Διαφημίσεις

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το περιεχόμενο της συμφωνίας, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιείται από το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου. Το δημοψήφισμα αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, ενώ ο πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες συγκάλεσε στο έκτακτο Κυβερνητικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο μετά τις 23:00 μετατράπηκε σε υπουργικό συμβούλιο με την προσέλευση υπουργών και κομματικών στελεχών, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τα επόμενα βήματα, ενόψει του αυριανού Eurogroup.

Λίγο μετά τις 23:00 άρχισαν να προσέρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου μέλη του υπουργικού συμβουλίου, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Γ.Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος δήλωσε προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου πως πάμε για μια καλή συμφωνία και όχι για ένα συμβιβασμό που δεν θα είναι τίμιος.

Νωρίτερα, το Μαξίμου διαμήνυσε ότι «το επικοινωνιακό game, is over». Ειδικότερα, λίγο πριν αρχίσει το κυβερνητικό Συμβούλιο, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι χθες στο Εurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής κατέστη σαφές ότι η Ελλάδα πρέπει να απαντήσει στο κείμενο των θεσμών εντός 24ωρών και τόνισαν ότι όσο η Ελλάδα δεν υποχωρεί οι απειλές υποχωρούν και κερδίζει η λογική.

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές κατέστησαν σαφές ότι η Αθήνα απορρίπτει την πρόταση των θεσμών για παράταση του υφιστάμενου ελληνικού προγράμματος, με χρηματοδοτική κάλυψη ύψους 15,5 δις ευρώ, καθώς η πρόταση των θεσμών «κρίνεται παντελώς ανεπαρκής» , καθώς όπως δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης δεν περιλαμβάνει αρκετή χρηματοδότηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η πρόταση των θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση ήταν να νομοθετηθούν άμεσα βαθειά υφεσιακά μέτρα, ως προϋπόθεση για πεντάμηνη χρηματοδότηση.

Υπενθυμίζεται πως μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, ο πρωθυπουργός τόνισε πως οι αρχές της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν βασίστηκαν σε τελεσίγραφα και εκβιασμούς. Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητήσει αυτές τις αρχές, προσθέτοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα υπέρ αυτών των αξιών.

Δείτε τις δηλώσεις Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής:

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η ελληνική αντιπροσωπεία προέρχεται με «βελτιωμένες προτάσεις» στις διαπραγματεύσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, που συνεχίζονται στις Βρυξέλλες. Στόχος είναι η επίτευξη προσέγγισης, που θα καταστήσει δυνατή την επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος, ο κ. Τσίπρας, επανέφερε, στη συνάντηση που είχε νωρίτερα σήμερα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Αγκελα Μέρκελ, και τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, το αίτημα για συμπερίληψη δεσμεύσεων για το ζήτημα του χρέους στη συμφωνία, όπως και για ένα ισχυρό αναπτυξιακό πακέτο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Ανακοινώνεται δημοψήφισμα από την κυβέρνηση για το περιεχόμενο της συμφωνίας”
  1. ΑΝΤΕ ΓΙΑ…………………..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…………………..

    ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ
    ΝΑ
    ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.

    ΙΔΟΥ Ι ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

  2. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ……..ΥΠΟΤΑΓΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ !!!!

    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!

    Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!

    Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ….ΤΟ 1940…..ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ——- –Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΤΙΣ 26/ 6 ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ- ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ-΄΄ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΡΙΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ, ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ -ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.”….
    Κ.Μ

  4. ΠΡΙΝ 2515 ΧΡΟΝΙΑ 300 ΤΥΠΑΔΕΣ ΜΕ 1 ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ @@ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΠΡΙΝ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ @@ ΠΑΛΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
    ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ @@ Η ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ , ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.
    Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΝΚΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΔΩ ΤΟ 1940. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ
    ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ!!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ. (ΟΠΩΣ 400 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ), ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.
    Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΕΩΝ “ΕΦΙΑΛΤΩΝ” Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    “Τhe best name”

    1. Ο Θεός είναι πάντα μαζί μας…ήταν από πάντα μαζί μας, γιατί είμαστε Ελληνες και μέσα από εμάς δοξάστηκε. Αυτό καίει την ελίτ του κόσμου… μας έδωσαν χρήμα για να ξεχάσουμε Θεό και καταγωγή και πρόσκαιρα το κατάφεραν αλλά… δεν υπολόγισαν, πάλι, … ότι αν στριμώξεις τον Ελληνα θυμάται όλα αυτά και ξεχνάει το χρήμα… και φέρνει τα πάνω κάτω. Με αίμα και πείνα έχουμε γράψει τη χρυσή μας ιστορία ποτέ με χρήμα… αυτό είναι για τους Εφιάλτες… Το κεφάλι ψηλά λοιπόν, ετοιμότητα υλική, όσο μπορεί ο καθένας, και πνευματική, μπορούμε όλοι, και ο Θεός θα είναι μαζί μας… και θα τα καταφέρουμε.

      ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ

  5. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    peter pan 23 Ιουνίου 2015 at 22:54

    prosekse………..pos tha kimithis ke pos tha kxipnisis…….
    paraskevi erxete……

    DEN TELIOSE AKOMA…….

    I IREMIA PRIN TON POLEMO SSSSSSSSSSSSSS………………..

    MIN SE KIMIZOYN…..

    EGRIGORSI REEEEEEEEEEEEEE……………….

  6. ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ειμασται μια ζωη οχι λεγαμε ε και τωρα οχι οχι οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *