Διαφημίσεις

Με απώλειες υποδέχθηκαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, τις ειδήσεις για το μέχρι τώρα αδιέξοδο της Ελλάδας με τους πιστωτές της και τη μη καταβολή της δόσης προς το ΔΝΤ.

Στο ταμπλό ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx Europe 600 υποχωρεί 0,4% στις 391,05 μονάδες.

Ο γερμανικός DAX 30 χάνει 0,5% στις 11.279,61 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 υποχωρεί σε ποσοστό 0,4% στις 4.966,06 μονάδες, ενώ ο βρετανικός σημειώνει μικρότερες απώλειες 0,35% στις 6.835,60 μονάδες.

Πτώση 0,5% σημειώνουν ο ισπανικός IBEX 35 και ο ιταλικός FTSE MIB στις 11.077,80 και 23.188,92 μονάδες αντίστοιχα.

Τα γερμανικά κυβερνητικά ομόλογα στο μεταξύ διευρύνουν τις απώλειες τους στην χειρότερη εβδομάδα τους σε πάνω από 16 χρόνια, ξεπερνώντας το selloff ακόμα και κατά την διάρκεια της κρίσης χρέους, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Η απόδοση στο γερμανικό 10ετές κερδίζει 3 μονάδες βάσης στο 0,87%, έχοντας ενισχυθεί μέχρι το υψηλό του 0,996% την Πέμπτη. Σε εβδομαδιαία βάση η απόδοση ενισχύεται σχεδόν 40 μ.β. το περισσότερο από τον Οκτώβριο του 1998, σύμφωνα με το Bloomberg.

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο το 10ετές είχε διολισθήσει μέχρι το χαμηλό του 0,049%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Πέφτουν τα ξένα χρηματιστήρια λόγω της άρνησης πληρωμής του ΔΝΤ – Φανταστείτε να γίνει και στάση πληρωμών”
  1. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  2. Οι χρηματαγορές θα είναι προς το παρόν εκνευριστικά ήσυχες μέχρι περίπου το ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου.
    Μετά αρχίζει η πτώση σε Κίνα και από 4 Ιουλίου στην Αμερική αρχίζει η κόλαση !!
    Φυσικά μετά θα ακολουθήσουν όλες οι παγκόσμιες χρηματαγορές !!
    Εσείς φυσικά πονηρούληδες μαζέψτε ευρώ δολάρια και βγάλτε τα στην Ελβετία στην Αγγλία, στην Αμερική, μην σας τα φάει ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ;;
    Τώρα αν χρόνια τώρα τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ σας λένε τι να κάνετε σε περίπτωση κατάρρευσης για επιβίωση , εσείς εκεί την μ@λακία σας να μαζεύετε χρωματιστά χαρτάκια !!

  3. Και τι περιμενατε οτι θα πληρωνοταν το ταμειο στις 5 Ιουνιου ; Τα ειπαμε αυτά.Δε θα υπαρξει χρεοκοπια οπως λενε καποιες δηθεν πατριωτικες φυλλαδες στις 10 Ιουνιου.Ειναι πιο πιθανό μακακες-παπαρολογοι συγγραφεις (που δεν ειναι σε θεση ουτε μια αραδα δικη τους να γραψουν και τους τα γραφουν αλλοι)που πιθηκιζουν και αντιγραφουν ν’αρχισουν να γραφουν κατι σημαντικο ΠΑΡΑ’ να υπαρξει χρεοκοπια.Ποσες σελιδες ειπαμε ηταν το νεο αισχρο κειμενο που προτεινε η Τροικα στην Ελλαδα ; 5 ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,αντε μπαι και μην τρωτε πολλα τριγωνα Πανοραματος γιατι το Γεντικουλε ειναι κοντα….

    δυναμη 5

  4. Τα Εβραικά κείμενα λένε για επταετίες που γίνονται κρίσεις. Φέτος στα βίντεο που έχω δει το έχουν ορίσει για το Σεπτέμβριο(όπως το 2001 με τους πύργους). Το 2008 είχαν φτιάξει και τη φούσκα με τα ακίνητα και τη Λήμαν. Συνεπώς είτε θα πάρουμε μια μικρή παράταση μεχρι περίπου τα τέλη Αυγούστου και θα μας πεταξουν έξω τότε(που το θεωρώ καλό αλλά μάλλον αυτοί το έχουν προετοιμάσει για κακό) ή θα μας πετάξουν/ωθήσουν να αποχωρήσουμε τώρα, ώστε σιγα σιγα να γίνει ένα ντόμινο που πιθανό να φτάσει και την Αμερική το Σεπτέμβριο για να ολοκληρωθεί ο κύκλος και να πέσουν να μας φάνε(να μας το ρίξουν πάνω μας και να βάλουν σε εφαρμογή την Ευρωπαική δύναμη? Να βάλουν κάποιον απο τους τριγ’υρω άσπονδους φίλους μας? Να βάλουν τους Τζιχαντιστές? Κάτι άλλο?) έτσι και αλλιώς που δεν αφήσαμε να μας καταβροχθίσουν τις σάρκες ο παππούς με την τεκνατζου, το Φαραώ, το μεθύστακα, τον Φαρισαίο και τα λοιπά κανιβαλάκια.

    Αν γίνει αυτό δεν με απασχολεί αν θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε τόσο, εγώ απο πάντα λυμένο το είχα το θέμα, δεν είμαι αγκυλωμένος στην ύλη και μια ζωή στη σκλαβιά δεν ωφελεί να τη ζεις. Απλά θέλω να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαζί μας. Είδωμεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *