Διαφημίσεις

Είχα προβληματιστεί τόσο πολύ που είχα πέσει έξω στην άποψη που είχα πει σε φίλους και λοιπούς περί δημοψηφίσματος προ καιρού, αλλά τελικά δεν έπεσα καθόλου έξω… απλά το timing ηταν λίγο διαφορετικό. 2 μήνες συν.

Είχα πει πως θέλουν να μας διχάσουν ώστε η ευθύνη του τι θα επέλθει είτε με το ΝΑΙ είτε με το ΟΧΙ να είναι αποκλειστικά δική μας.

Είχα πει επίσης, πως ξέρανε από πριν την απάντηση σε ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα «Ευρώ ή Δραχμή» καθώς οι δημοσκοπήσεις έδειχναν το 75% των Ελλήνων να θέλουν παραμονή στο Ευρώ (αναζητήστε στο google γι αυτές τις δημοσκοπήσεις και θα το δείτε ξεκάθαρα).

Άρα φίλε, αδερφέ και συνέλληνα, βλέπεις πως όλες οι κομματικές παρατάξεις είναι πουλημένες και δεν εκπροσωπούν εσένα αλλά τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Και ξέρεις τι; Φοβερή αυτή η δημοκρατία. Έχεις ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές και σου δίνουν 2: Ευρώ ή Δραχμή, συμφωνία ή μη συμφωνία με όποιες συνέπειες;

Μεταφρασμένα θα στο έλεγα κάπως έτσι: γκρεμος ή ρέμα, σκατα με ρίγανη ή σκατα με φράουλες, σκλάβος ή σκλάβος, τσο και λο ή λο και τσο (γι αυτούς πο γνωρίζουν…);;;;;

Και σου αναπτερώνουν και το εθνικό σου φρόνημα περί ελευθερίας και λοιπών παραμυθίων για να μην έχεις και τίποτα να πεις είτε για το ότι είσαι ένας «εθνικά υπερήφανος Έλληνας που κολυμπάει στα σκατα χωρίς ευρώ» είτε «εθνικά υπερήφανος Έλληνας που κολυμπάει στα σκατα με ευρώ». Και σου αρέσει η δυνατότητα επιλογής αυτή!! Τους στηρίζεις ρε συνέλληνα!!

Κάποιο λενε το άλλο το καλό: «Ε, ναι, αλλά όταν βγούμε απ’ το ευρώ δε θα έχουμε τη γερμανική μπότα να μας λέει τι θα κάνουμε!»… Ναι ε; Σοβαρά; Εγώ σου λέω πως στη μία περιπτωση θα είσαι σκλάβος 200 χρόνια με προοπτική εξόδου απ’ τα σκατά τότε και στην άλλη θα είσαι σκλάβος για πάντα και με προοπτική τα σκατά να σε πνιξουν σε 1 χρόνο. Το πως και το γιατί καλά θα κάνεις να το σκεφτείς μονος σου… συνέλληνα παντογνωστη όλων των πολιτικών, χρηματοοικκονομικών και γεωστρατηγικών γεγονότων! Μορφωμένε μου συνέλληνα που βλέπεις μόνο ότι σου δείχνουν να κοιτάξεις!

Κι επειδή πρέπει να ευλογούμε και τα γένια μας καμιά φορά να πω πως είχε φανεί μερικές ώρες το που πάμε με μία είδηση πως η alpha bank έκλεισε το web banking της για το σαββατοκύριακο και την οποία με το που την είδα, την ψιλιάστικα τη δουλειά και την έστειλα στο φίλο stranger να τη σηκώσει στο κατοχικά νέα γιατί εγώ δεν είχα χρονο για αναρτήσεις τη συγκεκριμενη στιγμή. (Επισυνάπτω και φωτό της μικρής συζήτησης για να μη μας λέτε και δράκους…)

Κι όποιος με ρωτήσει αν και τι να ψηφίσει θα του έλεγα απλά να μη στηρίξει τη δημοκραττια των δύο επιλογών, του ΝΑΙ και του ΟΧΙ, ενω υπάρχει η δημοκρατία των άπειρων επιλογών! Βέβαια κάποια πρόβατα θα την στηρίξουν, το ξέρω… αλλά είπαμε τι 200 τι για παντα… πφφφφ… κοιμηθείτε όπως στρώνατε και στρώσατε και πάλι συνέλληνες Ιθακέσιοι που έχετε απομεινει στην Ιθάκη που λέγεται Ελλαδα… βέβαια έχουν και οι άποικοι της Ιθάκης δικαιώματα… χμμμ…. είμαστε μια ωράια ατμοσφαιρα τελικά! ^_^

Ν. Κ.

alpha

meresparaxenes



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Δημοψόφισμα… (ή σκέτο ψόφισμα…)”
  1. Apla skeytite oti oloi eimaste eliines kai prepei gia ali mia fora na poumai olh oxi ston europaiko epektatismo. apla psifiste oxi kai xalaste tous ta sxedia!!!

    1. Μαζί σου φιλέ 100% ,οχι στα ισοπεδωτικα μέτρα της Ευρώπης!
      Ποια μέτρα ομως, αφού έχουν αποσύρει την πρόταση άρα δεν ισχύει! Ή μόνη πρόταση που είναι σε ισχυ είναι της κυβέρνησης που και πάλι είναι αδύνατο να τα αντέξει ή χωρα..
      Όπως το βλέπω εγώ με τα λίγα κουκιά λογικής που έχω ή ποινή μας είναι κομμένη ότι και να ψηφίσουμε η διάφορα είναι στον χρόνο που σου δίνει ή κάθε επιλογή.. Αν θα ειναι ξαφνικός θάνατος ή παρατεταμένος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *