Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:57 - 17/11/2010

Αρχίζει η μάχη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με την κατάθεση του προϋπολογισμού αύριο το μεσημέρι στη Βουλή, αρχίζει η μάχη για την μείωση του αναθεωρημένου ελλείμματος από τα 22 δισ. στα 17 δισ. Ευρώ για  το 2011. Θα προηγηθεί συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον Πρωθυπουργό. Οι Βρυξέλλες διεμήνυσαν ότι όλα τα πρόσθετα μέτρα, ύψους 4 δισ. Ευρώ, θα  πρέπει να ληφθούν εντός του 2011, απορρίπτοντας τυχόν επιμερισμό της προσαρμογής. Τα μέτρα στη συντριπτική πλειονότητά τους θα εστιάζονται σε περαιτέρω περιστολή των δαπανών και δεν θα αφορούν περικοπές μισθών και συντάξεων, σύμφωνα με διαβεβαίωση του υπουργείο Οικονομικών.

To βάρος θα πέσει στην αναδιάρθρωση των ΔΕΚΟ και κυρίως των αστικών συγκοινωνιών , κατά το πρότυπο του ΟΣΕ …με μείωση του αριθμού εργαζομένων, με περικοπές πρόσθετων αμοιβών και επιδομάτων, με περικοπές δρομολογίων και αυξήσεις εισιτηρίων.

Μαχαίρι αναμένεται και στις αμυντικές δαπάνες.Πηγή εσόδων – για άλλη μια φορά- θα αποτελέσουν τα ακίνητα μέσω ρυθμίσεων για τους ημιυπαίθριους αλλά και μέσω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών.
Τον Οκτώβριο  αναμένεται η εξίσωση των φόρων πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης.Ο ΦΠΑ θα φθάσει στο 13% για τα περισσότερα προϊόντα και στο 23% για αγαθά πολυτελείας , ωστόσο αναμένεται και μείωση σε βασικά είδη. Στην υγεία στόχος είναι η μείωση των δαπανών κατά 1,4 δισ. ευρώ.

Οι τελικές αποφάσεις για τον νέο προϋπολογισμό ελήφθησαν σε συνάντηση του υπ Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, με τους αξιωματούχους της τρόικας, με τη συμμετοχή του συμβούλου του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Θέση της Κυβέρνησης είναι ότι οι κλαδικές συμβάσεις ισχύουν και βοηθούν τον υγιή ανταγωνισμό, επισήμανε ο εκπρόσωπός της κ Πεταλωτής, προσθέτοντας  ότι οι αποκλίσεις θα γίνονται με ελεγχόμενο τρόπο, ύστερα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και υπό όρους. “ Όπου μπορούμε να σώσουμε θέσεις εργασίας και υγιείς επιχειρήσεις θα το κάνουμε. τόνισε.

Μιλώντας στον Α984 ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης και  αναφερόμενος στο θέμα των συμβάσεων είπε: “Έχουμε επιχειρηματολογία .Δεν έχει κλείσει το θέμα και θα το δούμε”

Την αντίθεση της ΝΔ στα σενάρια περί απολύσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τα οποία απέδωσε σε διαρροές από γραφεία υπουργών, εξέφρασε ο εκπρόσωπός της, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

“Κυβέρνηση και ΕΕ σφίγγουν τη θηλιά στον ελληνικό λαό. Με εκβιασμούς και απειλές επιδιώκουν την υποταγή του στα νέα βάρβαρα μέτρα που φέρνουν” τονίζει το γραφείο τύπου του ΚΚΕ.

“Οι προεκλογικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, μετατρέπονται σε διαβεβαιώσεις προς τις Βρυξέλλες για νέα σκληρότερα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΝ Παν. Σκουρλέτης.

Υπέρ της αναγκαιότητας ενός μηχανισμού στήριξης των υπερχρε-ωμένων χωρών χωρίς τη συμμετοχή τραπεζών και ιδιωτών που θα οδηγούσε σε μεγαλύτερη εξάρτηση από τις αγορές και τους κερδοσκόπους τάχθηκε η Δημοκρατική Αριστερά,
Την ίδια ώρα  παράγοντες, που παρακολουθούν τη διαδικασία εκταμίευσης του δανείου από ΕΕ ,ΕΚΤ και ΔΝΤ  ανέφεραν ότι “η διαπραγμάτευση για την τρίτη δόση είναι σε καλό δρόμο”.
Καμία ανησυχία  για την εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου. Πρόκειται για πολιτική απόφαση. Η σχετική διαδικασία απαιτεί 10 ημέρες γι αυτό και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιανουαρίου, διαβεβαίωσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*