Διαφημίσεις

Ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay, μα κανένα .

Όπως δεν έχω και κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε άνθρωπο έχει την οποιαδήποτε ιδεολογία ,κόλλημα στη θέση στάση επιλογή .

Σε αυτό όμως που έχω πρόβλημα και μου τη δίνει είναι οτι όταν δεν έχω προβλημα και δε θεωρώ κάτι σημαντικό αλλά το θεωρώ διαδικαστικό και επιλογή του καθένα να οργανώνονται ειδικές επικοινωνιακές πολιτικές ώστε να δώσω σημασία σε αυτά .

Δηλαδή είσαι ομοφυλόφιλος; είσαι τραβέλι; είσαι γκέι; είσαι οτι γουστάρεις; μαγκιά σου και χαρά σου . Ο λόγος που χρειάζεται να έχεις καρναβάλι ποιος είναι; γιατί πρέπει να έχεις; είσαι κάτι το ιδιαίτερο; κάτι διαφορετικό; αφού εισαι αυτο που είσαι για ποιο λόγο χρειάζεσαι τούμπανα και χορούς και πανηγύρια; για ποιο λόγο πραγματικό;

Για ποιο λόγο βγαίνουν οι πολιτικοί όλοι του κόσμου και μιλάνε για τα δικαιώματας ποιος στέρησε τα δικαιώματα στους γκέις ποια είναι αυτά τα δικαιώματα πλέον που θα πρέπει να δοθούν στους γκέι; Αφού όλα τα έχουν και τη ζωή τους έχουν και τη διασκέδαση τους έχουν και μια χαρά πάνε και στις δουλειές τους, μια χαρά ενωμένοι είναι, πάντα τα καταφέρνουν ποιος είναι ο λόγος λοιπον που θα πρέπει να κοιτάμε προς τα εκει;

Επειδή λοιπόν τι παίρνω χαμπάρι τι δουλειά για το πως δουλεύει η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποφασίσα και εγώ να ιδρύσουμε όλοι μαζί ρε παιδιά τους πολυγαμικους .

Και να πολεμήσουμε και να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε για τα δικαιώματά μας .

Ναι κύριοι μας αρέσει να πηδάμε ασύστολα όπου κάτσουμε και όπου βρούμε .

Μας αρέσουν οι παντρεμένες, αδικημένες, παραμελημένες ,μας αρέσουν οι χήρες μας αρέσουν οι νέες μας αρέσουν οι γριές.

Έπειδή εσείς λοιπόν καταντήσατε το θέμα του τσουτσουνιου και του κώλου να είναι δικαίωμα και να πρέπει να ασχολούμαστε μαζι σας δικαιούμαστε και εμείς κάποιοι να μας χειροκροτήσουν και να μας αγκαλιάσουν σαν τους μεγάλους γ@μιάδες .

Δεν κάνω πλάκα καθόλου αν ένα ποσοστό του πληθυσμού επιλέγει το κρεβάτι του να το κάνει τσίρκο και παζάρι γιατί να μην το κάνουν και οι στρέιτ ;γιατί να μην το κάνουν και οι γ@μιαδες;

Αλλά αυτό θα άρεσε στην Νέα τάξη πραγμάτων ..αυτό το μπάχαλο θέλει !!

Τι θα γίνει όμως αν οργανωθούμε σαν οι ανέραστοι , οι αγ@μητοι , αυτοί που δεν θέλουν να ακούν για σεξ …αυτοί που σιχαίνονται την όποια επαφή την όποια γύμνια; …Τι θα γίνει τότε Ζωη;….τι θα γίνει αν μαζευτούμε καμία 200.000 για να σας κάνουμε Πλάκα και δηλώσουμε ότι ειλικρινά σιχαινόμαστε το σεξ και ότι εχει σχέσει με αυτό..και μας χαλάει την ψυχή να είναι το σεξ ένα αντικείμενο ασχολίας από τον οποιοδήποτε;…Θα σταματούσες για χάρη μας την όποια παρέλαση έδειχνε κολους και τσουτσουνια;

Η οι αγαμητοι είναι ντεμοντέ και δεν έχουν δικαιώματα ; Ας το ονομάσουμε τον σύλλογο ..Ο σύλλογος της Παρθενίας λοιπόν…επιλογή δεν είναι και η αποχη από το σεξ Ζωή; …Και επιλογή δεν είναι να μην δημιουργείτε αηδία στους παρθένους αυτού του τόπου;

Ζωή ετοιμάζουμε το καταστατικό και ερχόμαστε κατά εκεί …. μη και κάνεις κάνα ρατσισμό ότι δεν έχουν δικαίωμα αυτοι που δεν …οι άσπιλοι και παρθένοι ….γιατί σε έχω ικανη και για αυτό!!!!!

Κατοχικα Νεα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Πολυγαμικοί ενωθείτε οργανώνω fucking pride”
  1. Pe lisachsane pangosmios oi Sodomiste Pedofilloi kai kai kai.. ean den diavaza ta protokolla ton Zion den tha katalavena tipota tora ti skopo echoune kai proothoune tin Sodomia me toso pathos.
    Echoume provlimma.

  2. Χαλασε ο κοσμος εντελος και τα ζωα χειροκροτουν.
    Οι ομοφυλοφιλοι ειναι λαθος και το αρθρο με τους πολυγ@μικους κι αυτο λαθος.

    Λαθος το ενα λαθος και το αλλο κριτικη σε ενα λαθος με ενα ακομα λαθος δυσκολο να γινει τα μπαλωσε λιγο στο τελος για το τι θελει η νεα ταξη ομως δεν επρεπε καν να το αρχισει οποτε το ολο θεωρειται ενα λαθος.

    Οι περισσοτεροι λενε λεμε μαλλον δε μας νοιαζει για τους ομοφυλοφιλους ας κανουν οτι θελουν δε μας νοιαζει αυτο δε μας νοιαζει το αλλο δε μας νοιαζει για τους λαθρο το μονο που μας νοιαζει ειναι η οικογενεια μας το τελευταιο ειναι ψεμα γιατι το μονο που νοιαζει τους περισσοτερους ειναι ο εαυτος του γιατι αν πραγματικα νοιαζοταν εστω για την οικογενεια του θα νοιαζοταν και γι αυτες τις ντροπες γιατι μονο η ντροπη θα μπορουσε να χαραχτηριστει ως πιο επιεικια λεξη για αυτα τα εγκληματα.

    Η νεα ταξη και η κυβερνηση της νεας ταξης και τα μπλογκ της νεας ταξης ολοι ακολοθουν τη νεα ταξη.
    Η νεα ταξη πασαρει οτι μοδα γουσταρει και το πασαρει με τετοιο τροπο που ο απλος πολιτης να νιωθει οτι συμφωνοντας με τα αισχη οτι ειναι πολιτισμενος.
    Τη ταινια του μεγαλεξανδρου την ειδαν πολλοι εμεις θελαμε να περασει η ιστορια μας το αποτελεσμα ηταν να ξεφτιλιστουμε διεθνως με τις ομοφυλοφιλικες τασεις του μεγαλεξανδρου και γενικα των μακεδονων.
    Ο αυτος που συνδεσαν το ονομα του με τις κατακτησεις της μισης ασιας και το κλεισιμο των νεφελιμ στα ταρταρα μας βγηκε ομοφυλοφιλος.

    Ξεφτιλα στις ταινιες τους ξεφτιλα και στους δρομους και τα ζωα γιατι μονο ζωα μπορει να τα χαραχτηρισει κανεις γελανε και χειροκροτανε.

    Ο πιο εξυπνος ελληνας βαση των ομηρικων επων ο Οδυσσεας με το δουρειο ιππο του ιστορικο κατορθωμα που ομως αυτο το ιδιο ακριβως δουρειο ιππο εκμεταλευονται οι νεοταξιτες η Ελλαδα εχει δουρειο ιππο μεσα της με τη μονη διαφορα οτι ο δουρειος ιππος του Οδυσσεα ειχε μονο ελληνες μεσα ενω των νεοταξιτων εχει ολα τα ειδη μεσα απο νεοταξιτες εως προδοτες εκμεταλευτες και ζωα ολοι μαζι για τη καταστροφη της χωρας.

    Ακομα περιμενετε το πολεμο? ποιο πολεμο μας δουλευεται ο καλυτερος πολεμος ειναι απο μεσα προς τα εξω ελευθεροι ηταν οι αρχαιοι ελληνες οι σημερινοι ειναι σκλαβωμενοι.

    Εαν η Ελλαδα ηταν σκλαβωμενη απο κατακτητες θα ηταν δυσκολο να φτασει στο σημερινο το χαλι γιατι παντα θα γεννιοταν ατομα που θα πασχιζαν για την ελευθερια τους.

    Δεν ειναι ομως το ιδιο αλλο ειναι να εισαι σκλαβωμενος κι αλλο να νομιζεις οτι εισαι ελευθερος τη σημερον ημερα δε κερδιζουν οι μαχες τους πολεμους..

    1. Δυστυχως “Ασωτε”.., ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!!
      Μας παραμυθιαζουν ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ …, με την “προβια” του πολιτισμου…ΤΟΥΣ !!!!!!!! Μας κανουν να πιστευουμε οτι το ΛΑΘΟΣ ειναι ΣΩΣΤΟ..!!!
      Πως ειναι δυνατον , ενας ανθρωπος με σωματικη αναπηρια να θεωρηται και να αντιμετωπιζεται ως ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, επειδη εχει ενα π.χ. ατροφικο ποδι , ‘η αυτισμο…., ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ…..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ !!!!!!!
      Ειναι δικαιωμα τους να διαχειριζονται την ζωη τους και την ψυχη τους ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ….,
      ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΝ ΩΣ….ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…και μαλιστα να το διαφημιζουν ως…ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ !!!!!
      ΣΥΜΦΩΝΩ με τα οσα γραφεις..και ζητω συγγνωμη για την ..”προσκοληση μου” ως απαντηση σου !!!!!!!!

    1. ρε φιλε προσεχε το “”τιμη”” το εγραψες σωστα , σε παρακαλω διορθωσε το !

  3. Λυπάμαι ειλικρινά που μιλάμε για νέα τάξη πραγμάτων αλλά έχουμε ταξική κατεύθυνση. Κατηγορούν τους LGBTQ λές και δεν είναι ΈΛληνες πολίτες. Κατηγορούμε αβίαστα χωρίς καν να διαβάσουμε τι αναφέρουν οι ξένοι αλλά και οι επιστήμονες. Οτι δεν είναι ψυχική διαταραχή. Αλλά το χειρότερο είναι με την Χρυσή Αυγή. Μπορεί να είμαι Χριστιανός αλλά βρε παιδιά ο Κύριος μίλησε για αγάπη και αυτοί μας μιλούν για μίσος. Δηλαδή οι έλληνες που είναι διαφορετικοί πρέπει να πάνε εξορία? Τότε και τα ΑΜΕΑ να πάνε εξορία, οι αθίγγανοι που ψηφίζουν, άλλες κοινωνικές ομάδες? Λυπάμαι που ακόμα ως λαός έχουμε μείνει πίσω. Δύσκολα θα αναπληρώσουμε το κενό…

  4. H PARELASI MAS PIRAKSE DE BLEPETE POY TOYS TROME STI TILEORASI STA MESIMERIANADIKA SE EKPOMPES KOYTSOMPOLISTIKES FOBOMASTE MI DOYNE TOYS POYSTIDES TA PAIDIA STI PARELASI EDO STI TILEORASI TOYS TROME FALTSA FORA TI NA LEME TORA GEMISE TO KOLOKOYTI KSEBRAKOTES KAI POYSTIDES ALA AFTA DE TA BLEPOYME H PARELASI MAS PIRAKSE H NA THIMITHOYME KAI STI EYROBISION TI POYSTARA TIN KONTSITA TA KSEXASAME AFTA H NA THIMITHOYME TI DIAFIMISI OPOY HXANE TIS MEDIAMARKT ME TI XONTRI LESBIA POY EKANE ROYFIXTO STIN ARXIGO POY KRATAGE OMIRO TON IPEFTHINO TOY MAGAZIOY KAI NA SE ROTAEI TO PAIDAKI TI KANOYNE AFTES AHNTE ESY NA EKSIGISIS STA PAIDIA AFTA TA ESXI ALA EIPAME TA KSEXASAME AFTA GIAFTO FTASAME STA XALIA POY FTASAME EXOYME MNHMH XRYSOPSAROY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *