Διαφημίσεις

Ἐάν ἦταν κανένας συντηρητικός, λίγο «δεξιούλης» καί ἔλεγε τόσα χυδαῖα ψέμματα,σήμερα θά καιγόταν ὁλόκληρη ἡ Ἑλλάδα….Κάθε μέρα πορεῖες καί συγκρούσεις. Κάθε μέρα «γιορτή» στούς δρόμους. Θρᾶσος καί προκλητικότητα! Γυφτιά καί γκλαμουριά. Πόστα καί βολέματα. .«Ἀνένδοτοι» τῆς πλάκας μέ ψευδο-ἡρωϊσμούς καί κοινωνικές «εὐαισθησίες» Γιά τό «μεροκάματο» ὅλοι οἱ «φτωχούληδες» τοῦ θεοῦ…..»

Μέσα σε δύο χρόνια όλος ο “μύθος” τής Αριστεράς, ο οποίος καλλιεργήθηκε για πάνω από μισό αιώνα, εξανεμίστηκε. Ο “βόθρος” τής Αριστεράς ξεχείλισε και “έπνιξε” τα πάντα. Η αριστερή “ελίτ” – ΟΛΟΙ τους “προϊόντα” τής χαφιεδοσχολής τού ΚΚΕ – μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια εξευτελίστηκαν όσο δεν πάει άλλο. Όχι μόνον οι κυβερνητικοί, αλλά και οι “δορυφόροι”. Αποδείχθηκαν οπορτουνιστές, αριβίστες και συμφεροντολόγοι όσο κανένας άλλος. Πραγματικές “κατσαρίδες”, που την έννοια της επιβίωσης την έχουν αναγάγει σε ιδεολογική τους “επιστήμη” και μπροστά στον στόχο της επίτευξής της δεν έχουν καμία αναστολή. Ο ένας “πουλούσε” τον άλλο, για να βολευτεί σε μια θεσούλα στη Βουλή τής προδοσίας.

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε στην μεγαλύτερη “πασαρέλα” πολιτικών απατεώνων τής Μεταπολίτευσης; …Τον Κουβέλη, τον Ψαριανό ή τον Λυκούδη; Μιλάμε για “βόθρο”. Αυτόν τον “βόθρο” άνοιξε η “επιτυχία” τού Τσίπρα. Αν δεν σχημάτιζε κυβέρνηση ο Τσίπρας, όλοι αυτοί θα ήταν συνοδοιπόροι και θα “κρύβονταν” σε μια “αγέλη” “ηρωικών” και “αντιμνημονιακών” συντρόφων. Η ανάληψη της εξουσίας από την Αριστερά δίχασε την “αγέλη” των αρπακτικών και των παρασίτων. Ανάγκασε όλες τις “κατσαρίδες”, οι οποίες δεν χωρούσαν στο κυβερνητικό κόμμα, να κάνουν το μόνο που γνώριζαν να “πουλάνε” …και άρα να πάρουν θέση “απέναντι”.

Ο Τσίπρας έχει ήδη εξασφαλίσει περίοπτη θέση στην ελληνική ιστορία, γιατί θα είναι αυτός, ο οποίος “ξεχαρβάλωσε” τον μεταπολεμικό σχεδιασμό …Αυτός ο οποίος εξευτέλισε την Αριστερά, αποκαλύπτοντας τον βρόμικο ρόλο της. Για να καθίσει άρον-άρον στην καρέκλα τής εξουσίας, της έβγαλε το “πέπλο” και αποκάλυψε την ασχήμια της …Αποκάλυψε τους “κατασκευαστές” της …Αποκάλυψε τον χαφιεδισμό της.

Την ανέβασε “ψηλά” και, όπως συμβαίνει με τις μαϊμούδες, τότε φαίνεται και ο “κώλος” τους. Αυτό ήταν το ποθούμενο για όλους εμάς, οι οποίοι πολεμάμε το σύστημα και γνωρίζαμε τον βρόμικο ρόλο τής Αριστεράς. Τώρα πλέον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως δεν υπάρχει καμία πολιτική “σκηνή” στην Ελλάδα.

Ἡ Πελασγική



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

13 σχόλια στο “Ὁ «βόθρος» τῆς Ἀριστερᾶς ξεχείλισε καί «ἔπνιξε» τά πάντα.”
  1. Ποια Κομοτηνή βρε κακομοιρηδες. Αυτη ειναι ηδη πουλημένη. Βρε κι εμας και τα παιδια μας εχουν πουλήσει βρεεεε. Απλως μας το δείχνουν, δεν μας το λενε. Αλλα ακομα και να μας το έλεγαν, εμεις θα το παίζαμε κουφοί, γιατι τυφλοί σιγουρα ειμαστε. Σκλαβους μας πούλησαν βρεεεε!!! Ξυπνηστεεεε. Δεν βλεπετε στην τβ οποτε δείχνουν κατι για δουλειές νέων κλπ, δείχνουν συνέχεια σερβιτόρους σε καφέ η ταβέρνες;;; Γι αυτο προορίζουν τα παιδια μας μωρεεε!!! Αλλα εμεις κανουμε αυτο που είπε ο Τόσκας. Οταν μπαίνουν ληστές στα σπιτια σας, να κάνετε πως κοιμάστε. Ε, κι εμεις αυτο κανουμε. Μπήκαν ληστές στο σπιτι μας (στην πατριδα μας) κι εμεις κανουμε πως κοιμομαςτε. Η μηπως κοιμομαστε πραγματικά και δεν προσποιούμαστε καθόλου. Εεε;;;;; Λέτε;;;;

  2. Παλι μαλ@κιες .Ρε δεν μας νοια ζει αν πουλησε την αριστερα ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ Εκεινο που μας ενδιαφερει ειναι να μην πουλησει την ΔΕΗ γιατι χωρις ρευμα δεν εχει παραγωγη και το νερο γιατι χωρις αυτο δεν υπαρχει ζωη.Ο τσιπρας προετοιμαστηκε απο 20 χρονων ,απο τον ετερο ομοεθνη του τον Αλαβανο , για αυτην την στιγμη και η μονη λυση ειναι μια ξεγυρισμενη χουντα -αλλα οχι τυπου Παπαδοπουλου ,αλλα τυπου Ερτογαν που καθαρισε σε βαθος ολα τα τομαρια που οι ντομνεδες με επιχορηγησεις του Σορρος και των αφεντικων του των Ροτσιλντ ετοιμαζαν στο στρατο στην ΠΑΙΔΕΙΑ στα δικαστηρια και στον εμπορικο τομεα με αιχμη τον ΤΥΠΟ.ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ και οσοι αφελοις δεν εχουν δει τις ΠΛΑΤΕΣ που κανει ο σεφαραδιμ Μητσοτακης στον χαζαρο τσιπρα , τοτε αυτοι θελουν οφθαλμιατρο η’ μαλλον ψυχιατρο

  3. Απόλυτη και αναμενόμενη η αδιαφορία της αριστεράς για οτιδήποτε το εθνικό, αυτές ήσαν πάντα οι θέσεις τους, εθνομηδενισμός και καταστροφή κυρίως των μεσαίων τάξεων, την ραχοκοκαλιά δηλαδή της χώρας, ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, πως αλλιώς θα δημιουργήσουν τις στρατιές των εξαθλιωμένων που θα ζουν με τα επιδόματα στυλ Σοβιετίας; Θέλουν και είναι επικίνδυνα κοντά στο να το καταφέρουν, να αλλάξουν το πρόσωπο της χώρας, οι αφελείς συμπολίτες μας δεν έχουν πάρει μυρωδιά απ΄όλο αυτό και εξακολουθούν να τους στηρίζουν σε αρκετά μεγάλα ποσοστά. Όλο αυτό μάλιστα με την συμπαράσταση των νεφιλελεύθερων τοκογλύφων της ευρώπης και αμερικής οι οποίοι στο πρόσωπο της ροζέ αριστεράς έχουν βρει τον καλύτερο κολέγα τους!

    1. ΡΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΕ! ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΣΑΣ ΡΕ!
      ΕΔΩ ΚΑΘΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤ’ΟΝΟΜΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ “ΣΟΒΙΕΤΙΑ” ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ Η’ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ;!
      ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ…
      ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ….
      ΠΙΑΣ’Τ’ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ; ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Η’ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΠΠΟΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ;

      1. Ούτε να καταλάβεις ένα σχόλιο δεν μπορείς, αλλά θέλεις να…”απαντήσεις” κιόλας ειδήμονα! Το “Σοβιετία” κολλάει και πολύ καλά μάλιστα, στο να σε ταϊζουν οι νεοφιλελέ αριστερούληδες (ναι ναι κι αυτό αν και οξύμωρο, απόλυτα στέκει) μέσω επιδομάτων, αφού πρώτα σε έχουν και αυτοί με τις πολιτικές τους φτωχοποιήσει!

      2. ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ: ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΓΦΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΟΥ.
        ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ HIGHJACKING ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΘΙΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΪΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

        ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΠΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ(ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΕΣ, ΝΩΘΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΦΙΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΠ.).
        Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

        1. έχεις αναγάγει την χαζομάρα σε επιστήμη εσύ, χαμένος κόπος να “συζητά” κανείς μαζί σου, όσο για τις βρισιές σου στις επιστρέφω στα μούτρα σου, όταν ξυπνήσεις ίσως και να καταλάβεις πως δεν ζούμε όλοι στο ίδιο συνομωσιολογικό συννεφάκι με σένα.

          1. ΑΛΛΟ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΡΩΝΙΑ. ΕΣΥ ΕΒΡΙΣΕΣ ΕΓΩ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ.
            ΟΛΑ ΣΟΥΠΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.
            ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ. ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
            ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΓΕΝΙΚΑ.
            ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΕΙΔΕΣ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΝΤΑΡΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕΣ…

  4. Αυτα τα ιδεολογικα πολιτικα φληναφληματα δημιουργηθηκαν απο μυαλα ανωτερης ευφυιας απο τον ανθρωπινο νου,καλυψη αποκρυψη της κομμουνιστικης μπουρδοθεωριας και κατι τσιριδες εθνικοσοσιαλισμου ,ηταν η απαρχη της νεας σαβουρο καμπαλο θεωριας των επικυριαρχων,οι ιδιοι ειναι παντα απο πισω,απωτερος σκοπος ,ποτε ,μα ποτε, το ανθρωπινο γενος να τους δη και να καταλαβη.Ειναι εξωγηινοι με χαμηλο συντονισμο δονησεων ,οταν ανεβαση το ανθρωπινο γενος τις δονησεις του ,τοτε θα μας εγκαταλειψουν, θελοντας και μη.Ηγεσιες και κομματα ειναι αλωμενα απο αυτους ,ειτε επηρρεαζοντας με το χρημα ,ειτε προωθωντας ιδικους τους στην εξουσια,τα χαιβανια απο κατω δε,κοβουν τις φλεβες τους για αυτους,μη γνωριζωντας τι γινεται και αδυνατωντας να δουν την αληθεια,γιατι ετσι ειμασθε κατασκευασμενοι, τουλαχιστον για την παρουσα φαση του γηινου βιου μας.Για την χωρα μας,οι γνωστοι και μη εξαιρεταιοι τυποι,που κανουν τους πολιτικους ,ανηκουν σε αυτους και ελεγχουν ευκολα μαιμουδες και λαμογακια .Τα αποτελεσματα ,τα βιωνουμε καθημερινα,στοχος τους διττος ,να μας σπασουν το ηθικο ,να μας εκμηδενισουν σωματικα και πνευματικα και να μας διαλυσουν ,το ζουμε ολοι.Προσπαθουν……..ιδρωνουν,ψευδονται ,παραμυθιαζουν,λαδωνουν,καλοπιανουν,φοβεριζουν,τριχες !δεν τους πιανουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ!τους αλλους τους χαριζουμε σε αυτους ,εφ΄’οσον θελουν εκει να ειναι,δικο τους προβλημα……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *