Διαφημίσεις

kapnos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Για να κατανοήσουμε το μέγεθος..”
  1. -ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ- ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    _ΜΗΝΥΜΑ_

    ΄΄ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ_ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ 24ΩΡΑ (ΕΠΕΜΒΑΣΗ/ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΟΡΙΑ/ΔΗΛΩΣΗ) ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 14[07]15 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ_

    _ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΙΜΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ.

    _Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ΄΄
    -ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ-

    ΠΕΡΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ.

    -ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ,

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΄΄Πόλεμος και ανακωχή΄΄ ΤΗΣ 14 Ιουλίου 2015 17:19

    http://katohika.gr/2015/07/%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%89%CF%87%CE%AE/.html

    ΄΄Πόλεμος και ανακωχή-

    ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΙΛ,

    ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ,
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΡΧΙΚΩΣ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ/ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΘΕΤΙΚΟ) ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ) Ο ΦΟΒΟΣ/ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΑΡΝΗΤΙΚΟ) ΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ>ΤΕΛΕΤΗ/ΘΥΣΙΑ=ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΘΕΤΙΚΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΜΗ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΘΥΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ (ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ) ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΕΔΙΟΥ (ΤΑΞΕΙΣ) ΑΠΕΙΡΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΙΟ/ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ/ΜΑΓΕΙΑ/ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ/ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ΄΄, ΤΟΥΣ ΄΄ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΥΣ΄΄, ΤΑ ΄΄ΑΥΤΟΜΑΤΑ΄΄ ,ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ/ΑΨΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΄΄Α-ΝΟΗΤΟΥΣ΄΄.

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΒΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ/ΔΙΑΘΕΣΗΣ/ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ.

    ΑΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ (ΕΠΕΜΒΑΣΗ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ 24ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ/ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΟΙ 5+1=6 ΟΠΟΥ 5 ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΧ,
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ/ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΛΠ.

    ΟΝΤΩΣ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟY>
    Οι ελληνικές κυβερνήσεις που συνέχισαν αυτή την κατάσταση διεθνούς χρέους έχουν μια ευθύνη>Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα παλαιότερο σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών που θα επέτρεπε σε μια χώρα να κηρύξει χρεοκοπία και να απολαύσει παραπλήσιες προστασίες με τις επιχειρήσεις που υπάγονται σε πτωχευτικό κώδικα> Εάν μια εταιρεία μπορεί να κηρύξει χρεοκοπία, πώς γίνεται να μην μπορεί μια χώρα να κάνει το ίδιο και να βοηθηθεί.

    ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ > ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    -ΤΕΛΙΚΟ-
    ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.
    -ΠΕΡΑΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ-

    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  2. ο πολεμιστής δεν φοβάται τον πόλεμο, ούτε το κόστος του σε ανθρώπινες και παράπλευρες απώλειες…
    ένας Πολεμιστής του Φωτός τα υπολογίζει ΟΛΑ…
    θα είναι τόσο δυσβάσταχτο το κόστος πρόκλησης αυτών των πυρκαγιών σε {ανάλογα} μέρη στον κόσμο, που θα χεστούν επάνω τους και θα δώσουν εντολή στα πρακτοράκια τους να {ηρεμήσουν}
    Μια αυτοί… ΔΕΚΑ εμείς…

  3. Λες πολλά καλά ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ από τον ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΡΊΕΡΓΟΣ. Ο καλα και προσεχώς καλύτερα. Ομιλεις για τρέλλα, ένα προσωπικό παράδειγμα: Νιώθω μια σταθεροτης εδω και χρόνια από τότε που έφυγα από το αστυκο κέντρο των Αθηνών, ορίζω τον χρόνο κατον χώρο και της καταστάσεις αλλα δεν ξέρω διατί μερικές φορές κατά της πρωτες πρωινές ώρες με πιάνει τρέλλα κρίσεις πανικού σαν με παίρνει ο ύπνος και ας είμαι όλην την ημέρα με μια βαθύτατη ηρεμια, θετικοτης και αισιοδοξία. Η σκέψεις κατά την διάρκεια αυτού γεγονότος δεν μπορώ λογικά να της περιγράψω. Σχετίζονται με όλα αυτά;

    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ANONYMOUS 17 Ιουλίου 2015 at 18:29 ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΡΊΕΡΓΟΣ.

      Η ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΄΄ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ΄΄ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ/ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΄΄ΔΥΣΚΟΛΑ΄΄ (ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

      ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΜΙΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ.

      ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΟ.
      ΘΕΣΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΗΤΟΙ ΔΩΣΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.

      ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ”Η” ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΤΥΠΑ ΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΑ (ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΤΥΠΑ ΑΛΥΠΗΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ.

      ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ.

      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

      ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

      ΕΝΑΣ
      ΠΟΥ
      ΒΛΕΠΕΙ

    1. καμιά φορά τα άυλα αντισώματα είναι τα καλύτερα και η {Ελληνική Γρίπη} είναι ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ…. χεχε

  4. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΧΑΙΟΙ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ. ΑΦΟΒΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek