Διαφημίσεις

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ “ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕΙ”.

Προκαλεί μεγάλες απορίες για το ποιούς ακριβώς θέλει να προστατεύσει. Ποιοί ακριβώς είναι οι “κακοί”. Τι πολίτευμα έχει η χώρα. Εάν υπάρχει ακόμα δημοκρατία ή μειοψηφική φεουδαρχία. Ο οίστρος όμως που επιδεικνύουν ορισμένοι πολιτικοί για να “περάσει” ντε και καλά, μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσει καχυποψία και στον πιό καλοπροαίρετο παρατηρητή. Ποιούς στα αλήθεια εξυπηρετεί αυτό το νομοσχέδιο;

Η φρικτότερη μορφή εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και των μεταναστών, είναι το δουλεμπόριο. Η Ελλάδα δυστυχώς έχει γίνει θέατρο μίας άνευ προηγουμένου ανθρωπιστικής καταστροφής με την ύποπτη ανοχή του κράτους, των κομμάτων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Δεκάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες έχουν δολοφονηθεί από ρατσιστές δουλεμπόρους, οι οποίοι εκτός από το προφανές των δισεκατομμυριών Ευρώ εσόδων, έχουν βρει και “ιδεολογικό” άλλοθι μέσα από “ιερά βιβλία” που προβλέπουν την δουλεία, την εκμετάλλευση, τον βιασμό αιχμαλώτων.

Γι’ αυτή την θηριωδία που ήδη συμβαίνει, δεν είναι κάποιο “υποθετικό” σενάριο, δεν υπάρχει καμμία μέριμνα, καμμία αναφορά. Για τις χιλιάδες παιδιών στον πάτο του Αιγαίου, για τους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που ζουν και δολοφονούνται υπό καθεστώς δουλείας από αφεντικά και πραίτωρες, δεν υπάρχει ούτε μία λέξη.

Όλο το “ζουμί” βρίσκεται στο άρθρο 7 του νομοσχεδίου. Για παράδειγμα, ένας Έλληνας ανθρωπιστής, βλέπει τον Πακιστανό ισλαμιστή να μαχαιρώνει εργάτη από το Μπανγκλαντές, τον οποίον ο ίδιος τον έχει “πουλήσει” στο ντόπιο αφεντικό. Εάν τον εμποδίσει, αυτομάτως το μαντρόσκυλο του δουλοκτήτη, έχει τα δικαιώματα που βλέπετε. Εάν όπως είθιστε (και στην περίπτωση της Μανωλάδας) ο δουλοκτήτης είναι προοδευτικός ή -ακόμα χειρότερα- χρηματοδότης κάποιας “αντιρατσιστικής” ΜΚΟ, τότε ο Έλληνας ανθρωπιστής, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα άθλιο σύστημα που θα τον εξοντώσει ηθικά και οικονομικά.

Εν κατακλείδι, με αυτό το νομοσχέδιο, κάποιος γραφικός και ανιστόρητος “νεοναζί” δεν θα μπορεί να μιλά για τους κακούς Εβραίους, θα μπορούν όμως να συνεχίσουν να τους σφάζουν οι “κατατρεγμένοι” ισλαμιστές, διαχρονικοί συνεργάτες των ναζί.

Μία παρέα από “ντόπιους” της γειτονιάς, δεν θα μπορεί να “παρέμβει” σε ένα “ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο” σαν αυτά που στήνει ο Καμίνης, το “κέντρο” όμως θα μπορεί ανενόχλητο να εκπαιδεύει Μουτζαχεντίν, κηρύσσοντας το μίσος κατά των απίστων, των εβραίων, των ομοφυλοφίλων και των γυναικών που κυκλοφορούν χωρίς μπούργκα.

Εν κατακλείδι, αυτό το νομοσχέδιο, δεν είναι απλά “άστοχο”. Είναι επικίνδυνο και ενδέχεται να εξυπηρετεί απολύτως σκοτεινά συμφέροντα. Αυτά που ήδη θησαυρίζουν πάνω σε κομματιασμένους μετανάστες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟ …ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ).”
  1. αρα (απο την τελευταια παραγραφο) το νομοσχεδιο θα περασει και με μεγαλη πλειοψηφια

  2. δειτε τι ωραια το κανουν το ολο θεμα πρωτα βαλουμε κατα ασχετο θεμα σε βουλευτη των ακρων μετα δημιουργουμε ντορο και φτιαχνουμε πολους αντιθετους κατοπιν φερνουμε αυτο το νομοσχεδιο που θελουμε με τετελεσμενο γεγονος απο την κοινη γνωμη Η με ψηφιζεις Η εισαι ακραιος
    αυτος ειναι ο τροπος που το συστημα κανει το αρνι να χαιρεται που το σφαζουν παρα να το φαη ο μαυρος λυκος και μετα απο ολα αυτα θελουμε να ερθει η ανοιξη?? μαλλων την ανοιξη με το ξενοφερτο πασχα θα καταλαβουμε στη σουβλα

  3. Δεν πειραζει καθολου μα καθολου. Υπαρχει πολυς κοσμακης ακομα που ψηφισε και ψηφιζει τα προδοτικα κομματα. Ομως πανεξυπνοι ψηφοφοροι της ΝουΔουλας-Πα-σοκ-Δημαρ σας διαφευγει πως εκλογες εχουμε καθε 4 χρονια. Μεσα σε αυτα τα 4 χρονια ομως ερχονται τα πανω κατω. Δεν σας αρεσει η Χρυση αυγη γιατι ειναι λετε ακραιο κομα??? Μηπως πανεξυπνα μου πλασματα εσεις νομιζετε πως η κατασταση λυνεται πως??? Δημοκρατικα??? Με διαλογο???? Πως???? Αν νομιζετε αυτο ειστε ακομα δυστυχως βαθια νυχτωμενοι. Κοντα ειναι και ο νομος που θα σου λεει ξεσπιτωσου εσυ για να ζησει σπιτι σου ο '''κακομοιρος''''' λαθρομεταναστης. Οταν ομως εσυ καημενε μου φυγεις για μεταναστης ουτε καν λαθραιος κανονικος και νομιμος να δω που θα βρεις χωρα να σου παρεχει ολα οσα εμεις βλακωδως παρεχουμε σε αυτους. Αυτο ειναι που λενε δωσε θαρρος στον χωριατη…. Ηθελεστα και παθεστα… Μετα ομως πανιβλακα μην μου παραπονιεσαι οταν την φας απο παντου απο τα φιλαρακια σου τους λαθρο η τους πολιτικους που με τοσο σθενος ακομα υποστηριζεις. Κατσε εκει με το κεφαλι σκυφτο οπως σου αρμοζει υποδουλε να φας και αλλες.

  4. Ειναι απορίας άξιο πώς αυτοί που συμπεριφέρονται ήδη ρατσιστικά στους αδύναμους, θέτουν θέματα ρατσιμού. Αν ψηφιστεί ο νόμος τότε όλοι οι ΑΜΕΑ θα πρέπει να είναι σε όλα δωρεάν από το κράτος και αν δεν τους συμπεριφερθούν έτσι να τους καταβάλλουν τα προστίματα!!!
    Με το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ρε παιδιά τι γίνεται? Είναι και αυτό ρατσιστικό ???? !!! …. Για πού πάνε το πράμα τα παλιοκουμούνια?

  5. Δυστυχως η πληοψηφια αυτου του λαου θελει να πεθανει το Εθνος μας . Οσοι απο μας δεν το θελουν αυτο θα μας αφανισουν με διαφορους τροπους…Το πιο πικρο απ ολα ειναι το οτι η πληοψηφια της πληοψηφιας το θελει αυτο απο αγνοια η αδιαφορια . Μολις χτες μια γιαγια που δεν ψηφισε στις προηγουμενες εκλογες μου ελεγε πως στις επομενες θα ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ οταν της εξηγησα καποια πραγματα αρχισε να κλαιει και μου ελεγε πω πω παιδακι μου τι θα πηγαινα να κανω…μα γιατι κανενας δε λεει στην τηλεοραση αυτα τα πραγματα . Οποιος καταλαβε , καταλαβε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek