Διαφημίσεις

“Φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό” χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών ο υπουργός Υγείας

Επέκρινε σφόδρα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή», έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό» και παρατήρησε «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».

Οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική από την 1η Σεπτεμβρίου τίθενται σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής θα επανέλθουν στην εργασία τους 16 ημέρες μετά, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο υπουργός Υγείας είπε, μεταξύ άλλων, στους εκπροσώπους των εργαζομένων «κάνετε όλη αυτή τη φασαρία επειδή θα πάτε από την Ομόνοια στο Ευαγγελισμό. Σιγά τα ωά, καταντάει ντροπή πια!».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι κινητοποιήσεις δεν γίνονται από τους εργαζόμενους, αλλά από συνδικαλιστές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης(χαχα): “Έπρεπε να σας απολύσουμε, για να δείτε τι εστί βερίκοκο””
  1. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ Γ.Α.Π….

    ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!

    …ΕΙΝΑΙ ΑΝΓΩΣΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ "ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ"… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ… ΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ!… Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ "ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ… ΟΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!

    Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΕΣ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΩΝ… ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ… ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 150.000 ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ… ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ – ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ… ΣΕ ΟΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΣΟΥΝ… ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ… Η ΑΠΟΛΥΣΗ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ… ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ… ΑΚΟΜΑ ΔΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ… ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ…

    ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ… ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΜΝΟ ΔΕΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 15΄… ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΟΣ!!!

    ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΤΟ… ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟ… ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟ… ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΦΙΛΟΤΗΜΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ.

    Η ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ… ΚΚΕ… ΣΥΡΙΖΑ… ΑΝΤΑΡΣΙΑ Κ.Λ.Π. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΠΟΛΟ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ… ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ… ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ… ΔΥΣΕΩΣ… ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ)… ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ… ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!!!

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ Δ. ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ… ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ "ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ"… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ…

    ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ… ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ… ΝΑΙ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ Ν.Δ…. Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ… Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΗ!!!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΗΛΩΝ… ΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΙΚΑ ΜΗΛΑ… ΟΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΠΑΛΙΑΤΣΕ ΑΦΗΔΩΣ ΠΕΡΣΙΚΑ ΜΗΛΑ… ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ… ΟΟΟΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

  2. αχ ρε αδωνη ποτε θα σε δουμε κρεμασμενο!!! ποτε?
    μα ποιος μακακας τον ψηφισε? πως κυβερνανε αυτοι ρε?

  3. ΕΤΣΙ αδωνη γαμ..σε τους!!!!!! επρεπε να σε κανουνε πρωθυποργο , μπορει να μην σε χωνευω , αποψη μου ειναι , αλλα σε παω για τις κινησεις που κανεις!!! βαζεις μια ταξη στα μπουρδελα τς χωρας καιρος δεν ητανε? απολυσε τα βυσματα και τα παραθυρια , και παρτε τα πισω

    1. Το κλεισιμο σχολειων κ νοσοκομειων ειναι βαλσιμο ταξης;;;ευγε νεοελληνα….Πο μαλακας πρεπει να ηταν αυτος που ελεγε οτι για καθε σχολειο που κλεινει θα ανοιγει μια φυλακη….

  4. περίμενε να δεις εσύ "τι εστί βερίκοκο" όταν δε θα ξαναβγείς βουλευτής στη ζωή σου παλιονούμερο και θα πρέπεις να έχεις ψωμί και δημοσιότητα μέσα από τη δουλειά σου παλιολαμόγιο γιατί αν βρεθούν βόδια και σε ψηφίσουν και αυτή τη φορά πρέπει να τους βρούμε να τους κάνουμε ευθανασία !!

  5. ο μπαμπας σου τον επαιζε και λιγο πριν χυσει τον εσπρωξε στη μαμα κατα λαθος!αυτο σημενει οτι εισαι παιδι της μαλακιας
    και σε βλεπω να ψοφας καταγαμημενος και με ξυφολογχη στον βρωμικο κωλο σου

  6. και ξαφνικα το μααααιμουνι τω μαιμουνιωωω εψηφηστηκε δημοκρατικα και επεικαλειται και αττικη δημοκρατια!!!!!!!
    ηντα να σου πω μρε μπασταρδε απου εσυ με λογια δε καταλαβενεις
    εσυ γαμιολακο θες γαμηση και ξυλιες
    3 να σε κρατουνε 2 να σε γαμουνε και 10 να σε δερνουνε
    μα ξεγνιασε δα, και οντε θανε καλα θα πλερωθεις και συ κατα που εδουλεψες

  7. ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

  8. Ρε πάτε καλά? Ποιος τους ψήφισε? Τοποθετημένοι είναι, με συνοπτικες διαδικασίες!!!

  9. ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ"ΕΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ " ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!

  10. Ενα δικιο το εχει γιατι ολοι του δημοσιου νομιζουν οτι η δουλεια τους ειναι εξασφαλισμενη εφ ορου ζωης ακομα κι αν ειναι ανικανοι για το ποστο που εχουνε και μπηκαν στο δημοσιο απο το παραθυρο , την πισω πορτα , την ταρατσα , το σιφονι του μπανιου και εχουν και την υποστιριξη καθε επαγγελματια εργατοπατερα συνδικαλιστη και αριστεροgay προοδευτικου μοσχοαναθρεμενου επαναστατη .

  11. Ayto einai to paixnidi na mas vazouon na tsakonomaste metaksi mas noumera ksipniste!!! enoithite koimismena provata!!!poioi dimosioi kai mlkies.Den vlepete ti kanoun???Oti kai na sas poun exete gnomi gia ayto.Me ayta ta miala pige i xora ekei.

    1. Διαιρει κ βασιλευε φιλε…θα ερθει η ωρα τους
      Αλλα θα ειναι αργα…(ελ επαγκελματιας ειμαι για να μην παρεξηγηθω. )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *