Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την καθεστώς κυριαρχίας των 16 ελληνικών νησιών και νησίδων του ανατολικού Αιγαίου και αυτών που βρίσκονται νότια της Κρήτης διαπραγματεύεται η τουρκική πλευρά με την ελληνική, αποκάλυψε ο ίδιος ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, İsmet Yılmaz, σε ομιλία του μέσα στην τουρκική βουλή.

Την πρωτοφανή αυτή δήλωση που ουσιαστικά αμφισβητεί και επίσημα την ελληνική επικράτεια, έκανε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας απαντώντας σε επερώτηση βουλευτών της τουρκικής εθνικιστικής αντιπολίτευσης σχετικά με το τι ενέργειες πρόκειται να κάνει η Τουρκία για να σταματήσει η… «παράνομη» όπως ισχυριστήκαν, κατοχή των νησιών αυτών από την Ελλάδα.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας İsmet Yılmaz, μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο ανέφερε ότι η Τουρκία διαπραγματεύεται και συζητά με την Ελλάδα το καθεστώς των 16 νησιών την ελληνική κυριαρχία των οποίων αμφισβητεί η Τουρκία, καθώς και όλο το φάσμα των ελληνοτουρκικών προβλημάτων στο Αιγαίο, δηλαδή υφαλοκρηπίδα, χωρικά ύδατα και γκρίζες ζώνες. Δηλαδή με λίγα λόγια έβαλε στο τραπέζι όλο το Αιγαίο με τις πρωτοφανείς τουρκικές αξιώσεις αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας που είναι κατοχυρωμένη βάσει διεθνών συνθηκών. Μάλιστα δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι στις συνομιλίες με την ελληνική πλευρά γίνονται διαπραγματεύσεις και για το θέμα της «τουρκικής», όπως υποστήριξε μειονότητας της δυτικής Θράκης, καθώς και το πρόβλημα της εκλογής των μουφτήδων της μειονότητας τους οποίους η Τουρκία θέλει και επιδιώκει να εκλέγονται απ’ ευθείας ουσιαστικά από την Άγκυρα.

Τα ευλόγα ερωτήματα εδώ που μπαίνουν αυτόματα είναι ποιος διαπραγματεύεται με ποιον τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και ποιος δίνει το δικαίωμα στην Τουρκία να αμφισβητεί και επίσημα την ελληνική κυριαρχία σε χερσαίο ελληνικό έδαφος στο ανατολικό Αιγαίο ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ… ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 16 ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ Α. ΑΙΓΑΙΟΥ!!!”
  1. ελα με τους κωλοτουρκους

    ελα να τους περασουμε ενα χερι πινελο

    βαρεθηκα τις ψευδομαλακο απειλες τους.

    ελα να τελειωνουμε

    γιατι περιμενουμε και τους εξωγηινους

    οι οποιοι ολο ερχονται μα ποτε δεν φτανουν.

    τι διαολο λιγνιτη καινε τα διαστημοπλοια τους!

    τελος παντων
    αυτο που με απασχολει εμενα ειναι

    να μην σκασουν μυτη ολοι μαζι και

    δεν προλαβαινουμε να τους εξυπηρετησουμε
    οπως πρεπει.

    εχουμε καλο ονομα στην βουρτσα

    και ειναι κριμα να χαλασει

    ..

    1. ευχαριστω αδελφια

      και σεις να στε καλα!

      και μην ξεχνατε

      οι φουστανελες ψηλα

      και τα βουρτσοπινελα

      παντα πλυμενα και καθαρα.

      ετοιμοι για ολους και για ολα.

      οσο μας χτυπανε, τοσο μας ενωνουν!

      αν δεν το ξερανε

      ηρθε ο καιρος να το μαθουν.

      ..

  2. Εμας τι μας νοιαζει΄?
    Εμεις ειμαστε ευρωπαιοι θα τους γονατισουν οι γερμανοι στο πλευρο μας με χρεος.

  3. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΙΜΙΤΗ ΓΑΠ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ Κ.Λ.Π..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ.

  4. Μονών λαβέ!!! Εμείς θελουμε θα σας πάρουμε την Κωνσταντινούπολη την Σμύρνη και όλη την μικρά Ασία σε μουνοπανα

  5. ΡΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΗ Η ΗΡΩΙΚΗ Ο.Ε.Α. 3-4 ΗΡΩΙΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΣΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΗΡΩΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΡΑΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΗΡΩΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΗΡΩΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΗΡΩΙΚΟΝΕΤΡΟΜΠΙΝ ΜΕ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΗΣΤΕΣ,ΗΡΩΙΚΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΓΛΥΚΗΣΜΑΤΑ(ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΓΩΤΑ).
    ΖΗΤΩ Η ΗΡΩΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ.

  6. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.

  7. Από την στιγμή που ο Τούρκος μιλάει για διαπραγματεύσεις , αυτό σημαίνει πως συντελείται αυτήν την στιγμή μεγάλη εθνική προδοσία απο τα λαμόγια τους πολιτικούς . Αυτό που τους αρμόζει στην περίπτωση που ισχύουν όλα αυτά είναι αυτό που συνήθιζε να κάνει ο Κολοκοτρώνης στα λαμόγια της εποχής του και μάλιστα σε κοινή θέα όλων προς παραδειγματισμό . Προφανώς δεν αγαπούσε τους αποκεφαλισμούς . Προτιμούσε όμως τις κρεμάλες στις πλατείες και τα σταυροδρόμια με καρφιτσωμένη μάλιστα πάνω στον προδότη την αιτία της Θανάτωσης του . Αν αυτό το μέτρο δεν επανέλθει θα έχουμε πάντα προδότες . Και όσο για τους Τούρκους έχω να πω ότι : Εάν έχουμε έναν στρατό ανίκανο να τους αντιμετωπίσει τι τον έχουμε και τον πληρώνουμε ; για να παίρνουν μίζες ξανά και ξανά τα πάσης φύσεως λαμόγια ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek