Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:54 - 30/10/2010

Διεθνής συναγερμός για τρομοκρατική χτυπήματα στις ΗΠΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε συνεγερμό τέθηκαν οι υπηρεσίες ασφαλείες στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Μ. Ανατολή μετά τον εντοπισμό ύποπτων δεμάτων με εκρηκτικά σε δύο αεροπλάνα των εταιρειών UPS και FedEx στα αεροδρόμια του Λονδίνου και του Ντουμπάι. Ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Παρασκευή πως τα ύποπτα πακέτα που κατασχέθηκαν στο Ντουμπάι και στη Βρετανία συνιστούν «μία αξιόπιστη τρομοκρατική απειλή», διαβεβαιώνοντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποφασισμένες να «εξολοθρεύσουν» την Αλ Κάιντα της Υεμένης, χώρα απ’ όπου έφυγαν τα πακέτα.
«Θέλω να ενημερώσω τους Αμερικανούς για μία αξιόπιστη τρομοκρατική απειλή στη χώρα μας», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Λευκό Οίκο. «Μία λεπτομερής εξέταση των πακέτων αυτών δείχνει πως περιέχουν προφανώς εκρηκτικά»,
Μάλιστα, ο Λ. Οίκος ανακοίνωσε πως η Σαουδική Αραβία βοήθησε να αναγνωριστεί η απειλή ασφαλείας από την Υεμένη.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ευγνωμονούν το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας για τη βοήθειά τους στην αξιοποίηση πληροφοριών που βοήθησαν να τονιστεί η αμεσότητα της απειλής που προερχόταν από την Υεμένη», δήλωσε ο Τζον Μπρέναν, συμβουλος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα αντι-τρομοκρατίας.
Ο Μπρέναν ανέφερε σε μία δήλωση πως οι Σαουδάραβες, καθώς και αξιωματούχοι στη Βρετανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και «άλλοι φίλοι και εταίροι», βοήθησαν τις ΗΠΑ να αναγνωρίσουν τα ύποπτα δέματα στο Ντουμπάι και στο βρετανικό αεροδρόμιο Ιστ Μίντλαντς.
Νωρίτερα, το γραφείο του FBI στο Σικάγο είχε δηλώσει πως «τα δύο ύποπτα πακέτα» που κατασχέθηκαν πάνω σε μεταφορικά αεροσκάφη στην κεντρική Αγγλία και στο Ντουμπάι «δεν περιείχαν εκρηκτικά».
Ο Ομπάμα διευκρίνισε πως τα δύο πακέτα απευθύνονταν «σε εβραϊκούς τόπους λατρείας στο Σικάγο», στο βόρειο τμήμα των ΗΠΑ.
Ο αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος είχε λάβει σήμα συναγερμού από το βράδυ της Πέμπτης, διαβεβαίωσε πως έδωσε «εντολή σε όλες τις δυνάμεις της αστυνομίας και των υπηρεσιών πληροφοριών να κινητοποιηθούν για να προστατέψουν τον πληθυσμό από μία επίθεση».
Τα μέτρα αυτά οδήγησαν στην έρευνα δύο μεταφορικών αεροσκαφών της εταιρίας UPS στη Φιλαδέλφεια και το Νιούαρκ, κοντά στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή, διευκρίνισε.
«Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τη συνεργασία μας με την κυβέρνηση της Υεμένης ώστε να ματαιώσουμε νέες επιθέσεις και να εξολοθρεύσουμε το παρακλάδι της Αλ Κάιντα» στην αραβική χερσόνησο, υποσχέθηκε ακόμη ο Ομπάμα, διευκρινίζοντας πως ο σύμβουλός του κατά της τρομοκρατίας, Τζον Μπρέναν, έχει μιλήσει στον πρόεδρο της Υεμένης.
Η Υεμένη αποφασισμένη να πολεμήσει την τρομοκρατία
Η Υεμένη επανέλαβε σήμερα την απόφασή της να συνεχίσει «τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας» μια ημέρα μετά τον εντοπισμό ύποπτων πακέτων.
«Η Υεμένη θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας σε συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα», δήλωσε επίσημος εκπρόσωπος στη Σαναά.
Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο της χώρας Saba, ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε ότι η απόφαση αυτή της Υεμένης δικαιολογείται από το γεγονός ότι «η τρομοκρατία είναι ένας κίνδυνος που απειλεί όλο τον κόσμο».
Ο ίδιος εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας και οι αρχές πολιτικής αεροπορίας διενεργούν έρευνα για τα ύποπτα πακέτα.
«Η έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Βρετανίας και των ΗΠΑ και τα αποτελέσματα θ’ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω», πρόσθεσε.
Σύγκληση κυβερνητική επιτροπής στη Βρετανία
Στη Βρετανία, αμέσως μετά την ανακάλυψη του δέματος στο αεροδρόμιο του Λονδίνο, συγκλήθηκε μία κυβερνητική επιτροπή κρίσεων συνήλθε προκειμένου να συζητήσει την απόκρισή της στον συναγερμό ασφαλείας στα αεροδρόμια, δήλωσε αξιωματούχος, υπογραμμίζοντας τη σημασία του περιστατικού.
Αργότερα, η υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι ενημέρωσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζάνετ Ναπολιτάνο για τις εξελίξεις, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.
Η κυβερνητική επιτροπή γνωστή ως «Κόμπρα», στην οποία μετέχουν αξιωματούχοι από διάφορα υπουργεία, συγκαλείται σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
UPS και FedEx αναστέλλουν παραδόσεις δεμάτων από την Υεμένη
Εν τω μεταξύ, η αμερικανική εταιρία UPS ανακοίνωσε πως ανέστειλε τις παραδόσεις με προέλευση την Υεμένη.
«Επειδή τα θέματα ασφαλείας είναι υψίστης σημασίας, η UPS αναστέλλει αμέσως τις υπηρεσίες της με προέλευση την Υεμένη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.
Ο ένας ύποπτος μηχανισμός βρέθηκε στο αεροσκάφος της UPS κρυμμένος σε ένα δοχείο μελάνης εκτυπωτή, στο αεροδρόμιο Ιστ Μίντλαντς, περίπου 160 μίλια (260 χλμ) βόρεια του Λονδίνου.
Η αμερικανική εταιρία διανομής FedEx είχε ήδη ανακοινώσει νωρίτερα ότι αναστέλλει τις παραδόσεις της με προέλευση την Υεμένη.
«Οι τοπικές αρχές, σε συνεργασία με το FBI, κατέσχεσαν ένα ύποπτο πακέτο στις εγκαταστάσεις της FedEx στο Ντουμπάι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.
«Το φορτίο είχε προέλευση την Υεμένη. Στο πλαίσιο ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας, η FedEx ανέστειλε όλες τις παραδόσεις της με προέλευση την Υεμένη», πρόσθεσε η εταιρία.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Και ο μύθος της τρομολαγνίας συνεχείζεται!

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*