Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:15 - 30/05/2013

Δήλωση ΣΟΚ του προέδρου των μουσουλμάνων Ελλάδος..Το κοράνι είναι πάνω από την Δημοκρατία..Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πρόεδρος των μουσουλμάνων Ελλάδος..Ναϊμ Ελ Γκαντούρ..
Το κοράνι είναι πάνω από την Δημοκρατία..Είναι η Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο…

Βεβαία είπε και κάτι ακόμα που δεν είναι στο βίντεο..

“Όνειρο των μουσουλμάνων είναι να γίνουν ένα έθνος με μια ισλαμική κυβέρνηση όλα τα μουσουλμανικά κράτη..καθώς και τα ελληνικά νησιά που ήταν υπό την κατοχή των Τούρκων..

Στα κράτη που κυριαρχούν οι μουσουλμάνοι πρέπει να υπάρχει μόνο ισλαμικό καθεστώς..και όχι πολιτικοί”..

Ας το δουν αυτό καλά όλοι αυτοί οι “Δημοκράτες” υποστηρικτές τους…ας κάνουν και μια βόλτα στις ειδήσεις για τους χριστιανούς και τους άθεους της Συρίας…ίσως τότε πραγματικά να καταλάβουν ποιο θα είναι το μέλλον τους και το μέλλον όλων μας…μόλις κυριαρχήσουν οι ισλαμιστές πληθυσμιακά και στην Ελλάδα..

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 5:19 ΠΜ

    ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΣΕΞ.

  2. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 6:08 ΠΜ

    NA PATE NA GAMITHITE BROMOLAE

  3. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 6:36 ΠΜ

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΕΕΤΑΙΙ……………ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ/ΑΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ…ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ!
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΟΜΠΙ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ! "ΕΝΑ ΟΠΛΟ, 100 ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ".

  4. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:41 ΠΜ

    Στις χωρες καταγωγης τους ολοι (ειτε δλδ γεννηθηκαν εδω ειτε οχι). Εκει ας κανουν οτι θελουν.
    Εδω ανα πασα στιγμη τους θεωρουμε εισβολεις και τους αντιμετωπιζουμε ως τετοιους. Εισβολεις δεν εχουν κανενα δικαιωμα. Ουτε πολιτικο ουτε ανθρωπιστικο.

  5. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:51 ΠΜ

    30 Μαΐου 2013 – 9:36 π.μ.

    Καλά τα λες…… τα "καμμένα" που κάνουν τους αλληλέγγυους δεν έχουν ιδέα με τι συνεργάζονται γιατί δεν έχουν ποτέ καταδεχτεί να ανοίξουν να διαβάσουν περί θρησκειών -για ενημέρωση και μόρφωση. Τα περισσότερα από αυτά τα δήθεν "μοντέρνα" αριστερά απολιθώματα είναι κάτι απόγονοι αυτών στα Μάταλα που νομίζουν ότι η κοινωνία μοιάζει με τη Λιλιπούπολη…….

    Για να μαθαίνουν λοιπόν, αν και δε νομίζω ότι μπαίνουν εδώ μέσα:
    Σύμφωνα με το Κοράνι (το οποίο όμως ΔΕΝ ασπάζονται επακριβώς όλοι οι μουσουλμάνοι γιατί χωρίζονται σε σιήτες και σουνίτες), ο Ιησούς και ο Μωάμεθ ήταν δυο μεγάλοι διδάσκαλοι (και όχι Θεοί όπως οι Χριστιανοί λένε για τον Ιησού) που αναγνωρίζονται εξίσου σαν αξία και αποστολή στην ανθρωπότητα. Μέσα στο Κοράνι, ο Ιησούς απολαμβάνει τον ίδιο σεβασμό με το Μωάμεθ δεδομένου ότι αναγνωρίζονται κοινά στη διδασκαλία τους.

    ΔΕΝ προτρέπει το Κοράνι σε αίμα και σφαγή όλων όσων δεν είναι μουσουλμάνοι. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είναι γραμμένο, ίσα ίσα που προτρέπει για το αντίθετο και μάλιστα αυτοί που σέβεται το Κοράνι πιο πολύ από όλες τις άλλες θρησκείες είναι οι Χριστιανοί για τους οποίους θεωρεί ότι σωστά είναι όσα πιστεύουν αλλά βρίσκονται σε λάθος δρόμο, είναι παραστρατημένοι δηλαδή, έχουν παρεκλίνει από την πορεία, αλλά, είναι ΠΙΣΤΟΙ. Διαβάστε το Κοράνι, μην ντρέπεστε. Και το Ταλμούδ διαβάστε να ξεστραβωθείτε μερικοί.
    Για το Κοράνι και την επίσημη σωστή θέση και πίστη τους, θα μάθετε πολλά και αν διαβάσετε την μυθιστορηματική βιογραφία του Αβικέννα (καταπληκτικό βιβλίο) σπουδαίου φιλέλληνα ιατροφιλόσοφου χάρη στον οποίο διασώθηκαν όλα τα γραπτά του Σωκράτη και Αριστοτέλη -που τον λάτρευε- καθώς και πολλών άλλων.

    Αυτή είναι η επίσημη θέση του Κορανίου την οποία ακουλουθούν οι σουνίτες. Οι σηίτες έχουν την άποψη ότι πρέπει να πεθάνουν όλοι οι αλλόθρησκοι και να επικρατήσει το Ισλάμ.

    Για κακή τύχη των άπλυτων, η πλειοψηφία εδώ είναι σηίτες -αν κρίνω από το φανατισμό και τις δηλώσεις τους.

    Σε κάθε περίπτωση και οι μεν (σουνίτες) και οι δε (σηίτες) ότι σιχαίνονται πιο πολύ σε άνθρωπο είναι η έλλειψη πίστης, ηθικής (σεξουαλικής κυρίως σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια) και πατριωτικού συναισθήματος.
    Τρία πράγματα που λείπουν από τους …. "υποστηρικτές" τους…….

  6. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 8:06 ΠΜ

    Kαλο θα ηταν και ο κυριος που παιρνει τη συνεντευξη να μπει στον κοπο να σκεφτει τι του λεει ο συνομιλιτης του και μετα να βγαινει και να κανει αυτα τα ανοστα και ανεδαφικα σχολιακια που κανει καθε μεσημερι . ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟ , ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΑΙ ; ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ .

  7. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 8:07 ΠΜ

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ.ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙΣ 500 ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.ΑΝΩΔΥΝΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ,ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ,ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑ ΠΟΥΤΣΩΝΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΚΛΩΝΑΡΙ ΦΟΙΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ

  8. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 9:22 ΠΜ

    Εγώ δηλαδή που έχω δυο κορίτσια ( απο αυτά που τα μεμέτια τα έχουν σαν πράγματα ) και πιστεύουν στο ευαγγέλιο και τον Ιησού Χριστό τί πρέπει να κάνω ? Να μήν τους θεωρώ εχθρούς των παιδιών μου αυτή την σκατόρατσα που μου ξεκλήρισαν την μισή μου οικογένεια στην Σμύρνη εεεε?????.

  9. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 10:05 ΠΜ

    καλά…..και στην Ελλάδα η βλακεία είναι πάνω απ τη δημοκρατία, αλλά δεν το διαφημίζουμε κιόλας. Πάντως καλό είναι να διαβάσετε όλοι ιστορία, όχι αυτή του σχολείου, αυτή γράφτηκε από ανθρώπους σας τη ρεπούση, ψάξτε και διαβάστε για να μάθετε ποιοι ήταν οι Έλληνες στην οθωμανική αυτοκρατορία, και αν στην πραγματικότητα ήταν οθωμανική ή ελληνική….και τι είμαστε από τότε που ανήκουμε στη Δύση και ποιός δημιούργησε τη Σμύρνη και όλα τα καλά που μας βρήκαν. Τώρα τη βρίζετε τη ρεπούση, τις παλαιότερες ρεπούση όμως τις φάγατε μια χαρά.

  10. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 1:23 ΜΜ

    1:05 θα βγουν πολλά στη φόρα… ΑΛΗΘΕΙΑ η μόνη σωτηρία μας

  11. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 1:26 ΜΜ

    To DOMOCRACY τι είναι; Μουσουλμανέζικα; Αϊ ρε δε γαμιέστε που θα κάνετε και διαμαρτυρία. Χαρείτε και εδώ κοπρίτη : http://www.youtube.com/watch?v=DwCHdoWJNTk&

  12. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 2:38 ΜΜ

    ετοιμοι να μας κανουν Συρια οι ουρακοταγκοι

  13. Ανώνυμος 06/03/2013 @ 7:24 ΜΜ

    Και γιατί σας σόκαρε αυτή η δήλωση αγαπητέ;

  14. Εδω ομως ειναι Ελλας καταραμενα αποβρασματα !!! και σαν Χριδτιανοι Ορθοδοξοι δεν παιρνουμε στα σοβαρα τις αηδιες σας …ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ !!!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ τΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ .. ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ … ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ .. ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ;;;; ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ;;;

    [Α.Ι.Λ]

  15. Ανώνυμος 06/10/2013 @ 8:55 ΜΜ

    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΥΣΚΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΡΟΤΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ .ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΕΙΤΕ ΞΑΠΛΩΤΟΙ.ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ.ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ.ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ.Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ.-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*