Διαφημίσεις

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα η βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας και ηγετικό της στέλεχος Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της, με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων που αφορούσαν την εθνική οικονομία…….

Αυτή θα έπρεπε να είναι η είδηση της ημέρας, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Στην Ελληνική μπανανία, οδηγούνται στην δικαιοσύνη απλοί πολίτες που έκαναν την βλακεία να γράψουν στο τοίχο τους, στο facebook, ότι έρχεται χρεοκοπία και κλειστές τράπεζες, αλλά όταν οι “εκτιμήσεις” αυτές έρχονται από μεγάλα “πολιτικά τζάκια” της χώρας, είναι απλώς Δευτέρα,……

Η κ. Μπακογιάννη προέβλεπε capital control από την παρασκευή μέχρι σήμερα και εκλογές την επόμενη εβδομάδα για να βγει κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το έλεγε μια κορυφαία πολιτικός την ίδια ώρα που το έλεγε και ο κ. Σόιμπλε, θυμίζουμε!

Το θέμα στην χώρα δεν μπορεί να είναι οι συμφωνίες με τους δανειστές αποκλειστικά, όταν όλη η σαπίλα των τελευταίων δεκαετιών δεν γίνεται στόχος ανατροπής, αλλά αντίθετα μέρος της, την χρησιμοποιούμε μέχρι και και σήμερα!

anemosantistasis



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΤΩΡΑ: Στην ΓΑΔΑ η Μπακογιάννη για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορούσαν την εθνική οικονομία. Τι; Όχι;”
  1. μα δεν εκανε τιποτα το κοριτσι!! μην ξεχνατε ειναι ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! αυτο τα λεει ,τα κανει ,και τα σκεπαζει ολα!!!

  2. ΝΤΟΡΑ …, το θυληκο του “ΝΤΟΡΗΣ” ;; Κοινως αλλογα ;….τον μπελα μου μεσα που καααποτε , ειχα ψηφησει τον ΝΤΟΡΟμητσοτακη μπαμπουλ !!!!!!!!!!!! Αλλα η καθε απο αυτες τις οικογενειες εχει και ενα χαζο …π.χ. Κυριακος ..Γιωργακης..!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *