Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:02 - 04/01/2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!!ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αίσθηση έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του διευθυντή του δημοτικού σχολείου στο Κεντρί Ιεράπετρας, ο οποίος… μοίρασε στους μαθητές υπεύθυνες δηλώσεις προκειμένου οι γονείς τους να βεβαιώσουν ότι είναι προετοιμασμένοι για τη Θεία Κοινωνία, σύμφωνα με το Εθνος. Οι υπεύθυνες δηλώσεις….

Διαβάστε ολόκληρο το περιστατικό εδώ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (121)

  1. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 12:57 ΠΜ

    Ελα ξεκινήστε να γραφετε…..

    Αρχίστε τα βρισίδια….

    Ρε Νίκο, μην βάζεις τέτοια post. Τι νόημα έχουν?

  2. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 7:47 ΠΜ

    ΤΟ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΩΣΤΕ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ- ΙΑΧΩΒΑ , ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟ 8Ο% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ !

    ΣΤΙΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ " ΕΛΛΗΝΙΚΑ " ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ? ΟΧΙ!

    " ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ " , ΕΙΠΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ κ. ΟΒΑΝΤΙΑ ΓΙΟΖΕΦ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !

    ΚΑΙ ΟΙ " ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ " ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ, ΌΠΩΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε" ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ " ΟΡΘΟΔΟΞΗ». .

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ Ε Ν Ο Π Λ Ο Σ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ?? . ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ, ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ! ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ !

    ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ : " ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ …" ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ !! ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΗ ! ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ !

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, Π Ο Ι Ο Σ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ? Ο Μ Α Ρ Δ Ο Ν Ι Ο Σ , Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο Θ Ε Ι Ο Σ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ Ε Σ Θ Η Ρ ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ !

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ !

    ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ !

    ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΝΤΟΛΗ : " ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ", ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ??

    ΙΩΑΝΝΗΣ στ΄ 53-58 : «Αν δεν φάτε τη σάρκα τού Υιού τού Ανθρώπου και δεν θα πιείτε το αίμα του, δεν θα έχετε ζωή μέσα σας», «όποιος τρώει τη σάρκα μου και πίνει το αίμα μου, έχει ζωή αιώνια», «γιατί η σάρκα μου είναι πραγματικά τροφή και το αίμα μου είναι πραγματικά πιοτό», «εκείνος, που τρώει εμένα, θα ζήσει χάρη σε μένα», «αυτό είναι το μάννα εξ ουρανού» (στʼ 53-58).

    ΝΑΙ-ΝΑΙ, ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !! ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ? ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΚΟΥΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ …….

    ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΥΜΙΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 10:05 ΠΜ

      ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΥΓΚ -ΟΥΡΟΚ ΧΑΙ ΟΡΚ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 10:11 ΠΜ

      Και πολεμήστε όλη αυτή τη ΛΑΊΛΑΠΑ με το ίδιο ΠΆΘΟΣ, το ίδιο ΜΈΝΟΣ και το ίδιο ΘΆΡΡΟΣ, όπως ο πρόγονος σας ο ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ!!!
      Οποίος δεν τον γνωρίζει ας ψάξει για αυτόν!
      Ο ΕΛΛΗΝ ήταν ΠΛΆΤΩΝΑΣ με το καλο και αγαθό, αναζητώντας ΙΔΑΝΙΚΉ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΊΑ αλλά με τον οποιο παλοπουστα γινόταν ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ!
      ΈΛΛΗΝΕΣ διαβάστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΙΣΤΟΡΊΑ και όση απο την ΑΡΧΑΊΑ
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ μπορείτε!
      Οι… δέκα "εντολές" είναι οδηγίες προς παιδάκια, απολίτιστους η κεθυστερημενους μπροστά στα 150 ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!!!
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ να είσαι ΠΆΝΤΑ καλά και να γράφεις την ΑΛΉΘΕΙΑ! Ο λόγος σου είναι βάλσαμο στην ψυχή του ΑΛΗΘΙΝΟΎ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΝΉ!
      Θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις!

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 10:15 ΠΜ

      δεν συμφωνω με αυτα που γραφεις, εχεις παραχαραξει την ιστορια πιο πολυ και απο τους σκοπιανους. ανοιξτε κανα βιβλιο ιστοριας απο οποιονδηποτε συγγραφεα στον κοσμο εκτος απο τους μασωνους αρχαιοπληκτους που διαβαζετε.

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 12:47 ΜΜ

        Είπαμε μασονοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι και ιουδαιοι κοινή ρίζα στο ΙΣΡΑΉΛ, Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΌΛΩΝ έχει ΕΒΡΑΊΟΥΣ χαρακτήρες ως ΉΡΩΕΣ, αναφορές στον ναο του ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ (εκεί που μελετουσαν τις γραφές, δηλαδή ΚΑΙ παλιά διαθήκη) και είναι στενοί συγγενείς που κατά καιρούς ΈΧΟΥΝ "ενδοοικογενειακους καβγάδες"!
        Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΕΧΘΡΌΣ ΌΛΩΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΈΧΕΙ ΕΚ ΔΙΑΜΈΤΡΟΥ ΑΝΤΊΘΕΤΟΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΊΑ!
        Τα συμβατικά βιβλία ιστορίας που αναφέρεις ΈΧΟΥΝ… ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΈΣ, σύμφωνα με αυτα που ήθελαν να περάσουν στους λαούς!
        ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ, ΜΗΝ ΑΚΟΎΤΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΊΟ ΤΗΣ ΟΡΘΌΔΟΞΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΉΣ!!
        Οποίος μιλάει για ΜΑΣΟΝΙΑ και ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟ είναι κοινός ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
        Ψαξτε να βρείτε τον ΜΎΘΟ ΤΟΥ ΧΙΡΑΜ, την βάση της ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΘΕΩΡΊΑΣ και δείτε που εξελισεται και με ποιας εθνικότητας ΉΡΩΕΣ!
        ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΏΤΕ ΌΤΙ ΑΗΔΊΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ (πολιτικό, θρησκευτικό, κοινωνικό, οικονομικό)

        ΟΧΙ ΆΛΛΟ ΠΟΊΜΝΙΟ, ΌΧΙ ΆΛΛΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ!
        Τέτοιους εχουν μόνο τα ΑΙΓΟΠΡΌΒΑΤΑ και τα ΒΟΟΕΙΔΗ!!!

        Σας ΈΧΟΥΝ κάνει το μυαλό, το πνεύμα και την ψυχη, ΠΑΝΣΕΤΕΣ, ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΚΑΙ ΤΥΡΊ!

        Οξω απ' το μαντρί και τη στανη ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑ!!!!

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 1:01 ΜΜ

        Οι χριστιανοί διαμαρτύρονται για παραχάραξη ιστοριας.
        Ωραίο ανέκδοτο!

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 10:20 ΠΜ

      καλα εσυ ζησε σα πέτρα
      ωπα….λάθος
      αρχαιοελληνική πέτρα

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 12:51 ΜΜ

        Τι ευφυΐα προσδίδουν στο πνεύμα οι εβραιοχριστιανικές γραφές! Τι χιούμορ και τι έμπνευση!
        Θαυμαστής σας άρχοντα μου ΕΚ ΣΠΈΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ! Ειθε ο κύριος μας ΓΙΑΧΒΕ να σας προστατεύει πάντα και να σας δίνει φωτιση ώστε να μας λέτε τόσο έξυπνα πράγματα!
        Πως τα λέτε, πως τα λέτε!!!

        • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 3:40 ΜΜ

          ΑΓΓΕΛΩ ΘΙΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ???ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΙ ΠΑΓΑΝΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ SITES???ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΧΒΕ,ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ,ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ @@ΡΙΕΣ!!!ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΤΙΒΟ…ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ???ΑΝΤΕ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΣΤΙΚΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΦΟΙΝΙΚΙΚΟΙΝΔΟ@@ΡΟ(ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ) ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΣΠΕΡΜΑΣ ΤΟΥ!!!!ΧΑΧΑΧΑ…
          Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ "ΤΕΤΟΙΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ"???ΧΑΧΑ..
          ΕΙΣΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ…ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΙ???

          • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 5:48 ΜΜ

            Ενώ εσυ βλέπω μέσα στην πρωτοτυπία είσαι, με τον ΔΊΑ και το υποτιθέμενο μόριό του που μάλλον το λιμπιζεσαι, για α το μνημονευεις συνέχεια!
            Το θέμα δεν είναι ποιος θα αποδείξει την εξυπνάδα του ΕΔΏ μέσα, ΑΛΛΑ να γίνει αντιληπτό σε όλους, πόσο ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ έχετε γίνει κάποιοι "ΈΛΛΗΝΕΣ" και σας παίζουν στα γονατακια τους οι ΡΑΒΒΙΝΟΙ ντυμένοι σαν μουσουλμανες με μπούργκα!
            Μήπως και σωθεί ΚΑΝΈΝΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ απο την ΛΑΊΛΑΠΑ των ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ, απο τις εφτά χιλιάδες ΠΛΗΓΈΣ, που προκάλεσαν τα πνευματικά αφεντικά σας στους ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ!
            ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΛΈΓΕΤΑΙ ΤΟ ΈΡΓΟ, καμαρώτε των ΙΟΥΔΑΊΩΝ!
            Δεν είμαι η Αγγελική, μην τη ζαλιζεις άδικα! Το πάμε όσο θες, όρεξη να ΈΧΕΙΣ!
            Αν θες να κανονισουμε να… ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΠΟΝΤΟ ΚΡΙΝΟ, ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΈΛΟΥΣ ΚΥΡΊΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΎΟΝΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΣΟΥ!!!
            ΓΙΑΧΒΕ, το πρωτυπο της ηθικής!!! Τι μου λες τώρα!!!

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 11:35 ΠΜ

            OTI ΠΕΙΣ ΑΓΓΕΛΩ…ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΙΟΣ…ΧΑΧΑΧΑ…

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 4:58 ΜΜ

            ΟΚ, φαίνεται να γουστάρεις, ΦΎΓΑΜΕ ΛΟΙΠΌΝ!!!

            ΣΑΛΟΜ, ΣΑΛΌΜ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣΡΑΕΛ! χιχιχι, χοχοχο

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 5:01 ΜΜ

            ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΛΊΓΑ ΣΩΣΤΆ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΔΕΝ ΒΛΆΠΤΟΥΝ!
            "ΓΝΉΣΙΑ ΑΠΟΓΟΝΕ" ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΌ!
            ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ!!! ΓΙΔΙΑ!

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 9:39 ΜΜ

            OTI ΠΕΙΣ ΑΓΓΕΛΩ…ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΙΟΣ…ΧΑΧΑΧΑ…

            ΚΟΨΕ ΕΣΥ ΤΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΠΙΣΩΑΡΠΑΧΤΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ!

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 10:18 ΜΜ

            Μωρή παπαδιά, τα θέλει ο εβραιογαμημένος γιαχβεδοπουστικος βρωμοκωλαρακος σου!
            Ουπς λάθος, ξέχασα οτι με αυτα φτιαχνεστε εσείς τις συναγωγής!
            Βλέπω να σε καβαλαει πάλι ο δεσποτας σήμερα! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΟΥΛΟΥ!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 9:04 ΠΜ

            ο δικος σου ο κωλος που ειναι δωδεκαθεοπερασμενος και εχει γινει ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ τον εχεις κοιταξει καθολου ξεφωνημενη λουγκρα???στις τελετες σας γιαμιεστε με τον Δια,με το δωδεκαθεο ολο,'η μηπως την αρπαζετε απο κανα ζωντανο μακροτσουτσουνο?Διοαρπαχτρα!!!ουστττττττττ…!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 3:56 ΜΜ

            Γιουσουφακι των εβραιοπαπαδων, γαμιολα σπερματαποθηκη του ΔΑΥΙΔ, ΆΝΤΕ σαλτα και γαμησου στο Τελ Αβιβ με κανένα ραβινο, γιατί την ξεχειλωμενη βρωμοκωλαρα σου, ούτε μετανάστης δεν στη γαμαει στην Ελλάδα! Πουστογεννημένε!
            Αχ σου αρέσει έτσι ανώμαλη παπαδιά; Γουστάρεις μπινελίκι όπως όλες οι αγαμητες μεγαλοπαπαδιες! Η εβραϊκή σου αίρεση προστάζει αταξία με γυναίκες! Να σε ξεκωλιαζουνε παπάδες είναι ευλογία, έτσι πουανακι του δεσποτη;

          • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 9:50 ΜΜ

            Τράβα αγόρασε κανά διαβασμενο κομποσχοίνι,
            πιες και μπόλικο αγιασμό ευδαπ
            φάε και κανά μήλο η αβοκάντο θαυματουργό
            και τρεχα παραδεισο που σε περιμένει ο κυριός σου.

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 11:35 ΠΜ

            OTI ΠΕΙΣ ΑΓΓΕΛΩ…ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΙΟΣ…ΧΑΧΑΧΑ…

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 5:02 ΜΜ

            Σαλόμ, Σαλόμ αλληλούια ΑΒΡΑΜΗ!!!

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 11:33 ΠΜ

      ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ…ΟΤΑΝ ΠΟΡΝΕΥΕΙΣ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ…Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΦΛΟΓΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ…ΟΤΑΝ ΜΝΗΣΙΚΑΚΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ …ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ '' ΕΧΘΡΟΥ ΣΟΥ '' ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΙΣ Η ΘΥΜΗΘΕΙΣ …ΘΑ ΞΥΠΝΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ…

      ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ '' Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ '' ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ '' ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ''…ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΜΑΣ…ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…

      ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΝΗΣΤΕΨΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ…ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΔΩΣΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΟΥΤΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΕΙΑ…ΜΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…

      ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ…ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ….ΑΓΓΕΛΙΚΗ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 11:46 ΠΜ

      ΜΑΣ ΤΑ'ΠΡΗΞΕΣ ΔΩΔΕΞΑΘΕΟΥΣΑ(Ο ΙΔΙΟΣ @@ΡΑΣ)!!!ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ,ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ…ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ,ΣΦΑΞΕ ΚΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ…ΟΥΣΤΤΤΤ!!!…

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 5:34 ΜΜ

        Βλέπω εκτιμάς το γονίδιο σου και τους ΠΑΤΈΡΕΣ σου εκτός κι αν δεν είσαι Έλληνας! Ανθρωποθυσιες, παιδεραστία, σφαγές ζωντανών (το ΠΕΣΑΧ τι γίνεται δηλαδή;) όλα αυτα οι ΑΡΧΑΊΟΙ ΥΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΊ;
        Δοκιμαζεις να τα πεις αυτά και στους ΕΒΡΑΊΟΥΣ για τους προγόνους τους; ΑΛΛΑ πως να το κάνεις καημένε, αφου κι εσυ τους λατρεύεις και τους θαυμαζεις!
        Εαν είσαι Έλληνας, με αύρα που πιστεύεις για τους προγόνους μας δεν είσαι τιποτε παραπάνω απο ένας ΠΡΟΔΌΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΨΥΧΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ!
        Κάνεις λαός δεν έχει πεισθεί απο κανέναν, ώστε να βρίζει τόσο χυδαία τους προγόνους του! Και κοψε την αρλουμπα με τους φιλόσοφους για να το παίξεις καλός, γιατί αυτοί που βριζεις, ο λαός δηλαδή, αυτοί είναι το ΣΎΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ!!!
        ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ ΛΟΙΠΌΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΔΟΥΛΕ, ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΊΣΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ, ΔΕΊΞΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΎΕΙ Η ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ!

        Άκου ΑΒΡΑΜΑΚΟ
        Δεν είμαι η Αγγελική, το σχόλιο μετα το δικο της το εκανα εγώ! Όπως θα κατάλαβες απο τη γραφή μου είμαι ο (για καλό) πνευματικός σου βιαστής!
        Αν ξεκινήσουμε να γράφουμε ΕΔΏ μέσα για τα αίσχη της ΠΑΛΙΟΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (παλιά διαθήκη) θα κοκκινησει και ο ΜΡΚΗΣΙΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤ! Εκτός Εαν δεν την ΈΧΕΙΣ διαβάσει!
        Ακόμη και να το εκανες όμως, θα έχει ενδιαφέρον να ξεκινήσεις να την υποστηρίζεις!
        Είναι εντυπωσιακό να παρακολουθείς Έλληνα να υποστηρίζει την ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΎ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΊΖΕΙ ΧΥΔΑΊΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥ!
        Το ΕΒΡΑΪΚΌ κουβαδακι σου λοιπόν ανα χείρας και βουρ για την μεγάλη ακτογραμη της ΜΈΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΉΣ, αφου γουστάρεις τόσο πολύ!
        Αντ Αβραμομωσέ εκ σπέρματος Δαυίδα! Αγιε κύριε Σαββαωθ! ΥΠΈΡ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ σου ΑΒΡΑΜΗ και ΙΣΑΑΚΟΥ! Ανάθεμα τοις ΕΛΛΗΣΙ, έτσι ΜΑΚΚΑΒΑΙΕ! Κοπρίτη!!!

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 3:43 ΜΜ

      ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.?????
      Κατσε αγγελικουλα μου θα τα ξαναδεις συντομα με τα ματακια σου..

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 5:36 ΜΜ

        ΚΑΛΟ ΧΟΡΤΑΡΆΚΙ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΆΜΠΟ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ ΤΟ… ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΆ, ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ!!!
        Μην μασάς τόσο τρελά την ΠΑΡΑΜΥΘΑ!!!

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 4:41 ΜΜ

      ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
      ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ.
      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ
      ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
      ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ
      ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΥΤΟΥ.

      • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 5:12 ΜΜ

        Ουαου, πω, πω κάτι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που στη ΣΥΝΑΓΩΓΗ τους ψελνουν πανηγυρικά "υπερ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ μας ΑΒΡΑΆΜ και ΙΣΑΑΚ",
        ΗΣΑΙΑ ΧΌΡΕΥΕ, και ευλογουν τις νύφες με την αναπαραγωγική ικανότητα της ΣΑΡΑΣ!
        Πράγματι, ελληνάρες απο την Μπνέϊ Γεχούντα ή τη Χάϊφα;
        Τόσο ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που το μπινελίκι κατά των ΕΛΛΉΝΩΝ παει σύννεφο την ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!
        Θα πινω το αίμα μου, λες ρε θρησκεία "ΑΓΆΠΗΣ"; Α, ξέχασα, να με προστατέψεις θέλεις! Όλο σε κάτι τέτοια το έχετε το ΓΙΑΧΒΕΔΟποτισμένο μυαλό σας! Σκέτη αηδία!

        • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 9:37 ΜΜ

          ξεφωνημενη κομπλεξαρα.αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο οταν διαβαζω τετοιες ασυναρτησιες και με τετοιο "υφος" γραμμενα.ειναι σαν να σχολιαζεις και να σου την "χωνει" ολο το δωδεκαθεο μαζι και ξεφωνιζεις.ακομη δεν σου ξεχαρβαλωσε?

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 10:24 ΜΜ

            Ποιος σου έμαθε τέτοια λογάκια, η πουσταρας ο εβραιογαμημένος μπαμπακας σου ή η μάνα σου η τσουλαρα που μύριζε τους εικοσιπενταποντους ΚΡΙΝΟΥΣ των ΕΒΡΑΊΩΝ!
            Έτσι ξεβράστηκε η αφεντιά σου μούλε; Σκουπίδι του πλανήτη! Για αυτο λατρεύεις τους γαμιαδες της μαμάκας και του μπαμπακα!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 8:57 ΠΜ

            η δικια σου η μανα με ποιον σε εκανε ρε ρε κοπρε?με τον γαμια σου τον Δια οταν ελειπε ο μπαμπακας σου ταξιδι?μεταμορφωθηκε σε ελεφαντα και την ξεχειλωσε την τρυπα της???ή καλοπερασε με ολο το δωδεκαθεο???εισαι και βλημα ανοητε.αλλα τι να περιμενε κανεις απο σπορο Διος???ουτε αξιοπρεπεια σας εμεινε.μπουρδελο ξεχαρβαλωτο και ο ενας την περνει με τον αλλον.

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 6:01 ΜΜ

            Μακάρι να με έκανε με τον ΔΙΑ ρε μπασταρδε! Εσυ τι θα έλεγες ΌΤΙ σε έκανε με το… σπερμα Δαυίδ;

    • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 12:05 ΠΜ

      ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ

  3. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 8:05 ΠΜ

    Δεν ειναι πρωτοβουλια Διευθυντη, μαλλον οδηγια της Δευτεροβαθμιας. Και σε αλλα σχολεια ανα την Ελλαδα εχει γινει το ιδιο. Και υπευθυνη δηλωση του γονεα για να πανε εκκλησια τα παιδια…. Αλλαχ, Αλλαχ….

  4. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 8:52 ΠΜ

    απλά ο άνθρωπος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο από τυχόν αλλόθρησκους γονείς
    καλά έκανε
    φαντάσου έναν αρχαιόφιλο γονέα ή έναν γονέα μάρτυρα του ιαχωβά να ακούει το παιδί του και να λέει πήγαμε εκκλησία και μας κοινώνησαν.
    όχι ότι δεν γνωρίζει ο διευθυντής την θρησκευτική πίστη των παιδιών που διδάσκονται το σχολείο, αλλά τα παιδιά έχουν την τάση να ζηλεύουν τους φίλους τους για πράγματα που κάνουν λόγο αγνότητως του πνεύματος στην ηλικία αυτή

    ΛΑΒΡΕΝΤΗΣ

  5. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 9:10 ΠΜ

    γιατι απιστευτο…….οταν θελει να μαθει κατι ρωταει,,,,,,δηλαδη εαν ζουσε ενας στην σαουδικη αραβια θα ηθελε χωρις να τον ρωτησουν να κοψουν το πουλακι του πεδιου τρους;

  6. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 9:20 ΠΜ

    Νικολακη γιατι δεν θες να κοινωνησεις; "Μαμα ειμαι αθεος" μαμα λιποθυμη. Νικολακης "Οχι ρε γαμωτο μαλακεια ειπα"

  7. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 10:14 ΠΜ

    τοτε ασ ρωτουσε ποιοι γονεις ΔΕΝ αφηνουν τα παιδια τους να κοινωνισουν κατα τον εκκλησιασμο…ποιο λογικο δεν ειναι ετσι?γιατι ζηταει για το αυτονόητο αδεια?εκ του πονηρου η κινηση ή δεν το σκεφτηκε σωστα

  8. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 10:38 ΠΜ

    Ανωνυμε 2:57 π.μ.Αντιθετα από ότι νομιζεις εσυ και πολλοι αλλοι τα post είναι τα μονα που εχουν σημασια.Και τι εχει σημασια η πολιτικη; Μηπως οι πολιτικοι;Η ''μοδα'' που εκανε τους αντρες γυναικες και το αντιθετο;Η το πως εχει καταντησει σημερα μεγαλη μεριδα γυναικων στο ντύσιμο και τη συμπεριφορα να μη μοιαζει γυναικα αλλα σαν κανονικα πορνίδια στο σωμα και τη ψυχη;Δε βλέπεις πως παραπαιει η ''νεολαια'' σαν ζαλισμένα ζωα που ζουν ικανοποιώντας το σωμα τους από την κοιλια και κατω;Δε βλέπεις ότι εφυγε τελειως από τις ψυχες μας η καλοσυνη το χαμογελο η ευθυτητα το ανδρειο φρόνημα ειτε αφορα αντρες η γυναικες ;Δε βλέπεις ότι ηθη και νοοτροπίες και συμπεριφορές α σ χ ε τ α με τη πατριδα μας διαφημίζονται;Δε βλέπεις ότι ο καθενας από εμας ειτε λιγο ειτε πολύ επαψε να είναι γνήσιος και γεμισε η ψυχη του με πορνειες,ψευτιες και κάθε είδους μπαγαποντιες;ΕΣΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ μεσα σου; Νοιωθεις καλα;Πιστευεις ότι το βλεμμα του οποιου προγονου σου ηταν μολυσμενο από την αμαρτια όπως σημερα; Αραγε, για να απαντησω και σε μια παρακατω-,πιστευης ότι οι μαχες κερδιζωνται -ειτε της ζωης ειτε στους πολεμους από – από εκφυλισμενους όπως κινδυνεύουμε να γινουμε εμεις;Επιτρεψε μου να σου πω ότι αν δεν αλλαξουμε μυαλα θα μαθουμε πολλα πραγματα και θα τα μαθουμε με ΟΔΥΝΗΡΟ τροπο η σε προσωπικο η σε ευρυτερο επιπεδο…και το ''μαθημα'' δεν είναι αυριο η μεθαύριο αλλα σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

  9. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 10:48 ΠΜ

    Μόνο να γνωρίζατε πόσοι μεταλλαγμένοι ιοί υπάρχουν και μεταδίδονται με το σάλιο, θα λέγατε και ευχαριστώ σε τέτοιους ανθρώπους και εκπαιδευτικούς!
    Και μην μου αρχισετε τις αρλουμπες ΠΕΡΊ θεϊκής προστασίας και "θαυμάτων" γιατί θα σας θυμίσω κι εγω την ελεύθερη βούληση που μας έδωσε σαν δώρο, ώστε να αποφασίζουμε εμείς εαν θελουμε να προστατευτουμε!
    Αυτα είναι συμβολικά τελετουργικά που χρησιμοποιήθηκαν σε εποχές ΑΠΌΛΥΤΗΣ ΆΓΝΟΙΑΣ, ώστε να δημιουργούν συνειρμούς στους απαιδευτους εγκεφαλους των ΤΌΤΕ πιστών και μέσω αυτών να λειρουργουν αυτοί με συγκεκριμένο τρόπο!
    Πλέον το επίπεδο δεν είναι τόσο χαμηλό όσο στο παρελθόν ενώ οι κίνδυνοι πολύ μεγαλύτεροι σε όλα τα επιπεδα!

  10. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 11:03 ΠΜ

    εγω σαν αμορφωτο που με αποκαλεσε καποτε καποιος εδω μεσα θελω να κανω μια ερωτηση απλη:

    Αφου η εκκλησια α.ε. γωνια μαγαζι υποστιρηζει την οβριακη πιστη εγω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ;

    Και αφου οι εβραιοι παλι λενε πως ο ιησους τους ειτο εβραιως, η μαλλον να το θεσω πιο σωστα αφου των Ι Α Σ Ω Ν Των παρουσιαζουν ιδιο με τον εβραικο ψευτο θεουλη τους σαββαωθ μπχωμεφ βααλ ασταρωθ αδωναι κτλ κτλ τι θα ειχαν εαν Ο ΕΛΛΗΝ
    Η Γ Ε Τ Η Σ ΜΑΣ Ι Α Σ Ω Ν δεν σταυρωνοταν απο αυτους που μετεπητα ΤΩΝ κανανε θρησκια; σε ποιανου ΛΟΓΟ θα βασιζαν την μεγαλητερη σημερα θρησκια ολου του κοσμου;
    πλανη στην πλανη με πλανη και με ελπιδα να μπερδεψουν τους ελληνες αυτη ειναι η θρησκια μας παιδακια.

    νεοταξητες παντου που πουλανε την ψυχη τους στους εβραιους με χρηματικα επαθλα και ΔΗΘΕΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…

    ΑΛΛΑ, ξερετε ποια ειναι η ειρωνια της τυχης [γιατι γι αυτους φτιαχτηκε η λεξη τυχη] οτι ποτε οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝ σε κανεναν πολεμο δεν ηταν πιο πολυ απο τους εχθρους αυτων…

    Καποτε συνθηκολογησαν με αποτελεσμα να μην χαθουμε σαν ΓΕΝΟΣ αυτο δεν συμενει πως ξεχασαν ολες τις σφαγες που διεπραξαν τα μογγολια βλαχοι κτλ κτλ υπο τις διαταγες των αρχων βασσηλιαδων εβραιων.

    οσο ζουμε ελπιζουμε και οσο ελπιζουμε σκεφτομαστε οσο σκεφτομαστε δημιουργουμε και οσο δημιουργουμε οι πραγματικα εβραιοι φοβουντε.

    Υ.Γ. ]+[

  11. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 11:05 ΠΜ

    και σας λεγω εκ πειρας μακρυα απο την Θεια Κοινωνια χωρις την αδεια του πνευματικου!
    και να ειστε συνειδητα μελη της εκκλησιας και οχι "ως ετυχε"!

  12. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 12:08 ΜΜ

    Προς την ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ άσχετη εμπαθή , κακιασμένη και λυσασμένη Αγγελική που μας το παίζει αδικημένη , παραθέτοντας "στοιχεία" με δυο μέτρα και σταθμά όπως συνήθως κάνουν οι όψιμοι αρχαιόπληκτοι ( γιατί περί τέτοιων πρόκειται ) 1ον ) Ο θείος της Εβραίας Εσθήρ δεν λεγόταν Μαρδόνιος , αλλά ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ . 2ον ) Έχω διαβάσει την ιστορία της λέξη προς λέξη και πουθενά δεν μιλά ή κάνει νύξη για Έλληνες .Απο το μυαλό σας τα βγάζετε ; Άν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα γράφουν οι πηγές πολύ καλά έπραξε . Έτσι θα έκανε κάθε πατριώτης και καθένας που θα ήθελε να μείνει ζωντανός . Τώρα εσύ "Αγγελική "( κρίμα το όνομα ) που έπρεπε να λέγεσαι καλύτερα Μήδεια ή ορθότερα Μέγαιρα αν ήσουν στην θέση της Εσθήρ ας καθόσουν να σε στραγγαλίσουν μια που έχεις τόσο "ακέραιο χαρακτήρα" και ας άφηνες να σφάξουν το λαό σου όταν ήξερες ότι όλα εξαρτώνται απο σένα . 3ον ) Από την στιγμή που έχεις μαύρα μεσάνυχτα απο την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία ( και όχι μόνο ) τα μυστήρια και την Θεολογία της μην τα πιάνεις στο στόμα σου . Δεν σε λοιδορώ για αυτά που πιστεύεις αλλά για το ανύπαρκτο ήθος σου και το αδικαιολόγητο ΜΙΣΟΣ , ναί μίσος που έχεις για τον Ιησού Χριστό ( βγάζετε αφρούς και σπυράκια και σελεινιάζεστε όταν ακούτε γι αυτόν ) . Αυτός είναι το πρόβλημα σας και όχι οι Εβραίοι έτσι δεν είναι ; Προσέξτε γιατί δεν έχετε συνηδειτοποιήσει με ποιόν τα βάζετε ! ! ! Ενδεχομένως να ανήκετε στο αύριο . Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ όμως ανήκει στο ΠΑΝΤΑ .

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 6:11 ΜΜ

      Διακρίνω μια λατρεία και μια ευσεβεια στη μελέτη της ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Βλέπω δε οτι με ευκολία δικαιολογεις τη δράση των ΕΒΡΑΊΩΝ και σε συνδυασμό της πολύ καλής γνώσης σου για τη Χριστιανική εκκλησία, τη θεολογία και τα μυστήρια της, διαβλεπω μια στενή συγγένεια των δύο ή κάνω λάθος; Εαν θέλεις εξήγησε λοιπόν τη σχεση, μια και εσυ είσαι ο ειδικός!
      Μίσος δεν υπάρχει για τον ΧΡΙΣΤΟ, υπάρχει όμως ΑΗΔΊΑ για την ΕΜΕΤΙΚΗ σύνδεση μεταξύ χριστιανικής ορθοδοξιας και καθαρής ΕΒΡΑΙΚΗΣ όχι μόνο ΘΕΟΛΟΓΊΑΣ αλλά και ΙΣΤΟΡΙΑΣ και μάλιστα απο Ελληνες (;)
      Και μόνο ο τρόπος που εκφραζεσαι δείχνει πόσο ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ποτιζειι τις ψυχές των ανθρώπων το οποιοδήποτε ΕΒΡΑΪΚΌ ΠΑΡΑΚΛΆΔΙ!
      Διάβασε τι εγραφες προς μια Ελληνίδα που το μόνο που κάνει είναι να υποστηρίζει τους προγόνους της και την ΙΣΤΟΡΊΑ της φυλής της;
      1) Αγραμματη, άσχετη, εμπαθη, κακιασμενη και λυσασμενη.
      2) Θα έπρεπε να λέγεσαι Μήδεια ή καλύτερα Μεγαιρα.
      3) ΈΧΕΙΣ ανύπαρκτο ήθος.
      4) ΠΡΌΣΕΞΕ γιατί δεν ΈΧΕΙΣ συνειδητοποιήσει με ποιον τα βάζεις (εκφοβισμό)

      Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ για τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΉΡΙΑ της θρησκείας της… "ΑΓΆΠΗΣ" που πρεσβεύεις, για το ήθος που σας καλλιεργεί η μεταμφιεσμενη ως ελληνικη ΕΒΡΑΪΚΉ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΊΑ, καθώς και για την πνευματικοτητα και την ΨΥΧΙΚΉ ΑΝΆΤΑΣΗ που όπως φαίνεται καθαρα, παρέχει η ελληνικη εκκλησια (ή μήπως εβραιοορθοδοξη ιουδαιοχριστιανικη συναγωγή) στους ΔΟΎΛΟΥΣ πιστούς!
      Τι ωραία, μαύρες ψυχές, βρωμοστομα, φόβος και μισος! Αυτα δίδασκε άραγε ο ΧΡΙΣΤΌΣ; Έτσι, ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΉΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 9:51 ΜΜ

        ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ …ΑΚΟΥ !!!!
        ΟΤΑΝ..ΤΡΩΤΕ , "ΤΟ ΜΗΛΟ" ΤΗΣ ΗΡΑΣ …. , ΤΟΤΕ ΜΕΝΕΙ
        ΑΝΟΙΧΤΗ "ΜΕΤΑΚΑΥΣΗ ΠΙΣΩ ΣΑΣ"… , ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΜΕ ΜΠΟΧΑ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ !!!!!
        Τι μαθηματα ηθκης ταχα εκανες στον σχολιαστη σου..,οταν
        Ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ???
        Το να λες σε καποιον προσεξε..ρε ψευτοδιανοουμενοι..,ειναι απειλη ;
        Και αυτοι που σας λενε…σκοταδιστες.., τι ειναι ;
        Αντε καντε παρτ..υ…με αλλαξο"μηλιες"..να ενεργηθητε στον Ολυμπο
        με τον ΔΙΑ..βολο σας παρεα ..και αφηστε τις ψευτοκουλτουρες της πανσελληνου!!!!
        Αντε και…γεια σας !!!! [ετσι μονο καταλαβαινετε] !!!

        ακκ

        • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 10:38 ΠΜ

          Πω, πω, πω τι σκληρή γλώσσα, πραγματικά τώρα μας έδωσες και καταλάβαμε! Ρε τι λάθος κάναμε μεχρι τώρα!
          Εσυ τώρα μην κοκκινιζεις δεν χρειάζεται, για καλό το κάνεις!

          Λοιπόν… ΑΚΟΥ ΑΡΛΟΥΜΠΑ!
          Κοψε τα ναρκωτικά και κανε καμία αποτοξινωση εβραισμού! Υπάρχει θεραπεία!
          Τώρα, για τα… "ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ" λογοπαιγνια σου, μάθε πρώτα τι σημαίνει το ΔΊΑΣ και τι το ΖΕΥΣ και γιατί είχε και τα δύο ονόματα!
          Έπειτα ποιος σου μίλησε ρε μπάμια για θρησκεία ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ; Ο πνευματικός της ενορίας σου!
          Στους ΔΕΛΦΟΎΣ μετά τα "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" και "ΜΗΔΈΝ ΑΓΑΝ" καθώς και πριν το "ΘΕΟΎΣ ΣΕΒΟΥ" το όποιο απευθύνονταν στους δώδεκα εν είδη σημερινών αγίων, εκφάνσεις των δυνάμεων δηλαδή του ΕΝΌΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΎ ΘΕΟΎ, υπήρχε το "ΕΠΟΥ ΘΕΩ", που σημαίνει να ακολουθείς, να πιστεύεις ΣΤΟΝ ΘΕΟ, τον ενα και μοναδικό, ο οποίος είναι η δύναμη και ενέργεια των πάντων!
          Δεν είναι ο ΓΙΑΧΒΕ, ο κακός τιμωρός, ο σκληρός, που έχει κάνει διάκριση και έχει διαλέξει ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ και που έχει ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ, τους ΈΛΛΗΝΕΣ εαν δεν δηλώνουν υποταγή στη ΠΑΛΙΟΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ και δεν δέχονται ως προπατορες τους ΑΒΡΑΆΜ, ΙΣΑΆΚ, ΙΑΚΩΒ και δεν πιστεύουν ότι κατάγονται απο το ΣΠΕΡΜΑ ΔΑΥΙΔ και είναι ΕΒΡΑΊΟΙ αφου οι μονοι που σώθηκαν απο τον κατακλυσμό ήταν η οικογένεια του… ΕΒΡΑΙΟΥ ΝΩΕ!!!
          ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΡΕ ΠΟΚΟΠΙΚΟ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΌΝΟ ΤΙ;
          Εαν σε ΧΑΛΆΕΙ ο ΔΊΑΣ με τις αλλαξο"ΜΗΛΙΕΣ" να ακολουθήσεις το ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΗ που εκπορνευε την ΓΥΝΑΊΚΑ του την ΠΡΟΜΗΤΩΡ σας ΣΑΡΑ καθώς και τον ΘΕΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ που έστελνε αγγέλους με ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΠΟΝΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΣ σε… ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!!
          Άντε κανε μας τη χάρη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΈ ΣΕΦΑΡΙΔΙΜ, και μην ξεχάσεις να αγορασεις απο την… "ΙΕΡΑ" ΠΑΝΥΓΗΡΗ (μόνο για τα πανηγύρια είστε) ΤΗΣ ΕΝΟΡΊΑΣ ΣΟΥ και αγόρασε κανένα μπουκαλακι με υλικό "ΕΚ ΣΠΈΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ" να εχεις να πίνεις όλο τον χρόνο για να πάρεις την ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΉΛ, τόσο που τους αγαπάς!
          Μην στεναχωριεσαι,τρώει βρει μεγάλη ποσότητα η ΑΓΊΑ ΕΛΈΝΗ δίπλα στο ΤΊΜΙΟ ΞΎΛΟ και φτάνει να ΑΓΟΡΆΣΟΥΝ τουλάχιστον ενάμισυ δισεκατομμύριο ανθρωποι και η εκκλησιά το πουλάει σε καλή τιμή!
          ΟΠΩΣ ΒΛΈΠΕΙΣ ΜΌΝΟ ΈΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ!!! ΑΒΡΑΜΟΜΩΣΕ!!!

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 7:45 ΜΜ

      Να σε έχει καλά ο ΘΕΌΣ

  13. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 1:26 ΜΜ

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΝΑΤΙΟΝ ΔΗΘΕΝΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΙΚΟΤΑΛΙΜΠΑΝ

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 3:38 ΜΜ

      σαλομ εβραιε

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 6:53 ΜΜ

        σε εθιξε ο φιλος παραπανω με την εκφραση ΔΗΘΕΝΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΙΚΟΤΑΛΙΜΠΑΝ;περαστικα σου.η αληθεια ποναει το ξερω…αφου εισαι βρε χειροτερη απο αυτους που δηθεν κατηγορεις ψευδεστατα και προπαγανδιστικα.γιατι πειραζεσαι;η λατρεια που πας δηθεν δωδεκαθεουσα να υπερασπιστεις ΞΕΝΗ ΕΙΝΑΙ,μην μας το παιζεις "γνησια" "αρχαιοελληνιδα"…ακυρη η προσπαθεια σου.σε δαιμονες προσευχοταν αρκετοι ελληνες καποτε δειχνοτας την αδυναμια τους να δουνε το καλο απο το κακο.πες μας σε τι πιστευανε οι αρχαιοι ελληνες φιλοσοφοι και πως ψοφισε το δωδεξαθεο ΠΡΙΝ απο τον χριστιανισμο και ασε τις σαχλαμαρες για ανιδεους!ο χριστιανισμος εγινε δεκτος απο τους ελληνες εδω και σχεδον 2000 χρονια γιατι ειναι η μονη αληθινη θρησκεια!!!κακαριζε οσο θελεις.δεν προκειται να αλλαξει τιποτε εκτος απο το δυσαλεο μισος σας για την εξαφανιση ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΣΑΣ απο την Ελλαδα.ο Χριστος υπαρχει και θα υπαρχει ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ παγανια!!!αντε πιες κανα τσαι εαν σε πιανει ακομα να καλμαρεις.
        αν θελεις να μας δειξεις την ανωτεροτητα της θρησκειας σου ξεκινα να μας λες ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ και παψε να μας κανεις κυρηγμα για θρησκειες που στο ακουσμα τους βγαζεις σπυρια και δαιμονιζεσαι δαιμονισμενη !

        • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 11:06 ΠΜ

          Ας ξεκινήσουμε με προσπάθεια βελτίωσης των ελληνικών σου! Θα μας πεις τι σημαίνει "δυσαλέο"; Εκτός αν ήθελες να πεις ΛΥΣΣΑΛΕΟ, που σημαίνει με λύσσα!
          Και μην πεις καμία μαλακία ότι πατηθηκε κατά λάθος το πληκτρο! Δες που είναι τα γράμματα στο πληκτρολόγιο.
          Είναι λογικό όμως αφου η αγαπημένη σου γλωσσα πρέπει να είναι τα… ΓΙΝΤΙΣ!
          Ξέρω, σε δυσκολευω αλλά δεν πειράζει, ίσως γίνεις μια ΜΈΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΈΛΛΗΝΑΣ!
          Αφου λοιπόν είναι δεδομένο ΌΤΙ έχει το προβληματακι σου με την ελληνική γλώσσα (πόσο μάλλον με λεξεις που χρησιμοποιούσαν οι ΑΡΧΑΊΟΙ ΥΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΊ) να σου διευκρίνηση ότι η… μετάφραση της λέξης ΔΑΊΜΟΝ όπως την χρησιμοποιούσαν οι ΑΡΧΑΊΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ήταν ΘΕΌΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΆΖΕΙ, ΔΙΑΝΕΜΕΙ!
          Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ο… ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΊΠΠΟΣ του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ αλλοίωσε όλα τα σύμβολα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ώστε να επιφέρει ΛΉΘΗ (πιστεύω να γνωρίζεις τη λέξη) στους βασανισμενους μου (δεν λέω ΜΑΣ, γιατί απο οτι καταλαβαίνω εσυ θεωρείς ότι εχεις άλλους… ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ).
          ΌΤΙ έγινε με τα ελληνικά μνημεία, όπου αφου τα κατέστρεψαν, έστησαν απο πάνω τα ΣΎΜΒΟΛΑ ΚΑΤΆΚΤΗΣΗΣ, ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑΣ ΤΟΥΣ!
          Αυτα τα ολίγα ΑΞΕΣΤΟ ΟΡΝΙΟ!

          ΥΓ: Μην βλέπεις παντού ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ! Εαν μπαίνεις τακτικά εδώ, θα ΈΧΕΙΣ διαπιστώσει οτι δεν απαντάει ποτέ! Ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ Έλληνας είμαι που δεν μπορώ να ΔΕΧΘΏ να συνεργάζονται πνευματικά ΈΛΛΗΝΕΣ με τους ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ και ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΜΑΣ!!! ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ!

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 5:02 ΜΜ

            EIΣΑΙ ΚΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΓΕΛΩ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΕΣΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ(ΜΟΙΡΆΖΕΙ,ΜΈΡΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ,ΘΕΌΣ,ΚΑΤΆΚΤΗΣΗΣ,ΕΧΘΡΟΎΣ,ΠΡΟΓΌΝΩΝ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΙΩΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΔΗΘΕΝ ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ…!!!ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ @@ΡΕΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!!!ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΓΑΝΑΚΙΑ!!!ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ!

            ΥΓ:ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΒΡΩΜΟΠΑΓΑΝΙΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΖΑΤΕ,EΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΟΦΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΙΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΙΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΛΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ…ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΣΟΥ,ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΚΑΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ,ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙΣ!!!ΠΑΛΙΟΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ!

            ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ,ΤΟΛΜΑΣ???ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝΕ ΤΟ "ΑΓΑΠΗΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΟΥ" ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΠΑΓΑΝΟΤΣΟΚΑΡΟ…

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 10:40 ΜΜ

            Καταρχήν, για να έχει "ΑΠΟΓΌΝΟΥΣ" τους αρχαίους ΠΑΠΑΔΟΓΙΔΙ θα έπρεπε να είναι προϊστορική! ΑΛΛΑ βέβαια, εκεί στο κατηχητικό της εβραιορθοδοξης ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ συναγγωγης που πάτε να μάθετε γράμματα, σας πήρανε οι παπάδες!
            Ουστ παλιοκαταντια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΓΟΝΙΔΙΟΥ! Εσάς εννοούν όταν λένε ΌΤΙ οι ΕΒΡΑΊΟΙ γαμανε τον κόσμο!
            ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ για να δείξεις την εκτίμηση που έχει στους προγόνους των ΕΛΛΉΝΩΝ η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ που λατρεύει ως προπατορες τους προγόνους των ΕΒΡΑΊΩΝ (ΥΠΈΡ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ σου ΑΒΡΑΆΜ και ΙΣΑΆΚ!)
            Δείξε όλο το μεγαλείο της εκκλησιάς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΝΤΣΙΤΑ!!!
            ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΡΕΦΕΤΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ
            ΕΛΛΗΝΕΣ (εκτός των φιλοσόφων, βεβαίως) και διαστελεται η κωλοτρυπιδα σας όταν όχι μόνο ακουτε αλλά και ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΎΣ ΤΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ!!!
            Ουστ απο εδώ, ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΙΧΛΑ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ, ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ!
            Σκέτη αηδία γαρνιρισμενη με λιβάνι!
            ΕΒΡΑΙΚΑ ΞΕΡΑΤΑ!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 8:47 ΠΜ

            ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ!ΕΧΩ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ,ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ @@@ΤΣΟ ΣΟΥ!(ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ).ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΩ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ,ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΚΟΝΤΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ!ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΞΕΡΑΤΟ!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 4:23 ΜΜ

            Πες και τίποτα δικο σου ρε ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕ προδοτη των Ελληνων! Θρησκευτικέ Νέστορα Μάτσα… "είναι φίλοι μας οι εβραίοι" έτσι;
            Που πίστευαν μωρή εβραιογαμημενη λουμπίνα ο Λεωνίδας, ο Αλέξανδρος όλοι οι αρχαίοι ηρωες καθώς και όλος ο λαός της εποχής; Αυτοί τους οποίους έπρεπε να τιμας ως προγόνους σου και εσυ τους βριζεις ασύστολα επειδή δεν συμφωνείς με τα ΤΌΤΕ πιστεύω τους ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΣΤΑ!
            Του λες ομοφυλόφιλους, παιδεραστές, κανιβαλους, πολεμοχαρεις και ότι άλλη αηδια και βρωμια που βγαζει η κωλοτρυπιδα που έχεις κάτω απο τη μύτη σου, θρησκευτική ψώλα!
            Εγω μωρή παπαδοτρυπα ούτε σε δωδεκαθεα πιστεύω, ούτε αθρόα είμαι!
            Γουστάρω να γαμαω σκατοψυχους σαν κι εσένα, που βρίζουν τους προγόνους μου χυδαία λόγω των πιστεύω τους και εκθειάζουν κάθε ήρωα των εβραιων, που λένε πίστη τον αρχαιο Έλληνα και πουστη όποιον Έλληνα βρίζει κάποιον αρχαιο εβραιο!
            Πουστοχαφιε, εφιαλτη, προδοτη του Ελληνισμού, απο ψυχοπνευματικες πουτανες σαν κι εσένα έχουμε χορτάσει στην ιστορία μας!
            Απο τέτοιες κωλοτρυπιδες έχουμε καταντήσει έτσι!
            Αλλα ρε κωλόσπαρμα, η Ελλάδα ποτε δεν πεθαίνει, δεν τα κατάφερε η φάρα σου και αφου δεν έγινε μεχρι τώρα δεν θα τα καταφέρετε ποτε!
            Ιεροσολυμίτισα τσουλα!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 5:46 ΜΜ

            ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΑΛΩΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ, ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΙΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!
            Ο ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΜΥΑΛΟΦΑΓΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΠΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΓΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΠΕΟΓΛΥΦΤΗ ΜΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΖΑΝΑ ΣΟΥ!
            ΝΑΙ ΡΕ ΣΑΛΩΜΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ (ΓΙΑΤΊ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΛΙΟΣΚΡΟΦΑ, ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!!!
            ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ;
            ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ, ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗ ΚΩΛΟΣΠΑΡΜΑ;
            ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ!
            ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΤΟ ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΣΕΦΑΡΙΔΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΒΡΙ;
            ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΩΡΗ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ; ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ Ή ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ;
            ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!!
            ΟΥΣΤ ΑΗΔΙΑ!!!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 10:41 ΜΜ

            ΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΓΑΝΙΑ.ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ'ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!!!ΑΥΤΟΒΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ @@@@ΤΡΥΠΙΔΑ ΕΕΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ..ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ…ΑΛΛΑΖΩ ΑΡΘΡΟ.ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΔΙΑ-ΒΟΛΟΥ!ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ…ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΗΝ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ ΣΑΣ.

          • Ανώνυμος 01/10/2015 @ 9:24 ΠΜ

            Χμ, ενδιαφέρον έχει η ανάλυση σου! Φαίνεται ότι έχεις πολλές γνώσεις για το τι κάνει καλό στη κωλωτρυπιδα σου ΑΒΡΑΜΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ!
            Έλα ομολόγησε το, τη δουλεύεις καλά τη σουφριτσα σου και γνωρίζεις τα μυστικά της!
            Πονηρέ γιαχβεδοπουστριγκο!

  14. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 1:55 ΜΜ

    Προς όλους του ορθόδοξους αδιάβαστους ή ημιμαθείς οπαδούς της εβραιόφερτης θρησκείας.
    Αν δεν απατώμαι ο Γιέσουα (Ιησούς) φέρεται να είπε (κατά τον Ματθαίο) "όστις θέλει οπίσω που ελθείν". Αλλά (πάλι κατά τον Ματθαίο) "ο μη μετ' εμού, κατ' εμού εστί".
    Μπορείτε επιτέλους να μου πείτε, τι από τα δύο ισχύει για σας τους οπαδούς του παιδικού θρησκευτικού προσηλυτισμού;

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 3:37 ΜΜ

      Διογενη ψαξε σε παρακαλω στο γιου τουμπ ¨οι εβραιοι για τον Χριστο και την Παναγια¨

      Ο μονος τροπος για να φερουν την παγκοσμια θρησκεια τους ειναι να κανουν πρωτα ολους τους λαους να απαρνηθουν την δικη τους.

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 6:20 ΜΜ

        Πάλι ΓΝΏΣΗ απο το Internet! Ότι μαλακία σας σερβίρουν ρε παιδια την ΤΡΏΤΕ!!! Σαν τις γριες με την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ έχετε καταντήσει!
        "ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΈΕΙ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΑΛΉΘΕΙΑ Α ΕΊΝΑΙ"
        Παράθεση πληροφορίας μόνο απο αξιόπιστες βιβλιογραφικές πηγές!
        Δεν χρειάζεται να ξοδευτειτε. Υπάρχουν και οι βιβλιοθήκες!
        Ναι κοιτά στο αξιόπιστο you tube που ο κάθε σχιζοφρενης ανεβάζει οτι να είναι, τρελές ανακρίβειες, τις σερβίρει με εικόνα, κολλάει και μια μουσικαρα να σε τζιτζιριαζει και μετα συγκλονισμενος και βουρκωμενος εσυ το στέλνεις στους γνωστούς σου, να θαυμάσουν και αυτοί το "ΜΕΓΑΛΕΊΟ"!
        ΆΝΤΕ να συνερχομαστε σιγά σιγά! Έχετε που έχετε όρεξη και χρόνο, ψαξτε το λίγο σοβαρά!

        • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 12:52 ΠΜ

          Αν δεν ηταν το ιντερνετ εξυπνακια ακομα θα νομιζες οτι τους πυργους τους εριξε ο μπιν λαντεν μεσα απο μια σπηλια στο Αυγανισταν…

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 11:10 ΠΜ

            Δεν διαφωνώ ΑΛΛΑ παραδεξου το! Έχει πολύ καλό ΧΌΡΤΟ πληροφόρησης στο διαδίκτυο, το φουμαρουν απεριοριστοι χρήστες (πολύ πιθανό και εσυ και εγώ) και μέσα στην παραίσθηση βλέπουν κάθε είδους ΠΑΡΑΜΥΘΑ! Και το χειρότερο ξέρεις τι είναι!
            ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 9:44 ΜΜ

            ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 10:13 ΠΜ

            Σε ποες τελετές μας ρε φίλε, τι εννοείς; Για το Internet μίλησα προηγουμένως!
            Τι γίνεται, φαντάσματα βλέπεις; Τι μίσος είναι αυτό και για ποιον;
            Κάποιος πρέπει να σε έχει πονέσει πολύ πάντως! Για να βλέπεις παντού εχθρούς πρέπει να είσαι τρομοκρατημένος! Ψύχραιμα.

        • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 12:57 ΠΜ

          Η μηπως θα το διαβαζες στη βιβλιοθηκη?

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 11:12 ΠΜ

            Καλο θα ήταν να παναμε και κανένα βιβλιαράκι αδερφε στα χεράκια μας! Η ΓΝΏΣΗ δεν είναι μόνο είδηση! Κυρίως είναι ΑΛΛΑ πράγματα!

  15. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 2:54 ΜΜ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ
    ΤΟ ΕΠΙΤΥΜΒΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ :

    ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΙΣΧΥΛΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :
    ΑΙΣΧΥΛΟΣ: 167. –

    «Αἰσχύλον Εὐφορίωνος Ἀθηναῖον τόδε κεύθει
    μνῆμα καταφθίμενον πυροφόροιο Γέλας·
    ἀλκὴν δ᾽ εὐδόκιμον Μαραθώνιον ἄλσος ἂν εἴποι
    καὶ βαρυχαιτήεις Μῆδος ἐπιστάμενος.»
    Ἀθήναιος 14, 6.

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ –ΑΠΟΔΟΣΗ :

    «Τον Αισχύλο, τον γιο του Ευφορίωνα, τον Αθηναίο,
    που πέθανε στη σιτοφόρα Γέλα, σκεπάζει τούτο το μνήμα·
    για την πολυθρύλητη ανδρεία του ας μιλήσει το δάσος του Μαραθώνα και ο βαθυχαιτήεις (ο Μακρυμάλλης ) Μήδος που τη γνώρισε ….»

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΔΟΞΑ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ !! ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ, ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε Β Ρ Α Ι Ο Υ ΑΡΧΙ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΡΔΟΝΙΟΥ – ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ !!!

    ΕΙΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ :

    « Και για την Ανδρείαν ΟΛΩΝ των Ελλήνων, ας μιλήσουν οι ηττημένοι Εβραίοι με τα λ ι γ δ ι α σ μ έ ν α μαλλιά…..»

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 3:28 ΜΜ

      Διαβολικη, μην μπερδευεις τα λογια του Ιησου Χριστου, που μιλησε μονο για αγαπη με τις θρησκειες κ τους ιερεις.
      Αν διαβασεις λιγο τι λενε οι εβραιοι κατι μπορει να καταλαβεις.(θεωρουν τον Χριστο το μεγαλυτερο εχθρο των ιουδαιων γιατι πηγε κοντρα στους γραματεις κ φαρισαιους) θα μπορουσα να βαλω λινκ κτλ αλλα δεν θα μπω καν στον κοπο.

      Ενα πραγμα θα πω σε ολους σας
      πειτε οτι θελετε για τους παπαδες, την εκκλησια, τις θρησκειες. Οποιος ομως διαφωνει με την διδασκαλια του Ιησου εχει μεγαλο προβλημα.
      αυτη ειναι απλα η γνωμη μου.

      • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 6:26 ΜΜ

        Θεωρώ απόλυτα σωστή την τελευταία παράγραφο σου καθώς και για την πιθανή αντιπαθεια στον λόγο του ΧΡΙΣΤΟΎ!
        Το μόνο σίγουρο όμως, είναι η συμπάθεια τους για τους σημερινούς υπαλλήλους τους, τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΌΣΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΟΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ, όπου απο την εποχη που διεισδυσαν εντός τους, τα χρησιμοποιούν ως ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΊΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ!!

        • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 1:15 ΠΜ

          Συμφωνω απολυτα για την καθολικη εκκλησια αλλα στην ορθοδοξη υπαρχουν ακομα αρκετοι ιερεις που μιλουν εναντιων του σιωνισμου, με το αναλογο τιμημα.
          Οπως ο Μητροπολιτης Πειραιως Σεραφειμ στον ελεηνο τον καμπουρακη η ο Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος στο ΡΙΚ.

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 11:39 ΠΜ

            Είναι ΑΛΉΘΕΙΑ αυτο αλλά σαν ΈΛΛΗΝΑΣ το βλέπω για κλαψουρισμα! Όταν αντιτιθεσαι σε κάποιον, δεν του κάνεις πρώτα τα γούστα και μετα μιλάς εναντίον του!
            Οι ιεράρχες που ανεφερες, σαν υψηλόβαθμα στελέχη τις ΟΡΘΌΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ, καλό θα ήταν να διορθώσουν πρώτα τα σημεία που "ΣΙΩΝΙΖΕΙ" και μετα να καταφερονται εναντίον του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!
            Όπως θα γνωρίζεις, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ είναι ο ΕΒΡΑΙΚΌΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΌΣ!
            Πρεσβεύει και πιστεύει ότι και ο απλός λαός των ΕΒΡΑΊΩΝ, ΑΛΛΑ έχει ως στόχο να τα επιβάλει σε όλο τον κόσμο!
            Ποιους θεωρούν οι ΕΒΡΑΊΟΙ προπατορες; Τον ΑΒΡΑΆΜ και τον ΙΣΑΆΚ!
            ποιους μνημονευεις η εκκλησια ανάλογα; Τον ΑΒΡΑΆΜ και τον ΙΣΑΆΚ!
            Ποιο βιβλίο αποτελεί την ΙΣΤΟΡΊΑ των ΕΒΡΑΊΩΝ; Η ΠΑΛΑΙΆ ΔΙΑΘΉΚΗ!
            Ποιά συγγράμματα αποτελούν την ΑΓΊΑ ΓΡΑΦΗ; Και η ΠΑΛΑΙΆ ΔΙΑΘΉΚΗ!
            Ποιος είναι ο επίλογος των γάμων μας;Ο εβραίος ΗΣΑΙΑΣ με τον χορό του
            Σε ποια εύχεται ο ιερέας να ομοιασει η νύφη ως προς τη γονιμοτητα, η οποία παρεπιμπτοντως έκανε ΈΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΌ παιδι στα… 90!!!!!!
            ΣτηΝ ιερή γυναικα για τους ΕΒΡΑΊΟΥΣ, τη ΣΑΡΑ!
            Στην καθολική εκκλησια ακούγονται οι ΑΦΟΡΙΣΜΟΊ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ή στην ΟΡΘΌΔΟΞΗ κατά την διάρκεια της μεγάλης γιορτής της, της ΚΥΡΙΑΚΉΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ; (δες επιστολή διαμαρτυρίας του ΤΌΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΚΩΣΤΉ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ προς τον ΤΌΤΕ ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟ καθώς και την απάντηση αυτου!
            ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!
            Εαν ενα δέντρο σε ενοχλεί και θέλεις να το βγάλεις, καταρχήν ΔΕΝ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΡΊΖΑ ΤΟΥ!
            Κατά δεύτερο ή το… ΞΗΛΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΊΖΑ ή ΤΟ ΚΌΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΊΖΑ!
            ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΌΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΤΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΛΑΔΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΑΙ, ΝΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΜΙΛΆΣ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ… ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΈΝΤΡΟΥ!!! Ενώ το βοηθάς να συνεχίσει να τα παράγει!!!
            Είναι τόσο ΚΑΘΑΡΌ και ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ όλο αυτο!!!!
            Πες μου μόνο ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ;
            Θέλω μόνο μια ΑΠΛΉ, ΞΕΚΆΘΑΡΗ και ΑΛΗΘΙΝΗ απάντηση!!!

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 2:36 ΜΜ

            Δεν διαφωνω, ουτε για την εκκλησια ουτε για τη σαρα κ τη μαρα..
            Αυτο που με ενοχλει πραγματικα ομως ειναι να μπλεκουν τον λογο του Χριστου με αυτα, ο Χριστος ειπε αγαπα τον πλησιον σου, δεν ειπε ουτε φτιαξτε θρησκεια, ουτε καντε σταυροφοριες κ ιερα εξεταση..
            Και εμεις 2000 χρονια μετα εχουμε βγαλει και ειδικη βρισια στο ονομα Του…
            Γιατι δηλαδη δεν λεμε γαμω το σατανα σου, η γαμω τον βιαστη κ τον παιδεραστη σου??
            Ο Χριστος ειναι ολο το προβλημα??

            Τελοσπαντων, εγω χαιρομαι που μπορουμε να ανταλαξουμε δυο αποψεις ανθρωπινα, οσο αυτο για τον Στεφανοπουλο δεν το εχω ξανακουσει κ θα το κοιταξω.

            Α και κατι αλλο, οταν οι εβραιοι διαμαρτηρηθηκαν στους ραβινους σιωνιστες οτι στην ευρωπη τους καινε τις συναγωγες, τους κυνηγανε και τους δημιουργουν πολλα προβληματα η απαντηση των ραβινων ηταν ως εξης΄ Εαν σας καταστρεφουν τις συναγωγες να κανετε τα παιδια σας ιερεις για να καταστρεψετε εσεις την χριστιανικη εκκλησια απο μεσα, αν σας κυνηγουν και ασκουν βια να κανετε τα παιδια σας γιατρους για να παιρνουν τις ζωες τους και για ολα τα αλλα προβληματα να κανετε τα παιδια σας δικηγορους κ δικαστες και θα τα λυσετε..
            Αυτο λεει πολλα για την κατασταση της εκκλησιας σημερα..

          • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 10:49 ΜΜ

            Αυτη είναι η διάφορα συνελληνα! Εσυ μιλάς για υγιή ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, βασισμένο στους λόγους του ΧΡΙΣΤΟΥ!
            Το συντριπτικά μεγάλο ποσοστό των υπολοίπων βρίζουν χυδαία και ασύστολα τους προγόνους και σου επιτιθονται πεις οτιδήποτε για ΑΒΡΑΆΜ, ΣΑΡΑ, ΙΣΑΆΚ, ΝΩΕ, ΔΑΥΙΔ, ΙΩΒ, ιεζεκιηλ και ΌΤΙ άλλο ΕΒΡΑΪΚΌ μου διαφεύγει!
            Αν αυτό δεν ονομάζεται ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΧΒΕΔΟΕΛΛΑΔΟΣ, πες μου πως να το ονομάσω!
            Καμία ΣΧΈΣΗ βέβαια με τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, που είναι φυσική συνέχεια των ΕΛΛΉΝΩΝ!

    • Ανώνυμος 01/04/2015 @ 5:41 ΜΜ

      ΕΙΜΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ μαυροΑΓΓΕΛΕ.!!!!

      ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ
      ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ !!!!!
      ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ !!!! χωρις να φοβαμαι τις …"αστραπες"
      του Δια…βολου σου !!!!!!

      ακκ

      • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 11:41 ΠΜ

        Ναι ατρομητε άνδρα! Το μόνο που φοβάσαι είναι οι ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ τιμωρίες του ΘΕΟΎ σου του ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΓΙΑΧΒΕ! Να τον χαίρεσαι ΑΒΡΑΆΜ ΜΩΥΣΙΑΔΗ!

        • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 5:08 ΜΜ

          τα ηνια του βδελυροτατου δωδεκαθεου-ειδωλολατρισμου δεν μπορει να σας τα παρει κανεις.πες μας τι κανανε στο δωδεκαθεου και μετα δωσε τις αναλογες ευχες.
          αν θελεις να αναλυσουμε το τι γινοτανε εκει μεσα ελευθερα.ειμαι σιγουρος ομως οτι θα αλλαξεις κουβεντα.οποτε υποδειξεις και πραγματα που δεν γνωριζεις σε αλλους "συναδελφους" σου.ξερεις εσυ.

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 11:27 ΠΜ

            Οδηγίες απο προδότες και ειδικά απο εβραιοχαφιεδες, οι Έλληνες δεν δέχτηκαν ποτέ! Ένα παραπάνω απο "Ελληνες" σαν κι εσένα, που βρίζουν χυδαία τον λαο των προγόνων τους, όπως ομοφυλοφιλοι,
            παιδεραστές, πολεμοχαρείς, κανίβαλοι και πολλά άλλα! Ακόμη και να διαφωνεις με αυτούς δεν παύουν να είναι οι πατέρες σου!
            Εκτός και αν πιστεύεις, ότι ο ελληνικός πληθυσμός
            είναι σήμερα "μπασταρδεμενος" οπότε δεν είμαστε
            Έλληνες, αλλα καλο θα είναι να μας το δηλώσεις,
            ώστε όλοι εδώ μέσα να γνωρίζουν τις ελληνοκεντρικές απόψεις σου! Απο την άλλη μεριά, είναι ψέματα ότι στην εκκλησια ακούγεται και μνημονεύεται ότι
            προπατορες μας είναι ο Αβρααμ και ο Ισαακ, η
            ολοκλήρωση του τελετουργικου του γάμου γίνεται με
            το Ησαια χόρευε, η ευλογία στη νύφη να έχει τη
            γονιμοτητα της Σαρας;
            Είναι αλήθεια ότι στη μεγαλύτερη γιορτή της
            Ορθοδοξιας γίνονται ΕΠΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; Είναι αληθεια ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας,
            έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον τότε
            Αρχιεπισκοπο και του ζητούσε να αφαιρεθούν οι
            αναθεματισμοί απο το τελετουργικό; Τι απάντησε;
            Μήπως ότι επειδή αυτό γίνεται για… ΧΙΛΙΑΔΕΣ
            ΧΡΟΝΙΑ, αποτελεί πλέον παράδοσή μας και δεν
            μπορει να αφαιρεθεί;
            Παράδοση η χυδαία ύβρις των Ελλήνων σε ελληνικό
            έδαφος, μέσα στο σπίτι τους; Μα και βέβαια, την
            αληθεια έλεγε! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ αυτών και των αφεντικών τους είναι η ελληνική σκέψη, δράση,
            νοοτροπία και πολιτισμός!
            Αυτο κυνηγούσαν, πολεμούσαν και τελικά κατέσφαξαν
            και ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ! Τον Ελληνισμό!
            Όλον αυτόν τον πολιτισμό ποιοι το εμπνεύστηκαν και
            τον δημιούργησαν; Μα φυσικά οι ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ των
            αρχαίων ελλήνων! Άρα επαγωγικά ποιοι ήταν οι βασικοί εχθροί του ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ;
            Αρχικά οι εμπνευστές του ελληνικού πολιτισμού, οι
            φωτισμένοι της εποχής, μεταξύ των οποίων οι
            φιλόσοφοι! Έπειτα φυσικά οι ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, η
            φυσική συνέχεια των αρχαίων ελλήνων δηλαδή, οι
            οποίοι διαπίστωσαν ότι ο… ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ,
            μεταλαμπαδευτικε και εκφράστηκε μέσα απο τον Λόγο
            Του Χριστού!
            Αυτούς λοιπόν που δεν αποδέχονται ότι προπατορες
            των Ελλήνων είναι οι εβραιοι Αβραάμ, Ισαάκ και
            Σάρα, που πιστεύουν ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο εαν
            το σαρκίο του Ιησού ήταν… εκ σπέρματος Δαυίδ, γιατί
            η εκκλησια πρέπει να ασχολείται με το ΠΝΕΥΜΑ και
            όχι με την ΣΑΡΚΑ και την καταγωγή της και ειδικά του
            ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!
            Λοιπόν ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕ, καταρχήν να σε ευχαριστήσω
            που με τη τύφλωση του φιλοιουδαικου φανατισμού
            σου και της βλακείας που αυτός εγκατέστησε, στο
            κατά τα αλλα ελληνικό μυαλό σου, μου έδωσες τη
            δυνατότητα, ώστε να εξηγήσω στους συνελληνες τα
            αυτονόητα, τα οποία προσπαθούν τα αφεντικά σου να
            κρύψουν και έχουν εσάς τα βλακομουτρα, να κάνετε
            άθελά σας, τους μυαλοπωληδες του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,
            στους ελληνες γέροντες, στα παιδάκια και στους
            αγραμματους (και δεν εννοώ τη σχολική εκπαίδευση)κγνωστής της!
            Αυτά θρησκευτικέ Νέστορα Μάτσα!
            Ξέρω, ξέρω… "ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!"
            (όπως και οι Γερμανοί άλλωστε)

            ΥΓ: Μην αγχωνεσαι, όλοι οι χαφιεδες ίδιοι ήταν, ίδιοι είναι και ίδιοι θα παραμείνουν, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΑΜΗΗΗΗΗΝ!!!
            Άγιος κύριος ΣΑΒΒΑΩΘ- ποιος να είναι αυτός άραγε;;;
            Ουουουστ εμετικέ καμηλιερη της στεπας! ΑΗΔΙΑ!!!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 10:35 ΜΜ

            Ακόμη και να διαφωνεις με αυτούς δεν παύουν να είναι οι πατέρες σου!

            ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!!!ΚΟΙΝΩΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!ΑΣΕ,ΛΕΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΩΡ!
            ΕΣΥ ΔΟΞΑΖΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ…ΕΒΡΑΙΟΓΙΑΧΒΕΦΟΒΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΓΝΗΤΟΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ(ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΞΑΝΑ…ΕΙΠΑΜΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΔΩΔΕΞΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΝΕ.ΑΝΤΕ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 12:21 ΠΜ

            Σαλόμ σαλόμ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ!!!
            Υπερ των προπατορωων σου ΑΒΡΑΑΑΜ και ΙΣΑΑΑΑΚ!!!
            Έτσι, φέρε κανένα εκατομμύριο μετανάστες αρκεί να δηλώνουν χριστιανοί και κυνηγά τα αδέρφια σου τους Ελληνες γιατί μπορει να πιστεύουν σε κάτι άλλο!
            Ετσι, έτσι Λέλα μου! ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ, ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΉΣ ΣΟΥ!!!

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 12:29 ΠΜ

            "ΜΑΓΝΗΤΟΤΑΙΝΙΑ"; ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΠΙΝΕ; ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ!
            Α ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΌΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΣΥ! ΡΕ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
            ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ; ΑΚΟΥ "ΜΑΓΝΗΤΟΤΑΙΝΙΑ" Ο ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ!

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 3:35 ΜΜ

            ΠΑΤΑ ΤΟ REPLAY ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
            2.21,2.29…ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΕ???ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" ΣΟΥ Ε???ΟΥΓΚΚΚΚ…

  16. Ανώνυμος 01/04/2015 @ 6:36 ΜΜ

    Αγράμματη αρχαιόπληκτη Αγγέλω
    Διάβασε αυτά που γράφει ο 4 Ιανουαρίου 2015 – 5:28 μ.μ.
    Ασε την Εκκλησία…..
    Τωρα αν έχεις μένος κατα των Χριστιανών γιατι σε καταπίεζαν οι θεούσοι γονείς σου….ξεπέρασέ το

    • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 11:43 ΠΜ

      Στην ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ αυτο λέγεται ΠΡΟΒΟΛΉ! Αυτο σου έκαναν οι ακαρδοι, καημένο μου παιδί! ΈΧΕΙΣ δίκιο, σε καταλαβαίνουμε όλοι εδώ μέσα! Κακόμοιρε, τι περασες!!!

      • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 6:28 ΜΜ

        στην ψυχολογια πως λεγεται αυτος-η;

        http://apololonios.pblogs.gr/files/f/251314-APOLLONIOS%20OPISTHEN.jpg2.jpg

        να φανταστω οτι αυτα που σας κανουν εκει περα στο δωδεκαθεο νεοπαγανιστικο παραληρημα σας δεν ξεχωριζετε την βουρτσα απο την π@@@σα!!!δεν εξηγειται αλλιως…

        • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 11:34 ΠΜ

          Α, ο παπαΓιωργης! Ρε παιδια αυτός είναι ο πατερ της ενορίας μου! Για αυτό μας μιλούσε για τον "αγιο" Φλωρίνης που τον έπαιρνε απο παντού και που θαυμαζε τη σύναξη των δεσποταδων που μιλούσαν μεταξύ τους με γυναικεία ονόματα! Για να θυμηθώ το βιντεακι που φώναζαν η μια την άλλη Λούλα, Σουζανα και άλλες πουστιες!
          Ή μήπως κάνω λάθος; Μήπως είναι ο πατερ που σας χαιδευε στο κατηχητικό μικρά;
          Για αυτο ρε φίλε βγάζεις τόσο μισος για τους προγόνους σου;
          Τόσο αφοσιωμένος στον… ΕΡΑΣΤΗ σου!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 5:23 ΜΜ

            ριξε μια ματια στις τελετες σας και θα τον βρεις,που αρχισες να βλεπεις και παπαδες λουγκριτσα.πονηρουλα…απολλωλονιους δεν εχουμε εμεις παπαδες.βλεπεις και στο ονομα εξω επεσες.αμνησια επαθες ξαφνικα???αντε να στο κανω πιο απλο μπας και ξελαμπικαρει το μυαλουδακι σου!

            http://www.zougla.gr/assets/images/257108.jpg

            ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΥΚΡΙΤΣΑ???

            http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=198807&cid=122

            ελα και το πληρες βιογραφικο των ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΣΑΣ!!!χαχαχα…

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 10:18 ΜΜ

            ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΣΥΛΛΟΓΉ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΏΝ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ! ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙΡΟ;
            ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΊΞΕΙΣ ΌΛΕΣ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΉΣΕΙΣ ΣΟΥ;
            ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΑΛΩΜ!!! ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΣΤΕ!
            ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΣ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΈΣ Ή ΑΥΤΌΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΊΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΜΕΤΑ!
            ΓΑΒΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ!

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 2:51 ΜΜ

            χαχαχαχα…δωδεκαθειστης της εξατμισης που λεμε!!!!!!!!!τι μαθαινει κανεις απο το internet.Mετα σου λενε οι δωδεκαθειστες ειναι straight boys!τετοιους εχει και βγαζει το δωδεκαθεο;;;απο ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ αυτος ε;;;"ΚΑΜΑΡΙ" ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.Ρομπα ξεκουμπωτη!χαχα…εχω λιωσει φιλε…θα το βαλω μεσα στο αρχειο μου.
            Ενταξει δεν περιμενα απο δωδεκαθειστες και κατι αλλο…

            https://www.youtube.com/watch?v=_99xoXPsTWc

            https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pW2rOjfqLTA

            https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3XG6gl4A16Y

            file:///D:/%CE%9F%CE%9FDE.GR%20LINKS/%CE%97%20%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A6%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%91%20%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D%20%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%91%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91.%20%CE%A4%CE%9F%20%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9F%20%CE%A8%CE%95%CE%9C%CE%9C%CE%91.%20-%20%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%91%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%20%20%CE%97%20%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91_files/images.jpg

            file:///D:/%CE%9F%CE%9FDE.GR%20LINKS/%CE%97%20%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A6%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%91%20%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D%20%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%91%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91.%20%CE%A4%CE%9F%20%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9F%20%CE%A8%CE%95%CE%9C%CE%9C%CE%91.%20-%20%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%91%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%20%20%CE%97%20%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91_files/5149e189605aa2d82f9dc8e6312b_grande.jpg

            Μαλλον ακολουθει τα παραδειγματα του δωδεκαθεου!Η αληθεια ποναει ρε παιδια αλλα τι να κανουμε;
            Κοιτα ρε φιλε τι βγαζουν οι Δελφοι.Αξια "παλικαρια"…φαντασου και αυτα που δεν μας λενε ακομη.Πατησα ρε φιλε στο google (δωδεκαθεισμος και μασονια) και γινεται της κακομοιρας με στοιχεια.Ο εχθρος εντος της χωρας μας και καποιοι ακομα τραβανε τον υπνο του δικαιου που λεμε!Αυτα τα "παλικαρια" θελουν να λεγονται κι Ελληνες ε;;;

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 4:15 ΜΜ

            Ατρανταχτες αποδειξεις ρε φίλε! Τι αποκάλυψη εκανες τώρα; Εμανα προσωπικά με έπεισες!
            Μια ερώτηση μόνο να σου κάνω!
            Λες: "αχ αχ αχ έχω λιωσει, θα το βάλω μέσα στο… αρχείο μου".
            Γιατί βογκάς, τι σε… "λιωνει" μανίτσα, τι είναι αυτο που θέλεις να βάλεις μέσα σου; Τι υπονοεις με το συμβολισμό το… "αρχείο μου";
            Που εχεις το… "αρχείο σου";
            Φτιαχνεσαι με αυτές τις φωτο και θέλεις να βάλεις κάτι μέσα σου, έτσι;
            Τι να πω, λυπάμαι για το κατάντημα της ελληνικής εκκλησιας! Ντροπή σου είσαι και ανθρωπος του θεού! Άκου λιωνω να το βάλω μέσα μου!

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 7:18 ΜΜ

            για να σε πειραξε εσενα 6.15 μαλλον το αντιθετο θα συμβαινει.περαστικα σου και να τον χαιρεσαι τον δωδεκαθειστη σου.

          • Ανώνυμος 01/10/2015 @ 9:30 ΠΜ

            ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ Ο 6:15 ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΌ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΈΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌΤΗΤΑ.
            ΦΙΛΕ 9:18 ΕΜΈΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΚΑΘΌΛΟΥ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΈΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΜΉΣΕΙΣ!
            ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΝΔΡΏΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΖΕΥΕΙΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ Ο ΠΡΏΤΟΣ ΟΎΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ!
            ΦΙΛΕ 6:15 ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΆΛΛΗ ΕΠΟΧΗ!

  17. Ανώνυμος 01/05/2015 @ 2:44 ΜΜ

    Σε όσους έχουν αμφιβολίες περί της ιστορίας του χριστιανισμού, από ιδρύσεως ως σήμερα, σας παραθέτω το παρακάτω βιβλίο σε μορφή PDF: http://www.pare-dose.net/4001
    Kαλή ανάγνωση και καλά συμπεράσματα.

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    • Ανώνυμος 01/05/2015 @ 5:43 ΜΜ

      μου αρεσει που μας υποδεικνυεις του καθε καμενου Νεοπαγανιστη-Δωδεκαθειστη-Ειδωδολαλατρη τους ιστοχωρους.αυτοι καψανε τον εγκεφαλο τους πριν καν γεννηθουνε.απο ξενα κεντρα του εξωτερικου προερχονται δηθεν Αρχαιοελληνολατρεις!Νομιζεις οτι δεν ξερουμε που τα διαβαζετε και ερχεστε και μας τα κοτσαρετε;τοσο ανιδεοι μονο εσεις μπορειτε να αποδειχτειτε.ουτε στην τουαλετα δεν αξιζει να τα ριξω και να τραβηξω και το καζανακι.
      γι'αυτο οταν σας λεμε ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ;δεν απαντατε αλλα ειρωνευεστε και απο πανω.

      http://www.politeianet.gr/books/9789608768826-tsouros-p-kuriakos-dialogos-o-neopaganismos-tis-neas-epochis-216933

      παρε και'συ να διαβασεις να ξεστραβωθεις.καλα συμπερασματα.

      http://oxistineapagosmiataxi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2324.html
      http://oodegr.co/neopaganismos/index.htm
      http://www.egolpion.com/41266C39.el.aspx
      http://www.apologitis.com/gr/ancient/neo_ntoretta.htm
      http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7706.html
      http://www.hiphop.gr/forum_topic/215711/1
      http://www.eglimatikotita.gr/2011/01/blog-post_8020.html?showComment=1293928562688
      http://orthodoxy-rainbow.blogspot.gr/2011/10/blog-post_5729.html
      http://www.sostis.gr/blog/item/264-arxaiolatreia

      http://www.egolpion.com/jesus_paganns.el.aspx

      μπορω να σου δωσω ΑΜΕΤΡΗΤΑ κι αλλα.

      ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ οι σημερινοι Ελληνες ποιοι ειστε ολοι εσεις που ξαφνικα μας το παιζετε ΔΗΘΕΝ αρχαιοελληνολατρεις(χρησιμοποιειτε και διαφορα ονοματα σε λογαριασμους και σε ιστοχωρους για να γινετε και πιο "πειστικοι") ενω απο πισω προωθειτε ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!η αληθεια ποναει το ξερω αλλα το ψεμα,η προπαγανδα σας και η ειδωλολατρεια σας δεν θα περασει.τοσο απλα.

      καλη λευτερια στην ψυχη και το μυαλο σου συννεληνα σου ευχομαι.ποτε δεν ειναι αργα.

      ΑΣ πληκτρολογησουν οι Ελληνες (νεοπαγανισμος και δωδεκαθεισμος)στο google να δουνε οι σημερινοι ελληνες τα ψεματα,τα αισχη,τις προπαγανδες,τα βδεληματα σας,που τολμησατε ακομη και το Ιησου Χριστο να τον βαλετε μεσα στις βρωμιες σας.αν ειναι δυνατον…

      • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 11:45 ΠΜ

        Ρε την Εβραιολουγκρα! Τι παραπομπές είναι αυτές μωρή λουλού "δούλος σου κύριε Γιαχβέ"!
        Εγκολπιον, σώστης, απολογητής, Ορθοδοξία και άλλες μακακίες της συναγωγής σου;
        Ρωτά τον μπάρμπα μου τον ψεύτη δηλαδή! Τι αξιόπιστη ενημέρωση ενημέρωση ρε Μωσέ Νταγιάν!
        Για πες μας πόσες φορές και μνημονεύεται ο… Ισραήλ σε δοξολογιες και υμνολογια της εκκλησίας και γιατί;
        Ουστ ΑΗΔΙΑ!!!

        • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 3:31 ΜΜ

          HIP HOP forums, oxistineapagosmiataxi, και αλλα, δεν διαβασες τιποτα ετσι?
          Κρατα γερα τις παρωπιδες.

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 8:29 ΜΜ

            Κάτι απο Cha cha, salsa, και exipnisita δεν εχεις! Τι αηδίες είναι αυτές; Ποιος μιλάει για παροπιδες ρε παιδια! Οι μουτζαχεντιν του εβραιοχριστιανισμου!
            Τον ιουδαιοχριστιανοΑΡΑΠΗ κι αν τον πλενεις, το σαπούνι σου χαλας, τελικά!

          • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 10:10 ΜΜ

            ολο το σαπουνι το φαγατε εσεις.δεν αφησατε τιποτε.αδυνατον να γινει αυτο που λες.μουτζαχεντιν του δωδεκαθεου και του νεοπαγανισμου υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα!γιατι δεν αναφερεσαι με τοση αγαπη και σε αυτους;αντικειμενικοτατο σε βλεπω συννεληνα.γιατι κλεινεις τα ματια σου στα νεοπαγανομασονονακια και της νεας ταξης πραγματων;και΄συ ενας απο αυτους ε;ετσι να βλεπουν οι συννεληνες που προσπαθειτε να τους ριξετε,και σε ποια στοματα λεοντων.

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 12:16 ΠΜ

            Θα αναφερθώ και σε αυτούς μόλις τελειώσω με εσάς! Θεωρώ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ την περίπτωση σας γιατί εσείς αποπροσανατολιζετε τους πιστούς, οδηγοντας τους πνευματικά στην αγκαλιά ξένου λαου, καθόλου φιλικού προς τη χώρα και τον Έλληνα!
            Αυτοί δεν είναι χριστιανοί και στο κάτω κάτω μιλούν για την παλιότερη Ελλάδα! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
            Ακόμη και να διαφωνώ, δεν παύουν να είναι ΈΛΛΗΝΕΣ αδέρφια μου, που ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΊΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!!!
            Έλληνας που βρίζει τους προγόνους του και εξυμνεί ως προπατορες αλλοφυλους δεν μπορει να αντιμετωπίζεται απο τους ΈΛΛΗΝΕΣ παρα μόνο σαν ΧΑΦΙΕΣ! Κατάλαβες ΕΦΙΑΛΤΗ;

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 12:55 ΠΜ

            Σαλόμ, σαλόμ Χιραμ εκ σπέρματος Δαυιδ, γόνε του Ισαάκ, που έχεις για προπατορα τον Αβρααμ, οπως και ο πιο πάνω σχολιαστής και η φάρα του!
            Άρα ποια είναι η συγγενεια εδώ; Ποιος είναι αδερφακι της μασονιας;
            ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ… ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΊΧΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ;

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 2:12 ΜΜ

            2.16 προσεχε να μην παθεις τιποτα.Ολοι Ελληνες ειμαστε στην καταγωγη και την ιστορια.Στην θρησκεια διαφερουμε το οποιο αυτο δεν εχει καμια σχεση με τον τροπο που φωναζεις και λες οτι θα τελειωσεις κιολας και μαζι μας.Τι εχεις τελειωσει αν επιτρεπεται;
            Απο την στιγμη που γεννηθηκα,μεγαλωσα,υπηρετησα την πατριδα μου,και δεχομαι την ιστορια της ΠΛΥΝ της μυθολογιας και του δωδεκαθεου(ως γνωσεις και να περναει η ωρα καλα ειναι,αλλα μεχρι εκει),δεν βρισκω κανεναν λογο να αποτελω κινδυνο για την πατριδα μου.Εκτος κι αν εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι το DNA αλλαζει με τα θρησκευτικα πιστευω των ανθρωπων!εχει καποια επιδραση η πιστη στο DNA;;;το απεδειξε ο Διας ή ο Λιακοπουλος;

            2.55 εσυ στο παραληρημα σου…δεν σε ενοχλει κανεις.

          • Ανώνυμος 01/10/2015 @ 9:32 ΠΜ

            Έτσι εξήγησε το τόση ώρα να καταλάβουμε! Φίλε είσαι ξένος και αισθάνεσαι Έλληνας επειδή γεννηθηκες εδώ.
            Με εσένα δεν έχω κανένα πρόβλημα! Σε περασα για Έλληνα προδοτη!
            Αυτο με ΕΝΟΧΛΕΊ, το δικο μου γονίδιο!

  18. Ανώνυμος 01/06/2015 @ 11:46 ΠΜ

    Ο σύνδεσμος που σου πρότεινα να διαβάσεις χριστιανοπαδέ, δεν είναι η υποκειμενική άποψη κάποιου μπλόκερ, είναι βιβλίο, (βασισμένο σε ιστορικά χειρόγραφα και διατριβές πολλών ερευνητών και αναλυτών), του ερευνητή Ι.Ν.Ρούσσου σε μορφή PDF. Αλλά τόσο τυφλός είναι ο φανατισμός σου που δεν τολμάς καν να αφιερώσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις. Δηλαδή πας κόντρα ακόμα και στη διδασκαλία του "ερευνάτε τας γραφάς". Εκτός κι αν με τον όρο "γραφάς" εννοείτε αποκλειστικά τα "δικά σας" γραφτά.
    Για να τελειώνουμε λοιπόν με όλους εσάς τους αδιάβαστους εβραιορθοδόψυχους. Το δόγμα σας δεν στηρίζεται σε ιστορικές μαρτυρίες, αλλά σε γραφές (ενίοτε συγκεχυμένες) ΟΠΑΔΩΝ ή μαθητών. Αρα δεν μπορούν να έχουν κανένα αντικειμενικό ιστορικό κύρος.
    [ Είναι ποτέ δυνατόν να είναι αντικειμενική μια ιστορία, για τη ζωή και το έργο του Μητσοτάκη, αν την έχει γράψει ο Κυριάκος, ή οποιοσδήποτε άλλος οπαδός του;;]
    Οι επίσημοι ιστορικοί της εποχής εκείνης (κι όχι αγράμματοι ψαράδες) δεν αναφέρουν απολύτως τίποτα για όλα αυτά που περιγράφονται στην Κ.Δ ως γέννηση-θαύματα-σταύρωση, κάποιου μεσσία από τους πολλούς που φύτρωναν στην περιοχή των εβραίων.
    Οι μεγαλύτεροι ιστορικοί λοιπόν της εποχής του Χριστού, αλλά και παγκοσμίως αναγνωρισμένοι, ήταν:
    Σενέκας, Πλούταρχος, Τάκιτος, Ιώσηπος. Αυτοί ούτε είδαν ούτε άκουσαν για το μεσσία Γιέσουα;;
    Σας παραθέτω τα φοβερά και τρομερά που γράφουν οι γραφές σας για το Γιέσουα με τη χρονολογική σειρά:
    1. Τρεις επιστήμονες (μάγοι) από τα βάθη της Μ.Ασίας ταξίδεψαν μήνες για να δουν το θεάνθρωπο βρέφος.
    2. Για πάρτη Του ο Ηρώδης έσφαξε 4.000 (?) παιδιά.
    3. Στα 12 χρόνια του άφησε άφωνους με τις γνώσεις Του, τους ιερείς στο ναό του Σολομώντα.
    4. Για 20 και πλέον χρόνια είναι παντελώς εξαφανισμένος και επιστρέφει στα 33 του κάνοντας τα θαύματα το ένα μετά το άλλο. Μέχρι ανάσταση νεκρών!
    5. Κατά χιλιάδες (!!) συρρέουν πίσω του ο κόσμος για να το ακούσει και να τον επευφημίσει κατά την είσοδο στα Ιεροσόλυμα.
    6. Συλλαμβάνεται και απασχολεί το σύνολο του τότε υψηλόβαθμου ιουδαϊκού ιερατείου, αλλά και ολόκληρη ρωμαϊκή αυτοκρατορία και την αναγκάζει να απολύσει τον επικίνδυνο αναρχικό πολεμιστή ζηλωτή (Βαραβά), για να σταυρώσει έναν παντελώς ακίνδυνο γι αυτήν προφήτη-μεσσία.
    7. Την ώρα που πεθαίνει στο σταυρό, γίνονται πράματα και θάματα. Σκίζεται ο καταπέτασμα του Ναού, ανοίγονται τάφοι και βγαίνουν ζόμπι, σεισμοί, καταποντισμοί….κ.α.
    8. Αναστένεται μέσα από φυλασσόμενο από στρατιώτες τάφο.
    Και για όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά γεγονότα, κανείς ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ιστορικός της εποχής εκείνης, ούτε είδε, ούτε άκουσε, ούτε έγραψε. Ούτε Εβραίος, ούτε Ρωμαίος, ούτε Αιγύπτιος, ούτε Ελληνας, ούτε Βαβυλώνιος, ούτε Αραβας, ούτε Πέρσης. ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! Μόνον οι αγράμματοι μαθητές του και οι οπαδοί του, τα είδαν όλα αυτά και έσπευσαν να τα καταγράψουν (και μάλιστα με λεπτομέρειες) στα διάφορα ευαγγέλια.
    Ο Σόλων, ο Λεωνίδας, ο Ραμσής, η Κλεοπάτρα, η Υπατία, ο Σωκράτης, ο Περικλής, ο Αλέξανδρος, ο Μίθρας, ο Ξέρξης, ο Ζορωάστρης, ο Αντίοχος κ.α. Ολοι αυτοί υπήρξαν γιατί τους αναφέρουν οι ιστορικοί της εποχής και ουδείς ποτέ στον πλανήτη, σε καμία ιστορική περίοδο δεν τους αμφισβήτησε.
    Πείτε μου λοιπόν, υποδείξτε μου έναν ΕΠΙΣΗΜΟ ιστορικό της εποχής αυτής, που να έγραψε μισή αράδα για τον μεσσία σας και χρισμένο Γιέσουα (Ιησού).
    Οταν μου αποδείξετε την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ιστορικότητα του προσώπου αυτού, τότε τα ξαναλέμε!!

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 2:49 ΜΜ

      ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ…

    • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 8:30 ΜΜ

      Γι'αυτο που αναφερθηκες περι του "ερευνατε τας γραφας" σου απαντω με αυτο.

      http://imverias.blogspot.gr/2011/12/blog-post_09.html

      Απλα ειστε τοσο στενομυαλοι και υλιστες,που αν δεν σας εδειχναν το πιστοποιητικο γεννησεως οι γονεις σας θα πιστευατε οτι σας γεννησε ο Διας.

      Για δε τα υπολοιπα σου απαντω συντομα και κοφτα.
      Αποστολοι-Μαρτυρες-Οσιοι-Αγιοι-Πατερες εκκλησιας-σημερινοι Ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι!Δεν χρειαζομαι ιστορικους να μου αποδειξουν την υπαρξη της πηγης(2000 χρονια μετα και αλλα τοσα χρονια να υπαρξουν) οταν ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ!!!Πες μου τωρα οτι δεν υπηρξαν και αυτοι με τελευταιο τον Ιωαννη τον Νεοτερο(μαθητη) εξοριστο στην Πατμο που εγραψε και την αποκαλυψη και χτυπιεμαι απο κατω στα γελια.

      Ο Ιησους Χριστος ηρθε και γεννηθηκε τοσο απλα και ταπεινα αλλα και σταυρωθηκε,θυσιαστηκε ως ενας κοινος "ληστης" γι'αυτο που διδασκε στους μαθητες του.Εγω π.χ αν και ειμαι 2014 χρονια μεταγενεστερος του Ιησου θα θυσιαζομουν για την πιστη του με πολυ μεγαλη δυναμη και πιστη.Εσυ θα θυσιαζοσουν για τον Ανυπαρκτο Δια και οσα διδασκε επανω σε εναν σταυρο οπως ο Ιησους;Αποδειξεις υπαρχουν.
      Η γεννηση του Ιησου φυσικα και δεν θα μπορουσε να αναφερεται με τον τροπο που εσυ επιζητας ΑΦΟΥ θα επρεπε να υπαρχει το σημερινο ληξιαρχειο!Ελπιζω συνεπως να τρολλαρεις.Εσυ αν ειχες γεννηθει ως ενα "ασημαντο" μεχρι τοτε ατομο θα το γνωριζε κανεις ιστορικος;φυσικα και οχι.Μετεφερε τον εαυτο σου στις συνθηκες που επικρατουσαν τοτε και θα καταλαβεις.
      Το ενδιαφερον φιλτατε των ιστορικων εκεινης της εποχης ηταν ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ(αραγε τυχαιο;),Ρωμαικη αυτοκρατορια κτλ.Συνεπως το να επιζητας ιστορικες πηγες για ενα βρεφος,για μια εμφανιση στα 12 χρονια του,ΑΛΛΑ και 3 χρονια διδασκαλιας και σταυρωσης του ειναι τελειως ανοητο και ανουσιο ΟΤΑΝ οι ιδιοι οι Αποστολοι(αρκετοι απο αυτους βρηκαν μαρτυρικο θανατο)τον εζησαν απο κοντα,τον αγγιξανε,τον ειδαν να θαυματουργει κυριολεκτικα και οχι μονο.
      http://www.egolpion.com/historic_jesus.el.aspx
      http://www.oodegr.co/oode/grafi/kritiki/istorikotita_xristou_1.htm
      http://www.gotquestions.org/Greek/Greek-did-Jesus-exist.html(διαβασε το αξιζει)
      http://imverias.blogspot.gr/2011/05/blog-post_7016.html
      http://imverias.blogspot.gr/2012/03/blog-post_07.html

    • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 8:30 ΜΜ

      Εδω δεν υπαρχουν πηγες "αξιολογες"(κατα τα δικα σου κριτηρια και αλλων) πηγες για τον ιδιο τον Ποντιο Πιλατο τον τοτε αντρα της Ρωμαικης αυτοκρατοριας(υπαρχουν ομως)που ειχε δυναμη να κανει οτι θελει!
      http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85

      Εδω το δωδεκαθεο ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ(ψαξε στον Ολυμπο να το βρεις),και υπαρχουν δηθεν "μυαλωμενοι" ανθρωποι που θελουν και να το αναβιωσουν και ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙ!!!
      Αν ο Ιησους ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ!Πραγμα που θα ερχοταν σε αντιθεση με ενα σωρο πραγματα που μας ειπε και διδασκε ως αναφαιρετο το δικαιωμα σου στην ελευθερη επιλογη!
      «ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι»
      «Ότι εώρακάς με πεπίστευκας· μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες» (Ιωάν. κ΄ 20)και ενα σωρο αλλα!(δεν εχουν αξια για εσενα οποτε αν θελεις προσπερασε το ως συνηθως).

      Ξερεις σημερα ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ,ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,κλπ οι οποιοι ποτε δεν θα κατοχυρωθουνε ως "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ" ΕΚΤΟΣ απο κατι Πολιτικους οπως Παπανδρεου,Σαμαρας,Μητσοτακης Κ.Α;ολοι αυτοι οι συνανθρωποι σου για εσενα ειναι ανυπαρκτοι με την λογικη σου!Για εμενα υπαρκτοτατοι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
      Εσυ μηπως ξερεις τα ονοματα των 300 του Λεωνιδα(λεγεται οτι δεν ηταν τοσοι αλλα μερικες χιλιαδες);Αρα δεν υπηρχαν.Ολα τα εκανε ο Λεωνιδας.
      Ξερεις τους στρατιωτες του Μ.Αλεξανδρου που πολεμησαν ολοι πλαι του;Αρα ΔΕΝ υπηρξαν!Ολα τα εκανε ο Μ.Αλεξανδρος.
      κ.ο.κ…ακομη και για την ιδια την Ελληνικη ιστορια πολλα ειναι αμφιβολα…απο ιστορικο σε ιστορικο(ανθρωποι με επιρροες ηταν κι αυτοι) και πολυ κατα την πραγματικοτητα!
      Οποτε η λογικη σου ειναι τελειως fault!!!ΛΑΘΟΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

      Ακομη και οι μεθοδοι της ιστορικοτητας του Θουκιδιδη και του Πλουταρχου εμπεριεχουν προφορικη παραδοση και πολλα αλλα(τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια),
      http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

      που οσο ανυπαρκτα θελεις να μας πεις για τα δικα σου που ισχυριζεσαι,αλλο τοσο μπορω να σου πω κι εγω.

      Οι εποχες,οι μετακινησεις των ιστορικων,οι αναφορες σε παρελθοντικους χρονους πολυ πιο πισω απο την ιδια την υπαρξη τους ηταν τοσο αμφιβολα οσο θα μπορουσε καποιος να το δει με την σημερινη λογικη και απαιτησεις.
      Σημερα με το ιντερνετ την ταχυτατη μετακινηση,τους υπολογιστες,κινητα,συσκευες εγγραφης ηχου και εικονας ΣΑΦΩΣ ΔΙΔΟΥΝ μια πιο αξιοπιστη ιστορικη αναφορα στα νεοτερα χρονια αναλογως φυσικα και παλι απο ποιους καταγραφεται.
      Εδω η μπαλα(κατα των ιδιων που επικαλεισαι) χανεται στο βυζαντιο και στους νεοτερους χρονους(ελληνικη επανασταση,παγκοσμιοι πολεμοι)με τον καθενα να ερμηνευει οπως τα θελει,εσυ μιλας για 2014 χρονια πριν;

      Για ολους μας υπαρχει μια μοναδικη αποδειξη 100 τοις εκατο επιβεβαιωμενη για τα οσα ισχυριζεται η μια και η αλλη πλευρα.Ο Θανατος.
      Μεχρι τοτε…καλη συνεχεια στα πιστευω σου.

      Φανατισμος ειναι μια λεξη υποκειμενικοτατη ΑΝΑΛΟΓΩΣ το πως θελει καποιος να την ερμηνευσει κατα το δοκουν.
      Εγω χρησιμοποιω την Λεξη Πιστη χωρις φοβο και χωρις να με αναγκαζει κανεις!
      Εσυ χρησιμοποιεις την λεξη αποδειξη(οσο αυτη μπορει να αποδειχτει),αναγκαζοντας σε να το δεχτεις.Ποιος ζει ελευθερα;
      Εγω ή εσυ;

      ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ σου "αποδειξω" μεσα στο συμπαν οτι 1+1=2,αλλα εξω απο αυτο δεν ισχυει κατι τετοιο.Ποια "πιστη" θα ακολουθησεις;την πρωτη ή την δευτερη;
      Η πρωτη ειναι αυτη που ζεις.
      Η δευτερη αυτη που θα ζησεις.(αν και οποτε προλαβει η εκαστοτε επιστημη να σου την αποδειξει).
      Διαλεξε.Εγω διαλεξα.

      • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 10:38 ΜΜ

        Πολύ ωραία όσα αναφέρεις για τον Χριστό, τον λόγο, τη διδασκαλία και τη ζωή του και πίστεψε με, το ογδόντα πέντε τοις εκατο των ελληνων είναι σύμφωνοι με τα λεγόμενα σου!
        Θα μπορούσες να πεις την άποψη σου για την Παλαιά Διαθήκη, για το εαν πρέπει να δοξολογουμε στις εκκλησίες τους Αβραάμ και Ισαάκ ως προπατορες, Εαν πρέπει να διατηρήσουμε σαν ελληνοχριστιανοί το ιουδαικό τελετουργικό και τις ημέρες μνήμης των προγόνων κα της ιστορίας τους;
        Θα πρέπει να σταματήσουν και να αποκυρηχθουν οι ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από την εκκλησια;
        Πρέπει να πιστεύει ο Έλληνας χριστιανός, ότι οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν ομοφυλοφιλοι, παιδεραστες και πολεμοχαρείς;
        Μια απάντηση εαν μπορείς για κάθε ένα απο τα παραπάνω!

        • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 11:58 ΠΜ

          Πες μου πρωτα εσυ ποια θρησκεια πιστευεις και αναφερεσαι και'γω θα σου αναλυσω και θα σου απαντησω σε αυτα που ρωτας.
          Ο διαλογος εχει νοημα οταν και οι δυο πλευρες μπορουνε να συζητησουν για τα πιστευω τους.Σε ρωτω,διοτι και'γω θελω να σε ρωτησω αρκετα πραγματα και μαλιστα περι ομοφυλοφιλια,παιδεραστων,και πολεμοχαρων κλπ…θα επικαλεστω μαλιστα δικες σας πηγες για να ειμαι και πιο δικαιος.Πρωτα πες μου την θρησκεια την οποια ασπαζεσαι και πιστευεις και μετα τα υπολοιπα.

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 4:34 ΜΜ

            Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία παρα μόνο στον λόγο του Χριστού ως φυσική συνέχεια της αρχαίας ελληνικής ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, δοσμενο όμως όχι μόνο απο τα επίσημα ευαγγελια αλλα και
            απο το σύνολο όλων των γραφων και κυρίως αυτα που απορρίφθηκαν απο την επικρατούσα εκκλησιαστική θρησκεία, ανατολική και δυτική!
            Θεωρώ ότι αυτο που πρεσβεύει η σημερινή ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΑΥΛΙΑΝΙΣΜΟΣ" αφού ο Σαούλ, ως γνήσιος "πωλητής" και αντιπρόσωπος του ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ, βλέποντας την εξάπλωση της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, εστάλει ανα τα έθνη, αφου του ανατέθηκε η συγκεκριμένη αποστολή, ώστε να εγκαταστήσει τα ΕΒΡΑΪΚΆ ΔΕΔΟΜΕΝΑ μέσα στον πραγματικο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, αφενός για να αλλοιώσει τον χαρακτηρα του και αφετέρου για να προωθήσει παγκοσμίως το ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟ πλέον ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, να τον αποδεχθεί ως αληθεια η οικουμένη και μέσω αυτου να κυριαρχήσει η φυλή του στον κόσμο, αρχικά πνευματικά και κατόπιν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ οπως και έγινε σήμερα!
            Κάτι ανάλογο έγινε και με το Ισλάμ! Στρατηγική εξατομικευσης με βάση ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΟΝΟΤΥΠΟ και ΦΑΙΝΟΤΥΠΟ!
            Δεν θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι ως προς τα πιστεύω μου, ούτε να προσπαθήσεις να με πείσεις! Όπως λοιπόν σχεδόν υποσχεθηκες παραπάνω, θα ήθελα απαντήσεις σε ένα προς ενα στα ερωτήματα που σου έθεσα, εαν έχεις την καλοσύνη!

          • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 7:26 ΜΜ

            Διαλογος σημαινει συζητω.Αν δεν θελεις "κριτικη" επανω σε αυτα που πιστευει τοτε και'γω δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου απαντησω.Εχω να σου πω αμετρητα στοιχεια περι αυτων που ισχυριζεσαι που λες,αλλα θα σεβαστω την(θρησκεια σου),και θα το αφησω.Αν θελεις συνεχεια θα δεχτεις και την "κριτικη".Εσυ αποφασιζεις.

          • Ανώνυμος 01/08/2015 @ 6:32 ΠΜ

            Είσαι πολύ λίγος και απο ότι βλέπω, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ώστε να τοποθετημένα στις ερωτήσεις μου! Εγω θα αποδεχομουν τις θέσεις σου, χωρίς να τις σχολιασω, γιατί η άποψη μου είναι ότι ο καθένας μπορει να πιστεύει σε ότι θέλει και να τοποθετηται για αυτό όπως θέλει.
            Για να διστάζεις να απαντήσεις φαντάζομαι ότι θα θεωρείς πως θα εκτεθείς.
            Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολη η αντιμετώπιση των ελληνοχριστιανων απο εσάς τους εξιουδαισμενους!
            Έχετε μάθει να αντιμετωπίζεται τους δωδεκαθειστες γιατί εκεί υπάρχουν αδυναμίες.
            Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΊΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΗΣ
            ΑΡΧΑΊΑΣ ΕΛΛΆΔΑΣ.
            Απλά λυπάμαι για την τοποθέτηση σου γιατί φάνηκε ότι προσπαθείς να ξεγελάσεις τους συνομιλητές σου, με τους ΔΗΘΕΝ ελεύθερους διαλόγους που υποτίθεται ότι πρεσβεύεις!
            Μάλλον είσαι εδώ για κατηχηση (αφου θέτεις ως όρο την κριτική) πράγμα φυσιολογικό για όλες τις ιουδαιογενεις θρησκείες (ας
            θυμηθούμε τους μάρτυρες του ΙΑΧΩΒΑ).
            Νομίζω ότι το μονο που απομένει τελικά, είναι να δικαιωσουμε όλοι αυτούς που σου συμπεριφέρονται όπως βλέπουμε!
            Είχες την ευκαιρία σου και την ΈΧΕΙΣ ακόμη εαν απαντήσεις σωστά κάτω απο το σχόλιο μου!
            Αλλιώς θα καταλάβουν όλοι τον ρόλο σου και το τι θα πρέπει να αποφεύγουν!
            Περιμένω!

          • Ανώνυμος 01/08/2015 @ 12:23 ΜΜ

            To σχολιο μου ηταν ξεκαθαρο.Ουτε φοβαμαι να εκτεθω(απλα φαντασιωνεσαι οτι καποιος εισαι,λες και τι θα με κανεις;),ουτε μαρτυρας του Ιεχωβα ειμαι,ουτε δισταζω να απαντησω εφοσον απο την αρχη κανω ελευθερα μια συζητηση για ολα.Συνεχιζεις τελειως λαθεμενα να βαζεις ταμπελες σε Ελληνες(Ιουδαιους,Εβραιους κλπ διοτι φοβιζει και πουλαει το καταλαβαινω) διοτι δεν πιστευουν σε Νεοπαγανιστικα "δογματα" κατα την δικη σου αποψη.Αλλο η θρησκεια,αλλο το να εισαι Ελληνας αυτης της χωρας.Ειμαστε οι μονη χωρα παγκοσμιως που Νεοπαγανιστες φερουν αυτη την αποψη.Δηλαδη δεν δυναται καποιος να ειναι Ελληνας και να φερει την πιστη στην οποια θελει να πιστευει;τοτε ΓΙΑ ΠΟΙΑ Δημοκρατια κοπτεσαι σε αυτη την χωρα αν θελεις να επιβαλλεις την πιστη την δικη σου;στο εξωτερικο οπου υπαρχει πολυπολιτισμος και ενα σωρο θρησκειες,αλλα και διαφορων καταγωγων,ολοι αυτοι δεν μπορουνε να ειναι Αγγλοι,Αμερικανοι,Γαλλοι,Ιρλανδοι,Ολανδοι κλπ πολιτες;δηλαδη για να ειμαι "original" δηθεν Ελληνας πρεπει να προσκυνησω το δωδεκαθεο ή οποιαδηποτε αλλη αντιληψη περι θρησκειας;οτι δικαιωματα εχεις εσυ,εγω,ΤΑ ΙΔΙΑ εχει και ο καθε συνανθρωπος σου και πολιτης σε αυτη την χωρα.Οταν δεν προξενω κανενα κακο στην χωρα μου ειμαι Ελευθερος να πιστευω οπου θελω!
            Δηλαδη ενας Αθεος Ελληνας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;συγκροτισε την σκεψη σου πρωτα,τοποθετησου σε αυτα που προσπαθεις να πεις,και μετα ελα να συζητησουμε σοβαρα.Διοτι στα σοβαρα δεν μπορει να σε παρει κανεις σε μια δημοκρατικη χωρα οταν αρχιζεις να λες με το συμπαθιο τετοιες ανοησιες.
            Για δε τις θρησκευτικες αντιληψεις που εκφραζεις απλα δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που λες.Νεοπαγαναστικες αποψεις,προπαγανδα και ακρως αιρετικες τις χαρακτηριζω.Δικαιωμα σου να τις πιστευεις,δικαιωμα μου να τις απορριπτω.

            http://www.egolpion.com/CA635D21.el.aspx

            απαντηση σε αυτα που λες.

          • Ανώνυμος 01/10/2015 @ 9:35 ΠΜ

            Σε λυπάμαι καημένε, είσαι ασήμαντος! Είχα μια ελπίδα διαλόγου με εσένα αλλα τελικά είσαι κι εσυ σε χαλί!
            Μου θελετε και διαλόγους γαιδουροκεφαλοι! ΜΟΣΧΑΡΙ!

    • Ανώνυμος 01/06/2015 @ 10:27 ΜΜ

      [ Είναι ποτέ δυνατόν να είναι αντικειμενική μια ιστορία, για τη ζωή και το έργο του Μητσοτάκη, αν την έχει γράψει ο Κυριάκος, ή οποιοσδήποτε άλλος οπαδός του;;]

      Ρε φιλε,πας να μας τρελανεις;αμα δεν ξερει λεπτομερειες για τον πατερα του ο Γιος,θα φωναξεις την κυρα-πιπιτσα της γειτονιας που το τοσο θα το κανει τοσο;ασε που θα σε βγαλει και κερατα!αυτα ειναι επιχειρηματα τωρα;αμα δεν ξερω εγω για τον πατερα μου θα ξερει ο εξαδελφος απο την Αμερικη που ειχε να τον δει απο την γεννηση του;λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.

      Απο την αλλη μας λες οτι οι ιστορικοι που η πλειοψηφια απο αυτους δεν βρισκοταν στην περιοχη εκεινη,αλλα και καποιοι να βρισκοταν,θα εδιναν σημασια για τα δεδομενα της εποχης εκεινης και της περιοχης αν π.χ"ο Σαμαρας πηγαινε στα τρικαλα για να εξαγγειλει το προεκλογικο του προγραμμα;"
      και μας λες κι απο πανω οτι θα ετρεχε και το BBC να το καταγραψει!σοβαρεψου,δεν ειναι κακο.Ο Χριστιανισμος αρχισε να "δυναμωνει" μετα την ανασταση του Ιησου και την εκπληρωση των γραφων.Ξυπνα.

      Τελος,αφου ρε φιλαρα οι Ιστορικοι δεν μας λενε αυτο που θελεις εσυ για να πιστεψεις και να πειστεις,ΤΟΤΕ γιατι ψαχνουν το σωμα του Ιησου οι Αρχαιολογοι και οι ιδιες κομπανιες;!αυτους που επικαλεισαι για να ισχυριστεις αυτο που θελεις εσυ,την αληθεια την ξερουν οτι υπηρξε Μεσσιας!φαντασου τι θα γινοτανε αν τον παραδεχοντουσαν δημοσιως!ετσι,μονο για μια στιγμη.Μπορεις;

  19. Ανώνυμος 01/06/2015 @ 9:50 ΜΜ

    Είπες αγαπητέ 10:30
    "Εσυ χρησιμοποιεις την λεξη αποδειξη(οσο αυτη μπορει να αποδειχτει),αναγκαζοντας σε να το δεχτεις.Ποιος ζει ελευθερα;
    Εγω ή εσυ;

    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ σου "αποδειξω" μεσα στο συμπαν οτι 1+1=2,αλλα εξω απο αυτο δεν ισχυει κατι τετοιο.Ποια "πιστη" θα ακολουθησεις;την πρωτη ή την δευτερη;
    Η πρωτη ειναι αυτη που ζεις.
    Η δευτερη αυτη που θα ζησεις.(αν και οποτε προλαβει η εκαστοτε επιστημη να σου την αποδειξει).
    Διαλεξε.Εγω διαλεξα."

    Η σειρά μου τώρα.
    Διάλεξες λοιπόν: Μεταξύ επιστήμης – εξ αποδείξεως αλήθειας, και την "θεόπνευστη" – εξ αποκαλύψεως αλήθεια, τη δεύτερη εκδοχή! Πολύ ωραία, γούστο σου καπέλο σου. Είσαι ένας ακόμα που προτιμά να ζει με την εικασία και όχι το δεδομένο. Κι αυτό δεκτόν.
    Ομως καλά θα κάνεις να επισκεφτείς το συντομότερο έναν ειδικό ψυχολόγο, μπας και σου πει κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στο μέλλον. ΑΝ δε θέλεις πάλι δεκτόν. Ομως να θυμάσαι πως προτίμησες να ζεις με την αλήθεια των αυτιών σου κι όχι των ματιών σου.
    Καλή τύχη και καλό παράδεισο…..
    Εγώ επέλεξα να ζήσω ως αναζητητής της αδογμάτιστης γνώσης και εκ της ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΣ κι όχι εκ της αποκαλύψεως ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Με την επιστημονική γνώση κι όχι με την αναπόδεικτη θεοπνευστία οποιουδήποτε δόγματος. Με τη λογική κι όχι με την πίστη. (έχω το δικαίωμα κατά τα γραφάς) Ετσι δεν είναι;;; το'χω ή δεν το'χω;;;
    Υ.Γ: Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ να μου αναλύσεις, πως γίνεται εκτός σύμπαντος το 1+1 να μην κάνουν 2. Κάνε μου αυτή τη χάρη……please!!!

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:33 ΜΜ

      [Η σειρά μου τώρα.
      Διάλεξες λοιπόν: Μεταξύ επιστήμης – εξ αποδείξεως αλήθειας, και την "θεόπνευστη" – εξ αποκαλύψεως αλήθεια, τη δεύτερη εκδοχή! Πολύ ωραία, γούστο σου καπέλο σου. Είσαι ένας ακόμα που προτιμά να ζει με την εικασία και όχι το δεδομένο. Κι αυτό δεκτόν.
      Ομως καλά θα κάνεις να επισκεφτείς το συντομότερο έναν ειδικό ψυχολόγο, μπας και σου πει κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στο μέλλον. ΑΝ δε θέλεις πάλι δεκτόν. Ομως να θυμάσαι πως προτίμησες να ζεις με την αλήθεια των αυτιών σου κι όχι των ματιών σου.
      Καλή τύχη και καλό παράδεισο…..]

      Πρωτον αυτα περι ψυχολογου κρατησε τα για τον εαυτο σου.Συμβουλες ιατρικες αλλα και γνωμες εαν θελω μπορω να τις αναζητησω καλυτερα απο εσενα.Εκτος φυσικα κι αν εχεις τελειωσει ψυχολογια;γνωριζω ψυχολογους που ειναι Ορθοδοξοι Χριστιανοι.Κι αυτοι χριζουν παρακολουθησης;τα πτυχια τους νυχτα τα πηραν ετσι;μαλιστα…εδω να καταλαβεις την σοβαροτητα των λεγομενων σου.Το προσπερνω αυτο διοτι δεν σε αφορα.

      Δευτερον,την επιστημη οπως αυτη σημερα εχει αναπτυχθει,αλλα και "ερμηνευεται"(αλλαζει διαρκως,αλλα δεδομενα κλπ…)επισης την δεχομαι.Ειναι αυτο που ειπα 1+1=2=συμπαν-φυσικοι νομοι=οπου αυτοι μπορουν να χρησιμοποιηθουνε και να εφαρμοστουνε.Στις μαυρες τρυπες π.χ υπαρχουν αλλοι νομοι.Εξω απο το συμπαν λογικοτατο και απο θεωριες,αποψεις που εκφραζονται κατα καιρους,οι επιστημονες λενε οτι οι φυσικοι νομοι και οι νομοι του συμπαντος κατα την συντριπτικη πλειοψηφια ισως να μην υπαρχουν,κανεις δεν ξερει,αν και ποτε αυτο θα αποδειχθει,κι αν η ανθρωποτητα βρει ποτε τροπο να το ανακαλυψει.Πες λοιπον οτι εγω κατα την εννοια της επιστημης το ονομαζω Θεος.Ε,λοιπον εκει εχω αποφασισει να πιστευω.Ειναι αυτο που μιλαει η θρησκεια μου αλλοτε μεταφορικα στην Παλαια Διαθηκη(σου δοθηκαν καποιοι συνδεσμοι παρα πολυ ωραιοι αξιζει καποιος να τα ριξει μια ματια)ο Θεος δεν εχει μορφη(ακτιστος,αμορφος κλπ),δεν εχει ενσαρκωθει.
      http://imverias.blogspot.gr/2011/05/blog-post_7016.html
      http://imverias.blogspot.gr/2012/03/blog-post_07.html

      και αλλοτε(εφοσον ο Θεος εχει ενσαρκωθει ως Ιησους Χριστος)κυριολεκτικα Καινη Διαθηκη.

      οποτε αυτα που αναφερεις περι "εξ αποδείξεως αλήθειας" και "εξ αποκαλύψεως αλήθεια" ειναι σχεδον αλληλενδετα αναλογως καθε φορα σε τι αναφερομαστε.
      Εγω πιστευω στην ψυχη(αν εσυ θεωρεις οτι εχεις,μπορει να πιστευεις οτι εισαι αψυχος,δικαιωμα σου),και'συ στην υλη.Γιατι πρεπει να απολογηθω σε κατι που επιλεγω ελευθερα,αβιαστα;

    • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:48 ΜΜ

      [Εγώ επέλεξα να ζήσω ως αναζητητής της αδογμάτιστης γνώσης και εκ της ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΣ κι όχι εκ της αποκαλύψεως ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Με την επιστημονική γνώση κι όχι με την αναπόδεικτη θεοπνευστία οποιουδήποτε δόγματος. Με τη λογική κι όχι με την πίστη. (έχω το δικαίωμα κατά τα γραφάς) Ετσι δεν είναι;;; το'χω ή δεν το'χω;;; ]

      Το να επιλεξεις την Αθεια(αραγε σε αυτο πιστευεις ή οχι;δεν μας το ξεκαθαρισες),σαφως ειναι δικαιωμα σου.Ακομη και κατα την δικη μου πιστη αυτο σου εχει δοθει Θεικα,εγω θα σου το στερησω;εννοειτε.
      Το "κατα τας γραφας" που λες αναφερεται στο συμβολο της πιστεως για αλλο πραγμα.Αν εννοεις αυτο το σημειο.Το "ερευνατε τας γραφας" αλλο κ.ο.κ…ΑΛΛΑ σε αυτο που θελεις να εννοησεις της ελευθερης επιλογης σου να πιστεψεις ή οχι,εννοειτε.
      «ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι» εξ'ου και αυτο που παρεθεσα.

      [Υ.Γ: Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ να μου αναλύσεις, πως γίνεται εκτός σύμπαντος το 1+1 να μην κάνουν 2. Κάνε μου αυτή τη χάρη……please!!!]
      Σου το εξηγησα πιο πανω.Ακομη και βασει της δικης σου λογικης(1+1=2)αν ισχυε εκτος συμπαντος,τοτε απλα θα μιλουσαμε για μια προεκταση ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ συμπαντος.Ιδια υλη,ιδιοι νομοι.
      Εαν λοιπον υποθεσουμε οτι το συμπαν εχει ορια,τοτε σημαινει οτι καπου τελειωνει.Υπαρχει κατι αλλο,μπορει και οχι.Ξερεις αν αυτο που υπαρχει αποτελειται απο την ιδια "ουσια",
      ιδια "συσταση",ιδιοι συμπαντικοι νομοι κ.ο.κ;
      Αυτα φυσικα ολα μεσα στην σφαιρα των υποθεσεων,διοτι βλεπεις και τις μαυρες τρυπες εχουμε ανακαλυψει,ΑΛΛΑ δεν ξερουμε τιποτε απολυτως τι συμβαινει μεσα σε αυτες.Που οδηγουνε,ΑΝ οδηγουνε,και ποιοι νομοι τις διεπουν.Φαντασου μαλιστα οτι ειναι ΕΝΤΟΣ συμπαντος.
      http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7_%CF%84%CF%81%CF%8D%CF%80%CE%B1

      Ενω δηλαδη εσενα στο σχολειο σου μαθαινουν,οτι εαν προσθεσεις μεσα σε ενα δοχειο μια Α ποσοτητα και μετα μια Β ποσοστητα,τοτε θα παρεις μια ποσοτητα Α+Β,ΕΝΤΟΣ των μαυρων οπων ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!σου εδωσα εναν συνδεσμο αλλα ψαξε και σε επιστημονικα βιβλια και ιστοχωρους να δεις περισσοτερα αν θελεις.Αρα το 1+1=2 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
      Το δυσκολο που ειναι να το αντιληφθεις;

      Το συμπαν ειναι απεραντο φιλτατε.Κρυβει αμετρητα μυστικα.Το ζητουμενο ΑΝ και ΠΟΤΕ η ανθρωποτητα θα μπορεσει να το ανακαλυψει.Κι αυτο μεχρι ποιο σημειο;
      http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD

      Αν λοιπον εισαι ενας ανθρωπος που πρεσβευεται απο την λογικη,βαλε μονο το μεγεθος(ΚΙ ΑΝ εχει τελος,ορια το συμπαν)και θα καταλαβεις οτι αυτος που χρειαζεται ψυχολογο δεν ειμαι εγω.ΑΛΛΑ καποιοι που αποκλειουν το αδυνατο(και κατα το συμπαν μονο ως παραγων αρκετα δυνατο),με την ψυχρη λογικη και τα ξερα μαθηματικα!
      Το ιδιο το συμπαν ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ!Εσυ συνεχιζεις να το αρνεισαι.Δικαιωμα σου.Δικαιωμα μου.
      ΟΣΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ(ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ),ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ!
      Για να γνωρισεις τον Θεο υπαρχουν δυο τροποι.Μεσω Θεολογιας(συντομος και με δυναμη ψυχης).Μεσω επιστημης(δυσκολος,αργος και διχως νοημα για εναν ανθρωπο 70 ετων διαρκειας ζωης).Θα σου αφησει αμετρητα κενα,αμετρητα ερωτηματικα και με τι κοστος;
      Εγω οπως σου ειπα διαλεξα.ΔΕΝ απεκλεισα την επιστημη,ΑΠΛΑ συνεχισα πιο περα απο αυτην.
      Τα βραδια πριν κοιμηθεις,ριχνε και μια ματια στον ουρανο,στα'στερια.Ποτε δεν ξερεις τι θα δεις,τι θα σε εκπληξει…
      Καλη συνεχεια.

      • Ανώνυμος 01/10/2015 @ 10:46 ΠΜ

        ΠΕΣ ΤΟ ΑΠΛΆ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ! Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΥΒΑΛΆΕΙ ΜΈΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΉ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΆΡΑ ΤΗΣ ΓΝΏΣΗΣ!!!
        Η ΓΝΏΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ ΛΟΙΠΌΝ, ΚΑΘΙΣΤΆ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΊΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΝΩΡΊΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΘΆΝΑΤΟΝ ΆΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΌ!
        Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ "παραμύθας" ΛΟΙΠΌΝ, ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΚΥΡΊΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΎΝΑΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΑΝΤΈΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΜΙΑ ΜΕΓΆΑΑΛΗ ΔΎΝΑΜΗ, Η ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΒΛΕΠΕ ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΌΤΑΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΊΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕ ΕΊΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΣΚΑ ΝΌΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΝΟΥΝ;
        ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΟΓΜΤ ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΑΔΥΝΆΤΩΝ, ΕΊΝΑΙ ΕΊΤΕ Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΣΤΈΛΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΊΤΕ ΝΑ "ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΖΕΤΑΙ" Ο ΙΔΙΟΣ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ "ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΤΟΥ!
        ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΌΤΙ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΕΞΑΤΗΜΕΝΟ, ΈΝΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ Ή ΈΝΑΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ Ή ΌΤΙ ΆΛΛΟ!
        ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΊΣ ΌΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΤΈΤΟΙΑ "ΕΡΓΑΛΕΊΑ" ΏΣΤΕ ΝΑ "ΑΝΤΕΞΕΙΣ" ΤΗ ΖΩΉ, ΚΑΜΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ!
        ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΊΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ!
        ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ, ΤΌΣΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΊ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΎΤΕ Η ΑΝΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΎΤΕ Ο ΠΛΆΝΗΤΗΣ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΠΑΡΑΠΑΊΕΙ!
        ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΏΣΕΤΕ ΌΝΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΑΥΜΑΣΤΉ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΗΝΕΥΤΗ ΔΎΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΆΓΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΊ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΊ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΕΟ!
        ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΈΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΉ ΠΟΥ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕ Ή ΤΟ ΠΟΙΟΣ "ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ" ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΉΣ!
        ΝΤΡΙΙΙΝ, ΝΤΡΙΙΙΝ, ΝΤΡΙΙΙΝ! ΑΝΤΕ ΞΗΜΈΡΩΣΕ ΞΥΠΝΆ! ΣΗΚΩ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ ΈΝΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΌΣΜΟ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*