Διαφημίσεις

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Πρόκειται αναμφισβήτητα για την χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ποτέ αυτός ο τόπος.

Δεν είναι ¨αριστερή”, δεν είναι “δεξιά” δεν είναι τίποτα. Δεν έχουν καμία ιδεολογία, δεν έχουν κανέναν προσανατολισμό. Μήπως τώρα καταλαβαίνουμε όλοι μας, τι σημαίνει να έχεις μία ΆΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;

Αυτό δεν το επισημαίνω τώρα, γιατί πρίν από τις εκλογές έλεγα τι σημαίνει να ψηφίσουν οι Έλληνες έναν δηλωμένο ΑΘΕΟ για πρωθυπουργό. Όπως έλεγα και τους κινδύνους που εγκυμονούν από την άρνησή τους να ορκιστούν στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Βέβαια τότε ήταν λίγοι αυτοί που καταλάβαιναν τι εννοούσα με αυτό που έλεγα.

Όπως είδατε, είναι η μόνη Κυβέρνηση, που με το έτσι θέλω κατήργησε το Σύνταγμα και την Δημοκρατία στην χώρα, διαγράφοντας “εν μία νυκτί” την ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ και το “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα, γιατί αφού ξεσκεπάστηκαν ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Δεν πρόκειται από δω και πέρα να κρατήσουν ούτε τα ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν εντελώς την χώρα.
Αφού πρώτα εντελώς φασιστικά και με την ανοχή όλου του πολιτικού κόσμου, με την ανοχή Δικαιοσύνης και της ανοχής του Στρατού, ανέστρεψαν το “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος και το έκαναν “ΝΑΙ”, τώρα ετοιμάζονται να παραχωρήσουν και την Ελλάδα ως ΕΓΓΥΗΣΗ, για να πάρουν το νέο ΔΑΝΕΙΟ.

Ετοιμάζονται λοιπόν όλοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ της Βουλής, να κάνουν μαζί μία κυβέρνηση και να βάλουν την ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, για την αποπληρωμή ενός ΧΡΕΟΥΣ, που δεν είναι μόνο παράνομο και κατασκευασμένο, αλλά και κατά ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ και του ΔΝΤ αλλά και του ΣΟΪΜΠΛΕ, είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ.

Δηλαδή, θέλουν να ΒΑΛΟΥΝ την Ελλάδα ως εγγύηση, σε ένα δάνειο, που ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Είναι όλοι τους σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, και δεν κρύβονται πια.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ. !!!!!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. !!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!! ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.”
  1. Οι τελευταιες εξελιξεις δειχνουν εμπλοκη. Δειτε και λιγο τα web banking σας, το δικο μου στην Εθνικη λογκαρει, της γυναικας μου οχι (στην ιδια τραπεζα). Με το που λογκαρει αυτοματα την αποσυνδεει και την πετα στην κεντρικη σελιδα. Μιλαμε για μεμωνομενο περιστατικο ή υπαρχουν και αλλα κρουσματα???

  2. Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει πλέον. Η Ελλάδα διαλύεται. Μόνο με παρέμβαση Θεού μπορεί να σωθεί πλεόν. Οι Ελληνες πρέπει κάθε βράδυ να είναι στα γόνατα τους να μετανοούν για τις αμαρτίες τους και να ζητούν συγχώρεση. Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα.

    1. Συμφωνώ μαζί σου.
      Αλλά βλέπεις δυστυχώς ακόμα και σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε, πολλοί είναι στον κόσμο τους… Δε στρέφονται στο Θεό να ζητήσουν το έλεος Του. Γι αυτό θα πάθουμε μεγάλη ζημιά.
      Ψωνιστε όσο προλαβαινεται και προσευχηθειτε.
      Χωρίς τη βοήθεια του Θεού είμαστε χαμένοι από χέρι.
      Ευαγγελία

  3. Λαμπρόπουλε
    μαζί σου στο ουσιαστικό περιεχόμενο (δεύτερο μέρος) της ανάρτησής σου.

    Αυτό ακριβώς λέμε τόσο καιρό.
    ΟΛΟΙ τους σε συμπαιγνία πουλάνε την Ελλάδα και δένουν τους πολίτες αυτού του τόπου χειροπόδαρα για τις επόμενες γενιές.

    Και καθόσον ουδείς από τους εντεταλμένους (Πρόεδρος Δημοκρατίας – Κοινοβούλιο – Δικαστικοί και Νομικοί κύκλοι – Στρατός και Σώματα Ασφαλείας) να περιφρουρήσουν το σύνταγμα, το δίκαιο, την ελευθερία, την ύπαρξη και ακεραιότητα αυτής της χώρας το έκανε, και ούτε απ’ ότι φαίνεται σκέφτεται να το πράξει, καλέσαμε και καλούμε τους πολίτες να αναλάβουν δράση και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως το σύνταγμα με την ακροτελεύτια διάταξή του καλεί και επιτάσσει.

    Αν σταματούσες σε αυτό θα ήσουν ωραίος !
    Όμως μερικοί …. δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό με τίποτε !
    Ακριβώς αυτό συμβαίνει με σένα.

    Εξηγούμαι :

    Λες :
    “Δεν είναι ¨αριστερή”, δεν είναι “δεξιά” δεν είναι τίποτα. Δεν έχουν καμία ιδεολογία, δεν έχουν κανέναν προσανατολισμό…..”

    Δηλαδή αν ήταν δεξιά, αριστερή ή ότι άλλο στον κόρακα θα ήταν εντάξει ;

    Και συνεχίζεις :
    “Μήπως τώρα καταλαβαίνουμε όλοι μας, τι σημαίνει να έχεις μία ΆΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;
    Αυτό δεν το επισημαίνω τώρα, γιατί πρίν από τις εκλογές έλεγα τι σημαίνει να ψηφίσουν οι Έλληνες έναν δηλωμένο ΑΘΕΟ για πρωθυπουργό.”

    Αδυνατώ να καταλάβω τι δουλειά έχει το “άθεος” με το να είναι κάποιος πουλημένος ή πεμπτοφαλλαγγίτης.

    Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, οι υποτιθέμενοι “θρησκευόμενοι” που μας πούλησαν δεν τρέχει τίποτα, δεν πιάνεται ;
    Ή επειδή δήλωναν θρησκευόμενοι και κουβαλούσαν και καμμιά εικόνα απαλλάσσονται ότι και αν έκαναν ;

    Αν φάμε λοιπόν το πήδημα της αρκούδας ή και ξεπουλήσει την χώρα κάποιος χριστιανοταλιμπάν, όπως πολλάκις έγινε στο παρελθόν, θα είναι καλό και θεμιτόν ;

    Σαν να μην μας τα λες καλά !

    Δεν έχω καμμία αντίρρηση κάποιος να πιστεύει σε όποιον κερατά θεό, διάολο ή οτιδήποτε άλλο θέλει, αρκεί αυτό να μην έχει ως αποτέλεσμα με τις πράξεις του να στρέφεται εναντίον της χώρας και των αξιών του Ελληνισμού.

    Εκεί θα με βρει κάθετα αντίθετο .

    Και επίσης λες :
    “Όπως είδατε, είναι η μόνη Κυβέρνηση, που με το έτσι θέλω κατήργησε το Σύνταγμα και την Δημοκρατία στην χώρα”

    Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι τι έκαναν ;

    Αν αδυνατείς μόνος σου να καταλάβεις ότι αυτό ακριβώς έκαναν όλοι τους, θα σε παρακαλέσω να ανατρέξεις σε προηγούμενα σχόλιά μου εδώ στα “κατοχικά” και μάλιστα κάποια εξ αυτών τα είχα απευθύνει προσωπικά σε σένα σε παλαιότερη σου ανάρτηση.

    Θερμή παράκληση προς όλους τους Έλληνες :

    Βγάλτε τις όποιες κομματικές, θρησκευτικές και λοιπές παρωπίδες και δείτε τα πράγματα ως έχουν, τότε ίσως ως λαός να έχουμε ξανά και πάλι μέλλον, διότι όπως είναι, εκτυλίσσονται και έχουν δρομολογηθεί είμαστε τελειωμένοι σαν χώρα και σαν έθνος.
    Ότι έχουμε να κάνουμε πρέπει να το κάνουμε σύντομα, δυστυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο στην διάθεσή μας.

    Αυτά ……….

    ΥΓ. 1 – Το σε ποιον θεό ή διάολο πιστεύει κάποιος είναι ένα βαθιά εσωτερικό θέμα, το οποίο βεβαίως δεν έχει σχέση με το τι δηλώνει ο καθένας, όπως και το ότι αυτό είναι υποκείμενο σε αλλαγή και διαφοροποίηση ανά πάσα στιγμή.

    ΥΓ. 2 – Καλό είναι να μην είμαστε φανατικοί με κάτι – υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την αλήθεια.

    ΥΓ. 3 – Ξεκολλήστε από τις ετικέτες.

    1. Η Ελλάδα θα σωθεί με την βοήθεια του Θεού, ενώ την Αιθιοποία και τις άλλες χώρες που πεθαίνουν τα παιδιά από την πείνα, τις έχει γραμμένες στα αρχίδια του. Αλλά φαίνεται ότι αυτούς τις έχει φτάξει ο αδελφός του που τον έχουνε για κλάσιμο στην οικογένεια και κανείς δεν νοιάζεται για τα δημιούργηματά του.
      Όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι με την ίδια αγάπη από τον Θεό. Ο Θεός είναι αγάπη.
      Όλα όσα γίνονται, γίνονται για να μπορέσει να καταλάβει ο άνθρωπος τι πραγματικά έχει αξία στην ζωή. Ο μάστορας για να γίνει τέλειος πρέπει να περάσει από πυρ και σίδηρο.
      Πέσαμε με τα μούτρα στα smartphones στα highend pc, στο φαί, παχύναμε, γεμίσαμε καρκίνο και εμφράγματα.Θεοποιήσαμε το greekway sex, δεν έχουμε αγάπη και ενδιαφέρον για τον διπλανό μας, αρκεί να περνάμε εμείς καλά.
      Και περιμένεις τελευταία στιγμή να πέσεις στα γόνατα και να σωθείς. Εμ δεν πάει έτσι φίλε. Το ποτήρι θα το πιείς μέχρι το τέλος. Και πρόσεξε. Αυτή την εποχή με τα gay pride, η στάση στα γόνατα δεν ενδείκνυται.

  4. Λαμπρόπουλε κάνεις λάθος.
    Όταν θεός είναι το χρήμα, είναι όλοι φανατικοί Χρηματιστές.

    Είδαμε και τον προηγούμενο που μίλαγε σε απευθείας σύνδεση με το Θεό.

    Ο Αυτά…. τα είπε όλα!

    ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΠΙΑ!!!

    1. ΧΑΣΑΤΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑ.

      ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ
      ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ την Ελλάδα ως εγγύηση, σε ένα δάνειο, που ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ
      ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ.

      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ και καλή μετάνοια.

      1. Άσε τους διαφόρους μαϊντανούς να λένε τα γνωστά τους…. υπάρχουν και πολλοί ‘’λαθραναγνώστες’’ που έλεγε και ένας κορυφαίος σχολιαστής στο Ολυμπία… ο ‘’Αρχάγγελος’’…. Δηλαδή αναγνώστες που δεν σχολιάζουν καθόλου αλλά απορροφούν σαν σφουγγάρι πατριωτικά άρθρα σαν τα δικά σου…

        Συνέχισε….. είσαι από αυτούς που θέλουμε να διαβάζουμε….

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΗ.
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
      ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

      Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΣΤΗ. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΝ.
      ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΖΕΙ.

      1. φιλε μου δες αυτο κι διεδωσε λογια αφιπνιστικα παντου σα αλυσίδα συνέλληνες να δώσουμε αφυπνίσεις φώτα σε όλους πρέπει να αφυπνιστούμε δε πάει άλλο δε θα γίνει τίποτε μαγικά όλοι μαζί πρέπει να κινηθούμε “ενταξια” σε αυτό που έρχεται το κακό κι ο αγώνας αυτός θα δικαιωθεί !!!!!!!
        http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/

        https://www.youtube.com/user/socratesnios

      2. ιωάννη λαμπρόπουλε υποκλίνομαι στον λόγο σου αφυπνιστικός και πάντα επίκαιρος μπράβο σου. το θέμα είναι να ξυπνάν οι συνέλληνες κι αυτό με πικραίνει.τους μιλάς κι σε κοιτούν σα να είσαι trelos.de καταλαβαίνουν ότι τίποτε δε γίνετε αλλα χάρι πότερ πρέπει εμείς να κινήσουμε την istoria.ma μονοι μερικοί δε μπορούμε να κάνουμε όσα θα κάναμε όλοι μαζί.συνέλληνες ξυπνήστε η τυφλαμάρα δε βοηθα πουθενά .ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ιωάννη λαμπρόπουλε κι ξέρω ότι γνωρίζεις αυτόν όπου θα εφαρμόσει το σύνταγμα της “αναστασης” του “ο λαος” ποτε θα το δει να δώσει φως σαyτών τον ταλαίπωρο τόπο??? ποτε ???ως ποτε αυτή η “γκαβομαρα” ???ποσο πλάνη πια έχουν πάθει οι άνθρωποι???ο κόσμος ενώ ζητα το δίκαιο πιστεύει αυτούς που φέρνουν την νέα τάξη πραγμάτων.απορρίπτει αυτούς που φωνάζουν ποιος δρόμος βγάζει στο φως. ευλογημένος ο λόγος σου αδερφέ μου.κρατα γερά !!!!με εκτίμηση ένας συνέλληνας!!!

  5. ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Τρέχουν όλοι να βυζάξουν το γάλα από το βυζί της αγελάδος (χρήμα)…. Τυφλοί όλοι σας ζείτε δούλοι μέσα στο σπήλαιο που έφτιαξαν για σας, για να στε πάντα υποταγμένοι κοιμισμένοι δούλοι αυτών που σας έχουν ως ζώα τους για να τους υπηρετείτε ! Το παιχνίδι είναι στημένο, οι διαιτητές πληρωμένοι, οι παίκτες αντίχριστοι και η μπάλα με το ναρκωτικό της ύπνωσής σου Έλληνα στην εξέδρα…

    Αν με τον ίδιο ζήλο τρέχατε να τηρήσετε την εντολή της Αγάπης του Χριστού, ούτε δούλοι θα ήσασταν, ούτε και αγελάδες χρημάτων θα είχατε ανάγκη…

    Τρέμετε στην σκέψη μην τυχόν μείνετε χωρίς χρήματα, αλλά δεν τρέμετε στην σκέψη μην τυχόν χάσετε τον εαυτό σας, χάσετε την Ελλάδα, τον Χριστό… ντροπή σας Έλληνες που ζητάτε ελεημοσύνη από αυτούς που σας έχουν ως ζώα για να τους υπηρετείτε ! Ντροπή σας Έλληνες που δεν κοιτάτε στον ουρανό της ψυχής σας να βρείτε την γαλήνη του Θεού, που μέσα σας φωλιάζει, βγάζοντας το μαύρο πέπλο που του ρίξατε !

    Ο Θεός Αγάπη είναι και τα παιδιά Του δεν τα αφήνει μόνα τους. Εσείς Τον αφήσατε, εσείς προτιμήσατε το χρήμα ως αυτοσκοπό και όχι ως μέσο. Εσείς πιστέψατε σε πρόσκαιρες και μάταιες ελπίδες, σαν τα γαϊδούρια που ακολουθούν το καρότο και ποτέ δεν το φτάνουν….

    Σε αυτές τις ύστατες ώρες η σωτήρια λύση υπάρχει· ουράνιοι νόμοι ανάστασης, ουράνιοι νόμοι δικαιοσύνης. Την θέλετε; Ακούστε την:

    Η Χρυσή δραχμή των Ελλήνων.
    Κοστίζει ισότιμα με την χρυσή λύρα του Αγίου Γεωργίου.
    Αυτή η Χρυσή δραχμή θα είναι το νόμισμα των Ελλήνων στην βασιλεία των ουρανών της Αγίας Εκκλησίας Του Θεού εδώ στην Ελλάδα μας.
    Το κακό δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα.
    Τα πάντα θα είναι δωρεάν στους Έλληνες.
    Πνεύμα Πατέρων θα προσκυνούν οι Έλληνες.
    Και θα κοιτιούνται στα μάτια με τον Θεό και Χριστό μας και θα τρώνε κάθε ημέρα σε ένα τραπέζι πολλοί…
    Κάθε ημέρα Ανάσταση θα γιορτάζουν οι Έλληνες, και όλα τα έθνη θα μας δείχνουν με το δάχτυλο και θα λένε : Θέλουμε και εμείς σαν και αυτούς.
    Τα εκατοντάδες δεσποτάτα θά διαλυθούν και θα γίνουν όλο ένα.
    Όπως Ένας είναι ο Ελληνισμός.
    Και Μία η Εκκλησία Του!

    Αγαπάτε αλλήλους ως ο Χριστός τους εαυτούς….
    Και μέσα σε τρεις ημέρες θα γίνουν τα πάντα Νέα !

    https://www.youtube.com/watch?v=Wb7pxuv9RgM

  6. Ξημερωνει Δευτερα, Καλη Δυναμη σε ολους. Μπαινοβγαινω σε ιστοσελιδες, βλεπω Χιο και ασχετα μου μπαινει σφηνα στο μυαλο, ξερετε τι? Ο μαλακας ο Ελληνας που πηγαινε στις εκπομπες του Λαζοπουλου και γελουσε με τα ιδια του τα χαλια. Τοσο πολυ εχει αποχαυνωθει! Δεν υπαρχει σατυρα σε μια χωρα που διαλυεται, οταν ο κοσμος πειναει και αυτοκτονει!

    Παρε τωρα μαλακα Ελληνα οτι σου αξιζει…για να σε δω αν εχεις τα κουραγια τωρα να πας να γελασεις με τον Λαζοπουλο και τα χαλια σου. Εγω και πολλοι αλλοι ομως τι φταιμε που ενω σου μιλουσαμε για οτι ερχεται, εσυ συνεχιζες να γελας και να με αγνοεις!

  7. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ?
    ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ?
    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ!

  8. Αυτό που λίγοι τελικά έχουν κατανοήσει είναι ότι απλά η εβραιόδουλη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛωμενων ‘’Σορο-πιασμένων’’ μπακλαβάδων δεν περίμενε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα άλλα το ΝΑΙ…….. πίστευαν ότι ο τσακισμένος έλληνας μετα το κλείσιμο των τραπεζών θα λύγιζε…. Εκεί την πάτησαν !!!!! έτσι αναγκάστηκαν να φανερώσουν γρηγορότερα από ότι σχεδίαζαν το πραγματικό εβραιόδουλο πρόσωπο τους….

    Έχει αποδεδειχθεί ότι γνώριζαν πριν την επίσημη ανακοίνωση ότι θα επέβαλαν capital control κλέβοντας βλακωδώς νωρίτερα από την πρώτη του μηνός που είχαν δώσει εντολή οι πολίτες με παγία εντολή για τις πληρωμές στην εφορία ….. είναι προφανέστατο ότι γνώριζαν…. Και είναι και προκλητικά ηλίθιοι γιατί δεν ξέρουν ούτε να κρυφτούν…. Άλλα όπως έχουμε πει πολλοί , και πολλές φορές , όταν ο κόσμος ενημερώνετε από τις τηλεοράσεις τότε κάνουν ότι θέλουν γιατί ποτέ κανείς δεν μαθαίνει την αλήθεια….

    Ήταν προβλέψιμοι από την αρχή…. Όσοι ενημερώνονταν από το ιντερνετ έβλεπαν καθαρά τι θα κάνουν……. Δείτε:

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ……

    http://www.katohika.gr/2015/03/i-teleutaia-praksi-prin-tin-anastasi.html

  9. ΑΥΤΟΙ κι ΕΜΕΙΣ

    Η εμετική προπαγάνδα των ΜΜΕ συνεχίζεται ακάθεκτη. Πριν καλά καλά γυρίσει ο Τσίπρας τα κανάλια μιλούσαν για ανασχηματισμό, πρόβλημα με τους αριστερούς του «όχι» και τόσα άλλα. Εκεί που τον έβριζαν, ξαφνικά τον υμνούν επειδή ακολούθησε το εξ αρχής σχέδιό του, αυτό της ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό που χρειάστηκε να κάνει χίλια μύρια προκειμένου να κουράσει τον ελληνικό λαό και να το δεχτεί και πάλι….

    Αυτές τις μέρες τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών, των σιωνιστών ταλμουδιστών εν ολίγοις, βγάζουν τις φτιαχτές δημοσκοπήσεις ότι ο λαός θέλει τον Τσίπρα πρωθυπουργό, ο λαός ξαφνικά αντί για το «όχι» που ψήφισε θέλει τώρα το «ναι»και ένα σωρό άλλες μ@λ@κίες… αναρωτιέμαι…. Που είναι οι Έλληνες;;; Υπάρχετε κάπου εκεί έξω;

    «Εκβιάστηκε» λέει ο Τσιπ και η κυβέρνηση… κι ο Λεωνίδας εκβιάστηκε και τόσοι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ελληνική Ιστορία. Δεν έσκυψαν όμως το κεφάλι. Κι αν εκβιάστηκες με ΠΟΛΕΜΟ με Τούρκους και Ουτσεκάδες Τσίπρα και καημένε Καμμένε…. αν ήσουν Έλληνας θα έλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη «πάμε πόλεμο» !!! Αν ο Κολοκοτρώνης είχε το σκεπτικό σου, αν ο Καραϊσκάκης είχε το νιονιό σου… ακόμα θα μασταν οθωμανική αυτοκρατορία…. ενώ τώρα είμαστε νεοταξική αποικία… σκλαβώθηκε η ΕΛΛΑΣ χωρίς να πέσει βόλι… ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    Θα τολμάγατε Τσίπρα, ΜΜΕ, Ιεράρχες ραβίνοι και όλοι άλλοι εσείς προδότες να τα λέγατε αυτά μπροστά στους ήρωές μας και στους αγίους μας;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ…..

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ (μαμωνάς = χρήμα)… έχει βγει και στην φόρα η καταγωγή σας, όπως και το πραγματικό θρήσκευμά σας…. Ας είναι καλά ο ε.α. Στρατηγός Αϋφαντής και κάποιοι άλλοι που τα έβγαλαν στην φόρα.

    Θα τόλμαγες συνέλληνα να δεις στα μάτια σήμερα τον Κολοκοτρώνη, τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον Λεωνίδα;….. απάντησε μόνος σου το γιατί και πώς έφτασες εδώ…
    Θα τόλμαγες Έλληνα να δεις τώρα τον Χριστό μπροστά σου; τι θα του έλεγες για το πνευματικό χάλι σου; τι θα έλεγες στον Παντογνώστη;

    Συνέλληνες… σας έμαθαν ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα σε αυτό και σε εκείνο το όριο και αν ξεφύγεις από αυτό είσαι κακός, είσαι τέρας, είσαι παλαβός κι ό,τι άλλο… σου έμαθαν ότι μόνο δεν έχεις άλλη επιλογή από το «δημοκρατικό πολιτικό» σύστημά τους. Σου έμαθαν ότι δεν μπορείς να έχεις άλλες επιλογές διακυβέρνησης της Ελλάδος. Τόσο πρόβατο είσαι;;; Δεν εννοώ σαφώς πραξικοπήματα τύπου 1967, που σίγουρα δεν είναι λύση.

    Περιμένετε όλοι σας να εκπληρωθούν οι προφητείες για την ανάσταση της Ελλάδος· νομίζετε ότι εσείς θα κάθεστε στον καναπέ και θα τα κάνουν άλλοι για σας;;; είστε σε τέτοια οικτρή πλάνη;;; ΝΑΙ ! ΕΊΣΤΕ !!! ..γιατί απλά το αντίχριστο σύστημα σας έπεισε ότι είστε. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!… Και είστε τόσο αφελής να πιστεύετε ότι ΑΥΤΟΙ που κυβερνούν τις κυβερνήσεις, κι όλοι οι άλλοι αντίχριστοι δεν γνωρίζουν τις προφητείες;; ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!! και τι κάνουν, ξέρετε;;; Τις προσαρμόζουν όπως αυτοί θέλουν ! Εσείς περιμένετε πόλεμο με σφαίρες και αυτοί κάνουν πόλεμο με την πένα. Και ο καιρός περνά και εσύ Έλληνα ακολουθείς το καρότο… του κατευθυνομένου (από τους αντίχριστους) αυτεξούσιού σου. Τελικά ποιος θέλει ξύλο να ξυπνήσει, ΑΥΤΟΙ ή εμείς; Ξυπνάτε αλλιώς;;

    Έβαλαν χέρι στον ορυκτό μας πλούτο και το φάγατε; Ήταν νόστιμο στην παραλία που είστε κάθε μέρα και λέτε «δεν βαριέσαι αδερφέ» ή «έχει ο Θεός»;;;

  10. Εσείς εδώ και εκεί στο διαδίκτυο που τρομολαγνείτε κάθε μέρα στα μπλογκς, εκτός από την ανακύκλωση του τρόμου, μπορείτε να δώσετε ΦΩΣ στον λαό; Μπορείτε να δώσετε λύσεις στο δράμα του ελληνικού λαού; Μάλλον όχι… κι εσείς περιμένετε κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Είστε Ορθόδοξοι λέτε… μα γνωρίζετε τι θα πει Ορθοδοξία; Γνωρίζετε ότι παλαιά για να είναι ο Έλληνας Ορθόδοξος περνούσε 3 χρόνια κατήχηση και μετά έδινε εξετάσεις;; Μάλλον όχι.

    Θεός δεν υπάρχει για εσάς που πιστεύετε ότι δεν υπάρχει. Ο Θεός όμως που υπάρχει, μας λέει ένα: όλοι σκόνη είμαστε, αλλά η ψυχή μας είναι αθάνατη και ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε.
    Τι σπέρνετε λοιπόν; Τρομολαγνεία; Ψέμματα; Αντίχριστα; Φόβο; Ε.. αυτό και θα θερίσετε!
    Γιατί δεν σπέρνετε το ΦΩΣ της Αλήθειας; Γιατί δεν βγάζετε τον κόσμο έξω από την λήθη; Ο Θεός θέλει να μας βλέπει να υποφέρουμε; Όχι! αλλά βλέπεις… υπάρχει και το αυτεξούσιο, η επιλογή μας. Όσο λοιπόν εμείς ακολουθούμε ως πρόβατα το αντίχριστο σύστημα ως επιλογή μας, τόσο πιο μακρυά είμαστε από τον Θεό και ΣΑΦΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

    Χρόνια τώρα φωνάζουμε από αυτό το κανάλι την μοναδική σωτηρία της Ελλάδος. Σωτηρία με αρχηγό τον Χριστό, με σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, με νόμους της Αγίας Βασιλεύουσας Ορθοδοξίας, με τρόπο ζωής που θα οδηγήσει στο «ως εν ουρανώ και επί της γης». Όλοι σας διαβάζετε και χαίρεστε…. Μα…. Αν δεν το ζητήσετε εσείς Έλληνες, δεν θα γίνει. Μην πιστεύετε ότι θα το ζητήσει άλλος για σας. Μην είστε στις πλάνες των προδοτών.

    Κράτησα για τελευταίο ένα μήνυμα του απεσταλμένου του Θεού, ναι αυτόν που περιέγραψαν οι προφήτες Άγιοι Πατέρες μας ότι θα έρθει, και είναι εδώ και καιρό ανάμεσά μας, δίνοντας αγώνα να ξυπνήσετε Έλληνες, δίνοντας αγώνα να γίνουμε πάλι ΕΛΛΑΔΑ !!! Του Ιωάννη εκ πενίας με το «τήλωμα» ή «καλάμου ήλον» στο μεγάλο νύχι του δεξιού ποδός που λένε οι Άγιοί μας· αυτόν που είναι δίπλα μας, κι εσείς που αγαπάτε τόσο πολύ τον Θεόν δεν τον ακούτε. Διαβάστε ένα σύντομο επίκαιρο μήνυμα, ανάμεσα στα τόσα άλλα που λέει, κηρύττει, φωνάζει και καταδικάζει :

    «Στην βασιλεία των Ουρανών όποιος είναι εγγεγραμμένος είναι απαλλαγμένος να πληρώνει φόρους και κρατά τους φόρους για το σπιτικό του ο κάθε νοικοκύρης.
    Και για να καταλάβουμε καλύτερα οι αγράμματοι… θέλω να πω πως την ζωή που κάνουν οι δεσποτάδες μέχρι σήμερα, θα την κάνετε εσείς ….
    και οι δεσποτάδες ως πένητες θα ζήσουν μαζί με τα τσακάλια μέσα στην ίδια σπηλιά…… να αγιάσουνε».

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/07/blog-post_14.html#more

    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 11:38 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *