Διαφημίσεις

Μπορεί να μην έχουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές exit polls την Κυριακή (7/11) όμως τα κανάλια (κρατικά και ιδιωτικά) ετοιμάζονται να ριχτούν στην μάχη της ενημέρωσης (άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο) και φυσικά να κερδίσουν το μερίδιο τους και στην τηλεθέαση.


Πάμε να δούμε παρακάτω τι ετοιμάζει το κάθε κανάλι για αυτήν την ημέρα.

ANT1
Από τις 6:45 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ η Μαρία Χούκλη έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Παπαδάκη, θα μας μεταφέρουν το εκλογικό κλίμα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, με εκλεκτούς καλεσμένους από όλους τους χώρους, διαφωτιστικά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις Μαζί τους, ο Στρατής Λιαρέλλης ο Αντώνης Δελλατόλας, o Στράτος Φαναράς, ο Γιώργος Βλαβιανός, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Στεφανία Μουρελάτου οι οποίοι θα σχολιάζουν τις εξελίξεις, μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους που θα βρίσκονται στο στούντιο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ροής των αποτελεσμάτων, στο στούντιο του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται κορυφαίοι παράγοντες της δημόσιας ζωής. Πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τα αποτελέσματα, όπως αυτά θα διαμορφώνονται.

Σε ζωντανές συνδέσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών, το Μέγαρο Μαξίμου και τα γραφεία των κομμάτων, θα παρακολουθούμε την πορεία των εκλογών λεπτό προς λεπτό και θα ακούμε τις δηλώσεις των πολιτικών. Παράλληλα, οι ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ οι ανταποκριτές μας θα μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

ALPHA
Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ο Alpha ανοίγει «παράθυρο» σε όλη την Ελλάδα, καταγράφοντας την εκλογική διαδικασία και ακούει τη φωνή των πολιτών όπου κι αν βρίσκονται.

Ο Νίκος Μάνεσης στη Βόρεια Ελλάδα, ο Δήμος Βερύκιος στην Πελοπόννησο, ο Σωτήρης Γιατζόγλου στη Θράκη, ο Γιώργος Κουρδής στην Κρήτη και δεκάδες ρεπόρτερ και ανταποκριτές του Alpha στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Γιάννης Πιτταράς, ο Γιώργος Βλάχος και όλοι οι πολιτικοί συντάκτες του Alpha δίνουν τον παλμό, καταγράφουν και μεταδίδουν τις αντιδράσεις από τα επιτελεία όλων των κομμάτων.

Στις 14:00 και στις 17:00, στο μεσημεριανό και απογευματινό δελτίο του Alpha, ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ για την εκλογική αναμέτρηση.

Στις 20:00 ο Αντώνης Σρόιτερ θα δώσει την πρώτη γεύση των αποτελεσμάτων και θα παρουσιάσει τις πρώτες εκτιμήσεις.

Στις 23:00 στην ειδική ενημερωτική εκπομπή «Βραδιά εκλογών 2010» ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με πολιτικούς αναλυτές και δημοσιογράφους ερμηνεύουν το μήνυμα των εκλογών, αναλύουν τα αποτελέσματα και καταγράφουν τις αντιδράσεις. Ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, video, σχόλια και αναλύσεις, με έμφαση στην ενημέρωση για τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης σε όλη την χώρα καθώς και στις αντιδράσεις έτσι όπως καταγράφονται σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

ALTER
Την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 7 Νοεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως και στις 12 το βράδυ, η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού μεταδίδει ζωντανά έναν μαραθώνιο ενημέρωσης με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στα στούντιο του Alter θα βρίσκονται οι Άκης Παυλόπουλος, Γιώργος Αυτιάς, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τράγκας, Κώστας Χαρδαβέλλας, Ανδρέας Κωνσταντάτος και Κάτια Μακρή που θα αναλύσουν και θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στις 7 ακριβώς, το ALTER παρουσιάζει την πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα. Παράλληλα, το Alter βρίσκεται κοντά στον τόπο όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα. Πολυμελή και άρτια εξοπλισμένα συνεργεία καλύπτουν από κοντά μέσω ζωντανών συνδέσεων τις εξελίξεις στα εκλογικά κέντρα και τα γραφεία των συνδυασμών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλες τις άλλες μεγάλες πόλεις.

ΣΚΑΪ
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου οι εκλογές για το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της Ελλάδας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Από τις 6 το πρωί Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την ψηφοφορία. Η Πόπη Τσαπανίδου με συνδέσεις και από τις 13 περιφέρειες δίνει τον παλμό των εκλογών σε όλη τη χώρα. Τη σκυτάλη παραλαμβάνουν στις τέσσερις το απόγευμα ο Σπύρος Μάλλης και η Λίδα Μπόλα.

Στις έξι το απόγευμα ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη και το Δημήτρη Οικονόμου. Από τις 20.00 στο στούντιο μαζί με τη Σία Κοσιώνη θα είναι ο Αλέξης Παπαχελάς. Στις 22.00 την σκυτάλη της ενημέρωσης δίπλα στη Σία Κοσιώνη θα πάρει ο Βασίλης Λυριτζής.

Παράλληλα οι Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Άρης Πορτοσάλτε, Έλλη Τριανταφύλλου αναλύουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Στο στούντιο ο έγκυρος αναλυτής της Public Issue Γιάννης Μαυρής δίνει πρώτος την ακριβή εικόνα του εκλογικού χάρτη σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους της Ελλάδας στις πρώτες εκλογές μετά τις βουλευτικές του 2009.

Ακόμη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 7 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν με τη ματιά της «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ»: Οι υποψήφιοι, οι συνδυασμοί, οι υποσχέσεις, τα συνθήματα και…ο λαός. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι συντελεστές της αγαπημένης σατιρικής εκπομπής θα παρουσιάζουν την εκλογική αναμέτρηση με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Η Γκίζα….. πάει πλατεία και διαβάζει το φλιτζάνι. O Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος σχολιάζουν τα τεκταινόμενα της ψηφοφορίας ενώ οι «Λατέρνατιβ»(Παναγιώτης Μένεγος – Σταύρος Διοσκουρίδης) αναδεικνύουν άλλες παράλληλες δράσεις και… αντιδράσεις.

MEGA

Στο MEGA η ενημέρωση όπως κάνει το κανάλι σε αυτές τις περιπτώσεις θα ξεκινάει από νωρίς το πρωί και θα συνεχίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ θα κορυφωθεί στις 18.45 . Συντονίστρια της βραδιάς η ‘Ολγα Τρέμη και μαζί της ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Παύλος Τσίμας.

Από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του MEGA, θα παρακολουθούν, θα αναλύουν και θα μεταδίδουν την ροή των αποτελεσμάτων λεπτό προς λεπτό, ενώ θα συζητούν με προσωπικότητες από το χώρο της δημόσιας ζωής. Στο στούντιο θα βρίσκονται ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος. Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε live streaming.
STAR Το STAR θα έχει εκπομπή για τις εκλογές μόλις 1,5 ώρα (19.30-21.00) με τον Αιμίλιο Λιάτσο στην παρουσίαση και το δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού για την ενημέρωση. Στις 21.00 το κανάλι θα προβάλει την επίκαιρη ελληνική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (υποδύεται τον Μαυρογυαλούρο).
NET
Από τις 06.00 το πρωί περισσότεροι από 300 δημοσιογράφοι, τεχνικοί και σκηνοθέτες της Δημόσιας Τηλεόρασης θα είναι επί ποδός για να μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης, με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ από τις περιφέρειες και τους δήμους όλης της χώρας. Σε συνεργασία με την ΕΤ3, περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, η ΝΕΤ θα ενημερώνει συνεχώς έγκαιρα και έγκυρα τους τηλεθεατές. Στην κάλυψη των εκλογών θα χρησιμοποιηθούν δύο δορυφόροι, δέκα μονάδες εξωτερικών μεταδόσεων και δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία ανά την επικράτεια.

Η ενημέρωση θα αρχίσει από τις 06:00 το πρωί με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη στην «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της εκλογικής μάχης. Αμέσως μετά, στις 10:00 και έως τις 12.00, η Μαρία Σαράφογλου, θα μεταφέρει ό, τι «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ», σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από τις 12.00 έως τις 13.00 θα μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων με όλη την εκλογική δραστηριότητα.

Στη συνέχεια και μέχρι τις 15:00, τη σκυτάλη θα παραλάβουν η Πηνελόπη Γαβρά και ο Γιάννης Σκάλκος, οι οποίοι θα την παραδώσουν στις 15.00 στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ . Ο μαραθώνιος της εκλογικής βραδιάς θα αρχίσει στις 18:00. Στο κεντρικό στούντιο θα βρίσκονται ο Τάκης Σπηλιόπουλος και η Ρίτσα Μπιζόγλη, τους οποίους θα πλαισιώσουν ο Προκόπης Δούκας και η Βάλια Πετούρη. Πολιτικοί, πολιτικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι θα μεταφέρουν το σφυγμό της ημέρας, αναμένοντας το κλείσιμο της κάλπης.

Στις 19.00, με το κλείσιμο της κάλπης, σε απευθείας σύνδεση με το υπουργείο Εσωτερικών, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ αναμένεται ότι γύρω στις 21:00 θα υπάρχει σαφής εκτίμηση για τα αποτελέσματα στις 13 περιφέρειες και τους πέντε μεγαλύτερους δήμους μέσω του συστήματος ασφαλούς μετάδοσης που εφαρμόζει η εταιρεία Singular Logic. Από το στούντιο θα σχολιάζουν τα αποτελέσματα, αλλά και το μήνυμα της κάλπης για την επόμενη μέρα υπουργοί, στελέχη κομμάτων, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και γνωστοί δημοσιογράφοι. Μέχρι το πρωί η ΝΕΤ θα μεταδίδει κάρτες με όλα τα αποτελέσματα.
Πρίσμα+

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου το πρίσμα+ θα συμμετάσχει στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων για τις «Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2010», παρέχοντας παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική νοηματική γλώσσα. Έτσι, τα άτομα με προβλήματα ακοής, έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν ταυτόχρονα με όλους τους Έλληνες τηλεθεατές.

Από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής το πρίσμα+ θα συνδεθεί με το στούντιο της ΝΕΤ προκειμένου να μεταδώσει την ενημερωτική πολιτική εκπομπή για την εκλογική αναμέτρηση με συζητήσεις, αναλύσεις και ρεπορτάζ. Πολιτικοί, πολιτικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι θα βρίσκονται στο στούντιο για να μεταφέρουν το σφυγμό της ημέρας πριν και μετά το κλείσιμο της κάλπης, αλλά και για να σχολιάσουν τα εκλογικά αποτελέσματα στους Δήμους και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Στη διάρκεια της σύνδεσης με τη ΝΕΤ, οι διερμηνείς του πρίσμα+ θα μεταφράζουν στην Ελληνική νοηματική γλώσσα. Με τον τρόπο αυτό το πρίσμα+, όπως και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, διασφαλίζει την απρόσκοπτη ενημέρωση τόσο των τηλεθεατών με προβλήματα ακοής, όσο και εκείνων που θα το επιλέξουν για την ενημέρωσή τους.

cosmo.gr

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *