Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:55 - 14/08/2019

Ο Υποφάντης του ΣΚΑΪ για κάτοικο στην πυρκαγιά στην Εύβοια: «Ας καεί, ας καεί, ας καεί»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Ας καεί, ας καεί, ας καεί». Αυτήν την απίστευτη χυδαιότητα είχε το θράσος να εκστομίσει δημόσια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης για έναν κάτοικο του χωριού Μακρυμάλλη που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του καθώς πλησίαζε απειλητικά η μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Εύβοια.

Ο άνθρωπος που στα αποκαΐδια στο Μάτι είχε βρει τον τρόπο να διαφημίσει τον χορηγό της εκπομπής του, πέρασε για ακόμη μια φορά τα όρια της χυδαιότητας.

Μεταδίδοντας ζωντανά για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ την μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, και ενώ οι φλόγες έμπαιναν σε οικόπεδο με κατοικία ζήτησε το λόγο από τον Στραβελάκη.

«Έχει εγκλωβιστεί ένας κύριος, δεν ξέρουμε ακούμε μόνο την φωνή του….

»Ανεβαίνουν με αυταπάρνηση οι αστυνομικοί…. Έχει μείνει κάποιος στο σπίτι του.

»Κάνουν ό,τι μπορούν οι άνθρωποι της Αστυνομίας. Είναι δίπλα οι φλόγες», μεταδίδει.

Τα επόμενα λόγια είναι πραγματικά πολύ δύσκολα για να τα χωνέψει ο οποιοσδήποτε! Παραθέτουμε αυτούσια τα όσα είπε:

«Είναι μέσα ο άνθρωπος δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να βγει αυτός ο άνθρωπος.

»Δεν είναι εγκλωβισμένος, Δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του».

Στραβελάκης: Νίκο δεν είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί;

Υποφάντης: Είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί. Κάποιοι δεν ήθελαν να φύγουν. Είναι το πρώτο σπίτι…. Κοιτάξτε τον αστυνομικό, έχουν πηδήξει τρεις τέσσερις μάντρες οι αστυνομικοί για να καταφέρουν να φτάσουν κοντά του. Δεν ξέρω πως θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να τον πάρουν από εκεί. Ας καεί, ας καεί, ας καεί!

Στο σημείο αυτό, καταλαβαίνοντας την απίστευτη αθλιότητα που μόλις είπε ο Υποφάντης, ο παρουσιαστής προσπαθεί να τα μπαλώσει.

Στραβελάκης: Ναι… χρειάζεται ψυχραιμία αυτήν την ώρα…..

Ο Υποφάντης όμως συνεχίζει όταν κάποιος αστυνομικός και ένας εθελοντής που πήγαν να πείσουν τον κάτοικο να εγκαταλείψει το σπίτι του γύρισαν λέγοντας πως τους έβρισε.

«Πείτε του να βγει πάρτε τον τον άνθρωπο, θα καεί εδώ πέρα».

«Χρειάζεται ψυχραιμία Νίκο. Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να μείνει κοντά στην περιουσία του.

»Να τον πείσουν εκείνοι που πρέπει να τον πείσουν», του λέει ο Στραβελάκης.

-Όμως ο Υποφάντης με ύφος απορίας λέει:

«Έχει μείνει ένας αστυνομικός. Κάνει το παν να τον πείσει. Έχουν πάρει φωτιά τα ξύλα έξω από το σπίτι. Το σπίτι είναι μέσα στις φλόγες. Γιατί να καούν; Έχει και έναν αστυνομικό μαζί του τώρα και έναν εθελοντή ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να φύγει. Να φύγουνε, Πραγματικά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ας καεί».

Κατανοούμε την αδρεναλίνη της στιγμής σε μια κάλυψη μιας τόσο μεγάλης πυρκαγιάς, αλλά αυτό που είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ήταν απίστευτα χυδαίο, απάνθρωπο και άθλιο. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο.

Αφήνουμε το εν λόγω απόσπασμα στην κρίση σας:

Υ.Γ.: Το σπίτι και φυσικά ο άνθρωπος αυτός, σώθηκε.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Δίκιο έχει ο δημοσιογράφος και λίγα λέει. Κινδυνεύουν τόσοι άνθρωποι, απασχολούνται χωρίς λόγο, ενώ θα μπορούσαν να βοηθάνε αλλού και όλα αυτά για έναν μαλάκα που δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να φύγει, για να κάνουν οι άνθρωποι την δουλειά τους.

  2. “Ας καεί, ας καεί, το μπουρδέλο η Βουλή!!!” Μάλλον αυτό θα θυμήθηκε ο άνθρωπος και θα μπερδεύτηκε, το είπε σε λάθος timing.

  3. Αυτό ό πρέπει να το είπε ο αστυνομικος

    • Ανώνυμος. 08/14/2019 @ 11:55 ΜΜ

      Και εγώ αυτό νόμιζα στην αρχή αλλά δεν το λέει ο αστυνομικός, καταρχήν ακούγεται πολύ δυνατά ενώ ο αστυνομικός έχει κάποια απόσταση ακόμη όταν ακούγεται και επίσης δε μιλάει όπως έρχεται μόνο όταν φτάνει κοντά.

  4. Γαμώ τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία σας 08/14/2019 @ 9:34 ΜΜ

    ΑΣ ΚΑΕΙ,ΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ…

  5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 08/14/2019 @ 10:52 ΜΜ

    Να καη να καη το μπουρδελο η στοα.

  6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ 08/15/2019 @ 10:00 ΠΜ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ,ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ, ΠΑΛΙ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΩΡΑ.
    Η ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
    ΠΟΙΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ, ΟΧΙ ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΕΥΚΟΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ.
    Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
    ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΩΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΤΕ;

  7. από τα σχόλια που βλέπω, μάλλον δεν ενοχλεί τους προλαλήσαντες
    η στάση του Υποφάντη.
    Ο αρθρογράφος όμως, έχει απόλυτο δίκιο κι η επισήμανση σωστή.
    Χυδαία και απάνθρωπη η στάση του κυρίου…
    Οχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια από αυτούς που λογίζονται
    ως δημοσιογράφοι στις μέρες μας…
    Αιδώς Αχρείοι.

    • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ 08/16/2019 @ 11:07 ΠΜ

      ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΟΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ, ΠΟΥ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, Ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ.
      ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΒΛΗΜΑ.
      ΑΝ ΚΑΘΕ ΔΕΝΔΡΟ ΔΙΝΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ Σ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
      ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.

  8. na kai pisteuo to SPITI tou enouse……….

    na kai , den ine xideotita , iNE EKNEURISMOS , DIOTI OTAN MILAS SE STOKOUS KAI TOUS LES TSAKISTITE FIGETE NA MIN KAITE KAI AUTI SE RIXNOUN XRISTO PANAGIES , PIOS INE O XIDEOS ???

    DIAFORETIKA O ASTINOMIKOS EPREPE NA TO SAPISI STO XILO KAI NA TON PARI SIKOTO…..

  9. Morgan Christos 08/15/2019 @ 5:58 ΜΜ

    Ο Μπαξεβάνης που έχει κόντρα με τον Υποφάντη έκανε όλο το τζέρτζελο. Ανέβασε στο twitter άρθρο από ” το κουτί της Πανδώρας” και έκανε την ”τρίχα” τριχιά. Τρώει το κράξιμο της αρκούδας με tweet ο μπαγκς μπανυ, που όσο ”πλυντήριο” και να προσπαθεί για το Μάτι, γελοιοποιείται. Του έδωσε διορία να κατεβάσει την ανάρτηση ο Υποφάντης ειδάλλως μήνυση αλλά δεν….( ο οποίος ισχυρίζεται ότι το λέει για το σπίτι…σαν απάντηση σε κάποιον/ους που είναι απέναντί του και δεν φαίνονται στο πλάνο ) Όπως και να΄χει, δεν χρειάζεται καμιά τρομερή αντίληψη για να καταλάβει κανείς πως το λέει. Ο άνθρωπος πεισματικά αρνείτο να φύγει απ΄το σπίτι του (νταξ… περιουσία του) και έθεσε σε κίνδυνο κάποιους ανθρώπους που τον παρακαλούσαν να εγκαταλείψει. Πάνω στην ένταση λέγεται εν τη ρύμοι του λόγου….”ας καεί” αφού δεν θέλει να βγεί. Δεν κάνω αβάντα στον Υποφάντη και σε κανέναν, αλλά είναι αστειότητες αυτά. Συριζαίικη λάσπη να΄χαμε να λέγαμε. Ψάχνουν με την φωτιά στην Εύβοια να ξεπλύνουν τις αθλιότητες στο Μάτι. Το Tribune….πηγή ε; χαχαχα

  10. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 08/15/2019 @ 6:58 ΜΜ

    Γιατι ρε Βασουλα το λες αυτο ; εμενα με ενοχλει και με ερεθιζει ,στιγμες εντασεως και πανικου , ο υποφαντης ειναι καλυμμενος στην σιγουρια ,και επειδη εζησα στις φωτιες της αχαιας , μαλακειες κουβεντες δεν τις αμολας ετσι . ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ …ξερουμε οτι ειναι βαλτοι πληρωμενοι αυτοι που βαζουν τις φωτιες ,ετσι ; εεε ,συνοπτικο δικαστηριο ..απαγγελεις κατηγοριες και τουφεκι ! επι τοπου .Δηλαδη θα μας καψης ολους για τα φραγκα ; , ρε εεε τουφεκι και αει στο διαολο ! ΔΙΑ ΑΥΤΟ εγραψα ,να καη το μπουρδελο η στοα ……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*