψυχη μας ,,,,,,
    η ατη στο μενου της για να παρασυρει και να τυφλωσει κοσμο εχει πολλα φαγητα,,εσυ μην φαγωθεις κοιτα σε μαντρια,,προβατων,,,εισαι ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ,,,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ,,,

    ΣΗΜΑΤΩΡΟς

    1. Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω μετα από αρκετό καιρό.Μας ελλείψεις….
      Να σε καλά φίλε μου.
      C-Spec

  2. Ρε φιλοι … δεν μοιαζει με χαζοχαρουμενο …που τραγουδαει το ποιηματακι που του εχουν δωσει ;

  3. Δεν φταιει αυτος…το που@@@κι ο Σαμαρας φταιει που προδοσε και παρεδωσε την χωρα στους δανειστες ανευ ορων και συνεχιζει το γελιο υποκειμενο να μιλαει για “σωτηρια” και βραχια και να τρομοκρατει τον ελληνικο λαο σε συνεργασια με ολα τα καλοπαιδα του και τους δημοσιογραφους που τα επαιρναν κατω απο το τραπεζι…υπαρχει Θεος ρε τσογλανια ομως και σας ευχομαι να σας ανταμειψει οπως αυτος ξερει καλυτερα.
    Σαμαρας,Βενιζελος,Γαπ,Θεωδορακης ολοι μια κομπανια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *