Διαφημίσεις

Χειρουργείο στο ΕΣΥ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ 6 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Σε πλήρη εξέλιξη θα βρεθεί εντός του επόμενου μήνα το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας για την κατάργηση – συγχώνευση νοσοκομείων. Η αρχή γίνεται με έξι μονάδες της Αττικής, οι οποίες είτε θα καταργηθούν είτε θα αλλάξουν χαρακτήρα είτε θα συγχωνευθούν με άλλες.
Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλο μέρος του προσωπικού θα τεθεί σε κινητικότητα, με περισσότερους από 1.300 εργαζομένους να μετακινούνται.

Το «Εθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει το πλήρες σχέδιο που έχει εκπονήσει το υπουργείο Υγείας για τα 6 πρώτα νοσοκομεία στην Αττική που θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Σύμφωνα με αυτό, οι αλλαγές θα ξεκινήσουν τις αμέσως προσεχείς ημέρες και θα αφορούν τα εξής νοσηλευτικά ιδρύματα:

Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών).
Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο (Η Αγία Ελένη).
Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων.
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Πολυκλινική).
Ινστιτούτο Ερευνας Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας.
Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Αμαλία Φλέμιγκ).

Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΣΟΣ για τον πληθυσμό: Ποια είναι τα 6 νοσοκομεία που κλείνουν μέσα στον Αύγουστο”
  1. μαλιστα αναμενομενα ολα αυτα και ακομα χειροτερα. Καντε τον σταυρο σας ολοι να μας εχει ο Θεος καλα γιατι αν παθουμε τιποτα θα παμε αδικοχαμενοι μου φαινεται. Διαλυονται ολα. Μαλλον εχουν ηδη διαλυθει απλα αποτελειωνονται

  2. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ…. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ… ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΘΕΟΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

  3. ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. oso pio grhgora skotosoyme ayta ta kauarmata toso pio grhgora ua eruoyne ta gegonota poy anamenoyme oso to kauhsteroyme ua phgenoyme se ena uanato argo

  5. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΜΟΝΟ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΔΩΝΗ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ή ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

  6. Για τον μητσοτακη πραγματι εχει δικιο ο 'Ανωνημος' δεν εχει δουλεψει ποτε του , μονο ξεχναει να πληρωσει το τηλεφωνικο κέντρο που αγόρασε απο ξενο οικο τηλεπικοινωνιων, Για τον αδωνη αστον να λεει οτι θελει δεν ειναι για συζητηση , σε λιγο θα πουλαει βιβλια και θα εχει πολυ γελιο γιατι η βουλευτικη ασυλια καποτε τελειωνει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek