Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:03 - 05/10/2013

Απαρνήθηκε τα πιστεύω του και τους συντρόφους τους, για να σωθεί ο Μιχαλολιάκος ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο “μεγάλος” πολιτικός ηγέτης, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο πατριώτης, ο ανυποχώρητος στις αρχές του, τελικά….κιότεψε! Αρνήθηκε τα πάντα, για να γλιτώσει την φυλακή. Απαρνήθηκε τον εαυτό του, απαρνήθηκε τους συντρόφους του….Μέγιστη πολιτική ξεφτίλα!

Όπως αναφέρει η “Χρυσή Αυγή σε ιδεολογικό επίπεδο δεν έχει σχέση με το γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό του μεσοπολέμου, δηλαδή τη σβάστικα και χρησιμοποιούν μόνο αρχαιοελληνικά σύμβολα όπως ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος. Μάλιστα, εξήγησε πως τέτοιες αντιλήψεις είχε προ 35ετίας τις οποίες πλέον δεν αποδέχεται.”
Στην φωτογραφία, είναι άρθρο εφημερίδας για το καταστατικό της Χρυσής Αυγής, από το 1987. Όντως αναθεωρήθηκε το 2012, αναγκαστικά μεν, γιατί πήγαινε για
μεγάλα εκλογικά νούμερα. Το ιδρυτικό καθεστώς, μιλάει για φασισμό, εθνικοσοσιαλισμό, ναζισμό, κτλ.

Ο ανακριτής ρώτησε τον κ. Μιχαλολιάκο για τα τάγματα εφόδου στα οποία αναφέρθηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής το καλοκαίρι του 2010 στις Θερμοπύλες. Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του γιατί ο ίδιος ανέφερε πως ψευδώς και συκοφαντικά τους αποκαλούν τάγματα εφόδου. Βέβαια, τα βίντεο υπάρχουν ακόμα, και αυτοδιαψεύδεται πανηγυρικά!

Ο ανακριτής ρώτησε τον κ. Μιχαλολιάκο και για το περιστατικό το βράδυ των εκλογών, όπου ο βουλευτής Γερμενής έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους να εγερθούν, κατά την είσοδό του. Για αυτό το περιστατικό το χαρακτήρισε μεμονωμένο και ατυχές και δεν έχει καμία ευθύνη για αυτό.

Ο Μιχαλολιάκος, με λίγα λόγια, λέει ότι ο Γερμενής πήρε την πρωτοβουλία, που εξέθεσε την Χρυσή Αυγή. Έτσι ο Μιχαλολιάκος, άδειασε τον Γερμενή

Στην συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος καταδίκασε και τα περιστατικά όπως εκείνο στον Μελιγαλά, στη λαϊκή στο Μεσολόγγι και στη Ραφήνα Αττικής. Αδειάζει, δηλαδή, Παναγιώταρο, Κασιδιάρη και Μπαρμπαρούση

Οι πολιτικοί κρατούμενοι, εξ’ ορισμού δεν αρνούνται τα πιστεύω τους, και τα πεπραγμένα τους που έχουν πολιτικά κίνητρα. Με λίγα λόγια, ο Μιχαλολιάκος, απαρνήθηκε, ότι είναι “πολιτικός κρατούμενος”.

Και εδώ, μοιραία, θυμάμαι τους πολιτικούς κρατούμενους, παλαιοτέρων εποχών, και μιλάω για τους κομμουνιστές. Από τον μεσοπόλεμο μέχρι το 1974, οι αρχές του κράτους, καλούσαν κομμουνιστές να υπογράψουν μία δήλωση….Μία δήλωση ότι απαρνούνται τα πιστεύω τους.! Αν την υπέγραφαν, πάρα πολλοί από αυτούς θα πήγαιναν σπίτια τους, στις οικογένειες τους, στις ζωές τους. Αλλά δεν το έκαναν! Αυτοί ήταν οι πραγματικοί πολιτικοί κρατούμενοι, δεν υπέγραψαν, και το πλήρωσαν με βασανιστήρια, φυλακίσεις και εξορίες!

Τα αποσπάσματα από την απολογία, τα πήραμε από το Newsit.gr

Πηγή

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (32)

  1. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 6:11 ΠΜ

    Πάλι δυο μέτρα και δυο σταθμά από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης…

    Μια ζωή από το 1974 η Αριστερά κλείνει το μάτι στη 17Ν, την υπερασπίζεται, ο Φυντανίδης πήγε φυλακή, αν θυμάστε, για χάρη της 17Ν (για να μπορεί να δημοσιεύει τις προκηρύξεις της), ΑΛΛΑ

    ΩΣΤΟΣΟ, δήλωναν πάντα πώς δεν συμφωνούν ΤΑΧΑ ΜΟΥ με την ένοπλη βία.

    Τι δεν συμφωνούν; Όλοι τους υπερασπίστηκαν από τις φυλλάδες τους, μετά στα δικαστήρια κλπ.

    Ακόμη και ο Γιωτόπουλος που μπήκε φυλακή, δήλωσε πώς τάχα μου δεν έχει σχέση κλπ.

    Θέλω να πω, η τακτική της διάψευσης εφαρμόζεται τακτικότατα από τους αριστερούς, αλλά όταν την κάνουν οι αντίπαλοί τους είναι "κότες".

    Ενδεχομένως να είναι, αλλά είναι όσο ακριβώς "κότα" είναι ο Φυντανίδης, η Κούρτοβικ, ο Τσίπρας (που γουστάρει και δεν πολυγουστάρει τους κουκουλοφόρους), ο Κουτσούμπας (που θέλει βία, αλλά όχι μεμονωμένη, να μας πάρει τα κεφάλια μαζικά θέλει), ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ (που θέλει καφρίλες, αλλά δεν τις πολυθέλει) κλπ. κλπ.

    Κότες είναι κι αυτοί; Ή λαϊκοί αγωνιστές;

    Θα ρωτήσω τον Ριζοσπάστη και θα σας πω…

  2. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 6:21 ΠΜ

    Καλά μιλάμε η πηγή είναι όλα τα λεφτά. Κανείς δεν έχει προσέξει ότι πίσω από πολλές πηγές ειδήσεων κρύβεται κυβερνητικό δάχτυλο. Όλα εξυπηρετούν την προπαγάνδα και την συντριβή-γελοιοποίηση του "εχθρού" όποιος και αν είναι αυτός, από πολιτικός αντίπαλος μέχρι ο απλός λαός. Δυστυχώς οι Έλληνες κοιμούνται ακόμη, ζούμε μια ατέλειωτη νύχτα και οι περισσότεροι από εμάς ονειρεύονται. Όλα εκτελούνται σύμφωνα με το σχέδιο για να ξεπουλήσουμε υλικά και ψυχικά αγαθά (τους εαυτούς μας) στους δανειστές που μας "έσωσαν" από την καταστροφή (;) που θα ερχόταν αν βγαίναμε από το θεάρεστο ΕΥΡΩ. Τώρα, γιατί μπήκαμε εκεί δεν λέει κανείς τίποτα. Θυμάστε τον παπαδήμιο που έλεγε όλο καμάρι ότι οι Έλληνες δεν θα έχουν να φάνε αυτοί και τα παιδιά τους αν βγούμε από το ΕΥΡΩ; Ε, λοιπόν, τώρα έχουν; Τώρα είμαστε καλυμμένοι; Τώρα που ισχυροποιήθηκε το εθνικό σύστημα υγείας και θα χρειαστεί να πληρώνουμε από 25ευρώ για να μας δεί ένας γιατρός; Τώρα που το success story έκανε τις ζωές μας καλύτερες, έφερε την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση στις καρδιές μας το μόνο που μένει είναι να συντρίψουμε δημοκρατικά κάθε μορφή αντίστασης στο δικτατορικό καθεστώς (γιατί τέτοιο έχουμε) ώστε η ανάπτυξη να κάνει τη δουλειά της. Εύγε λοιπόν στους προδότες που κάνουν ότι θέλουν…Να ξέρουν όμως ότι η Νεμεσις δεν ξεχνά.

  3. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 6:38 ΠΜ

    το θεμα ειναι τη εκανε αυτος, η αν ειναι νομημα μεσα;

  4. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 6:39 ΠΜ

    ΜΑΛΑΛΗ ΚΟΤΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΥΣΤ

  5. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 6:44 ΠΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ-1974 ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ 13 ΜΕΧΡΙ 93 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΚΥΝΑΙΔΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΕΣΦΑΖΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΕΚΙΝΕΙΤΟ Η ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΕΙΡΩΝΕΣ [ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑ Ι ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥΣ ] jiannhs kozani

  6. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 6:52 ΠΜ

    Εμ βεβαια! Ποιο εγκυρο απ το newsit.gr υπαρχει???? Οχι, πεστε μου, υπαρχει???????????????????????????????

  7. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 7:14 ΠΜ

    απο εκει που πηρατε το αρθρο, τι θα θελατε να γραφει.
    για τον Ελληνικο πολιτισμο. η espresso εχει υψηλοτερο εθνικο φρονημα.

  8. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 7:26 ΠΜ

    ΜΙΧΟ-ΑΛΙΑΣ- ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ- ΑΚΟΣ -ΑΚΗΣ-ΙΔΗΣ-ΩΤΟΣ ΚΛΠ- Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

  9. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 7:28 ΠΜ

    αλλος ενας κολωτουμπας στη ζωη μας χαχαχαχαχαχαχα

  10. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 7:52 ΠΜ

    Εγω παντος που τον ρωτησα- κι ητανε και οι αλλοι εκει -μου ειπε: Τραβα και πες στα καρακωλια ΕΧΩ ΕΙΣ ΤΟΝ Π@ΤΣΟΝ ΜΟΥ ΒΙΟΛΙΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΒΑΡΩ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΤΑ ΖΕΜΠΕΡΕΚΙΑ . ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ Τ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ . Ετσι μου ειπε να σας τα γραψω , ετσι μου ειπε να σας τα πω . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ .

  11. ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν γνώμη μετά την θεώρηση των πραγμάτων με σοφία και σύνεση. Εξάλλου, όλοι μας στα νιάτα μας είχαμε παράξενες αντιλήψεις ή δοξασίες για πολλά πράγματα, αλλά όταν ωριμάσαμε και κατασταλάξαμε (όπως γίνεται το καλό κρασί) στο σωστό και αγαθό και ευάρεστο… αλλάξαμε! Αν όχι όλοι, η πλειοψηφία πάντως σίγουρα. Επομένως μην μέμφεσθε τους ανθρώπους αν αλλάζουν π.χ. ιδεολογία, ή από άθεοι γίνονται πιστοί ή ο,τιδήποτε άλλο. Το άρθρο ειναι φανατισμένο πάντως. ΟΧΙ, ΔΕΝ είμαι οπαδός της ΧΑ ούτε έχω σχέση ή εξάρτηση οιασδήποτε φύσεως μαζί τους.

  12. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 8:17 ΠΜ

    Με όλη αυτή την παραπληροφόρηση σε ΜΜΕ τύπο και διαδίκτυο που είδαμε δεν γίνεστε πλέον πιστευτοί ότι και να γράφετε. Έχετε χάσει παντελώς την αξιοπιστία σας οι πολέμιοι της Χ.Α.

  13. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 8:52 ΠΜ

    Εμετικά συχάματα πρακτοράκια του συστήματος οτι και να λέτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τελευταία ελπίδα της Ελλάδος για αυτό σκύλιασαν οι γλυώδης λεπροί να της εξαφανίσουν ο λαός ξυπνάει μέρα με την μέρα το ψευτικο τελειώνει και όσο για τον αρθρογράφο να σου στήλω μια ντουζίνα αυγα να κάνεις την κλοκα αλλοι ισχυρίζεσε ότι σπάνε αυγα εσύ πρακτορίσκε κλόσσα τα μην χάσεις το μισθό σου σε 21 ημέρες τζα θα γίνεις μανουλα τα πουλάκια τσιου τσιου

  14. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 8:59 ΠΜ

    Απτον εισαγγελατο το πηρατε,μουχαχαχα,καλα σας πιτσεψαμε.

  15. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 9:25 ΠΜ

    Τελικα τα χρυσα αβγα ειναι παντου αρκει να βαλεις μια τετοια δημοσιευση και τσουπ βγαινουν σαν τα σαλιγκαρια να κανουν συμψιφισμους με 17 νοεμβρη μαρφιν κτλπ.Ολη η Ελλαδα πλεον ξερει τι ειναι η ΧΑ.Ο κλεφτης και ο ψευτης τον προτο χρονο χαιρονται.Το ιδιο και οι μαχαιροβγαλτες που θελουν να το παιξουν και πατριωτες με την σβαστικα.Κριμα στους ονειροπολους που νομιζουν οτι θα κυβερνησουν.

  16. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 9:36 ΠΜ

    ο αθεηστης μουαμαρ ρουπακιοτ βγηκε και εκανε βαρυγδουπες δηλωσεις οτι την.σθλληψη υοαγορευσαν ηπα και κομισιον. αληθεια οταν εστειλε φιρμανι να καταργηθει ο θρησκευτικος ορκος στις,ενορκες,καταθεσεις που κανουν οι μαρτυρες σε δικαστηρια κλπ αρχες οι ηπα και η κομισιον του το υπαγορεψαν; γιατι το συνταγμα μας αναφερει οτο επικρατουσα.λ θρησκεια εινα η χριστιανικη και τωρα οποιος μαρτυρας η διαδικος ορκιζεται πρωτα ερωταται αν θελει να δωσει τον πολιτικο αθεηστικο γαχωβητικο ορκο οτι ορκιζεται στη συνειδηση του και μετα τον θρησκευτικο. αυτο σε ενα κρατος στο οποιο καποτε καποιοι καταοισεσμενοι ραγιαδες αφου εκκλησιαστηκαν στην αγια λαυρα ορκιστηκαν στο ιερο χριστιαμικο λαβαρο της επαναστασης να πολεμησουν μεχρι να λευτερωθουν και να πεσουν στο πεδιο της μαχης για του χριστου την πιστη την αγια και της πατριδος της ελευθερια . και.οταν ορκιζεται καποιος απο αρχαιοτατων χρονων δινει την διαβεβαιωση η την υποσχεση οχι με λογια ,αλλα με επικλιση του θεου η αλλου ιερου οραγματος ως μαρτυα και τιμωρου , εφοσον η διαβεβαιωση ειναι ψευτικη η θα γινει παραβαση της υποσχεσης. και,οταν ορκιζεται καποιος στην συνειδηση του ειναι σαν να κοροηδευει. ο μουαμαρ ρουπακιοτ επισης εγκαινιασε επι της υπουργιας του δικαστικα μεγαρα με αιθιυσες εικοσι τετραγωνικων και εικοσιδυο καθιασματα να γινονται μεσα εκει πενηντα,δικες λαδη να χωρεσουν στην δικαστικη αιθουσα αν υπολογισουμε απο εναν που καταγγειλε και ενα που καταγγελθηκε σε καθε δικη κα καμποσους μαρτυρες και συνηγορους πανω απο εκατον τριαντα ατομα και που να χωρεσουνε ολοι αυτοι να κατσουν ο ενας στα γονατα του αλουνου και αγκακιτσα; λες να ειναι και αυτο σχεδιο των ηπα και της κομισιον για να συμφυλιωνονται οι αντιμαχομενες πλευρες καθημενες αναγκαστικα στα γονατα και αγκαλιτσα η μια με την αλληνε πλευρα;,η να μαθουμε να κανουμε ινδικη γιονγκα;παντως στις εισοδους αυτων των δικαστικων μεγαρων με τις δικαστικες αιθουσες τριπες υπαρχει πολιτελεστατη μαρμαρυνη πλακα απι τα εγκαινια που γραφςι οτι εγκαινιαστης ητο αυτος ο αθεηστης προφεσορος. το σχολιο αυτο το εστειλα και στο πρωτο θεμα σε δυο σχολια.και.δεν ανεβασαν κανενα απο τα δυο. συγχαριτηρια στα κατοχικα νεα που δεν κανει μακαρθισμο και μεσαιωνικη ιεροεξεταστικη λογοκρισια . για τις δηλωσεις ρουπακιωτη θα ηταν θα πρεπει να ανεβαι καποιο σχολιο απο τα κατοχικα νεα και ισως δουμε κι αλλα ενδιαφεροντα σχολια που τα εκοψαν εκεινα τα αφορεσμενα.

  17. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 10:31 ΠΜ

    Αυτό χρειάζονται και τα εγχώρια νεόπλουτα συστημικά παπαγαλάκια και θα έρθει η ώρα.

    http://s5.postimg.org/p1sy7s839/ON_LINE.gif

  18. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 11:08 ΠΜ

    που να δεις εγω τι εκανα στα νιατα μου!

  19. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 11:14 ΠΜ

    Συγνώμη αλλά από την στιγμή που έχεις ένα κόμμα υπηρετείς και μία ιδεολογία..
    και δεν γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη να αλλάζει τα ιδεώδη του (εκτός κι αν γίνεται εσκεμμένα βέβαια).
    Γιατί όπως αναφέρεις το παράδειγμα με το κρασί..
    Το κρασί μένει πάντα κρασί και η ιδεολογία μένει η ίδια
    αυτό που αλλάζει δεν είναι η ιδεολογία αλλά ο τρόπος που δρουν για να προκαλέσουν τα φώτα της δημοσιότητας και ο τρόπος προσέλκυσης Ελλήνων ψηφοφόρων χτυπώντας εκεί που ο άνθρωπος σήμερα έχει αδυναμία..
    (τα διάφορα συσσίτια για απόρους, οι αιμοδοσίες, η και καλά "προστασία" και διάφορα άλλα..)

  20. ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Δικαιολογήσατε τον τίτλο σας.
    Σαν να διαβάζομε το συγκρότημα Λαμπράκη στην κατοχή του 40.
    Δεν συμφωνώ με τις πρακτικές της ΧΑ ούτε με τους -σμούς που την κατηγορείτε ότι πρεσβεύει. Αναλωθείτε όμως καλλίτερα με τον οικονομικό φασισμό που μας κυβερνάει και την κομματοκρατία των πουλημένων της Βουλής (μαζί και της ΧΑ).
    Ασχοληθείτε με το αίμα που χύνεται των δολοφονημένων αυτόχειρων και των χιλιάδων θυμάτων της έλλειψης δημόσιας περίθαλψης λόγω μνημονιακών πολιτικών.
    Ενθαρρύνετε τους πολίτες να αναλάβουν τις τύχες τους μέσα από εφαρμογή στην πράξη της Δημοκρατίας στο πνεύμα του Καποδίστρια, καταγγέλλοντας παράλληλα το σημερινό καθεστώς κοινοβουλευτικής δικτατορίας μα βουλευτές που εξαγοράζονται με το καφεδάκι στα 10 λεπτά !
    Ενθαρρύνετε του δικαστές και τους αστυνόμους πατριώτες να συλλάβουν την εγκληματική τους οργάνωση.

  21. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 11:28 ΠΜ

    Συγνώμη αλλά από την στιγμή που είσαι επικεφαλής σε ένα κόμμα υπηρετείς και μία ιδεολογία..
    Δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάξει κάποιος τα πιστεύω και της αντιλήψεις του (εκτός κι αν γίνεται εσκεμμένα βέβαια).
    Και όσο για το παράδειγμα σου,
    το κρασί παραμένει κρασί όπως και η ιδεολογία είναι η ίδια (αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις τελευταίες τους πράξεις).
    Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος προσέλκυσης Ελλήνων ψηφοφόρων (συσσίτια για απόρους, αιμοδοσίες, η καλά "προστασία" που προσφέρουν)
    καθώς επίσης και οι (προσχεδιασμένες) ακραίες δράσεις τους για να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας και παρόλο που η διαφήμιση είναι κακή, δεν παύει να είναι διαφήμιση βέβαια ..

  22. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 11:33 ΠΜ

     jiannhs kozani ΜΗΝ ΛΕΣ ΚΥΝΑΙΔΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ……….

  23. Οπως λεει και το τραγουδι:
    μου εχουν μαθει πως το Πασχα θα νηστευω,
    και τα Χριστουγεννα σχολειο δε θα πας,
    μα δε μου μαθανε ποτε να μη πιστευω,
    αυτους που λενε παραμυθια χαλιμας.
    Στ"@@@@@ μου και η χρυση αυγη και ολα τα κομματα αριστερα και δεξια,αλλα να πουλαει ηθος και η ντεμεκ αριστερα που κατεστρεψε τη χωρα,ε αυτο παει πολυ.

  24. Οπως λεει και το τραγουδι:
    μου εχουν μαθει πως το Πασχα θα νηστευω,
    και τα Χριστουγεννα σχολειο δε θα πας,
    μα δε μου μαθανε ποτε να μη πιστευω,
    αυτους που λενε παραμυθια χαλιμας.
    Στ"@@@@@ μου και η χρυση αυγη και ολα τα κομματα αριστερα και δεξια,αλλα να πουλαει ηθος και η ντεμεκ αριστερα που κατεστρεψε τη χωρα,ε αυτο παει πολυ.

  25. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 7:12 ΜΜ

    10:52 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  26. Ανώνυμος 10/06/2013 @ 11:30 ΜΜ

    οπως ειχα γραψει κ παλιοτερα,οι φασιστες θα αλληλοκαρφωνονται μονοι τους
    αφου ειναι πρωτοι στη ρουφιανια.
    αφου ειδαν τον αρχηγο τους,τι κοτα ειναι,σημερα πηγαν κ αλλοι 2 μαρτυρες-μελη της golden dawn να βγαλουν ολες τις βρωμοδουλειες στη φορα.
    ουτε βασανιστηρια,ουτε λεφτα,ουτε τιποτα,
    εχουν τη ρουφιανια μεσα τους,πιος θα μιλησει πρωτος.
    οσο περναει ο καιρος ολο κ πιο πολλα ατομα θα πηγαινουν να ρουφιανευουν,
    τα δικα σας τα παιδια απλως ακολουθουν τον φυρερ σας,ρουφιανος αυτος ρουφιανοι κ τα τσουτσεκια του.
    απογονοι του λεωνιδα ε?
    χαχαχαχαχαχαχα
    μαλλον οι μουλοι του γουση κ του εφιαλτη ειστε.
    κοτες λυρατες!

  27. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 4:12 ΜΜ

    2:30 εσυ εισαι ενας απο αυτους καριολη τους ΔΗΘΕΝ χρυσαυγιτες που ρουφιανευουν παραμυθια . φυσικα εναντι αμοιβης, 700 ευρω απ οτι ξερω. αλλα ρουφιανακι εχε υποψην εσυ και οι αλλοι οτι τα ονοματακια σας τα εχουν στα χερια τους οι αστυνομικοι που σας ψαρεψαν και τα κρατανε για ..ιδια χρηση. απλα ψαχτε τρυπα να χωθειτε..γιατι .. ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ. αυτα και προμηθευσου απο τωρα λεξοτανιλ για να αντεξεις λουλου

  28. Και μόνο που είπε θα ακονίσουμε τις ξιφολονχες στα πεζοδρόμια. Έπρεπε να τον είχαν χώσει μέσα, αυτός είχε σκοπό καινούριο εμφύλιο…..που ζούμε Αλλά και για την Κανελη δεν άκουσα από δημοσιογράφους τίποτα, τι εννοούσε λέγοντας θα καθαρίσουμε τους δρόμους από……ποιους αυτά δεν τα ακούσανε.

  29. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 11:57 ΠΜ

    ΟΝΤΩΣ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΒΛΑΚΑΣ ΑΝΕΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ, ΕΝΩ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ…
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΤΑ…ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΡΔΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ…
    ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Η ΓΗ ΘΑ ΕΤΡΕΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΧΟΤΑΝ (ΓΕΛΩΣ!!!)
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…

    Ουρές απο Χρυσαυγίτες για να σβήσουν άρον άρον τις σβάστικες
    http://on-news.gr/2013/10/09/%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B2%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AC/

  30. Ανώνυμος 10/11/2013 @ 3:25 ΜΜ

    Όσους μάρτυρες-ψευδομάρτυρες και να πληρώσουν
    όσους ευαγγελάτους-εισαγγελάτους και να επιστρατεύσουν
    γεγονός είναι οτι ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ.Οι ηλίθιοι θα τσακώνονται μια ζωή,οι γνώστες κι αυτοί που αγαπούν την Ελλάδα ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ νεα δικτατορία ΟΥΤΕ social-ληστές (=ληστές της κοινωνίας).Ας το χωνέψουν καλά αυτό.Ό,τι μα ό,τι κι αν κάνουνε, το εθνικιστικό ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω.Βλέπουμε και καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποιοί ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.(Και πάντως δεν είναι η Χρυσή Αυγή).Ό,τι κι αν κάνουνε θα τους γυρίσει πίσω μπούμερανγκ.Και τα ποσοστά συνεχίζουν ν' ανεβαίνουν κι ο κοιμισμένος Ελληνάρας μόλις δει τα νέα μέτρα,του (ξανά)κόψουνε μισθούς-συντάξεις και μάθει οτι έχουν υπογράψει 5-6 μνημόνια να δεις πώς θα πεταχθεί όρθιος απο τον βαθύ του ύπνο.Και τότε 'θα κάνει ξαστεριά' για όλο το Γένος.ΡΟΔΟΣ.

  31. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 6:27 ΠΜ

    Φίλε αρθρογράφε, εσύ τις ίδιες ιδέες έχεις τώρα με αυτές που είχες, χθές; Όχι πριν 35 χρόνια, αλλά πριν 10 χρόνια; Άν ναί, τότε δεν είσαι εξελίξιμος δεν γηράσκεις αεί διδασκόμενος, δεν ζείς εν διαρκή μετανεία οδεύοντας προς την βελτίωση και την σωτηρία. Δίδω θερμά συγχαριτήρια σε όσους αναθεωρούν συνεχώς προς το καλύτερο τον εαυτό τους.

    Δημήτρης

  32. Ανώνυμος 11/06/2013 @ 8:29 ΠΜ

    ''Και εδώ, μοιραία, θυμάμαι τους πολιτικούς κρατούμενους, παλαιοτέρων εποχών, και μιλάω για τους κομμουνιστές. Από τον μεσοπόλεμο μέχρι το 1974, οι αρχές του κράτους, καλούσαν κομμουνιστές να υπογράψουν μία δήλωση….Μία δήλωση ότι απαρνούνται τα πιστεύω τους.! Αν την υπέγραφαν, πάρα πολλοί από αυτούς θα πήγαιναν σπίτια τους, στις οικογένειες τους, στις ζωές τους. Αλλά δεν το έκαναν! Αυτοί ήταν οι πραγματικοί πολιτικοί κρατούμενοι, δεν υπέγραψαν, και το πλήρωσαν με βασανιστήρια, φυλακίσεις και εξορίες!''

    Ρε δε μας παρατάτε με τους κουμουνιστές;Εδώ είναι Ελλάδα τι κουμουνισμός και πράσινα άλογα…ξεκολλάτε λίγο,παράγινε το κακό με τη θολοκουλτούρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*