Διαφημίσεις

Χθες τελείωσε η Γερμανία κι επίσημα.
Έρχεται κατάρρευση και ήθελαν να την φορτώσουν στην Ελλάδα.
Ο Τσιπρας μόνο προδότης δεν είναι.
Ο Βαρουφακης αν είναι απεσταλμένος θα φάει το ξύλο μόλις έρθει η ώρα του…
Εσκεμμένα δεν τον άφησε να υπογράψει την περασμένη Τρίτη.
Ο ένας άξονας είναι ΗΠΑ-Ρωσία-Κίνα , κι άλλος η Ε.Ε.
Αν πήγαινε σε ρήξη χθες θα ξεκίναγε παγκόσμιος πόλεμος και η ΕΛΛΑΔΑ θα ήταν το μαύρο πρόβατο, θα μας φόρτωναν τα πάντα.

[sc:stranger]

Το θέμα δεν είναι ο Τσιπρας να κερδίζει όλες τις μάχες αλλά τον πόλεμο.
Ο πόλεμος έχει σημασία.
Ακόμα καλύτερα αν κερδίσεις χωρίς να εμπλακείς κιόλας.
Άστους θα σφαχτούν μόνοι τους.
ΗΠΑ-Ρωσία-Κίνα, αυτοί εκτίμησαν ότι πας σε συμφωνία και όχι σε ρήξη, άρα δεν επιλέγεις να είσαι το μαύρο πρόβατο που θα προκαλέσεις τον πόλεμο με το grexit που θέλει και επιδιώκει η Γερμανία για να στα φορτώσει .
Γιατί να στα φορτώσει;
Θα δανειστώ μερικές σειρές απο το άρθρο που θα βάλω το λινκ παρακάτω για να το διαβάσετε όλοι.

“Ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε και η γερμανική ηγεσία της Ευρωζώνης έχουν σοβαρούς λόγους να ανησυχούν και να διατηρούν μία αδιάλλακτη στάση στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα. Όμως η αποπληρωμή του ελληνικού χρέους που ανέρχεται σε 317 δισεκατομμύρια ευρώ δεν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Το ελληνικό χρέος είναι αμελητέας σημασίας, σε σύγκριση με το χρηματοπιστωτικό δυναμίτη των γερμανικών (και άλλων) τραπεζών, ο οποίος τους τελευταίους μήνες δίνει καθημερινά περισσότερα σημάδια ανάφλεξης.

Μόνο η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, βρίσκεται σημαντικά εκτεθειμένη, κατέχοντας αμφιβόλου αξίας χρηματοπιστωτικά προϊόντα, γνωστά ως «παράγωγα», ύψους 67 τρισεκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για ποσό παρόμοιο με το ΑΕΠ όλης της υφηλίου και 20 φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Γερμανίας. Οποιαδήποτε σύγκριση με την κατάσταση της τράπεζας Lehman Brothers το 2008 δεν θα ήταν καθόλου άστοχη. Απλώς όταν χρεοκόπησε η Lehman Brothers είχε στη διάθεσή της παράγωγα αξίας μόνο 31.5 τρισεκατομμύρια ευρώ. Η κρίση του 2008 επιβεβαίωσε τον συνοπτικό ορισμό των παραγώγων που είχε προτείνει ο Αμερικανός μεγιστάνας Warren Buffet: «οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής».”

και κλείνει …
“Μάλλον γνωρίζουν πολύ περισσότερα οι Έλληνες διαπραγματευτές από όσα τους πιστώνουν οι συνομιλητές τους και οι «θεσμοί». Οι οποίοι χρησιμοποιούν μία Οργουελιανή τακτική για να παρουσιάσουν ως «απειρία» την εμπεριστατωμένη άρνηση της ελληνικής πλευράς να προσαρμοστεί μέσα σε ένα σαθρό χρηματοπιστωτικό πλαίσιο.”

Υπομονή λοιπόν … να δούμε τους νικητές, με την Ελλάδα σε ρόλο Ελβετίας μετά.

το άρθρο περί Γερμανίας θα το βρείτε εδώ http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/aytos-einai-o-pragmatikos-logos-tis-adiallaksias-soimple

Terzis Nicos https://www.facebook.com/nicos.terzis.3/posts/845341608895309



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Στο τέλος θα γελάσει η Ελλάδα …”
  1. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΜΩΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ

  2. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΟΜΠΕΣ…
    ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ… ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΙΩ

  3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ

  4. Ποιός βλάκας γράφει αυτές τις βλακείες .. Όλοι ξέρουν πως η Ρωσία και η Γερμανία είναι πολύ καλοί σύμμαχοι …. Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας είναι αντιπρόεδρος της γκαζπρομ .. και όταν ήταν αρχηγός της KGB ο Πούτιν στην Ανατολική Γερμανία , η Μέρκελ ήταν αξιωματούχος της Στάζι και υπό τις άμεσες διαταγές του ..

  5. Ο τσίμπλας είστε κύριε;Εγώ βλέπω πως ο τσύριζα έγραψε στ΄αρχίδια του το ΟΧΙ του 62% και μας φορτώνει νέα δυσβάστακτα μέτρα.
    Προφανώς αυτοί οι οποίοι μας παριστάνουν σήμερα τους αριστερούς,θα είχαν γράψει επίσης στ΄αρχίδια τους τον Ελληνικό λαό αν ήταν στη βουλή πριν 40 χρόνια και τώρα θα είχαμε ακόμα βασιλιά.

  6. μπορεί να νομίζεις {ότι στο τρενάκι του λούνα παρκ} πως πεθαίνεις, όμως όταν κατέβεις θα δεις φοβισμένους όλους όσοι σε χαζεύαν απ’έξω…

  7. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ,ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!
    ΑΣΕΒΕΙΑ,ΑΝΝΟΜΙΑ,ΠΟΡΝΕΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ Σ ΕΝΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?

  8. μακακιες….οταν βλεπουμε τετοιου μεγεθους κωλοτουμπες προσπαθουμε να τις εξηγησουμε με συνομωσιες…οταν ομως θα πεφτουν τα μετρα…οταν θα ακριβαινουν τα πραγματα στα σουπερ ,οταν θα μειωνονται τα εισοδηματα των συνταξιουχων των αγροτων,τοτε ψαχνε πως ο καθε ξε..τσιπας εσωσε το κοσμο και πως θα βρεις λεφτα να βολεψεις την οικογενια .

  9. Μερικοί σε εμπύρετη κατάσταση … βλέπετε πολλά όνειρα.

    Κανένας πόλεμος δεν θα ξεκίναγε από την όποια κίνηση της Ελλάδας.
    Αυτός θα ξεκινήσει όταν θα είναι έτοιμοι να μαντρώσουν τους πάντες.
    Για την ώρα προχωράει το παιχνίδι εκείνο που θέλει μέσω της Ελλάδας να αλυσοδέσουν όλους τους λαούς της Ευρώπης.

    Όσο για τις φούσκες που κατέχουν όλες οι τράπεζες και όχι μόνο η Deutsche Bank είναι όντως αλήθεια. Μόνο που με αυτό απλά οι αλυσίδες θα συμπεριλάβουν τους πάντες και γρηγορότερα – μόνο οι τραπεζίτες θα μείνουν απέξω καθώς αυτοί έχουν τραβήξει όλο τον πλούτο και έχουν αφήσει φέσι τον κοπανιστό αέρα στα κορόϊδα.

    Τώρα για τα όσα γράφεις περί γνώσεως των Ελλήνων διαπραγματευτών, θα πω ότι όχι μόνο δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα αλλά δεν είναι ικανοί να κατανοήσουν ούτε και αυτά που τους δίνουν γραμμένα, πόσο μάλλον το παρασκήνιο, οπότε θα σου συνιστούσα να μην τα τσούζεις πριν πιάσεις πληκτρολόγιο και βεβαίως να αποφεύγεις ετοιμόρροπα κτίσματα, πίπτοντα ντουβάρια προξενούν ανήκεστες βλάβες.

    Από τα πολλά που ήξεραν και ξέρουν οι παντογνώστες διαπραγματευτές φτάσαμε σ’ αυτό το χάλι – ρε δεν πάμε καλά …. καθόλου καλά.

    Το θέμα βέβαια δεν είσαι εσύ …. ο κάθε εσύ
    αλλά ο μπούφος Ελληνικός Λαός
    που τρεφόμενος με φρούδες ελπίδες έφαγε στο κώλο
    ΔΥΟ και βάλε χιλιετίες
    διότι επαναπαύθηκε σε προφητείες και βαρύγδουπες άφρονες τέτοιες δηλώσεις.

    Το μεγάλο κακό είναι ότι αυτό (η Δισχιλιετία)
    του άφησε μεγάλο κουσούρι,
    ώστε πλέον επάξια παίρνει τα σκήπτρα του πρωταθλητή βλακείας,
    κάτι που μάλλον δεν θα αποτινάξει ποτέ ….

    ………. Είδομεν

    Αυτά ……….

  10. καλο,αλλα παλιο φιλε μου..στο kingworldnews οπου γραφει ο paul graig roberts πρωην υπουργος οικονομικων στις ΗΠΑ το ειχε το αρθρο πριν 2 εβδομαδες…βλεπεις να παει τιποτα στραβα η καλα?μαλλον κ τα2.στραβα εμεις καλα οι αλλοι.βλεπω οτι οι γερμανοι ειναι οι πιο κουλ.λυπαμαι που το λεω αλλα το λεει και ο γιανης.το μυαλο(σοιμπλε)ειναι δομημενο και προετοιμασμενο..αυτοι που χασαν ψυχραιμια δειχνουν οι γαλλοι και μετα οι αμερικανοι…δεν ξερω για τους ρωσους αλλα δεν θελω και να τους αδικησω.εμεις οφειλουμε να τους προσκαλεσουμε και οχι αυτοι να επεμβουν…παντως ειναι μεγαλα τα παιχνιδια και συμφεροντα στισ πλατες μας……σιγουρα οχι απο καλοσυνη και ευγενικη χορηγια προς εμας.ΑΥΤΑ.

  11. MIA ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΥΤΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.
    1.Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    2.ΘΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ (ΦΑΝΕΡΑ Η ΚΡΥΦΑ).
    ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΗΤΗ.

    1. Φίλε μου γράφω :
      “Αυτός θα ξεκινήσει όταν θα είναι έτοιμοι να μαντρώσουν τους πάντες.”

      Σε απλά Ελληνικά αυτό σημαίνει ότι αυτήν την στιγμή δεν είναι έτοιμοι.

      1ον. Διότι δεν έχει επιτευχθεί το ηλεκτρονικό φακέλλωμα (αλλιώς τσιπάρισμα)
      2ον. Επειδή δεν έχουν έτοιμους τους χώρους μαντρώματος.
      3ον. Καθόσον ακόμη και όταν και εάν φτάσει μια τέτοια ώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα είναι υπάκουοι.
      4ον. Διότι για να ξεκινήσει πόλεμος σημαίνει :
      α. ότι κάποιοι θα αντιδράσουν
      β. ότι μέσω του πολέμου θα προσπαθήσουν να επιτύχουν γρήγορα τον αποπληθυσμό.
      γ. ότι έτσι θα ενσταλάξουν την απελπισία, την απόγνωση και την απόλυτη παράδοση λόγω της φρίκης και των συνεπειών του πολέμου.

      Αν λοιπόν ο πόλεμος είχε ξεκινήσει όπως υποθέτεις, τότε θα βλέπαμε όλα τα παραπάνω.

      Την στιγμή αυτή απλά …. ετοιμάζονται.

      Το αν θα τους βγεί ….. θα το ξέρουμε επιδή αυτό θα έχει επίπτωση στην καμπούρα μας.

      Παρακαλώ θερμά
      μερικούς να διαβάζουν με προσοχή τα γραφόμενα.

      Αυτά ……….

  12. Αρθρογράφε θέλω οπωσδήποτε από αυτό πίνεις και σε μεγάλη ποσότητα…. Μπορώ να σε πληρώσω σε μετρητά , με πιστωτική η με paypal…..

    Μπορώ ακόμη να σου κάνω καντάδα , να σου γράψω τραγούδια , να σου στρώσω λουλούδια…..

    Θέλω οπωσδήποτε πάντως από αυτό που πίνεις και πλερώνω όσο όσο …..

  13. Οι Έλληνες είμαστε τόσο νάρκισσοι που θεωρούμε ότι είμαστε το προσατευόμενο είδος των θεοτήτων. Οι θεοί οφειλουν να σώσουν εμάς. Ηρέμησε και άλλοι πιστεύουν στο Θεό όχι μόνο εσύ. Η Ελλάδα θα πετύχει. Και αν όχι; Είναι το ίδιο ερώτημα που θέτεις στους πολιτικούς αλλά μη ρωτάς εκείνους αν δεν έχεις πρώτα ρωτήσει τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Ελλάδα θα πετύχει αν η δική σου κρίση είναι σωστή.
    Κάνουμε σαν τη γριά που κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Κοιτάει προς το φως το πρωί για να στραβώνεται και να μη βλέπει τις ρυτίδες. Καμιά φορά η γριά εκτιμά το γεγονός ότι έχει καταρράκτη και στην καταμέτρηση των ρυτίδων πάρχει η ελπίδα του στατιστικού λάθος. Στις εκλογές δε, η γκαβωμάρα της βγαίνει αυθόρμητα. Σφραγίζει δε το φάκελο όχι με “σάλιο” αλλά με μπόλικο “μέικ απ”.
    Κάποιοι θρηνούν για τη ζωή τους. Όσοι δεν κατάφεραν να είναι “παλικάρι” έστω για μια φορά στη ζωή τους περιμένουν τη μεγάλη στιγμή. Μπορεί να τρωω παντόφλα από τη γυναίκα μου αλλά θα κάνουμε πόλεμο, θα πάρουμε την πόλη και τότε θα δεις τι έχει να γίνει. Αλήθεια τι; Άντε και την πήρες, πώς θα τη συντηρήσεις; Εδώ δε μπορείς να συνεφέρεις το Παγκράτι. (τυχαία η επιλογή της περιοχής, και μην μπερδεύεσαι την “Πόλη” τη διεκδικούν αριστεροί και δεξιοί)
    Τελευταία διαπίστωση γιατί κουράστηκα και σε κούρασα. Τελευταία και πιο θλιβερή. Μας εξαπάτησαν παρασυρθήκαμε και πλέον μόνο ένα θαύμα πιστεύουμε πως θα μας σώσει. Και πώς θα το πετύχουμε αυτό το θαύμα αφού μετά Χριστόν, ο Θεός δεν κατεβαίνει στη γη; Να βρούμε έναν ήρωα! Όχι, δε θέλουμε απλά έναν ηγέτη. Έναν σούπερμαν χρειαζόμαστε με υπερδυνάμεις! Κάποιον που απαγορεύεται να κάνει λάθη. Δοκιμάζουμε, αλλάζουμε ψηφίζουμε, χαιρόμαστε, λυπούμαστε ξανά που κανείς δεν ανταποκρίνεται πια στις προσδοκίες μας και ο πύχης ανεβαίνει, ο πεινασμένος πεινάει, η ανάγκη μεγαλώνει πεινάει πιο πολύ… η πείνα του θολώνει και άλλο το μυαλό. “Εκείνος που περίμενα να μου φέρει το φως μου έκοψε και το ηλεκτρικό. Ο άλλος που μου έταζε μέρες φωτός δε μπορεί να αλλάξει ούτε μία λάμπα”… Φταίνε οι ήρωες που σου τάζουν μόνο ή λίγο και εσύ που φαντασιώνεσαι και πιστεύεις σε υπερδυνάμεις;

    Μα για στάσου, μονάχα εσύ δεν πεινάς και αντέχεις; Ο ήρωας δεν είσαι εσύ;;;

  14. Υπομονη μη βιαζεστε ολα κινουνται κι ολα γυριζουν.

    Σκεφτειται μια γραμμη που κινειται συνεχομενα και παει προς τα κατω και καποια στιγμη πιανει πατο παρακατω δε παει τι θα κανει η γραμμη αφου δε σταματαει οποτε θ αρχισει να κινειται προς τα πανω..

    Ειναι ολα τοσο απλα.

    1. Υποθέτεις ότι ….. έχει δυναμική ….. να συνεχίσει,
      τίποτε όμως δεν σου εγγυάται ότι μπορεί να μην έχει εξαντλήσει όλη την ενέργειά της ….. για να φτάσει στον πάτο, οπότε πιάνοντας πάτο εκεί και θα μείνει …. στον πάτο !!

      Βέβαια …. όλοι ευχόμαστε αυτό να μην συμβεί, ούτε και να χρειαστεί να φτάσουμε στον πάτο, όπου η όποια ανάκαμψη εκτός από δύσκολη μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρονοβόρα ή και αδύνατη λόγω και άλλων ασταθμήτων παραγόντων.

      Οπότε …. τίποτα μην δένεις κόμπο.

      Αυτά ……….

      1. Οταν το συμπαν σταματησει να κινειται τοτε θα μεινει και η Ελλαδα για παντα στο πατο.

        η Ελλαδα ειναι πολυ κοντα στο πατο αυτη τη στιγμη οποτε σκεψου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *