Διαφημίσεις

Σ.Σ.: Για όσους δεν καταλαβαίνουν, το πρόγραμμα “Connected Continentδεν είναι απλά ένα πρόγραμμα κοινωνικής παροχής δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, αλλά ένας τρόπος να σπείρουν μικροκυματικό δίκτυο μέσω ζεύξεων πάνω από το κεφάλι μας, το οποίο εκτός από το γεγονός ότι ανάμεσα των ζεύξεων θα τηγανίζεις δωρεάν αυγά (και τα μυαλά σου μαζί), θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν και το απόλυτο δίκτυο παρακολούθησης, δίπλα στο σπίτι σου, και σε όλα τα δημόσια κτήρια. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

13 Σεπτεμβρίου ψηφίστηκε η ” διασυνδεδεμενη
Ευρώπη για την αναπτυξη”.

Αχ Αντωνάκη μου. Συμμαζεψου. Σταματα να παπαγαλιζεις την ΕυρωΧουντα. Μη το παίζεις Δωρεάν Μάγκας.

Και η δημοσιογραφάρα ο Πρετεντέρης, έκανε το έργο της, βγάζοντας έμμεσα την είδηση με τέτοιο τρόπο που αντί να σκεφτείς την αλητεία της Ευρώπης που θα σου ψήνει τον εγκέφαλο καθημερινά, και θα ακούει τα πάντα, να στο περνάει στο ντούκου. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? οεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Τι κρύβεται πίσω από το δωρεάν WiFi… Τσάμπα μάγκας ο Σαμαράς.”
  1. Μην μας λες τετοια γιατι την κατσαμε την βαρκα…σαν να βιαζονται να μας ξεκανουν και στην χωρα μας η εμενα μου φαινεται?λες και δεν μας φτανανε οι ψεκασμοι!!! Ο Θεος ας βαλει το χερι του και ας ξυπνησουμε ολοι γενικοτερα.
    Καλημερα

  2. οταν φορατε το τσιπ πρεπει να εχει σημα παντου
    καθε κινηση σας θα καταγραφεται
    οταν μπει παντου θα ειστε φυλακισμενοι
    θα σας εχει πιασει ολους στο ηλεκτρονικο διχτυ του
    ολα τελειωσαν
    ηρθε η ωρα
    να δωσει
    ο καθενας
    την μαρτυρια του

  3. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ WI FI… ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2014).

    Α) ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑ… ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ.

    Β) ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WI FI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ… ΚΑΙ ΤΟ 2014… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

    Γ) ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ… ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014. ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΑΓΜΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ (ΟΧΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ) ΑΛΛΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ"… ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΗ.

    ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΝΙΜΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΥΠΝΟΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ… ΟΠΟΥ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ… ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ 2 Η 3 ΜΙΣΘΟΥΣ (ΑΝΑΛΟΓΟΣ) ΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ" ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ… ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ… ΣΤΟ ΠΟΔΙ.. ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.. Η ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ… ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΤ (ΣΕΘ)… ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ… ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΜΑΓΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΤ (ΣΕΘ)… ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΑΙ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ… ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…. ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΤ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B5%CF%84

  4. οι βουλευτες της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σας παρακαλω να την βαλουν στα κακαλα (κατα κοσμων αρχιδια) γιατη τους ειναι που ειναι αχριστα !

  5. Το δωρεαν ιντερνετ υπαρχει εδω κ μια πενταετια σε πολλους δημους της χωρας….Ηταν προγραμμα των φιλων μας των ευρωπαιων…Αλλα οπως κ ολα τα υπολοιπα στον δικο μου δημο τα εχουν διαλυσει κ δεν βρισκεις σημα ουτε στο 1 μετρο απ τις κεραιες τους…..

  6. Ναι αλλά με το wifi θα μπορούμε να μπαίνουμε Κατοχικά Νέα από παντού,
    πίνοντας το καφεδάκι μας ή σουλατσάροντας σε καμιά πλατεία βρε αδερφέ!
    Ε Stranger ,πες κι εσύ!

  7. Το μέσο και τα σημεία μετάδοσης, αφορούν τον πάροχο.
    Η ελεύθερη ή μη πρόσβαση σε ένα μέσο, WiFi ή κάποιο άλλο,αφορά την πολιτική του παρόχου, του κράτους , οργανισμού,ακόμα και κάποιας επιχείρησης.
    Η ελευθερη ή μη πρόσβαση σε αυτό δεν αφορά την υγεία του χρήστη,αφορά την τσέπη του και κακώς την αφορά.

  8. Μονο αυτο μπορεις να κανεις κ.Σαμαρα ; Τι να το κανουμε οταν καποιοι προσπαθουν να την παλευουν με ολη τη μπουρδελοκατασταση που δημιουργησατε εσεις ; Αλλου αυτα…..

  9. κάποιοι σαν εσάς, οι γονείς και οι παππούδες σας μάλλον, θα λέγανε τα ίδια όταν ηλεκτροφωτίστηκε το κατσικοχώρι τους.

  10. Ψαξτε λίγο για ποιο λόγο σταμάτησε η αναλογική εκπομπή σήματος των καναλιών….

  11. Μια απλή ερώτηση σε όλους σας. Πιστεύετε αυτά που λέει ο Σαμαράς; Εδω δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *