Διαφημίσεις

ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑ ΚΊΝΔΥΝΟ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ , ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΜΑΣ , Η ΝΤΠ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ , Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ , ΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΘΕΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ .
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΗΜΌΝΩΝ ΩΤΑ ΑΣ ΗΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΑΜΜΕΣΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ . ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΈΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ , ΟΤΙ ,ΒΑΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟΤΕΡΕΣ . ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΞΑΝΘΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΚΑΤΕ ΤΥΧΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΗΛΙΚΟΥ .

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ , ΟΙ ΔΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΡΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ .

ΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΑΝΔΡΩΘΕΙΤΕ ,ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΡΟΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΑΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΤΩ ΖΕΥ ΔΙΟΣ ΕΝ ΧΘΩΝΑ ΑΠΕΣΤΕΛΕΙΝ ΙΝΑ ΚΕΚΑΘΑΡΙΣΟΜΕΝ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ , ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ .

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

ΕΙΝΑΙ ΔΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ , Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ , Η ΕΣΧΑΤΗ ΟΔΥΝΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΟΛΑ, ΔΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ .

ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΝΑ ΚΡΑΞΩΜΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕΝ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ?
ΜΑ , ΕΛΛΗΝΕΣ Α ΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ . ΑΥΤΟ ΘΕΛΩΜΕΝ ?

ΝΑ ΑΦΗΣΟΜΕΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΕΩΝ ?

ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ , ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΩΝ ΜΑΣ ?

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΟΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ . ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ΟΥ ΔΕ ΜΗ ΥΦΙΣΤΑΤΩ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥΤΟΥ .
ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ .
ΟΥ ΔΕ ΜΗ ΑΝΕΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ .

http://hellenicvalue.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΔΙΟΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΩΔΕΚΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΣΧΙΛΙΟΣΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤ”
  1. Αστω ρε φίλε τα ΠΑΣΟΚια. Οι δεξιό και οι αριστεροί εφαγαν το κορμί της Ελλάδος. Τώρα άμα έρθουν όλοι αυτοί που λες αν ε να τα βγάλουν πέρα με όλους αυτούς τους ζητουλες. Αυτοί όλοι είναι φερε φέρε φερε νομίζεις ότι μπορεί κανείς να μας ανεχθει ούτε εμείς δεν μας ανεχομαστε.

  2. ΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ,ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΦΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.

  3. Ο Χριστός κι η Παναγία!
    Ή μήπως ο Δίας κι η Αθηνά;
    Ήμαρτον ρε παιδιά, φιλτράρετε λίγο τις αναρτήσεις, και μη μου πείτε τα γνωστά περί υπεροντότητας και πεδίου, δεν θα πάρω:

    1. Ουτε εγω θα παρω απο Δια και Αθηνα !!!
      Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!

  4. Φιλε κοψε τα ναρκωτικα, σε χαλανε…
    ΥΓ Ανοιξε και κανενα ρημαδοβιβλιο, μας εβγαλες τα ματια με τα λαθη σου…

  5. Ypsistos Dias I Ypsistos theos i Ypsistos genika, ti simasia ehei Adelfia. Simasia ehei oti ehei dikio
    o anthropos. An voleye ayta ta egklimatika skoulikia, tha mas ksepastreyan apo prosopou gis. Giati?
    Den ksero. Dekades oi ypotheseis I alitheia poia? Menos Adelfia ehoun aytoi. An itan amesa sto heri tous tha kanane geniki ekkatharisi, metakinisi plythismou kai antikatastasi me
    kafe kitrinous kai mayrous sklavous(pou ginetai) kai genoktonia. Gia kapoioys x,z logous to kanoun arga stadiaka methodika ypoula alla an mporousan tha mas eihan pesei san ornea apo pantou.
    Kserete ti leo ego? An mas tin pesoun amesa kai omá tha mas SISPIROSOYN. Den to theloun.
    Fovountai tin amesi antiparathesi,etsi protimoun ypogeies methodous. Ti lete? Den yparhei esto kai
    enas Ellinas fysiologikos pou den tha synerhotan apo tin ypnosi tou ama evlepe Ellina na ton kakometaheirizontai adika kapoia skata. Mas fovountai paidia. Patane stis adynamies tis fylis mas
    gia na min vroume koino topo. Ehoume 10.000 koinous topous & 5-10 diafores. Kai omos…
    Dr.van Helsing

  6. Καπου εχω ακουσει οτι να πολεμας υπερ της ειρηνης ειναι ακριβως σαν να γαμας υπερ της παρθενιας.

  7. αντε και το χει γραψει καποιος τρελος! μπλογκερ.ψυχοπαθης,πρεζακιας,αστεγος,αγραμματος,καναπεδατος και τοσοι αλλοι. αυτο ειναι το ζητουμενο η τι λεει ρε παιδια.γιατι το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο!!! και εγω ακουσα ρε φιλε οτι οταν μπαινουν στο σπιτι σου και πρροσπαθησουν να σε γαμησουν και να σε κανουν βραδινο για τα σκυλια τους δεν τους περαστε σας περιμεναμε!!! γιατι αν κανανε οι πριν απο μας ετσι π.χ το 40 σημερα δεν θα υπηρχαμε εμεις!!! το καταλαβατε ρε κορωνια η χρειαζεται αναλυση υψηλης μπουρδολογιας!!!!

  8. Και ανορθόγραφος και με πολλά ΟΥΓΚ αυτός ο Διας…:P
    Οχι λιγότερα βέβαια, από αυτούς που ανταγωνίζονται αυτόν τον Δία μαϊμου,. με Χριστό/Παναγία… λες και είναι διαγωνισμός
    καλλιστείων. Ευτελίζονται τα πάντα και δε φαίνεται να έχει πιάσει πάτο αυτή η ξεφτίλα ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *