Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΗΤΕ “ΓΝΩΣΤΕ ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΑ”

ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΜΟΡΦΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ!

ΨΕΜΜΑ 1ο: ΤΑ BLOGS ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 52 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 33 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ 7 ΜΗΝΩΝ, ΜΙΑ ΛΕΧΩΝΑ ΣΤΟ 5ο ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 18 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΨΕΜΜΑ 2ο: Η ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΩΝ.
Η “ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ” ΟΣΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ(ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ) ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:ΑΚΟΥΣΑ, ΕΜΑΘΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ “ΓΝΩΣΤΕ ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΑ” ΕΡΓΟΛΑΒΕ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ!

ΟΙ ΔΕ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 100 ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ(ΣΧΕΔΟΝ 50 ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ).ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΩΝ!

ΨΕΜΜΑ 3ο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΦ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΦ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΨΕΜΜΑ 4ο: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ(ΠΑΜΕ,ΠΑΣΚΕ,ΔΑΚΕ,ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ κ.α)ΠΗΡΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΤΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ “ΓΝΩΣΤΕ ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΑ”

ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, “ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΜΕ’Ι’ΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ”.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΨΕΜΜΑ 5ο: ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑ’Ι’Ο ΤΟΥ 2010.

ΛΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ?

ΨΕΜΜΑ 6ο: ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η Ν.Δ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΒΓΗΚΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΤΟΝ 12-2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 5-2010.

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η Ν.Δ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ!!!

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ?

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:ΑΚΟΥΣΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ(ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ) ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟ’Υ’ΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣτΕ?

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ!!!!!!

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *