Διαφημίσεις

Μια περίεργη αγγελία έβαλε άγνωστος στην Daily Telegraph η οποία μιλά για αναγκη σε κουκουβάγιες για να έρθουν στην Αθήνα .

Η λογική η δικιά μας τώρα λέει ότι εμείς πρέπει να βάλουμε ένα ακόμα μήνυμα μια ακόμα αγγελια.. ανάγκη για ποντίκια για την Αθήνα .

Η αγγελία έχει γίνει viral στο ίντερνετ μιας και πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για κωδικοποιημένο μήνυμα .

Εμείς πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια κανονικοτατη αγγελια και απλά πρέπει να φροντίσουμε σαν σωστοι άνθρωποι οι κουκουβάγιες που θα έρθουν στην Αθήνα να έχουν να φάνε κάτι.

“..ζητούνται μικρά ποντίκια μικρού μεγέθους με όχι όρεξη για τρέξιμο δηλαδή να είναι αργά στις κινήσεις τους και να γνωρίζουν από οδικούς κανόνες ώστε να μην τα πατάνε αυτοκίνητα για να κινούνται στο κέντρο της Αθήνας …

Ακόμα ζητούνται μικρά φιδάκια και αυτά με διάθεση ακινησίας φθηνα μεσαιου μεγεθους να γνωριζουν λίγο οδικούς κανόνες για το κέντρο της Αθήνας …..”

Η πληρωμή θα γίνει με αρχαία νομίσματα Χαρ Χαρ Χαρ Χαρ

Κατοχι(η)κα Νεα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “Ανάγκη για κουκουβάγιες..”
  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΦΑΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ….

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ….. ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…..

    ΙΩ

  2. Πρόκειται για πικρό αστείο.

    “Κομίζω γλαύκα στην Αθήνα” σημαίνει φέρνω σοφία εκεί όπου αυτή αφθονεί, άρα κάνω κάτι που δεν χρειάζεται ο κόσμος.

    Το αστείο ικανοποιεί ένα άτομο το οποίο απολαμβάνει την φαντασίωση ότι διαβάζουν την ιδέα του πολλοί. Είναι μια εκδήλωση προσωπικότητας μοναχικής, που πιστεύει ότι είναι ευφυής τόσο ώστε οι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται το ύψος της διάνοιά του/της. Κι αφού η αληθινή αίσθηση του αστείοιυ αρχίζει πάντα με τον αυτοσαρκασμό (Oscar Wilde), εξάγεται το ασφαλές συμπέρασμα ότι γη του πατρική και μητέρα του είναι η Ελλάδα. Το αστείο επιπλέον δείχνει ότι πιστεύει πως στην Ελλάδα δεν έχουμε, ή η κυβέρνηση δεν έχει την απαραίτητη σοφία ώστε να αντιμετωπίσουμε τον βίο σήμερα.

    Άργος – oofia@yahoo.com

  3. Οι Αθηναίοι πρόγονοι μας έλεγαν όταν καποιος τούς πουλούσε εξυπνάδα (Κομήζεις Γλαύκος εν Αθήναις;) δηλαδή μας φέρνεις κουκουβάγιες στην Αθήνα δηλαδή. Την Σοφία στην πόλη της Σοφίας;

  4. Εκτός από αυτά που ειπώθηκαν από τους προλαλήσαντες, θα μπορούσαν να εννοούν ότι θέλουν χρήματα να σταλούν στην Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα καθώς η κουκουβάγια υπήρχε τυπωμένη και στα αρχαία νομισματα και στα σημερινά ελληνικά ευρώ (του 1 € νομίζω κιόλας).

  5. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ/ΚΛΕΙΔΙ

    ΚΕΙΜΕΝΟ/ΜΗΝΥΜΑ,

    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ/ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ (ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΚΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ) ΚΛΕΙΔΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ (ΣΤΡΙΓΞ/ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ/ΑΘΗΝΑ/Αθηνά η νυκτία) ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄OWL LIGHT΄΄ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΥΚΟΦΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΄΄Αθηνά η νυκτία΄΄ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ (Αθηνά η νυκτία) ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΄΄I, pet goat II΄΄

    https://www.youtube.com/watch?v=Id6nCa_OTEM

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 0:39 ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

    ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ

    https://www.blogger.com/profile/16053371402073280403

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ/ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΩΡΑ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    1. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ,

      ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΞΙΚΟ-ΤΕΞΑΣ-ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ή ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?

      Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ?

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

      1. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

        Ανώνυμος 11 Ιουνίου 2015 at 17:10

        ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ/ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ/ΧΟΥΣΕΙΝ/ΟΜΠΑΜΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ/ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΡΑΝ,
        (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ).

        ΕΤΣΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

        ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ/ΧΟΥΣΕΙΝ/ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΘΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

        ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ,

        ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ (ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 25% ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ/ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.

        ΕΤΣΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ (ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ /ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 43 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΙΓΚΟΥΑΛΑ) ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΙΣ ΣΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΙΧΝΗ (ΣΦΑΓΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

        ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

        ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ (ΛΕΙΤΟΥΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100.000 ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΕΜΦΥΛΙΑΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

        ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ) ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ/ΕΠΩΔΥΝΑ/ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ/ΧΟΥΣΕΙΝ/ΟΜΠΑΜΑ
        ΄΄ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ΄΄
        ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.
        ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΥΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΛΠ.

        ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΕΙΛΗ (ΓΙΑ ΤΩΡΑ) ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.

        ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

        ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

        ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

        1. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

          ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
          ΄΄ΤΡΑΓΙΚΑ/ΕΠΩΔΥΝΑ/ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ’’

          ΤΕΞΑΣ / 13 Ιουν. 2015

          http://news.in.gr/world/article/?aid=1500004604

          Πανικός επικρατεί από τα ξημερώματα Σαββάτου στο Ντάλας έπειτα από πυροβολισμούς, οι οποίοι φέρονται ότι προέρχονταν από βαν παρκαρισμένο έξω από το αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου βρέθηκε επίσης εκρηκτικός μηχανισμός.

          ΈΝΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ.
          Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.

          Μετά τους πυροβολισμούς ακολούθησε επιχείρηση καταδίωξης του βαν από αστυνομικά οχήματα.
          Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο περιστατικό εμπλέκονται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΡΑΣΤΕΣ.
          Ένας από αυτούς παραμένει οχυρωμένος μέσα στο βαν, το οποίο έχει παρκάρει στο γκαράζ εστιατορίου φαστ-φουντ, στην πόλη Χάτσινς, 16 χλμ. νότια του Ντάλας, όπου σημειώθηκε νέα ανταλλαγή πυρών. Ο δράστης, ονόματι Τζέιμς Μπούλγουερ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς.

          Δεν υπάρχουν θύματα και κανένας αστυνομικός δεν έχει τραυματιστεί, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές Αρχές. Ο δράστης ωστόσο που μιλάει με την Αστυνομία υποστηρίζει ότι είναι τραυματισμένος.

          Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας του Ντάλας Ντέιβιντ Μπράουν, Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.
          ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ «ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ».

          -ΚΑΠΟΙΟΙ (ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΄΄ΠΕΡΙΕΡΓΟ΄΄ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝ ΣΕ ΄΄ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ΄΄ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΄΄ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄.

          ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ΄΄ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΑΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (ΠΟΛΙΤΗΣ/ΜΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ) ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΒΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

          ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

          ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  6. προς ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά που μας δίνεις…..θα ήθελα να παρακαλέσω για κάτι και αν αυτό είναι εύκολο και δε δημιουργεί πρόβλημα ή κάποιο κίνδυνο για σένα : επειδή παρακολουθώ το μπλογκ το δικό σου, όπως και άλλοι πολλοί φαντάζομαι, αν είναι δυνατόν στην αρχή των παραγράφων με τα κείμενα, να βάζεις και ημερομηνία καταχώρησης..είναι σημαντικό νομίζω….ευχαριστώ ό,τι κι αν γίνει.

    1. a mom friend 10 Ιουνίου 2015 at 19:07

      ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) ΚΑΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ.

      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΜΗΝΥΜΑΤΑ/ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ/ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ (ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΑΡΧΕΙΟ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΄΄ΧΡΟΝΟΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ (ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ>ΕΚΤΙΜΗΣΗ>Χ20 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΜΨΥΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ (ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ/ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ) ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΄΄Η΄΄ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ (ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΤΗΤΑ) ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ (ΩΣ ΥΣΤΑΤΟΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ/ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
      ΣΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΗΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

      ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

      ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

      1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.

        ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΦΙΛΟΣ “a mom friend”

        ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .

        ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ PROFIL ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΒΑΖΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΟΠΩΣ 9/10 Ή ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ
        ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

        Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ. ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ,

        ¨” ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ Ν΄ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΜΕ”

        ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

        Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

        1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

          ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.

          ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

          ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

        1. ευχαριστώ και τη φίλη από Θεσσαλονίκη, έχω κι εγώ μια πολύ καλή φίλη στην ωραία αυτή πόλη και διαβάζει και τα κατοχικά.

      1. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

        ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ.

        ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΣ ΨΑΧΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ.

        ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

        ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

        1. Θέλω να πω κι εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα στον Stranger για τον δύσκολο αγώνα αφύπνισης που κάνει σε όλους εμάς που κοιμόμαστε ακόμη από τον λύθαργο του matrix. Δεύτερο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφυπνισμένους στην συνείδηση σχολιαστές όπως “ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ”, “ΙΩ”, “ΦΑΕΘΩΝ”, “ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ” (αν και δεν τον βλέπω τώρα πλέον), “PANAS” κ.ο.κ. Δεν είμαι στον δικό σας βαθμό συνείδησης ακόμη, αλλά με την υπερπολύτιμη βοήθεια σας έστω και από τα σχόλια, μας προσφέρετε ένα κίνητρο περισσότερο να ψάχνουμε πιο βαθιά στην ρίζα της κάθε “συν”είδησης και τη αυτή αποσκοπεί στο πεδίο υπεροντότητα πληροφορίας,

          Προς “ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ”: Θα ήθελα πολύ αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσουμε γιατί προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω τα μηνύματα σου και τον τρόπο με τον οποίο τα γράφεις αλλά μου είναι κάπως αδύνατο. Εάν δεν τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

          Ευχαριστώ

        2. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

          Μιχάλη,
          ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ/ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ/ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΚΥΜΑΤΑ/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

          ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΄΄ΧΑΛΑΣΑ΄΄ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΨΙΣΤΟΣ ΟΡΚΟΣ/ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΜΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ.

          ΕΥΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ,

          ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;

          (ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΄΄Η΄΄ ΟΧΙ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ)
          ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ, ΑΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ/ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ -ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ- ΔΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ (ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΓΝΩΣΗ, ΕΚ-ΓΥΜΝΑΣΗ, ΕΝ-ΗΛΙΚΙΩΣΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΓΝΩΣΕΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ,ΠΑΛΗ, ΜΑΧΗ, ΠΟΛΕΜΟΣ) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ/ΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ/ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ (ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΣΦΑΛΗ).
          ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΄΄ΛΑΘΟΣ΄΄ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΩ ΩΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗ ΕΝΑ ΚΕΝΟ.
          ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ..

          ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

          ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ;
          ΠΙΘΑΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΙΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.

          ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

        3. ΚΑΛΗΕΜΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

          ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

          “ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, -ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ-,
          ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ¨”
          ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.

          ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ
          ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ.

          ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ
          ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ
          ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

          ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

          ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ .ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑ ΝΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΡΥΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ .

          ΑΓΑΠΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

          ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

          Υ.Γ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ.

          ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

          ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ .

          Η ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    1. Καλημέρα σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορεί να μην είμαι σε θέση να σας κατανόησω πλήρως (ίσως και πολύ λίγο), μπορεί να πρέπει να περάσω κι εγώ αρκετές τρικυμίες σε νοητικό επίπεδο για να κατανοήσω εν μέρη τα λεγόμενα σας αλλά δεν το βάζω κάτω. Όσο ακόμη σας έχουμε εδώ στα κατοχικά υπάρχει η ελπίδα.
      Καπότε πριν χρόνια είχα γνωρίσει κάποιο άτομο που γνώριζε υπερβολικά για την ζωή σε βαθμό που άλλοι τον έβγαζαν τρελό. Τρελός δεν ήταν αλλά πιο αφυπνισμένος απο όλους μας. Τα πράγματα που έλεγε ακούγονταν τρελά. Είχε μία ιστοσελίδα όπου ανέβαζε διάφορα κείμενα του όπου τα πλείστα ήταν δυσνόητα. Εκείνη την ημέρα που μιλήσαμε μου έλεγε ότι δεν θα είμαι εδώ για πολύ. Αυτό και μόνο μου κίνησε τρομερά το ενδιαφέρον. Έχω όλα τα κείμενα του αλλά μου είναι δύσκολο να τα κατανοήσω. Μπορεί εσείς να τον βρείτε τρελό αλλά εγώ υποστηρίζω το αντίθετο. Στο κάτω κάτω από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια. Θέλω να μοιραστώ τα κείμενα του με εσάς που κατέχετε πολύ περισσότερο από εμένα. Αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μου λέτε. Σας ευχαριστώ και παλι.
      Σημείωση: η ιστοσελίδα του και τα κείμενα του δεν μπορεί κανείς να τα βρει πλέον.
      Μιχάλης

  7. Ζω σε χωριο..και καπου στον σταυλο μου εχουν εμφανιστει κανα 4αρι κουκουβαγακια !! Βεβαια τα προσεχει απο μακρυα η μαννα τους .., αλλα αν καποιος ενδιαφερεται , να “ρισκαρω” να πιασω κανα δυο και να του τα στειλω !!!!

    Αν καλως επιασα το νοημα για ….τις κουκουβαγιες !!!!!!!!
    Αανν ΟΧΙ….συγχωρεστε με !!!!!

  8. Θα συμφωνήσω με Άργος στις 14:25 και θα συμπληρώσω πως στις περισσότερες μαρτυρίες όσων είχαν βιώματα με γκρίζους και απαγωγές, αναφέρουν εμφάνιση κουκουβάγιας λίγο πριν την εμφάνιση των γκρίζων. Υποψιάζομαι πως τις χρησιμοποιούν ως κατάσκοπους, έχοντας τη δυνατότητα να βλέπουν και να ακούν μεσα απ´ αυτές… όχι πως αυτό έχει να κάνει ντε κ καλά με την αγγελία. Απλά το αναφέρω… ή μήπως έχει να κάνει;;;

    1. “τις περισσότερες μαρτυρίες όσων είχαν βιώματα με γκρίζους και απαγωγές, αναφέρουν εμφάνιση κουκουβάγιας λίγο πριν την εμφάνιση των γκρίζων.”
      Εγω σε εμφανιση γκρι ειχα πριν εμφανιση παπιας(μοτο) και χεστηκε απο το θορυβο και πηρε τον λοπου, λες τα παπια να μας παρακολουθουν;
      Θωμας

  9. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.

    Αν τους χαλάσει μια χωροχρονική υλοποίηση ή αν τους ακυρωθεί, αυτό σημαίνει ότι εκτός του ότι πάνε τα σχέδια τους πιο μακρυά,( ή ακυρώνονται τελείως) τότε ένα άλλο χωροχρονικό συμβάν (κλειδί) θα πάρει θέση? Γιατί έτσι έχει νόημα κατά την προσωπική μου άποψη. Και κάτι άλλο. Όταν λες ότι δεν θα συμβεί σ αυτή τη ζωή, αλλά σε μια άλλη, εννοείς παράλληλη ή σε μια άλλη, μελλοντική μέσα στην γραμμική χρονικότητα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *