Διαφημίσεις

Και για του λόγου το αληθές:

Ακόμα και οι… πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα. Αλλά και κτηνοτρόφοι που διατηρούν μικρά μαντριά για τα ζώα τους, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο γι’ αυτά.
Ακόμη και μικρά, πρόχειρα κοτέτσια, θα πρέπει να δηλωθούν φέτος στις φορολογικές δηλώσεις και να φορολογηθούν.

ΠΗΓΗ
.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ οι διάφοροι “εξυπνάκηδες” που κοροϊδεύουν τις Προφητείες των Αγίων της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;;;

Εκτός αν μας πουν ότι…περίμεναν, έστω ένα χρόνο πριν, να φορολογηθούν ακόμα και τα κοτέτσια!!!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

«Θα σας βάλουν φόρο στα κοτέτσια και στα παράθυρα»!

(Στα παράθυρα έχει μπει εδώ και καιρό, με το χαράτσι των ακινήτων).

Να λοιπόν που επιβεβαιώθηκε…!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΕΒΑΛΑΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ!!!”
  1. Η προφητεία είχε και συνέχεια….." μα δεν θα προλάβουν να τους εισπράξουν ". Άν γίνει κι αυτό…….

  2. Μάλιστα ζήτω το ισραήλ ζήτω οι εβραίοι..ξευτιλες νεοέλληνες που έχετε πιό πάνω τους εβραίους απο τον Πλάτωνα τον Σωκράτη και όλους τους αρχαίους έλληνες και προσκυνάτε τον γιαχβέ..αλλά ίσως πίσω απο όλα αυτά να είναι το ερπετοειδές που λέγετε ιησού

  3. ΜΑΛΙΣΤΑ……ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ,ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΦΟΣ…..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΡΩΜΕΝΕ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ…..ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΟΦΟΣ,ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ,Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,Ο ΗΣΙΟΔΟΣ,Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Κ.Λ.Π,ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ…..ΑΛΛΩΣΤΕ,ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ'' Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ…..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΣΥ…..ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΑΣΧΕΤΕ!!!!

  4. Τα παραθυρα;Γιατι μην μου πειτε οτι με αυτο εννοει τα σπιτια γιατι αυτα φορολογουνται μια ζωη.Αντε κοθονια

  5. ανώνυμε σύντομα θα έλθει η στιγμή που θα σταθείς μπροστά σε αυτόν τον Ιησού και τότε θα διαπιστώσεις ότι έκανες λάθος και τότε θα γνωρίσεις ότι όλα είναι δικά του και στα χεριά του είναι η αιωνία ζωή σου τότε θα κλαψεις θα παρακαλεσεις για έλεος αλλά θα ξέρεις με τρόμο ότι είναι πια αργά η κρίση που ετοιμάστηκε για τον διάβολο θα περιμένει και εσένα τώρα αυτός ο Ιησούς μπορεί να σε συχωρέσει εάν του το ζητήσεις και ας τον βλαστημάς από το πρωί μέχρι το βραδύ μετά θα είναι αργά

    Προειδοποιήθηκες

  6. ΠΕΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

    Να και τα λεγόμενα του 'κυριου κωσμα"

    Δεν είστε Έλληνες αλλά χριστιανοί!

    Και εγώ αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγου σας και έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες, δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί, πιστεύετε και είσθε βαπτισμένοι εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και είσθε τέκνα και θυγατέρες του Χριστού μας.

    Για τέτοιο "αγιο" μιλάμε….

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ,ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ)

    Αιγέας

  7. λαπαιιοι εισαστε ετοιμοι?η ωρα φθανει
    η οικογενεια σας εδω και 300χρ περιμενει τι περιμενετε?
    η ελλαδα χανεται αρκετα κρυφτηκατε τοσο καιρο βγειτε και οδηγηστε μας στην δοξα.

  8. ο ιησουσ δεν ειναι ερπετο.δες τα λογια που ειπε οταν μπηκε στο ναο του σολωμοντα που εκραζε τα ερπετα ο ιησουσ ειναι ο 13 θεος.ειναι η συνεχεια του 12θεισμου.

  9. Και μετα θα μας δωσουν και την Κωνσταντινουπολη οι Ρωσοι και να δουμε ποιος θα την κατοικισει και ολες οι γνωστες παπαριες…..

  10. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

  11. Ηρεμια, ολα θα γινουν οπως τα εχουν γραψει αγιοι .υπομονη .ολα θα τα δουμε και μετα θα αλλαξουν πολλοι και οι εβραιοι και οι τουρκοι και οι αθεοι.μονο ο διαολος δεν ζητα συχωρεση.

  12. "ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΟΦΟΣ,ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ,Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,Ο ΗΣΙΟΔΟΣ,Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Κ.Λ.Π,ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ"

    Χαχαχα!!! Είσαι αστείος!!!!!! Ελιωσε ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!

    Ο Σωκράτης πρίν πεθάνει ζήτησε να θυσιάσουν στους Θεούς…
    πηγη:Πολιτεία του Πλάτωνα…

    Α και κάτι άλλο…όταν στην Ελλάδα κάποιος φιλόσοφος εξέφραζε "αθειστικές" απόψεις δεν τον καίγανε στην πυρά όπως κάνανε τα πιθήκια οι χριστιανοι…γιατι σεβόντουσταν τη διαφορετικη άποψη…

    Αλλη μια χαώδης διαφορά μεταξύ Ελληνισμού και θρησκείας του Γιαχβε…

    Αιγέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek