Διαφημίσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

«ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»

Λ. Α. ΣΥΓΓΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 11743

Τηλ. 210 56 96 014 – 6930 362 262

Προς την:

Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

και δια να ενημερώσει τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Κοινοποίηση:

Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και τον

κον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σεβαστή Κυρία Πρόεδρε,

Σας αποστέλλουμε την παρούσα δήλωση-πρόσκληση-ενημέρωση και σας καλούμε άμεσα και πριν την ψηφοφορία του νομοσχεδίου δια την χορήγηση της ιθαγένειας, να ενημερώσετε το Σώμα της Βουλής που συνεδριάζει δια την παρούσα εξώδικη δήλωση.

Ως γηγενείς Έλληνες πολίτες είμαστε εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες κάθε περιουσιακού στοιχείου της Ελληνικής κρατικής μας περιουσίας.

Δι αυτό και μόνο εμείς δικαιούμαστε να αποφασίζουμε δια την διαχείριση ή και παραχώρηση του παραμικρού τμήματος αυτής της περιουσίας.

Η ενέργεια των βουλευτών οι οποίοι καλούνται να ψηφίσουν, δια να παραχωρηθεί δικαίωμα ιδιοκτησίας της κρατικής περιουσίας μας -άνευ της εγκρίσεως μας- σε ανθρώπους που ουδεμία σχέση και οποιοδήποτε δικαίωμα έχουν επί οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου της Ελλάδος, δημιουργεί εις εμάς ζημιά, επειδή μειώνει το ποσοστό της ιδιοκτησίας μας.

Δι αυτό θα κινηθούμε εναντίον αυτών των βουλευτών -που θα ψηφίσουν την παραχώρηση μέρους της περιουσίας μας- τόσο ποινικώς όσο και αστικώς, ώστε με αγωγές να αποζημιωθούμε από την προσωπική τους περιουσία, για την ζημιά που θα υποστούμε εξ αιτίας της ενεργείας τους να χαρίσουν μέρος της δικής μας περιουσίας.

Ζητάμε λοιπόν την μη ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, διότι ουδεμία εξουσιοδότηση έχουν οι βουλευτές δια να ψηφίσουν αυτό.

Η ενέργεια τους, να το ψηφίσουν χωρίς να ζητήσουν με δημοψήφισμα την έγκριση των ιδιοκτητών της Ελληνικής κρατικής περιουσίας, αποτελεί αντισυνταγματική και παράνομη ενέργεια εκ μέρους των και θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες δια αυτήν τους την πράξη.

Σε περίπτωση που το ψηφίσουν, ζητάμε να μας δώσετε την κατάσταση των βουλευτών που θα το ψηφίσουν -με τα πλήρη στοιχεία τους και την διεύθυνση της μονίμου κατοικίας τους- δια να τους επιδοθούν τα δικαστικά έγγραφα.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής καλείται να επιδώσει νομίμως την παρούσα, εις αυτούς εις τους οποίους απευθύνεται, προς γνώσιν και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας το περιεχόμενο της εις την έκθεση επιδόσεως.

Αθήνα 7 / 7 /2015

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας,

δια το Σωματείο

Παναγιώτης Θεοδωρίδης

Πρόεδρος του Σωματείου

«ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Δεν χαρίζουμε την περιουσία μας!”
  1. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ – antistasitora.org ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ”ΕΥΓΕ” ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ [NATIONALITY].

  2. Ποτέ δεν είναι …… ΑΡΓΑ
    έστω και αν κάποιοι “λεβέντες” έχουν πετάξει πολλά στα σκουπίδια

    Κατεβάστε το Σύνταγμα από την σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

    Σύνταγμα της Ελλάδος
    Αναθεώρηση της 27ης Μαΐου 2008
    ΦΕΚ 27 Ιουνίου 2008 – Τεύχος Α – Αρ. Φύλλου 120
    http://www.et.gr/images/stories/eidika_themata/a_120_2008.pdf

    Διευκρινίσεις :
    1. Τίποτε δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος, παρά μόνο η Βούληση του Λαού
    2. Το Σύνταγμα υπερτερεί κάθε άλλου Νόμου
    3. Μερικά άρθρα του Συντάγματος είναι Βασικές Διατάξεις και υπερτερούν όλων των άλλων …. :

    Άρθρο 1, παράγραφοι 1 – 2 – 3
    Άρθρο 120, παράγραφοι 2 – 3 – 4

    Κανένας Νόμος, έστω και αν τον έχει ψηφίσει ολόκληρη η Βουλή και οι 300 δεν είναι πάνω από τις Βασικές Διατάξεις του Συντάγματος.

    Ακόμη και Δημοψήφισμα εάν και εφ’ όσον το ποσοστό που αφορά το συγκεκριμένο ερώτημα δεν λάβει πάνω από το 50%+1 των ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ, δηλαδή των δικαιούμενων ψήφου, δεν παράγει Αποτέλεσμα.
    Οτιδήποτε άλλο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
    Όπως και ο νόμος 4023/24-10-2011 που πέρασαν και δημοσιεύτηκε στο
    ΦΕΚ της 24/10/2011 – Τεύχος Α – Αρ. Φύλλου 200 (Άρθρο 16-1.2.3).

    Και για το οποίο σχεδόν κανείς δεν μιλάει.

    Βάσει του Άρθρου 120-2, όσοι συνέπραξαν σε αυτό και όσοι έπρεπε να αντιδράσουν και δεν το έκαναν, είναι υπόλογοι γι’ αυτό όταν θα αποκατασταθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

    Αυτά ……….

  3. Εκ παραδρομής έγραψα ότι :

    “Βάσει του Άρθρου 120-2, όσοι συνέπραξαν σε αυτό και όσοι έπρεπε να αντιδράσουν και δεν το έκαναν, είναι υπόλογοι γι’ αυτό όταν θα αποκατασταθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.”

    το σωστό είναι :
    Άρθρο 120-3

    Αυτά ……….

  4. Η απορια μου ειναι γιατι μονο ενας συλλογος στην Ελλαδα το κανει.Τα συγχαριτηρια μου στον συλλογο.Καντε και αλλες τετοιες ενεργειες,παρτε πισω την Ελλαδα κοματι κοματι και εμεις θα ειμαστε διπλα σας.

    ΥΣ. Νικο ψαξε λιγο τον κ.Παναγιωτη να δουμε τι ακριβως συμβαινει(μπορει να κανουν και αλλα αξιολογα πραγματα και κινησεις)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek