ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Απώλειες άνω του 3% σήμερα Παρασκευή, 13/3/15, απώλειες άνω του 9% για την εβδομάδα που τελειώνει σήμερα.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Η αγορά αποτιμά την πολιτική ένταση και αβεβαιότητα, και ήδη ενσωματώνει την παρατεινόμενη έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, που οδηγεί σε ραγδία μείωση της ζήτησης.

Η σημερινή ημέρα είχε αντιφατικές ειδήσεις. Από τη μια μεριά αποπληρώθηκε και η επόμενη δόση προς το ΔΝΤ που έληγε σήμερα, κι από την άλλη παρατηρείται δραματική υστέρηση εσόδων, παρατεινόμενη έλλειψη ρευστότητας και γενιεκυμένη ανησυχία για τις βραχυπρόθεσμες εξελίξεις.

Οι ρευστοποιήσεις στη σημερινή συνεδρίαση του ελληνικού Χρηματιστηρίου ήταν γενικευμένες και δεν περιορίστηκαν μόνο στις τράπεζες. Ο τραπεζικός κλάδος έκλεισε με απώλειες 5,36% ενώ σε εβδομαδιαίο επίπεδο αυτές διαμορφώθηκαν άνω του 18%.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ιδιαίτερα η Τράπεζα Πειραιώς, υπέστη εβδομαδιαίες απώλειες της τάξης του 27% και αλλεπάλληλα ιστορικά χαμηλά, κλείνοντας σήμερα στα 0,355 ευρώ ενώ και η Eurobank μόλις γλίτωσε το ιστορικό της χαμηλό (0,10 ευρώ), κλείνοντας στα 0,101 ευρώ (απώλειες της τάξεως του -18,55% σε μια εβδομάδα).

Η ΕΤΕ και η ΑΛΦΑ επίσης κατέγραψαν σημαντικές απώλειες της τάξης του 6,19% και 3,54% αντίστοιχα.

Όσο η αβεβαιότητα παρατείνεται, τόσο η πτωτική τάση του Γενικού Δείκτη στο Χρηματιστήριο θα γίνεται πιο ορμητική.
newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *