Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=Oa-MdPcEZxc



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Δες το δασος …”
  1. Πιστεύω ότι έχεις δίκιο, αλλά αφύπνιση δεν υπάρχει. Εγώ τα λέω από το 2007 αλλά οι γύρω μου με λένε γραφική. Απ’ο καιρό λέω ότι κάτι κακό θα έχουμε 13-7-2015 με ημερομηνία επίσης δύσκολη 5-11-2015. Με λένε καταστροφολογο και τέτοια διάφορα.Πως να αφυπνίσω τους γύρω μου; Όλοι περιμένουν να ανοίξουν οι τράπεζες , όπου χλωμό το βλεπω πριν από 13-8-2015 και δεν αποκλείεται να γίνει και βαρύ κουρεμα. Δεν έχει σωτηρία αυτός ο λαός.Έχει ηγέτες άξιους με εκείνον , αρέσκεται να λέει και να ακουει ψέματα.Εύκολο είναι να αφήσει το φραπέ και να τρέξει στο χωράφι; Δεν υπάρχει σωτηρία σας λέω

  2. ΚΑΙ…….

    ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΝΘΩΠΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΙΧΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ………..

    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ………

    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ …….

    ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΘΕΑΤΕΣ………

    ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ…!!!!!!!!

    1. Μπορει οι θεοί να είναι θεοί γιατι μπορούν να παρέμβουν με την σκέψη τους.

      Μπορει να μην παρεμβενει γιατι απλα δεν μπλέξει στην ελεύθερη βούληση των ανθρώπων. Αυτών που είναι άλλοι το πρωί και άλλοι το βράδυ.
      Εκείνων που απο φόβο δεν μηλουν ελεύθερα. Που ο φόβος τους ταράζει. Αυτη λοιπόν ισως να είναι το κλειδί. Ένα κλειδι που μπορει να ανοίξει μια πόρτα όπου μέσα της κρύβεται η ΑΛΗ-ΘΕΪΑ.

      ΒΛΕΠΕΙΣ !!!υπαρχει και μια περίπτωση όπου οι Ελλην πιάνουν μια πηγή όπου αντλεί το έσχατο κακο, φωτεινη ενέργεια-ιδεες-σκέψης και τις μετατρέπει σε απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας.

      Των “λαο” έχουν στα 4. Και άλλους πολλους που νομίζουν με το εβραϊκό μυαλο τους πως αντιπροσωπεύουν την αλήθεια και έχουν το θράσος να ομιλούν για Ελλάς και τους Ελλην.

      Όλα κρέμονται απο το αν ο οβριακος ηλίθιος “λαος” διαλέξει για μια ακόμη φορα να κρυφτεί πίσω απο το δάκτυλο του αντι να αντιμετωπίσει την αλήθεια σε ΑΥΤΟ που προσπάθησαν να παρουσιάσουν σαν κάτι δικο τους.

  3. Πολύ καλά τα λες stranger, μιλάω και γίνομαι και ‘γω τρελλός
    Νομίζω πως κάτι λείπει, κάποιο “όργανο αφύπνισης”

    Εμπιστεύτηκα τις ευαίσθητες αντένες των καλλιτεχνών, σ’ αυτό το τραγούδι
    https://www.youtube.com/watch?v=IwKd_sdCn1Q
    Το σιγοτραγουδάω από το πρωί που άκουσα τα μαντάτα, και μοιάζει κάτι να πάλλετε στο στομάχι μου.
    Σα να με ηρεμεί και ταυτόχρονα να με ωθεί.
    Έψαξα και βρήκα ότι πατάει στους αρχαίους πολυφωνικούς ρυθμούς που ακολουθούσαν σ’ ένα τόξο από την Ελλάδα ως την Ινδονησία.

    Και μετά θυμήθηκα τον άνδρα με τον αυλό στο εξώφυλλο του Economist που έβαλες χθες.
    Η μουσική, ο παλμός δεν είναι απλό πράγμα. Μας έβαλαν να ταλαντευόμαστε σε λάθος παλμό.
    Κάθε συναίσθημα έχει το δικό του.
    Δεν θα το αναλύσω εδώ, αλλά αυτό που θέλω να πω, είναι ότι χρειαζόμαστε ενεργοποιημένο αυτό το όργανο.
    Αισθάνομαι ότι θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί βοηθώντας πέρα-δώθε χωρίς κρίση, έχω πέσει πολλές φορές θύμα.
    Νομίζω ότι πολύς κόσμος αισθάνεται το ίδιο, σ’ αυτόν τον πολιτισμό που μεγαλώσαμε.
    Απλώς γράφω αυτό που αισθάνομαι, ως τροφή για σκέψη.

  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ LIDL…
    ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  5. Σε παραδέχομαι για τον αγώνα που κάνεις και το χρόνο που ξοδεύεις.
    Σίγουρα έχεις τη στήριξη της οικογένειάς σου και αυτό είναι επίσης σημαντικό.
    Αυτά τα λαμόγια μάλλον ψάχνουν εκδίκηση για την Ατλαντίδα.
    Ο πατρό Κοσμάς ήταν ο γέροντας που είπε ότι δε θα προλάβουν.
    Είναι τρομερά δύσκολο και επώδυνο να προσπαθείς να ανοίξεις τα μάτια των άλλων.
    Αμέσως μπαίνεις στο περιθώριο όταν το κάνεις, γίνεσαι γραφικός όπως λες.
    Ούτε το πατέρα μου μπορώ να πείσω.
    Το μεγαλύτερο κόλπο ήταν που μας μάζεψαν στις πόλεις και ξεκόψαμε από τη φύση.
    Είμαστε η τελευταία γενιά που μπορεί να ωφεληθεί από τις γνώσεις των παλαιότερων,οι επόμενες γενιές θα πιστεύουν ότι οι ντομάτες φυτρώνουν στα σουπερμάρκετ.
    Η πολιτική κατάσταση στη χώρα είναι αδιέξοδη πλέον για το μελλοντικό ψηφοφόρο,όλα σχεδόν τα κόμματα έγιναν ΕΝΑ,τα άλλα δύο δήθεν ξεχωρίζουν.
    Οποιος ακόμα δε κατάλαβε ότι κυβερνούν οι τράπεζες είναι άξιος της μοίρας του,δε ξαναψηφίζω,ΤΕΛΟΣ.
    Το κακό είναι ότι ο καθένας από εμάς πιστεύει ότι μόνος του θα αντέξει.
    Το δημοψήφισμα ήταν καλό σημάδι,έδωσε μιά ελπίδα γιατί νικήθηκε ο φόβος αλλά χρειάζεται πολύ προσπάθεια ακόμη.
    Καληνύχτα.

  6. Ο μεγάλος και δυσβάστακτος φόρος που θα επιβάλουν αλλά δεν θα προλάβουν να τον εισπράξουν είναι πιθανόν αυτός που επεξεργάζεται η Μπουτεσμπανγκ….. 25% εφάπαξ φόρο σε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του κάθε Έλληνα !!!

    Το περιουσιολογιο που έρχεται έχει ακριβώς αυτό τον στόχο…… να καταγράψει ΟΛΗ την ιδιωτική περιουσία και να την εξαφανίσει με αυτό το φόρο…..

    Και τελειώνοντας , με όλη την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο σου Stranger , ο γέροντας , ο μέγιστος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός , ΣΙΓΟΥΡΑ θα επαληθευτεί όπως επαληθεύτηκε ήδη στα περισσότερα που προόρισε μέχρι στιγμής….

  7. Η φετα που πουλαει το LIDL ειναι Ελληνικη…αρα οι Ελληνες πουλουν σκαρτο πραμα΄΄΄΄

  8. ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΙΣΩΣ ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ 666 ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΧΙ 665 Ή 664, ΑΛΛΑ 666 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ SITES ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΟΥ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΟΙ” ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥς “ΕΤΑΙΡΟΥΣ”. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΠ. ΚΛΠ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ (ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟ?) 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    Ο Κος ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ) ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 14 / 7 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ 7ΑΡΙΑ. ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ….

    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΕΝΟΙΩΘΑ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.

    ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ FALSE ALARM ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΥΡΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΙΩ

  9. Μια μεταφυσική ανησυχία…μιά αόριστα προορατική ικανότητα …
    προκαλεί αμυντική στάση αυτές τις νύχτες…
    ΙΩ…

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΩΣ ΣΠΑΝΙΑ ΗΤΑΝ… ΤΩΡΑ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ) ΓΝΩΡΙΖΩ.

      ΙΩ

      1. Φίλη μου Ιώ..τα ίδια έχουμε κάμποσοι εδώ και αρκετό καιρό..Μία νευρικότητα απροσδιόριστη,μιά ευερεθιστικότητα άνευ λόγου και αιτίας…
        Χαίρομαι αν γνωρίζεις πλέον εσύ…δεν ξέρω αν μπορείς να μοιραστείς και τη γνώση σου αυτή,μιά που ίσως βοηθούσε.
        Σε κάθε περίπτωση…καλό και ευχάριστο είναι κάποιος να ξεκινάει να γνωρίζει..

  10. ΙΩ μπορεις να το αναλυσεις λιγο παραπανω αυτο ετσι ωστε να βοηθησεις ανθρωπους με το ιδιο συναισθημα αυτες τισ μερες ;;;;;;;;;;

    1. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

      ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΣΙΒΥΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ….

      ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

      ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ. ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΕΧΘΕΣ… ΕΞΑΝΕΣΤΗΝ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΑ..

      ΣΗΜΕΡΑ , ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΑΕΘΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

      ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ … ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. Α-ΛΗΘΕΙΑ.

      ΙΩ

  11. Η ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ …ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ…ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙς 9=10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΠΝΙΕΣ….
    ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ Η.΄΄ ΨΩΝΙ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ….ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ… ,,,,,[ ΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ…ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΟΙΚΑ,,}
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΛΥΝΕΤΑΙ,,,,ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ-ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ,,,ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΠΝΙΕΣ,,,
    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ.Μ

    1. ΕΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΦΙΛΗ Κ.Μ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΓΙΑΤΡΙΚΟ” ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

      ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22.00 ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ…

      ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ … ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. (ΧΑΜΟΓΕΛΟ) ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ.. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

      ΙΩ

  12. ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΄ΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΓΩΪΣΜΟ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η ΑΡΝΗΣΗ ΞΟΡΚΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ….

    Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΛΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ.

    ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.

  13. Ο/Η Γιατι αλλο να θελανε απεγνωσμενα να κρυφτουν τα ονοματα τους πισω απο ελληνικους χαρακτηρες λέει:

    Ολα αρχιζουν απο το παιδομαζωμα. Εκει οπου οι κατακτητες εκλεβαν το γένος των Ελλήνων (τα παιδια) και τα εδειναν σε εβραιους πασαδες κ αυτοι με την σειρα τους σε εβραιους με σκοπο να μπερδεψουν τα αιματα. Με σκοπο στο περασμα των χρονων να αλλαξουν την κακοβουλη βλακια που δερνει το προβληματικο μυαλο τους (διεστραμενο και υποκριτικο) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *