Κρυφή αύξηση στο ρεύμα

Οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος πληρώνουν «πράσινες» αυξήσεις από την 1η Ιανουαρίου, οι οποίες επιβλήθηκαν εν κρυπτώ, με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) που δεν κοινοποιήθηκε ποτέ,

προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα του λογαριασμού μέσω του οποίου ο ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός της αγοράς) αποπληρώνει τους παραγωγούς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Με εξαίρεση τις επιχειρήσεις μέσης τάσης με κατανάλωση κάτω από 13 GWh, όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες καταναλωτών θα επιβαρυνθούν στον λογαριασμό ΕΤΜΕΑΡ (πρώην τέλος ΑΠΕ), με αυξήσεις που κυμαίνονται από 1,3 % έως 11,9%. Συνολικά, οι καταναλωτές θα πληρώσουν φέτος 1,05 δισεκ. ευρώ για τις ΑΠΕ.

Πηγή: Καθημερινή

seleo.gr

Loading...

4 thoughts on “Κρυφή αύξηση στο ρεύμα

 1. Ανώνυμος says:

  Θα ήθελα να ήξερα εκείνο το βίντεο με την μπαλαντέζα και τον ηλεκτρονικό αναπτήρα που παρήγαγε ρεύμα ήταν μούσι ή όντως αληθινό;;;
  να σου πω μετά αν χρειάζεται να πληρώνουμε ΔΕΗ και λοιπές παπαριές!!!

 2. Ανώνυμος says:

  ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΑΓΙΑΣΜΟ ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΠΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ .ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ-ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ . 105 ΕΥΡΩ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥΣ .

 3. Ανώνυμος says:

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
  ΤΗΣ ΔΕΗ –ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ΄΄-ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
  ΣΤΑ ΛΙΓΝΗΤΟΡΥΧΕΙΑ–ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ
  ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ'' -ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ— ΒΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *